2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba üzerinden geçmiş ama kanamanız nasıl başladı acaba? Nasıl devam etti?

Merhaba üzerinden geçmiş ama kanamanız nasıl başladı acaba? Nasıl devam etti?

Merhabaa kanamam kasıklarıma şiddetli bir sancı girdi ve kan boşalması şeklinde oldu. Tek seferlikti o çok şükür devamı gelmedi hemen doktorumla görüştüm iğne vuruldum kalçadan ve progestron ve öavi renkli bir hap vardı ona başladım. Ben 9+1 oldum bugün itibariyle ani sancıve kanamadan sonra lekelenmelerim devam ediyorum hala. Siyah yada koyu kahve şeklinde doktorum kırmızıya dönmediği sürece sorun yok dedi. Haftada bir iğne vuruluyorum ve progestronu fitil olarak kullanmaya devam eriyorum. Dinleniyorum sürekli ağır işler yapmıyorum bu olay oldu olalı en basiti süpürge bile çalıstırmadım. Bakalım bitecek inşallah. Bebeğim iyi çok şükür hatta ultronda gününden 3 gün önde ilerliyor bir sorun yok şükür. Lekelenme durumuna da alıştım sanırım artık oda bitecektir elbette Sizde durumlar nasıl iyi misiniz

Maşallah size dilerim rabbim tekrar yaşatmasın aynı sıkıntıları Benim 6+3te pembe kanamam oldu daha kalbi duymamıştık ogün acilen gidince duyduk şükür Herşey yolunda dedi doktorum ama tedbir amaçlı progestan başlattı. Ogün 2 doz vurdu ve bugün başlamam için 5 tane daha yazdı. Bugün öğlen iğnemi oldum fakat yaklaşık 1 2 saat önce bu sefer rengi turuncu gibi kıvamlı kanama başladı. Fitil koydum uzandım şuan durmuş gibi ama çok korkuyorum. Daha önce yaşadığım düşükte şiddetli ağrı olmuştu bacak uyuşması falan yaşamıştım. Tek avuntum Allah’a şükür şuan ağrım sancım yok. Ama korkuyorum garip bir his var içimde

Merhaba kızlar nasılsınız arada fırsat buldukça bakıyorum mesajlara. Biraz kalabalıktayım bu aralar pek fırsatım yok. Çok kötü grip oldum nefes alamıyorum resmen doktora da gitmedim bi serum yapsam iyi olurdu belki ama güvenmiyorum burdaki doktorlara yanlış bişey yaparlar ilgilenmezler diye idare etmeye çalışıyorum. Ateşim yok o yüzden burun tıkanıklığı nezleyi de parol bile içmeden idare etmeye çalışıyorum
İyi bir yanı oldu fazla koku alamadığım için bulantım biraz hafifledi yoksa çok kötüye gitmişti bi kaç gündür
Bir de ben bugün şunu farkettim sizde de var mı merak ettim. Göğüslerinizdeki damarlar belirginleşti mi ben görünce şok oldum ablama sordum hemen normal dedi
Netten araştırdım yediğimiz şeylerin artık bebişe gitmesinden dolayıymış bir miktar duygulandım ama doğru düzgün bişey yiyemiyorum diye de üzüldüm

Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak kötü bir tecrübe yaşamıssın Rabbim bir daha yaşatmasın bol bol dua et canım. Benim ilk gebeliğim daha önce tecrübem yok evet insan çok korkuyor ama iyi olduğunu bildiğin de yavaş yavaş önemi kalmıyor lekelenmelerin. Korkma sende stres daha çok tetikliyor kasık sancısı giriyor bu sefer devamında lekelenme. 3-4 haftadır süreç aynıydı bende tedirgin oldukca stres yaptıkca kısır döngüye girdi ama artık rahatım çok şükür düşünmüyorum kendimi oyalıyorum gün içerisinde yatıyorum sürekli oturdugum yerden örgüye filan basladım. Ve çok şükür lekelenmem bile azaldı. Stres her şeyde oldugu gibi gebelikte de kötü oluyor

Tam tersi yıllardır öyle biliriz yüzde 95 çıkar bizde

Aaa çok enteresan gerçekten. Güzel bir şok olmuş gerçekten. Ama bu zamana kadar iyi saklanmış annesi maşallah minnoşlara hayırlı uğurlu olsun tekrardan Sağlıkla gelsinler inşallah
Hala ihtimaliniz var ben aşırı zor bir gebelik geçiriyorum doktor sebebi belli oldu dedi hala şaşkınım hayatım bir anda değişti isteyen herkese versin rabbim

Erkek olursa Kartal kız Nil kesin demedi tahminim kız dedi ama alışveriş yapmayın nifty testinden sonra dedi
Ramzi teorisi tuttu mu sende hani şu kesenin sağında solunda mevzusu :) ona göre kız görünüyo bende ama içimden yine oğlun olacak diyo bi ses..
Çok güzel ekim annelerinde hiç ikizimiz yoktu Allah bağışlasın :))

Doktor kız dedi ama nifty de kesinleşsin alışveriş yapma dedi ben halen erkek hissediyorum burdan bi arkadaş baktı bi kız bi erkek dedi görüntülere göre benim kese nerde duruyor belli değil halen erkek hissediyorum neden böyle oldu anlamadım ki kızım olsa aynı eşit benim için hiç öyle oğlum olsun kızım olsun demedim bende ne çin tuttu ne yüzük ne rüya ne tatlı yeme olayı

eveettt tamam tam da dediğin gibi dün çorba istedi canım içerisine de karabiberi attım bi güzel ondan oldu kesin :)) Daha dikkat etmek gerekiyor demek ki.
Tabii haklısın Allah önce hayırlı evlatlar nasip etsin kız erkek farketmez. Zaten birçoğumuzun ilk çocuğu.
İşte bende güzel kısmına geçtik diyordum ama bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi yaşadıkça göreceğiz inşallah

Sanırım öğretmensiniz ben de öğretmenim. Sabah evden çıkarken tost yapıyorum. Yanıma da bir porsiyon meyve ve ceviz alıyorum. Okulda öğle yemeği çıkıyor ama her şeyi yemiyorum. Sebze salata yogurt ve bazen de çorba içiyorum. 2 saat sonra da getirmiş olduğum meyveyle cevizi yiyorum. Böylece eve çok aç gitmemiş oluyorum. Akşam da 6 7 gibi yemek yemiş oluyoruz. Yatmadan önce de bir bardak laktozsuz süt içiyorum.

Aynen öyle ilk çocuk hiç farketmez tek dileğim sağlıklı hayırlı evlat olması. Bu arada sordum akıntıyı bi bakayım dedi alttan baktı, akıntıyla ilgili suanlik bi sıkıntı görünmüyor dedi inşallah yoktur. Hadi ben atlattım sıra sende artık

Tam tersi yıllardır öyle biliriz yüzde 95 çıkar bizde
Ben anneme yaptım 3 kız kardeşiz ve 3 kere yaptım hepsi yuvarlak döndü hatta karışık sordum 2. Çocuğun dedim yine yuvarlak döndü 4. Dedim durdu 3 kardeşiz ay bilmiyorum ne dersem ona cevap verir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…