2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aklımda bulunsun canım midem o kadar şişki çocuk midemde büyüyor sanki. Son 1 haftadır hele çok hazımsızlık olmaya başladı sığınamıyorum yerime resmen

Wtf! Bebeğim bir de şey alacağım bowl için, dondurulmuş meyveler. Trendyolda vardır onlar. Sana da tavsiye ederim bak sabahları yulaf lapası yapıp bu meyvelerle taçlandırabilirsin.
File markette de var dondurulmuş meyveler. Fiyatlar fena değil. Mobil uygulaması da var fiyatlara bakabilirsiniz

Wtf! Bebeğim bir de şey alacağım bowl için, dondurulmuş meyveler. Trendyolda vardır onlar. Sana da tavsiye ederim bak sabahları yulaf lapası yapıp bu meyvelerle taçlandırabilirsin.
Yulaf lapasi bu aralar yiyemiyorum haha evde kalabalıgız ya ama tek kalınca devam edicem inşallah hem tuvalete de çıkartıyor ahaha

Bana çekerse bebiş ben 9 ay 20 günlüğüm gayet çıkmak istememişim ters gelmişim bide annemin her yeri parçalanmış benden sonra ameliyata almışlar nasıl rahat ettiysem orda

Ayy sana çekmesiin inşallah sen tam tersii bir ıkınma da bitir işi kayınvalidem diyor şimdi söyle 3.5-4 kilo yapında cocukları yağ gibi aksın doğumda diyor zayıf cocuk kaymıyor kendi diyor

Aklımda bulunsun canım midem o kadar şişki çocuk midemde büyüyor sanki. Son 1 haftadır hele çok hazımsızlık olmaya başladı sığınamıyorum yerime resmen
Yaa sorma bende bide kilo var zaten fazla 13 kiloyla hamile kaldıım ben artık 9. Ayımda pilates topu gibi yuvarlana yuvarlana doğuma giderim şimdiden bu şişkinlik cok fenaa

Teşekkür ederim bebeğim. Biraz önce baktım hiç de 300 500 değilmiiiş, 100 civarı. Dilos6342
İyi bari düşmüş canım ben bakali baya olmuştu cünküü
Bu durum doğuma kadar devam etmez herhalde değil mi? Bağışıklık kazandın demek ki bebeğim.
Canım eskisi gibi olmasada, ablamın doğum yapalı 3 bucuk sene oluyor hala çekiyormuş. Tabi o zamanki gibi şiddetli değil ama eskisi gibi de değil diyelim. İnşallah devam etmez ya
İlk günde 2 kullanıyordum canım sonra benim dokror başka ilaç verdi o da günde bi tane. Ya ondan dolayı ya da 1 2 haftadır önceye göre daha fenayım zaten şişkinlik falan ya da o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…