Anladım demekki senin baya şiddetli bulantın. Beni sabahları tutuyor ama ara ara hafif olabiliyor bazen. Devam ederse günde 3 veya 4 tablete çıkarın yaziyor ama fazlasını kullanmak istemedim çok gerek gormedim
İyi aksamlar kızlar benim de aklıma şu takıldı sivilce kremi imex kullanmak bebeğe zarar verir mi acaba? Veya cilt bakımı ürünleri kullanmak maske gibi
Kızlar şişkinlik ve kabız problemi yaşayanlar hani kayısılı üzümlü hoşaf var ya ondan yapın. Annem söyledi yaptım 3 gündür içiyorum günde 1 kase hem şişkinliğim indi hemde kabız problemim kalktı ortadan. Ne varsa eskilerin teknikte varmış. Annem 4 doğum yaptı ben her doğuma gitmeden önce bu hoşaftan yapardım dolaba atardım doğumdan sonra tuvalete çıkarken çok rahat oluyordum diye. Çevrede sezeryan doğum yapacaklarada tavsiye eder hep. Nasipse doğuma gitmeden bende hazırlıycam. Hem sütte yapar o
Benim tahmini doğum 24 ekim gösteriyor ama ben niyeyse erken doğuracakmısım gibi hissediyorum şimdiden ben 8. Ayın sonlarında doğmusum eşimde öyle doğmus kilolarımız da 2.600 ikimizinde öyle denk gelmiş o yüzden diyorum ben çok tutamam bu çocugu öyle hissediyorum diye
Benim tahmini doğum 24 ekim gösteriyor ama ben niyeyse erken doğuracakmısım gibi hissediyorum şimdiden ben 8. Ayın sonlarında doğmusum eşimde öyle doğmus kilolarımız da 2.600 ikimizinde öyle denk gelmiş o yüzden diyorum ben çok tutamam bu çocugu öyle hissediyorum diye
Bana çekerse bebiş ben 9 ay 20 günlüğüm gayet çıkmak istememişim ters gelmişim bide annemin her yeri parçalanmış benden sonra ameliyata almışlar nasıl rahat ettiysem orda
Benim normalde 1 Ekim ama sezeryan olacağı için 2 hafta geriye kayıyor. Bu hamilelik takvimi 40 haftayı hesaplıyorsa seninde Ekim başı olur büyük ihtimal canim
Benim 1 Ekim gösteriyor gebelik takvimi 40 haftayı hesaplıyorsa 2 hafta önceden alınır sezeryanda Eylül 15 20 civarı olur başakla yolumuza devam o zaman benim
Kızz herkes terazi mi burda ben kovayımm