2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
-Sunshine cım Hüseyin Cengiz’e bugünden randevu aldım 10 gün sonraya verdi ilk görüşme olacak bakalım nasıl geçecek…
Onun randevuları çok yoğun yaa. Ben de şans eseri cumartesiye bulabildim biri iptal etti. MedicalPark uygulaması üzerinden randevu oluşturdum, oradan müsaitlikleri görebilirsin canım.
İnşallah çok memnun kalacağını umuyorum, yakın mıydı size hastane?
Kızlar keseyi gördüm kesenin üstünden kan damlası gibi bi şey var dedi aşırı moralim bozuldu çıktığımdan beri ağlıyorum fitil verdi iğnelere devam dedi
Çok geçmiş olsun sadece istirahat etmeye çalış ve beslenmene dikkat et. Moralini yüksek tutmaya çalış ben 1 aydır aralıksız lekelenmeler yaşadım ve ara ara kanamalar. Bir çoğumuz benzer süreçten geçti. Stres üzüntü ekstra kendini ve rahmini kasmana neden olur sakin kal dua edelim hep birlikte birbirimiz için

Bende çok terlemezdim ya ama Diyarbakır in sıcağında çok fena ter atiyorum yazın 3 kilo veriyorum burada artık kışın da terlemeye başladım

İnşallah diloşcum zaten doktora girip çıkmamız 2 dakika inşallah güzel pozlar verir bizimki uygulamalardan ne kadar olduğunu tahmin etmekten bir hal olduk
Göbeğin çıkmaya başladı mı senin bu arada?
Aynen ya şöyle birazcık uzun kalsak, doktor da kalabalık acele acele girip çıkıyorum gibi hissediyorum aslında öyle de. Sen cikiletani unutma yarım saat önceden
Ya benim çok değişik bisey oldu alt karnım da çıkmaya başladı da midem önde resmen, çocuk midemde büyüyor sanki
Hazımsızlıktan birde zaten hamilelikte iyice yavasliyormus ya az az sık sık yemek lazım ama pek beceremiyorum onu da

KİZLAR BİR SORUM OLACAK ÖNEMLİ.. ÖĞRETMENİM BUGÜN ÇOCUKLAR COK ÜZDÜ VE SİNİRLENDİRDİ BAYA HEMDE BAĞIRDIM FALAN SONRA KASILDI KARNİM AGRİ GİRDİ VE AKINTI GELDİ. BAKTİM BEYAZ SARI ARASINDA Bİ RENK KORKTUM BENDE KASIKLARDA HAFİF SANCILAR VAR DOKTORU ARADİM KANAMA OLURSA GEL SUAN Bİ SEY DİYEMEM DEDİ YANİ İCİMİ HİC RAHATLATAMİYOR KADİN DA... SİZCE SIKINTI VAR MIDI R??

Yarım saat kadar mesafe, normal o da İstanbul şartlarında.
Cumartesiye yer bulamadım ilk bulduğuma aldım. Bu seferlik böyle olsun. Ben de uygulama üstünden aldım tatlım ya, belki iptal eden olursa arada bakayım değiştiririm. Ben de inşallah memnun kalırım da devam ederim.

:) tamam çikolatayı yanıma alcam
Hazımsızlık denen illet ah, kefirden yararlan o çok faydalı. En azından sindirimine fayda eder.
Sık sık yemeyi beceriyorum da sonrasında sürekli aç geziyorum ay midem boş durmuyor bu ara.

Ay benimde durmuyor ki. Sabah çok aç uyanıyorum ee haliyle kahvaltıda çok yiyorum sonra akşama kadar bisey yiyesim pek olmuyor çok yedigimden. Aksam da yine aynısı. Günde iki öğün ama tıklım tıklım
Kefir keşke icebilsemm

Ben de Hüseyin Cengiz'in iyi olduğunu duymuştum. Umarım memnun kalırsın canım dediğin gibi yarım saat gayet normal mesafe İstanbul için...

ah ben de gece sürekli yemek görüyorum rüyamda ama geceleri zaten o kadar çok rüya görüp o kadar çok uyanıyorum ki arada yemek görmem de normal heralde diyordum :)
Ben çok acıkıyorum ama yiyince hemen şişiyorum çok rahatsız ediyo hemen sodaya sarılıyorum acaba 12. haftadan sonra rahatlar mı? Sizi takipteyimmm haber edin

Valla benimde 7. 8. Haftada başladı bu daha ne kadar devam eder bilmiyorum bence doguma kadar olur diye düşünüyorum. Şimdi bebiste kasiklardan yukarı doğru çıkıyor ya mideyi sıkıştıracak. İlk zamanlar bu kadar değildi ama şu 1 2 haftadır midem çok şişti ya
Gece bende sık kalkıyorum ama çikolata falan bazen atıyorum ağzıma hiç yapılmaması gereken şeyler kilom da var valla dikkat etmem lazım aslında
Hadi diyorum sabah çok aç kalkıyorum onda yedim aksam az yiyeyim yok olmuyor bi kaç ögüne bölmek lazim galeta çubuklar falan var onlarda tok tutuyor bi de yulaf inşallah bi düzene sokarız

Birbasak canimm doktora gidecektin bugün naptın merak ettim ne zaman girecektin unuttum da hadi güzel haberlerini ve fotinizi bekliyoruz
Dışarıda kar soğuğu var diye kendimizi eve attık. Ağlamaktan içim dışıma çıktı hala gözyaşlarımı durduramıyorum üç haftanın acısı çıkıyor sanırım. Gördüm bebeğimi gördüğüm an başladım ağlamaya. Galiba sinirlerim bozulmuş, ya da mutluluktan. Mahvoldum kızlar mahvoldum.

Ah yavrum ya ahh bende ağlamıştım hüngür hüngür acilde ilk gördüğümde doktor da şaşırmıştı. Aynı duygulardayiz normal bunlar. Çok güzeldi dimi bebisin

Maşallah maşallah. Allah daha nice güzel günlerini göstersin. Hep böyle sevinçle huzurla gör bebeğini.

Ah yavrum ya ahh bende ağlamıştım hüngür hüngür acilde ilk gördüğümde doktor da şaşırmıştı. Aynı duygulardayiz normal bunlar. Çok güzeldi dimi bebisin
Gözlerimi kapattım, hocam ben bakmayacağım yaşıyor derseniz açacağım gözlerimi dedim. ohoo kocaman olmuşuz dedi hala açamıyorum görmeliydin halimi Diloşum, ah yanımda olsan sana nasıl sarılırdım, eşimden gıcık aldığım için sarılmadım.

Hadi inşallah :) Bu topikte böyle mutluluktan ağlayanlarınızı gördükçe içim sevinçle kaplanıyor.
Aynı duyguları paylaşmak çok güzel, buradaki herkesin yüreği güzel, art niyet yok, o yüzden her şeyi beraber burda yaşamak çok güzel çok. Baksana daha annem dışında kimseye söyleyemedik, o kadar güvenmiyoruz ki.

Benim bildiğim ilk 3 ay böyle sinir stres özellikle bağırmak falan çok etkiliyor çok önemli dikkat edin kendinize lütfen benim düşüncem dinlenin evde sakinleştirin kendinizi ve uzanın kalkmayın bence
Ayyy kız ağlamaktan icim disima çıktı diye başlayınca ödüm koptu kız çok şükür bebisimize maşallah rabbim hep mutluluktan ağlatsın bizleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…