- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
ayyyy çok sevindim :)) Sen topu bana atınca daha da heyecanlandım. Bak ben dedim sana yoktur birşey diye :) Hadi bizim kankiler kız ikiside galiba :) canımcım ense kalınlığı kaç cm aralığında olması gerekiyormuş bu aradaAynen öyle ilk çocuk hiç farketmez tek dileğim sağlıklı hayırlı evlat olması. Bu arada sordum akıntıyı bi bakayım dedi alttan baktı, akıntıyla ilgili suanlik bi sıkıntı görünmüyor dedi inşallah yoktur. Hadi ben atlattım sıra sende artık
Ayy çok güzel haberler Diloş ne güzel sağlıklı kuzuGünaydıınn herkese, ben ikili testten geldim şuanlik bi sorun görünmüyor kan verdim 1 haftaya çıkar dediler. Ense 1.04 çıktı
Bu arada daha erken, kıza benziyor dedi doktor. Bi kızçe haberi de benden gelsin o zaman
Bu sene kız senesi herhalde
Süper haberGünaydıınn herkese, ben ikili testten geldim şuanlik bi sorun görünmüyor kan verdim 1 haftaya çıkar dediler. Ense 1.04 çıktı
Bu arada daha erken, kıza benziyor dedi doktor. Bi kızçe haberi de benden gelsin o zaman
Çokk mutlu oldum ense kalınlığı harika cıkmışşşşGünaydıınn herkese, ben ikili testten geldim şuanlik bi sorun görünmüyor kan verdim 1 haftaya çıkar dediler. Ense 1.04 çıktı
İnşallah güzel geçecek canım senindee kız partisi yapicaz burda hahahaayyyy çok sevindim :)) Sen topu bana atınca daha da heyecanlandım. Bak ben dedim sana yoktur birşey diye :) Hadi bizim kankiler kız ikiside galiba :) canımcım ense kalınlığı kaç cm aralığında olması gerekiyormuş bu arada
Aynen öyle canım içeride bakarken hiç umurumda olmadığını farkettim bi an. Ensesine burnuna falan bakıyor ya cinsiyet demeyi bile unutuyordum doktor söylediAyy çok güzel haberler Diloş ne güzel sağlıklı kuzuKız erkek farketmez ilk çocuğumuz ve evlat hepsi
Evet 2,5 dedi benimde doktorum risk içinİnşallah güzel geçecek canım senindee kız partisi yapicaz burda hahaha
Suyuna baktı herhalde birde 3 boyutlu görseydik iyiydi
Canım 3ün üstü sıkıntı diyorlar ama 2 yada 2 buçuk olunca başka test istiyorlarmış sanırım
Hadi sıra sizlerde insallahhSüper haber
Aslında bebis 12+3 normalde ama 3 gün önde çıktı yani baya bakılabilir şekilde aslında. Çünkü 11. Haftada gördüğüme göre bile çok değişmiş geldi 2 cm uzamış.Çokk mutlu oldum ense kalınlığı harika cıkmışşşşay senin de kız belki mi dedi biraz emin miydi kendinden?
Benimki de %100 demedi bence kız dedi alışveriş yapmayın dediHadi sıra sizlerde insallahh
Aslında bebis 12+3 normalde ama 3 gün önde çıktı yani baya bakılabilir şekilde aslında. Çünkü 11. Haftada gördüğüme göre bile çok değişmiş geldi 2 cm uzamış.
Baktı bi bacak arasında bisey var gibiydi ama çok kısa süre baktı bebiste nedense bugün çok az hareketliydi. Cinsiyet için erken ama kıza daha yakın, kıza benziyor dedi. Haftaya test sonucu çıkınca gel tekrar bakalım ona dedi ben yine de beklemedeyim bu yüzden
Seninle daha aramızda 5 gün varsa normal bence 11. Haftada bana hiç bisey demedi kızsa zaten daha geç netlesiyormusBenimki de %100 demedi bence kız dedi alışveriş yapmayın dedi
Önce bir kisiye soyle , sonra ikinci kisiye :)) biraz rahatlamis olursun patronlara soyleyene kadsr stresin gitmis olurŞirkete hamile olduğumu bugün söylemek istiyorum. Fırsat kolluyorum, çok strese girdimkarnıma ağrılar giriyor
ee baska doktora gitsen yazmaz mi ayni ilactan acaba ?Ben bitkin 10 da uyudum hala uykum var reçetenin tarihini geçirmişiz birde ilaçsız kaldım doktorumda Ankaradaymışsen nasılsın ?
