2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa sorma bende bide kilo var zaten fazla 13 kiloyla hamile kaldıım ben artık 9. Ayımda pilates topu gibi yuvarlana yuvarlana doğuma giderim şimdiden bu şişkinlik cok fenaa
Canım ben 80 81 kilo olmuşum
Benim hiç almamam lazım ilk trimesteri 1 kiloyla kapatıcam sanırım ama bu şişkinlikten ne olur bilmem yaa

Ayy sana çekmesiin inşallah sen tam tersii bir ıkınma da bitir işi kayınvalidem diyor şimdi söyle 3.5-4 kilo yapında cocukları yağ gibi aksın doğumda diyor zayıf cocuk kaymıyor kendi diyor
3200 müşüm ben bide annem 8 aylıkken bana merdivenlerden düşmüş ters dönmüşüm ben bakın hikayeye normal doğumum çıkarken ters geliyorum tam çıkarken tuvaletimi yapıyormuşum tekrar içeri itmiş doktor refleksimi kaybetmiyim diye sonra tekrar çekerken kollarımla annemin idrar torbasını aşağı çekmişim duvarlarını parçalamışımozamanda kadını biri çıkıp sezeryana almamış bende travma var şimdiden sezeryan için görüşcem

Ayy sana çekmesiin inşallah sen tam tersii bir ıkınma da bitir işi kayınvalidem diyor şimdi söyle 3.5-4 kilo yapında cocukları yağ gibi aksın doğumda diyor zayıf cocuk kaymıyor kendi diyor
Ah emin mi kayınvaliden acaba ben 5 kilo doğmuşum annem kendimi camdan aşağıya atacaktım diyor düsün
Zaten şimdi olsa direk sezeryana alırlar allahim 5 kilo normal dogum

Ah emin mi kayınvaliden acaba ben 5 kilo doğmuşum annem kendimi camdan aşağıya atacaktım diyor düsün
Zaten şimdi olsa direk sezeryana alırlar allahim 5 kilo normal dogum
Eşimi 2.600 le doğurmus cok zorlanmıs. Diğer 2 cocugunu birini 3.800 diğerini 4.100 de doğurmus cok kolay oldu dedi kendileri yağ gibi aktı dedi

Canım ben 80 81 kilo olmuşum
Benim hiç almamam lazım ilk trimesteri 1 kiloyla kapatıcam sanırım ama bu şişkinlikten ne olur bilmem yaa
Bende senden 2 kilo fazlayım işte Doktorumda dedi ilk 3 ay hiç almamız lazım diye. Bu doğumu en az kiloyla kapatacaz dedi ama bakalım iştahım yok öyle kendimi kaybedercesine yemek yemiyorum ama ilerde ne olur bilemem sadece bu ara ekmeğe çok düştüm sabah kahvaltısında taze ekmek olunca tadı kokusu o kadar farklı geliyor ki 1 hafta ekmeğe hiç dikkat etmedim 2 kilo almısım. Ekmeği bırakınca o 2 kiloda gitti geri. Dikkat edeceğiz artık kilo meselesine

Eşimi 2.600 le doğurmus cok zorlanmıs. Diğer 2 cocugunu birini 3.800 diğerini 4.100 de doğurmus cok kolay oldu dedi kendileri yağ gibi aktı dedi
Allah Allah hiç doğurmadım da bilmiyorum ki tabi o itme kısmını biliyorum ama kilo da iyice artarsa o da sıkıntı olabilir

Ay Allah esirgesin ya. Cidden biride sezeryana niye almadı acaba. Aman sağlıklı gelsinler de insallah sezeryan normal farketmiyor. Normal de daha çabuk toparlanıyorsun güzel yanı o tabiki vücut doğuma hazır oldugu için süt konusunda sıkıntı cekmiyorsun. Ama tamamen minikler karar verecek geleceği şekile

Allah Allah hiç doğurmadım da bilmiyorum ki tabi o itme kısmını biliyorum ama kilo da iyice artarsa o da sıkıntı olabilir

Banada öyle geldi aslında da tamam Rabbim yaratmış genişliyor filan da ne biliyim bi 2.5 kiloluk bişeyin cıkması var bi 3.5-4 kiloluk bir şeyin eski nesil vardır bir bildiği artık ne diyelim

Benim doktor kilomu da ölçmedi başka bisey de demedi. Benim boyum 168 170 arası 75e kadar iyiydim artık cok fazlayim
1 sene de 10 kilo aldım ya korona döneminde gören doğum mu yaptın sen dedi bana şimdide gerçekten az kilo alsak cok iyi olacak özellikle şeker tehlikesi yüzünden
Ekmeksiz hiç bisey yiyemiyorum desem tabi öyle bazıları pilavı bile ekmekle yiyiyor o derece değil ama yine de tam bırakamıyorum. 1 aydır da ailemleydim tabi kalabalıkta daha çok yeniyor yemek, sonra yulaf sahalarına geri dönücem insallah afedersin tuvalete de çıkarıyor hem

