İnşallah kuzum put gibi oturuyorum kıpırdamıyorum bile o kadar korktum ki grip oldum ondan olabilir enfeksiyon olmuş olabilir miyim doktorda gelmedi daha
Kızlar sabaha karşı belim ağrıdı ve seffaf su gibi cok sivi akinti geldi az az insallah bir sey yoktur. Acaba sirtim acikta kaldi da usuttum mü korktum ya. Bel agrim gecti gibi ama arada sulu akıntı geliyor azar azar. Bebis iyi olsun da dua edin.
Normal benimde arada akıntı oluyor hatta dün böyle karin bölgemde içeride kramp gibi oldu girdi cıktı sancı ama kısa sürdü arada değişik sancı gibi şeyler oluyor ya karin büyüyor ya rahim büyüyor tabi çok sık olmadı
Benim akşam 9da randevum resmen gün geçmiyor bugün inşallah bazı ilaçlarımı bıraktıracak doktor öyle dedi, vallahi eserekli oldum iyice. İçim şişiyor artık bu kadar ilaçtan.
Bir de üstüne üstlük bu soğuklardan sinüzitim depreşti başım ağrıyor. İlaç kullanamıyorum vallahi imdat diye bağırasım var.
Benim akşam 9da randevum resmen gün geçmiyor bugün inşallah bazı ilaçlarımı bıraktıracak doktor öyle dedi, vallahi eserekli oldum iyice. İçim şişiyor artık bu kadar ilaçtan.
Bir de üstüne üstlük bu soğuklardan sinüzitim depreşti başım ağrıyor. İlaç kullanamıyorum vallahi imdat diye bağırasım var.
Amin cericim cümlemizin Allah yardımcısı olsun şu soğuklar bitse bir.
Cuma günü gene kar gelecekmiş. Midem bulandı soğuklardan Üşütmeden hayırlısıyla bahara giriş yapsaydık.
Gece terlemelerim başladı bir de üstüne. Gece terleyip üstümde soğuyor istemeden sonra da boğaz ağrısı
Kızlar keseyi gördüm kesenin üstünden kan damlası gibi bi şey var dedi aşırı moralim bozuldu çıktığımdan beri ağlıyorum fitil verdi iğnelere devam dedi
Kızlar keseyi gördüm kesenin üstünden kan damlası gibi bi şey var dedi aşırı moralim bozuldu çıktığımdan beri ağlıyorum fitil verdi iğnelere devam dedi
Böyle yaparak kendini iyice kötü etkiliyorsun yapma lütfen bol bol nefes al ver biraz olumlama yap iyi düşün iyi olsun. Kesenin etrafında kanama olup da sonrasında düzelen bir sürü insan var.
Amin cericim cümlemizin Allah yardımcısı olsun şu soğuklar bitse bir.
Cuma günü gene kar gelecekmiş. Midem bulandı soğuklardan Üşütmeden hayırlısıyla bahara giriş yapsaydık.
Gece terlemelerim başladı bir de üstüne. Gece terleyip üstümde soğuyor istemeden sonra da boğaz ağrısı
Amiiin evet soğuk baya bende evde üşüyorum sanırım kasıklarım ağrıyor
Gece ben çok terliyorum gerçekten peteği kisiyorim olmuyor açıyorum olmuyor hep terliyorum
İnşallah diloşcum zaten doktora girip çıkmamız 2 dakika inşallah güzel pozlar verir bizimki uygulamalardan ne kadar olduğunu tahmin etmekten bir hal olduk
Göbeğin çıkmaya başladı mı senin bu arada?
Amiiin evet soğuk baya bende evde üşüyorum sanırım kasıklarım ağrıyor
Gece ben çok terliyorum gerçekten peteği kisiyorim olmuyor açıyorum olmuyor hep terliyorum
Bir de benim terleme sorunum var normalde 0 ter yaşıyorum yazın en sıcağında bile, şimdi kışın ortasında bile bunu yaşamak zormuş.
Valla peteği kapasan üşüyorsun açsan bir dert. Tuhaf günler
Her şeyden söylenir oldum.