ay artik her yeri belli oluyorAynen öyle canım içeride bakarken hiç umurumda olmadığını farkettim bi an. Ensesine burnuna falan bakıyor ya cinsiyet demeyi bile unutuyordum doktor söyledi
Sağlıkla gelsinler insallah
Sen nasılsın iyisindir insallah kanama olmadı değil.mi bi dahaÖnce bir kisiye soyle , sonra ikinci kisiye :)) biraz rahatlamis olursun patronlara soyleyene kadsr stresin gitmis olur
ee baska doktora gitsen yazmaz mi ayni ilactan acaba ?
Bende iyiyim , ultroson sonucumun aile doktoruna gitmesini bekliyorum ki arayip bilgi versin hersey yolunda diye
ay artik her yeri belli oluyoraminnn
Iyiyim tesekkur ederimSen nasılsın iyisindir insallah kanama olmadı değil.mi bi daha
Benim 10 gün sonra nifty de zaten belli olcak doktora cinsiyet için gitmicem doktorumda onu bekliyor:)Seninle daha aramızda 5 gün varsa normal bence 11. Haftada bana hiç bisey demedi kızsa zaten daha geç netlesiyormus
Haftaya 13. Haftada olucam sende 12de dimi o zaman iyice kesinleşir kızçeler
Ayy inşallah canım benim çok sağol. bugünü saymazsak 1 günümüz kaldı bizimdeİnşallah güzel geçecek canım senindee kız partisi yapicaz burda hahaha
Suyuna baktı herhalde birde 3 boyutlu görseydik iyiydi
Canım 3ün üstü sıkıntı diyorlar ama 2 yada 2 buçuk olunca başka test istiyorlarmış sanırım
Günaydıınn herkese, ben ikili testten geldim şuanlik bi sorun görünmüyor kan verdim 1 haftaya çıkar dediler. Ense 1.04 çıktı
Oy kuzucum çok sevindimGünaydıınn herkese, ben ikili testten geldim şuanlik bi sorun görünmüyor kan verdim 1 haftaya çıkar dediler. Ense 1.04 çıktı
Ah yaaa vallahi çok çok sevindim inşallah bir daha kanama yasamazsinIyiyim tesekkur ederimolmadi cok sukur
zaten cok sacma sapan bir durum var . Acil doktoru “ bir ara dusuk olmus buyuk ihtimalle “ dedi pelvik muaynesinden sonra ama ertesi gun ultroson da radyolojist gosteri bana keseyi ve bebegimibenim internette baktigim resimler gibi dogru gelismis duruyordu gayet. sadece daha kucuk hesaplamalarina gore ama oda normal cunku sistemler 28 gun adet gorenlere gore ayarli , benim son dongum 40 gundu
Ultroson raporunu bekliyorm ama icim rahat ya , gordum ya canli canli icim rahatladi cok sukur
Allah razı olsun canım benimOy kuzucum çok sevindim
Hep kız haberi gelmeye başladı hep birlikte kesinleşmesini bekleyeceğiz artık
Gözün aydın canım rabbim yüzlerimizi hep güldürsün inşallah
Yarın yaz buraya şafak doğan güneş diyeAyy inşallah canım benim çok sağol. bugünü saymazsak 1 günümüz kaldı bizimde:)))
Tabi biz sormasak bile aslında onlar bakıyorlar ama bize riskli bir durum olunca söylüyorlar. Herşeyden bahsetöiyorlar. Öyle olsun boşver. Baksana hemen panikleyiveriyoruz yoksa..
Hmm tamam öğrendiğim iyi oldu. Bir fikrim olur doktor birşeyler söylerse ense kalınlığı hakkında en azından. Teşekkür ederim sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?