Banada öyle geldi aslında da tamam Rabbim yaratmış genişliyor filan da ne biliyim bi 2.5 kiloluk bişeyin cıkması var bi 3.5-4 kiloluk bir şeyin eski nesil vardır bir bildiği artık ne diyelim
Bak gerçekten bende duymuştum cok zayıf olunca bebek kendini itemiyormuş ama 4 falan da olursa iyice zor olur
Bir de her bebek her yapı da farklı
Allah kolay doğumlar versin inşallah hepimize

Bende 15 aylık evleyim. İşte çay saatleri, yasak zamanları son 4 aydır bebek için tedaviler vitaminler derken aldı başını gitti. Boyum 1.75 bir tık onun avantajı var işte ayy bende de kanama olayı olunca her hafta biri geliyor yanıma evde yardım etmek için o yüzden sürekli bi yemek faslı dolanıyor evde az yiyorum dikkat ediyorum ama işte bakalım insallah sağlıklı bitirebiliriz

Bak gerçekten bende duymuştum cok zayıf olunca bebek kendini itemiyormuş ama 4 falan da olursa iyice zor olur
Bir de her bebek her yapı da farklı
Allah kolay doğumlar versin inşallah hepimize
Amiin kuzum amiin Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin. sezeryan normal farketmiyor doğumdan sonra en kısa sürede kolayca toparlanabilmeyi nasip etsiin

Ben tam korona zamanında evlendim, sonra baya eve kapanılmıştı hep evdeydim zaten yabancı şehir gündüz tek başıma nereye çıkayım otur otur almışım 10 kiloyu
Senin boyun daha uzunmuş boy uzadıkça daha çok kaldırıyor tabi hele bi allahin izniyle kanaman bi gitsin riskin azalsın yürüyüş yaparsın. Ben 1 ay cok hareketliyim diye az aldım aslında bu yemeye ohoo 3 4 kilo alırdım herhalde. Bulantı da olmadı sonradan tabi ilk zamanlar hastalıktan kötüydüm sonra iştah açıldı bi de kalabalıkta çok yedim.
Bi düzenin otursun seninde 4 ayı geç yürüyüş çok iyi gelir yulafta sabah tok tutuyor 1 2 gün alışma süreci sadece

Amiin kuzum amiin Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin. sezeryan normal farketmiyor doğumdan sonra en kısa sürede kolayca toparlanabilmeyi nasip etsiin
Amiiin amiiin kesinlikle öyle, kolayca atlatalım sağ salim bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah, sütlerimizde fışır fışır aksın amiiin

Gruptakiler sıkıldı benden mide bulantısı şikayetimden ama ben bile zofer kullanamadım canım çok sevdiğim doçent Dr yaşlı kullanma dedi canım Dr um sorna ayrıldı Hastaneden başka bir dr kullan dedi ama ben zor bela dayandım prilam la idare ettim üstelik evde okula giden kızım da var. Şimdi elhamdülillah maşallah bir nebze azaldığını hissettim günü günü tutmuyor...
Ama ben çok araştırdım kullanıp zararını görmeyen çok fazla yinede kendin düşün en iyi sen bilirsin gece iki tane iç prilami yine mi fayda etmiyor

Benim kocamda terazi ev deliler evi olcak kızlar benim şafak 3 ense kalınlığına filan bakılcak nifty için kan vercem beni stres sardı ya inşallah ense kalınlığı filan normal çıkar dua edin bana ne olur
Ayyy benim eşimde terazi. ben aslanım. İki teraziyle ne yapacağım bilmiyorum 19 ekim gösteriyor benim doğum. 5 gün daha kendimi sıkacağım akrep olsun en azından diye :)

Aynen kuzum bende onu planlıyorum şu 3 ayımı atlatayım inşallah yürüyüş yapmak istiyorum düzenli. Ben bide hastane ameliyat iğne filan korkum var düşün yıllardır burnumda geniz eti problemi yasıyorum onu bile aldıramadım korkudan şimdi bide sürekli burnum tıkanıyor tek burun nefes almaya calısıyorum ki ameliyata bile almıyorlar geniz etinde o kadar basite cesaret edemedim o yüzden önceliğim nasip olursa normal doğum. Yürüyüşe erken baslamakta cok önemliymiş o anlamda. Bakalım Rabbim sonumuzu hayır etsin. İnşallah hepimiz bu süreci kalbimizden gönlümüz geçtiği gibi hem bizim hem de bebeklerimiz için sağlıklı kolay bir şekilde atlatırız

Kızlar ultrasona girmek bebek için zararlı mı en son 10 gün önce girmiştim 6 Nisan da randevum var tekrar girsem sorun olur mu? 9 haftalık bi kaybım var o yüzden korkuyorum şuan 9 haftalığım kontrol ettirsem mi

Canım kalp dinlettirme 2 saniye bakıyorlar zaten kendini yiyip bitirceğine git gör kontrol die 10 gün para ödemiyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…