2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah beybisi, önce hazırlık sonra doğum kısmına hızlı geçiş yapacağız şu 3 ayı sağ salim atlatalım da Allahın izniyle, gerisi çabuk geçecek gibi hissediyorum.

Ne demek canım her zaman
Bizim sürecimiz aynı gidiyor gibi mide bulantilarim başladı derken mide de rahatsızlık yanma gibi olmaya başladı rennie içtim rahatladım. Benim bulantı yemekten sonra falan da oluyordu sanırım reflüden. Bi de maske takınca
Sende bi kendini dinle bakalım yemekten sonra mı oluyor biseyler mi tetikliyor. Not defterine yazsam bu sefer onu unuturum canim ben ahaha
Yazarım insallah canım yarın sabah erken gidicem

ayy suprize bakk ya 12.haftada doktolar o yuzden bhcg seviyesi kesin hafta sonucu vermiyor diyor.
Ailen ve esin nasil tepki verdi buna herkes sok

Kızlar şimdiden alışveriş yapmak isteyen olursa bebek bezi indirimlerini takip edip kampanya falan yakalayanlar alabilir, sonra bir kira kadar aylik masrafı oluyor 1 ve 2 numara stok yapmaya gerek yok fazla kullanamıyor ama 3 ve özellikle 4 numara stoklanabilir, bir de burun aspiratörü, termometre, bebek arabası puset gibi şeyler alınabilir malum gün geçtikçe zamanıyor.

ayy suprize bakk ya 12.haftada doktolar o yuzden bhcg seviyesi kesin hafta sonucu vermiyor diyor.
Ailen ve esin nasil tepki verdi buna herkes sok
Eşimle ikimiz aynı anda şok olduk belki cinsiyet öğreniriz diye gidip ikizleri öğrendik bir kızım var 5 yaşında oda şok oldu çocuk tek kardeş beklerken iki kardeşi oldu cinsiyetlerini aşırı merak ediyorum

Ben aldım bebek arabasını hepsiburada da 3 saatlik indirim vardi daha önceden baktığım bi modeldi 500 TL daha uyguna geldi. Zaten nasipte varsa kullanicaz Allahin izniyle hepsi bir anda alınmıyor

hani erken bir haftada ogrenseydiniz herkes icin ok olabilirdi ama 12. haftada olmasi tam supriz
saglikla kucaginiza alin

Bence en doğrusu stok yapmak lazımmış ama dikkat edin bazı bezlere karşı bebeklerin hassasiyeti oluşabiliyormuş.Bende ki ana stok değil çöp aldırmıyor 6 aydan önce alınmazmış bazen kızıyorumda aslında haklı evet fiyatlar artıyorda her şey mükemmel ilerlicek diye garanti yok eskilerin vardır bir bildiği diye bende tamam diyorum zaten biz çoğu eşyayı aldırcak kişiler bulduk halalar teyzeler analar babalar onlar düşünsün

Heyecanla 5 nisanı bekliyorum kızlar doğuraydım da kurtulsaydınız elimden onda da bitmez heralde bu sefer bebeğe geçerim
Oy oy kıyamam ne demek kurtulsaydınız. Hepimiz tedirginiz yeri geliyor bizler de evham yapıyoruz, seninki bir doz daha fazla sadece.
Ohoo daha burdayız doğumdan sonra da dertlerimiz olacak paylaşacağız, bir yere gitmek yok.

Oy oy kıyamam ne demek kurtulsaydınız. Hepimiz tedirginiz yeri geliyor bizler de evham yapıyoruz, seninki bir doz daha fazla sadece.
Ohoo daha burdayız doğumdan sonra da dertlerimiz olacak paylaşacağız, bir yere gitmek yok.
Ayyy ya gerçekten iyiki vardınız böyle bir platform var o kadar iyi geliyor ki

Yaa nasıl bir süpriz o öyle bende diyorum ikiz haberi niye almadık hiç diye sağlıkla gelsinler minikleer

O kadar seviniyorum ki böyle güzel haberlere. Allahım hiçbir anneyi üzmesin
Bizim kontrolde Eşim de videoya almış bir kısmını açıp açıp izliyorum ağlamalık görüntüler hele bir 3 boyutlu ultrason görüntüsü var uykularım kaçtı düşünmekten uyuyamadım
Ayyy inanılmaz gerçekten maşallah diyelim rabbim ikisini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip Etsin topiğimizin ilk ikiz annesi

Haklısın dikkat edeyim bakalım geceleri oluyo genelde ama ondan eminim. Vallahi her bir dönem farklı bir şeyler oluyo. Kendi vücudumuzu tanıyamıyoruz
maske olayı dert ya beni de rahatsız ediyo ama mecbur takıyorum korkudan.
Heyecanla seni bekliyor olacağım bakalım bir kız haberi de senden bekliyorum tabi lafımız şaka sağlıklı olsunlar da minnoşlar yeter ki.
3. Ayımızı bitirdik Allahın izniyle. Bundan sonra güzel günler bizleri bekliyor inşallah

Yaaa hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Çok yemek yediğinde veya baharatlı şeyler yediginde, kahve çay içtiğinde artıyorsa olabilir canım. Şimdi bebek kasıklardan yukarı çıktığı için reflu olabiliyormuş sanırım hamilelik uygulamasında öyle yazıyordu
Bende kız hissediyorum ama bakalım ne diyecek bu sene hamile kalanlardan hep kız haberi geliyor sanırım, geçen sene hamile kalanlarda hep erkek duyuyorum
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah
Hamileliğin balayı deniyor 2. Trimester ama biz tersinden başladık hadi hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…