2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Amin canım gelecekte insallah

Bu arada kızlar benim bebiş yine 4 gün önde çıktı 4,84 cm olmuş renkli görüntülerinide çekti her şeyini tek tek gösterdi kol bacak çene burun kordonuna kadar elini selam veriyormuş gibi yaptı ama en önemlisi ense kalınlığıydı benim için burun kemiği ooo dedi 0,9 çok iyi deyince böyle o anda oh dedim bende yüzde şukadar kız diyorum demedi direk dediki ben bu haftalarda tahmin ediyorum kız dedi hatta ben çin takvimi erkek diyor dedim aaa ilk defa çin takviminden ters bir şey söylüyorum dedi ama o çin takvminde saatte dikkat ettin mi dedi anlamadım bakıcam şimdi

Kıyamam ya bebeğin büyümesini bekleyeceksin artık o zaman anca anlaşılır duvara yansıtmak ne alaka

Evet bir de olabildiğince konservelerden uzak durmak gerek, neticede katkı maddesi içeriyor, taze balık alıp tüketmek en sagliklisi.
balik icinde Ender Sarac , ciftlik baligi yemeyin diyor . Onlar belli bir boyuttan sonra buyumesine izin verilmiyormus , istenilen yag orani olmayabilirmis gibi aciklamalar yapti .

oh masallah masallah
boyle saglikla devam etsin hersey

İmrenmiyor değilim ya, bebeğim için sağlıklı olacak şeyleri tüketebilmeyi çok isterdim. Ceviz bile yiyemiyorum. Çok üzgünüm.
Kuzum hiçç üzülme ilk 3 ay çocuğa gitmiyormus onlar hatta anneye gidiyormuş bende boşuna mı yiyorum yemesem mı hergün diyorum

Allah senden de razı olsun canım benim ne demek. Sende ben ne zaman birşey sorsam hemen cevaplıyosun çok yardımın dokundu bana. İnanır mısın benim de ilk haftalarda hafif hafiff mide bulantılarım oluyordu sonra geçti. Ama şu bir haftadır acayip midem bulanıyo. Bizde süreç tersine mi işliyo ne İnşallah git de için rahatlasın.
Ben de unutuyorum ya not defteri alıcam en sonunda
Güzel haberlerle gel inşallah. Bize de yaz hemencik emi

Benimde çok bulantım var hep anneme dedimki bir gidiyormuşum tek yumurta ikiziymiş ama değil hayalimi yaşıyorsun yaaaaa çok mutlu oldum ne güzelll ay 1 di 2 oldular Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Ayy öğrencilerimde inşallah ikizdir diyor bende gördüm tek çocuğum diyorum bir ihtimal daha varmış hayırlı olsun bu arada

Aaa çok enteresan gerçekten. Güzel bir şok olmuş gerçekten. Ama bu zamana kadar iyi saklanmış annesi maşallah minnoşlara hayırlı uğurlu olsun tekrardan Sağlıkla gelsinler inşallah

Ay ekleme yapıcam bu ayrıntı herkesin işine yarayabilir benim arkadaşlar akşam yemekten sonra mide bulantım coşuyor akşama kadar çok bulantım yok doktora söyledim prilam beni mahvetti 2 içinde uyuşuk oluyorum dedim metpamid veriyim dedi sakın dedim o bana çok uyku yapan bir şey otobüs yolculuğunda içerim onu hep neyse bana dediki ben senin midenden şüpheleniyorum dedi benim bildiğim sabah başlat bulantılar akşam yemeğinden sonra başlıyor boğazına doğru yanma oluyorsa rennie gibi bir şurup verdi bunu dene dedi başladım bu akşam hafifledi mide bulantım sadece akşam coşan mide bulantınız varsa doktorunuza söyleyin

Çok sevindim minnaklarınıza sağlıkla kavuşmanızı dilerim fakat o iş bulantıyla olsaydı benimki üçüz olurdu.

balik icinde Ender Sarac , ciftlik baligi yemeyin diyor . Onlar belli bir boyuttan sonra buyumesine izin verilmiyormus , istenilen yag orani olmayabilirmis gibi aciklamalar yapti .
Evet doğru, bir de onlar yemle besleniyor, denizde doğal büyüyenleri en sagliklisi bence de, hilesiz doğal bir balık kaldı zaten hayatımızda, diğer hersey yapay ve hormonlu.

Öyleymiş yavrum, istemsiz vicdan yapıyorum bazen. Sen kuş kadarsın bir şey olmaz ye rahat rahat.
Hemde ne zzaten geriden geliyo beslenmem lazım sürekli tıkınıyorum inşallah gününü yakalar gittiğimde oyy hepimizde başka sıkıntı inşallah atlatırız sorunlarıda güzelce alırız şu bebisleri kucağımıza

Ne güzel doktorun ilgileniyor. Benimde mide bulantilarim başladı diyordum mide yanmamda başladı 2 gündür evde rennie vardı içtim rahatladim

Ayy maşallah ya bayılıyorum ben tek yumurta ikizlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…