- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Merhaba üzerinden geçmiş ama kanamanız nasıl başladı acaba? Nasıl devam etti?Çıktık doktordan her şey yolunda dedi. Kanama alanım yokmus rahimde büyük ihtimalle genişliyor onun kanaması dedi. Kalp atışını duyduk her şey yolunda dedi. Ultrasona göre 2 gün önde minnoşum bugün tam 7 haftalıkmış. İğne verdi 4 hafta boyunca onu kullacakmışım haftada bir olacak şekilde. Progestoronu 10 gün daha kullancam sonra bırakcam. Çok yoğun kanama olmadıgı sürece korkma dedi. 2 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bebeklerimize bize sıkı sıkı tuttunsun son 3-4 haftamız kaldı ondan sonra rahatlıycaz inşallah
Merhaba üzerinden geçmiş ama kanamanız nasıl başladı acaba? Nasıl devam etti?
Maşallah size dilerim rabbim tekrar yaşatmasın aynı sıkıntılarıMerhabaa kanamam kasıklarıma şiddetli bir sancı girdi ve kan boşalması şeklinde oldu. Tek seferlikti o çok şükür devamı gelmedi hemen doktorumla görüştüm iğne vuruldum kalçadan ve progestron ve öavi renkli bir hap vardı ona başladım. Ben 9+1 oldum bugün itibariyle ani sancıve kanamadan sonra lekelenmelerim devam ediyorum hala. Siyah yada koyu kahve şeklinde doktorum kırmızıya dönmediği sürece sorun yok dedi. Haftada bir iğne vuruluyorum ve progestronu fitil olarak kullanmaya devam eriyorum. Dinleniyorum sürekli ağır işler yapmıyorum bu olay oldu olalı en basiti süpürge bile çalıstırmadım. Bakalım bitecek inşallah. Bebeğim iyi çok şükür hatta ultronda gününden 3 gün önde ilerliyor bir sorun yok şükür. Lekelenme durumuna da alıştım sanırım artık oda bitecektir elbetteSizde durumlar nasıl iyi misiniz
Maşallah size dilerim rabbim tekrar yaşatmasın aynı sıkıntılarıBenim 6+3te pembe kanamam oldu daha kalbi duymamıştık ogün acilen gidince duyduk şükür Herşey yolunda dedi doktorum ama tedbir amaçlı progestan başlattı. Ogün 2 doz vurdu ve bugün başlamam için 5 tane daha yazdı. Bugün öğlen iğnemi oldum fakat yaklaşık 1 2 saat önce bu sefer rengi turuncu gibi kıvamlı kanama başladı. Fitil koydum uzandım şuan durmuş gibi ama çok korkuyorum. Daha önce yaşadığım düşükte şiddetli ağrı olmuştu bacak uyuşması falan yaşamıştım. Tek avuntum Allah’a şükür şuan ağrım sancım yok. Ama korkuyorum garip bir his var içimde
Tam tersi yıllardır öyle biliriz yüzde 95 çıkar bizdeKızlar allah aşkına yüzük testi yapsanıza meraktan catlicam sürekli yapıyorum ve kız çıkıyor. Sizde yapsanıza doğruysa bakalım doğru çıkıcak mı hepimizin.
Alyansinizi alıp ipe geçirin uzanıp gobeginize koyun alyansı karninizdaki bebek için baktığınıza niyet edin yuvarlak çizerse kız ileri geri erkek diyolar 2 3 kez yaptım hep aynı cıktı
Farklılık yapmak istemiş ama olmamışProjeksiyonla yansıtıyor. Direk tv ekranı gibi yansıyanlarda daha net gözüküyor
Benimde çok bulantım var hep anneme dedimki bir gidiyormuşum tek yumurta ikiziymiş ama değilhayalimi yaşıyorsun yaaaaa çok mutlu oldum ne güzelll ay 1 di 2 oldular Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Hala ihtimaliniz varAaa çok enteresan gerçekten. Güzel bir şok olmuş gerçekten. Ama bu zamana kadar iyi saklanmış annesimaşallah minnoşlara hayırlı uğurlu olsun tekrardan Sağlıkla gelsinler inşallah
Ramzi teorisi tuttu mu sende hani şu kesenin sağında solunda mevzusu :) ona göre kız görünüyo bende ama içimden yine oğlun olacak diyo bi ses..Erkek olursa Kartal kız Nil kesin demedi tahminim kız dedi ama alışveriş yapmayın nifty testinden sonra dedi
Çok güzel ekim annelerinde hiç ikizimiz yoktu Allah bağışlasın :))Kızlar ben çok bulantılı olan anne . Bugün bir şok yaşadım doktorda kontrolüm vardı bebeğin tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik o yüzden bu kadar fazla bulantım ve halsizliğim varmışbebeğimiz 8 haftada tek gözüküyordu 12. Haftada ikiz oldukları anlaşıldı
Benim 12. Haftam renkli bile fotoları var yalnız başınaHala ihtimaliniz varben aşırı zor bir gebelik geçiriyorum doktor sebebi belli oldu dedi hala şaşkınım hayatım bir anda değişti isteyen herkese versin rabbim
Doktor kız dedi ama nifty de kesinleşsin alışveriş yapma dedi ben halen erkek hissediyorum burdan bi arkadaş baktı bi kız bi erkek dedi görüntülere göre benim kese nerde duruyor belli değilRamzi teorisi tuttu mu sende hani şu kesenin sağında solunda mevzusu :) ona göre kız görünüyo bende ama içimden yine oğlun olacak diyo bi ses..
