2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok iyi olur da çok üşeniyorum ya, canım da istemedi değil soğuk soğuk.
Sen onu rakı niyetine mi içiyorsun kız? Gece 2’de olunca… Dertler derya olmuşş dırırırım
Ya ben bi daha bisey söylemeyecektim dimi pardon
Evet gece cok dertlendim içtim iki bardak ahahaha

Kızlar benim canım yine bulunmayan şeyler istiyor, ama nasıl istiyor hayalini kuruyorum.

Kızlar merhaba bende Ekim'de bebişimi kucağıma alıcam nasipse 7 haftalık hamileyim mide bulantısı yaşıyorum şiddetli bir şekilde prilam kullandım banamısın demedi şimdi zofer kullanıyorum ama vicdanım hiç rahat değil aranızda kullanan var mı bebeğime bir zararı olur mu doktorum endişe etmene gerek yok dedi ama bilemiyorum bu mide mahvetti beni sizde de öyle mi durumlar

Benim kocamda terazi ev deliler evi olcak kızlar benim şafak 3 ense kalınlığına filan bakılcak nifty için kan vercem beni stres sardı ya inşallah ense kalınlığı filan normal çıkar dua edin bana ne olur
Ay esin nasıl terazi burcunun özellikleri ben korkmuyor değilim dengesiz olurlar diye

Canım merhaba ben de 7+4 üm ve geçen hafta çok ağır bulantı yaşadım kustum baya doktor bana da prilam verdi o iyi geldi bir zararı olmaz dedi guvenebilirsin zararı olacak şeyleri zaten onermezler

Canım merhaba ben de 7+4 üm ve geçen hafta çok ağır bulantı yaşadım kustum baya doktor bana da prilam verdi o iyi geldi bir zararı olmaz dedi guvenebilirsin zararı olacak şeyleri zaten onermezler
Bana prilam hiç fayda etmedi canım suan zofer kullanıyorum bu biraz daha güçlü

İyi aksamlar kızlar benim de aklıma şu takıldı sivilce kremi imex kullanmak bebeğe zarar verir mi acaba? Veya cilt bakımı ürünleri kullanmak maske gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…