2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de öyleyim minnoş, kimseyle paylaşamıyorum malum. Ama ben gerçekten güvenmiyorum, ilkinde en yakınlarımdan gördüğüm yaklaşım tövbe ettirdi, en azından üçüncü ayı atlatana dek.
Zaten hep en yakınlardan en alakasız tepkiler görülür, kırılırsın. Boş, hepsi boş.
Kimseden bişey beklemiyorum kimse de benden bişey beklemesin. Uzak olsunlar selametle

Ben de öğretmenim anlayabiliyorum sinirlenince kaslar kasilmis o agri ondandir birsey olmaz ama yine de sakin olmaya cakismak zorundayiz. Normalde okulda cok onemsedigim seyleri yapmiyorum yoksa hem cok hareketli olmam lazim hep bagirip cagirmam lazim oyle olunca da bünye sarsılıyor. Dedigim gibi anlik kasilmadan dolayi akinti gelmis normaldir bence. Ilik su ic derin nefes al öyle durumlarda❤

Zaten hep en yakınlardan en alakasız tepkiler görülür, kırılırsın. Boş, hepsi boş.
Kimseden bişey beklemiyorum kimse de benden bişey beklemesin. Uzak olsunlar selametle
İyi oldu iyii, dost düşman ortaya çıktı bir güzel koyduk mesafemizi mis gibi.

Ohh içimin yağları eridi, ötede kudursunlar işte. En sevdiğim.

Gerçekten öyle biliyor musun? 12 haftayı bir gün geçince oh be diyorsun ama travmalar peşini bırakmıyor tabi orası ayrı

Çok şükür bugünümüze, 3 haftalık kontrol süresi çok fazla değil mi ama ? Ben doktorumla ilk kontrolde pazarlık yaptım her hafta gidiyorum, belki bu da çok iyi değil ama herkesin kendini iyi hissetme şekli farklı. Zaten bir şeye müdahale edeceğimizden değil de işte maksat görüp rahatlamak

Bundan sonraki kontrolün 2 hafta sonraymış sanırım ama sen kendini rahat hissetmezsen her hafta git söylemeye çalıştığım şey bu aslınsa biraz da. Kovacak hali yok ya yahu :)

Ne mutlu ya masallah. Benim de persembe kontrolum var minnagim insallah büyümüştür..mutluluktan aglayalim ağlayacaksak insallahhh

Aa kuzuşum 1 ay dedi de ben üç hafta sonra gittim, ense kalınlığı falan ölçeceği için iki hafta dedi yoksa yine 1 ay derdi.

Ya annem bana çok kızıyor zırt pırt gitmeyin şu bebeği bir salın rahat bırakın diyor. Her hafta ultrasonla acaba rahatsız eder miyiz diye de tedirgin olurum minnoşum, en iyisi iki hafta bence, ideal.

Ama her hafta görmek ister miydim? Yeeeeeeassss!!!

Ne mutlu ya masallah. Benim de persembe kontrolum var minnagim insallah büyümüştür..mutluluktan aglayalim ağlayacaksak insallahhh
9 haftalık olmuş, büyümüştür kollar bacaklar hareket ediyordur.
Evet evet ağlayalım, yeter ki mutluluktan olsun, amin aminnn.

Birbasak ya sen napıyosunnn kalbime iniyordu okurken

Gözün Aydın çiçeğim adım gibi emindim güzel haberlerle geleceğinden. Çok mutlu oldum. Rabbim daim etsin mutluluğunu. kocccamaaan bi maşallah diyorum bebişe
kocaman olmuş mu gördün mü kıpırdanmalarını

Süpermiş yA trafik yoksa Avrasya tüneliyle 1-1.5 saatte gidiyorum ben de.yoksa 2 saatten başlıyor trafik de varsa üf

4 kere çektim en iyisi bu oldu bebitom.

Ya ben de sana onu söyleyecektim, çikolata yedim ama mıh gibi durdu sıpa, hiç hoplayayım zıplayayım, el sallayayım yokk.

Yaaa çiçeğim balım böceğiim, teşekkür ederim. vallahi isteyerek korkutmadım ağlayarak yazdığımdan öyle oldu sanırsam.

Amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun minnoşum evet büyümüştü ama hiç kıpırdamadı.

Eki Görüntüle 3026602
4 kere çektim en iyisi bu oldu bebitom.

Ya ben de sana onu söyleyecektim, çikolata yedim ama mıh gibi durdu sıpa, hiç hoplayayım zıplayayım, el sallayayım yokk.
Ay maşallah bi de gününden önde mi çıkmış sıpa
Ya seni yerim o zaman bu kıpırdanmamalar gelecekte sakin bir bebek olacağına çıksın diyip güzel bi niyetle bitiriyorum
Allah nazarlardan korusun yavrum yeniden çiçek gibi bir hamilelik diliyorum hepimize

2 gün önde çıktı bu seferr.
Amin amin ne kadar amin desem az geliyor o kadar güzel niyet ve dilekler ki, minnoşum benim.

Enişte bey yüzünden biz yeğenimizi göremedik ama… neyse.

2 gün önde çıktı bu seferr.
Amin amin ne kadar amin desem az geliyor o kadar güzel niyet ve dilekler ki, minnoşum benim.

Enişte bey yüzünden biz yeğenimizi göremedik ama… neyse.
Of sorma ya..evde o kadar suratsızım ve moralim bozuk ki niye sürekli memnuniyetsiz bi ifade var yüzünde diyo bi de
Dedim çok memnun olacak durumda mıyım acaba hadi hastaneye gidemedim onu geçtim, resmen ayrı düştük görüyorum ama dokunamıyorum diyorum Evde odanın kapısında oturuyorum arada ağlıyorum biz yapışık ikiz gibiydik normalde evde tüm sinirimi stresimi alıyormuş meğer hep derdim hem dermanım resmen neyse sakinim sakinim diye diye cumartesi edeceğim inşallah
2-3 gündür ayaktayım biraz ağrılarım sancılarım oluyordu karnımda kasıklarımda başta ama şimdi iyiyim yatmaktan ayakta durmaya tahammülü kalmamış vücudun meğer

Çok üzüldüm ağlamamı durduramıyorum eşimle kavga ettik ekstra ona ağlıyorum fitil verdi iğneyi tekrar verdi. Lekelenmeler ağrı eşliğinde mi oluyor

Sanki kötü bir giriş olmuş değil mi? Yavrum çok şükür çok şükür, iki hafta sonra bir daha çağırdı sonrasında biraz daha rahatlayacağım.

Sen ne durumdasın ne zaman gideceksiin?

Ayy gözün aydıın canım ağlayacaksak ta böyle mutluluktan ağlayalıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…