Çok güzel ekim annelerinde hiç ikizimiz yoktu Allah bağışlasın :))
eveettt tamam tam da dediğin gibi dün çorba istedi canım içerisine de karabiberi attım bi güzel ondan oldu kesin :)) Daha dikkat etmek gerekiyor demek ki.Çok yemek yediğinde veya baharatlı şeyler yediginde, kahve çay içtiğinde artıyorsa olabilir canım. Şimdi bebek kasıklardan yukarı çıktığı için reflu olabiliyormuş sanırım hamilelik uygulamasında öyle yazıyordu
Bende kız hissediyorum ama bakalım ne diyecekbu sene hamile kalanlardan hep kız haberi geliyor sanırım, geçen sene hamile kalanlarda hep erkek duyuyorum
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah
Hamileliğin balayı deniyor 2. Trimester ama biz tersinden başladık hadi hayırlısı diyelim
Şirkete hamile olduğumu bugün söylemek istiyorum. Fırsat kolluyorum, çok strese girdimGunaydinlar
Bugun nasilsiniz kizlar
Sanırım öğretmensiniz ben de öğretmenim. Sabah evden çıkarken tost yapıyorum. Yanıma da bir porsiyon meyve ve ceviz alıyorum. Okulda öğle yemeği çıkıyor ama her şeyi yemiyorum. Sebze salata yogurt ve bazen de çorba içiyorum. 2 saat sonra da getirmiş olduğum meyveyle cevizi yiyorum. Böylece eve çok aç gitmemiş oluyorum. Akşam da 6 7 gibi yemek yemiş oluyoruz. Yatmadan önce de bir bardak laktozsuz süt içiyorum.Çalışan hanımlar işyerinde nasıl besleniyorsunuz ben evdeyken iyiyim de sabah kalkıp birşey hazırlayamıyorum simit alıyorum karper peynir gün içinde muz ayran tüketiyorum öğlende de mikroplardan korktuğumdan et flan yemiyorum kaşarlı pide vs yiyorum şimdilik neyse aşırı acıkmıyorum da birkaç aya ne yapcam bilmem bir de ramazan geliyor ben her tenefüste bir şey yiyordum yoksa fenalık geliyor
Gunaydinlar
Bugun nasilsiniz kizlar
Aynen öyle ilk çocuk hiç farketmez tek dileğim sağlıklı hayırlı evlat olması. Bu arada sordum akıntıyı bi bakayım dedi alttan baktı, akıntıyla ilgili suanlik bi sıkıntı görünmüyor dedi inşallah yoktur. Hadi ben atlattım sıra sende artıkeveettt tamam tam da dediğin gibi dün çorba istedi canım içerisine de karabiberi attım bi güzel ondan oldu kesin :)) Daha dikkat etmek gerekiyor demek ki.
Tabii haklısın Allah önce hayırlı evlatlar nasip etsin kız erkek farketmez. Zaten birçoğumuzun ilk çocuğu.
İşte bende güzel kısmına geçtik diyordum ama bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi yaşadıkça göreceğiz inşallah
Ben anneme yaptım 3 kız kardeşiz ve 3 kere yaptım hepsi yuvarlak döndü hatta karışık sordum 2. Çocuğun dedim yine yuvarlak döndü 4. Dedim durdu 3 kardeşiz ay bilmiyorum ne dersem ona cevap verir gibiTam tersi yıllardır öyle biliriz yüzde 95 çıkar bizde
Ben bitkin 10 da uyudum hala uykum var reçetenin tarihini geçirmişiz birde ilaçsız kaldım doktorumda AnkaradaymışGunaydinlar
Bugun nasilsiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?