Daha önceki tecrübeden dolayı iste simdi çok rahatladın dimi gel karşıdan sarılalım
Ben bile burdan nasıl mutlu oldum allahim yüzünüz hep güler insallah❤
Yok mu minigin fotosu boyu falan nasılmış yesin onu teyzelerii
Ben yarın gidicem canım normalde 11 ya da 12. Haftaya denk geliyordu çağırdı zaman da geçen acile falan gidince haftaya gel demişti yarın gidicem bende inşallah nasipse
Daha önceki tecrübeden dolayı iste simdi çok rahatladın dimi gel karşıdan sarılalım
Ben bile burdan nasıl mutlu oldum allahim yüzünüz hep güler insallah❤
Yok mu minigin fotosu boyu falan nasılmış yesin onu teyzelerii
Canım tospikimm sarılalımm. Fotoğraf deme bana, nasıl çektiyse benim gördüğümle hiç alakası yok hiçbir şey belli olmuyor, gidince birkaç tane net fotoğraf isteyeceğim.
2 hafta sonra gideceğiz teyzesi, ikili test yapacağız dedi benim gıkım çıkmadı, ultrasondan sonra dediği her şeye ağlaya ağlaya kafa salladım çıktım.
Ben yarın gidicem canım normalde 11 ya da 12. Haftaya denk geliyordu çağırdı zaman da geçen acile falan gidince haftaya gel demişti yarın gidicem bende inşallah nasipse
Canım tospikimm sarılalımm. Fotoğraf deme bana, nasıl çektiyse benim gördüğümle hiç alakası yok hiçbir şey belli olmuyor, gidince birkaç tane net fotoğraf isteyeceğim.
2 hafta sonra gideceğiz teyzesi, ikili test yapacağız dedi benim gıkım çıkmadı, ultrasondan sonra dediği her şeye ağlaya ağlaya kafa salladım çıktım.
Yaaa olsun att benimki de bulanıktı bak tabi sen istersen orası ayrı.
Sen şimdi 10. Haftadasin dimi kuzum bende 12. Haftada gitmiş olucam, sen yaptırmam diyordun bak benim gibi hı hı diyip çıkmışsın
Hareket ediyor muyduu
Evet acilde kalbini de duymuştum ay bu ses benim karnımdan mi geliyor demiştim içimden kendi doktorum dinletmemisti biliyorsundur inşallah ya dünden beri kaşık ağrım var biraz bazen artıyor bazen hiç olmuyor da lekelenme vs olmadığı için önemsemiyorum pek yarın belki giremeyebilirim buralara da çünkü baya işimiz var arkadaşımın çocuğunun doğum günü falan var hediye bakmamız lazım eve alışveriş falan akşamı bulur
Ya hepinizi korkuttum. Farkında olmadan nasıl feyk atmışım ama?
Evet şükürler olsun ki iyiler, iyi olsunlar, kocaman olsunlar, haftalardır içimde büyüyen endişeyi dışarı öyle bir attım ki ağlaya ağlaya.
Evet acilde kalbini de duymuştum ay bu ses benim karnımdan mi geliyor demiştim içimden kendi doktorum dinletmemisti biliyorsundur inşallah ya dünden beri kaşık ağrım var biraz bazen artıyor bazen hiç olmuyor da lekelenme vs olmadığı için önemsemiyorum pek yarın belki giremeyebilirim buralara da çünkü baya işimiz var arkadaşımın çocuğunun doğum günü falan var hediye bakmamız lazım eve alışveriş falan akşamı bulur
Aynı duyguları paylaşmak çok güzel, buradaki herkesin yüreği güzel, art niyet yok, o yüzden her şeyi beraber burda yaşamak çok güzel çok. Baksana daha annem dışında kimseye söyleyemedik, o kadar güvenmiyoruz ki.
Aynı enerjiyi paylaşıyoruz ve mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor hayırlısıyla.
Evet biz de aynı durumdayız, hatta çoğu zaman hissettiklerimi sadece sizlerle paylaşıyorum :)
Belki güvenmemek değil de o samimiyeti hissetmek meselesi aslında.
Fazla yormamayi düşünüyorum bende bir an once birşeyler alıp ayakta fazla kalmamayı düşünüyorum evin alışverişini de eşim yapar ben arabada beklerim büyük ihtimalle dikkat etmekte fayda var ne olur ne olmaz , eşime vericem telefonu belki hareket eder de çekeriz inşallahhhh
Ayyy evet ya gerçekten mucize her seferinde rabbim neler yaratmış diye hayranlıkla izliyorum ya
Evet bende normal diye düşünüyorum ya da bu aralar havalar soğuk usutmusumdur falan diye düşünüyorum fazla evhamlı olmamak lazım stres zarar hep
Ayy hadi inşallah gelicem güzel haberlerle
Aynı enerjiyi paylaşıyoruz ve mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor hayırlısıyla.
Evet biz de aynı durumdayız, hatta çoğu zaman hissettiklerimi sadece sizlerle paylaşıyorum :)
Belki güvenmemek değil de o samimiyeti hissetmek meselesi aslında.
Ben de öyleyim minnoş, kimseyle paylaşamıyorum malum. Ama ben gerçekten güvenmiyorum, ilkinde en yakınlarımdan gördüğüm yaklaşım tövbe ettirdi, en azından üçüncü ayı atlatana dek.
Ya canım
Eylül topiğinden kaçar takip ediyorum burayı :)
Nasıl sevindim anlatamam, biz gibi kayıpları olanlar içim her kontrol ayrı bir travma. Ben de doktora her seferinde kalbi atıyor mu diye soruyorum hep, umarım bu gebeliklerimiz sorunsuz ve çok güzel geçecek.
İyi olmana bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Ben de ilk etapta kimseye söyleyememiştim 13 hafta oluyor işte yavaş yavaş söylemeye başladık korkudan. Umarım sürecimiz güzel devam edecek
Fazla yormamayi düşünüyorum bende bir an once birşeyler alıp ayakta fazla kalmamayı düşünüyorum evin alışverişini de eşim yapar ben arabada beklerim büyük ihtimalle dikkat etmekte fayda var ne olur ne olmaz , eşime vericem telefonu belki hareket eder de çekeriz inşallahhhh
Ya canım
Eylül topiğinden kaçar takip ediyorum burayı :)
Nasıl sevindim anlatamam, biz gibi kayıpları olanlar içim her kontrol ayrı bir travma. Ben de doktora her seferinde kalbi atıyor mu diye soruyorum hep, umarım bu gebeliklerimiz sorunsuz ve çok güzel geçecek.
İyi olmana bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Ben de ilk etapta kimseye söyleyememiştim 13 hafta oluyor işte yavaş yavaş söylemeye başladık korkudan. Umarım sürecimiz güzel devam edecek
Yaaa senin burda ne işin var tatlıış. Kaç kaç gel, ben hiç çıkmıyorum burdan.
Evet bebeğim maalesef kötü tecrübeler doğuma kadar kıyı köşe bir yerlerde bizi rahatsız etmeye devam edecek, çok üzücü ama bak çok şükür 12.haftayı atlatmışsıınn. Artık risk azaldı rahat bir nefes alabilirsin, iki hafta sonra da ben alacağım.
Çok sağ ol canımın içi ben de çok sevindim senin adına, hepimiz adına. Üçüncü ayı atlatalım biz de yavaştan haberdar ederiz çevremizi, annemi zor tutuyorum söylemek istiyor herkese.
İnşallah sağlıklı, huzurlu devam eder kalan sürecimiz bebeğim inşallah.