2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bana prilam hiç fayda etmedi canım suan zofer kullanıyorum bu biraz daha güçlü
Anladım demekki senin baya şiddetli bulantın. Beni sabahları tutuyor ama ara ara hafif olabiliyor bazen. Devam ederse günde 3 veya 4 tablete çıkarın yaziyor ama fazlasını kullanmak istemedim çok gerek gormedim

İyi aksamlar kızlar benim de aklıma şu takıldı sivilce kremi imex kullanmak bebeğe zarar verir mi acaba? Veya cilt bakımı ürünleri kullanmak maske gibi
İçeriği çok önemli bazı kimyasalların zarar verebileceğini okumuştum. Siz içeriğindeki kimyasalları doktorunuzla paylaşın o daha doğru yönlendirir.

Kızlar şişkinlik ve kabız problemi yaşayanlar hani kayısılı üzümlü hoşaf var ya ondan yapın. Annem söyledi yaptım 3 gündür içiyorum günde 1 kase hem şişkinliğim indi hemde kabız problemim kalktı ortadan. Ne varsa eskilerin teknikte varmış. Annem 4 doğum yaptı ben her doğuma gitmeden önce bu hoşaftan yapardım dolaba atardım doğumdan sonra tuvalete çıkarken çok rahat oluyordum diye. Çevrede sezeryan doğum yapacaklarada tavsiye eder hep. Nasipse doğuma gitmeden bende hazırlıycam. Hem sütte yapar o

Belki 23une kadar doğururuz zaten ekim başıyız bende ekim basi olanlar eylüle kayacak gibi herkes erken doğuruyor

Benim tahmini doğum 24 ekim gösteriyor ama ben niyeyse erken doğuracakmısım gibi hissediyorum şimdiden ben 8. Ayın sonlarında doğmusum eşimde öyle doğmus kilolarımız da 2.600 ikimizinde öyle denk gelmiş o yüzden diyorum ben çok tutamam bu çocugu öyle hissediyorum diye

Sen sonusn mecbur terazi olcak erken doğursan 1 2 hafta ekim basi olur yine eylül sonu çok erken olur oda terazi

Bana çekerse bebiş ben 9 ay 20 günlüğüm gayet çıkmak istememişim ters gelmişim bide annemin her yeri parçalanmış benden sonra ameliyata almışlar nasıl rahat ettiysem orda

Bende çok tutamam gibi zaten 155im kendi kendine çıkar gibi çok bekleyemez heralde ...

Ay ben hem tatlı yiyorum hem ekşi bu ne kız mı erkek mi

Eylül ortası başak oluyor.

Benimde 8 ekim gösteriyor sata göre erken gelirse eylül ortaları başakta olabilir ay 1 2 hafta önce gelebilir mi ki ya
Benim normalde 1 Ekim ama sezeryan olacağı için 2 hafta geriye kayıyor. Bu hamilelik takvimi 40 haftayı hesaplıyorsa seninde Ekim başı olur büyük ihtimal canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…