Kızlar şişkinlik ve kabız problemi yaşayanlar hani kayısılı üzümlü hoşaf var ya ondan yapın. Annem söyledi yaptım 3 gündür içiyorum günde 1 kase hem şişkinliğim indi hemde kabız problemim kalktı ortadan. Ne varsa eskilerin teknikte varmış. Annem 4 doğum yaptı ben her doğuma gitmeden önce bu hoşaftan yapardım dolaba atardım doğumdan sonra tuvalete çıkarken çok rahat oluyordum diye. Çevrede sezeryan doğum yapacaklarada tavsiye eder hep. Nasipse doğuma gitmeden bende hazırlıycam. Hem sütte yapar o
Wtf! Bebeğim bir de şey alacağım bowl için, dondurulmuş meyveler. Trendyolda vardır onlar. Sana da tavsiye ederim bak sabahları yulaf lapası yapıp bu meyvelerle taçlandırabilirsin.
Wtf! Bebeğim bir de şey alacağım bowl için, dondurulmuş meyveler. Trendyolda vardır onlar. Sana da tavsiye ederim bak sabahları yulaf lapası yapıp bu meyvelerle taçlandırabilirsin.
Bana çekerse bebiş ben 9 ay 20 günlüğüm gayet çıkmak istememişim ters gelmişim bide annemin her yeri parçalanmış benden sonra ameliyata almışlar nasıl rahat ettiysem orda
Ayy sana çekmesiin inşallah sen tam tersii bir ıkınma da bitir işi kayınvalidem diyor şimdi söyle 3.5-4 kilo yapında cocukları yağ gibi aksın doğumda diyor zayıf cocuk kaymıyor kendi diyor
Yaa sorma bende bide kilo var zaten fazla 13 kiloyla hamile kaldıım ben artık 9. Ayımda pilates topu gibi yuvarlana yuvarlana doğuma giderim şimdiden bu şişkinlik cok fenaa
Canım eskisi gibi olmasada, ablamın doğum yapalı 3 bucuk sene oluyor hala çekiyormuş. Tabi o zamanki gibi şiddetli değil ama eskisi gibi de değil diyelim. İnşallah devam etmez ya
İlk günde 2 kullanıyordum canım sonra benim dokror başka ilaç verdi o da günde bi tane. Ya ondan dolayı ya da 1 2 haftadır önceye göre daha fenayım zaten şişkinlik falan ya da o yüzden