2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oy maşallaah ense kalınlıgı güzel testin sonucuda güzel gelecek inşallah kız bebişlerimiz çoğalıyor aynen bu sene kız senesi
Insallah canim inşallah darısı bekleyenlerin başına
Evett birde aklıma ne geldi kız dendi ama belirtilerimiz farklı farklı onlarda fos çıktı herhalde

Insallah canim inşallah darısı bekleyenlerin başına
Evett birde aklıma ne geldi kız dendi ama belirtilerimiz farklı farklı onlarda fos çıktı herhalde

Evet belirtler hep farklı biz 4 kız kardeşiz diyor annem 4 tane kız gebelik yaşamama rağmen aynı değildiniz hiç biriniz diyor ya yarısı şehir efsanesi artıkk bakalıım benim daha var ama doktora gitmeme ne tahminde bulunacak

Hala ihtimaliniz var ben aşırı zor bir gebelik geçiriyorum doktor sebebi belli oldu dedi hala şaşkınım hayatım bir anda değişti isteyen herkese versin rabbim
Vallahi haberiniz harika haber. Sank, bana kızlarınız olacak gibi geldi bilemiyorum siz ne hissediyorsunuz.
Tek yumurta ikizleri de ne tatlı olur ya Çok güzel bir hamilelik geçirin inşallah.

Bence senin minnoş sana bir sürpriz yapacak ekim :) Oğlun olursa şaşırma. :)

Şirkete hamile olduğumu bugün söylemek istiyorum. Fırsat kolluyorum, çok strese girdim karnıma ağrılar giriyor

Ben henüz söylemedim, akrabalarım da bilmiyor sadece 1-2 arkadaşım o kadar.

İşyerindekilere karnım çıkınca tatlı alır söylerim artık.
Karar verdik zaten, akrabalara filan da bayramda açıklarım. Daha temiz olur.

Kesinlikle annene katılıyorum hiçbir hamilelik aynı değildir. Resmen çocuğun huyun suyuna göre bile bir hamilelik yaşanıyor.
Cinsiyetin bu işte kesinlikle parmağı olduğunu da düşünmüyorum.

Yaaa biliyordum :) Hayırlı olsun diloşcum. Çok çok sevindim.

Kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi daha uygun nerede bulabiliriz

Aynen öyle canım birinde bulantısız geçer birinde geçmez ikisinde de bulantı olur cinsiyet farklı olur yani o kişinin bünyesine vs. bağlı. Hayırlısı olsun öncelikle yavrum insallah

Bende öyle bir bomba bekliyorum ama renkliyi gören herkes kız diyor

Birbasak kuzum seninle konuşmuştuk ya bu TSH’ı.
Şimdi ben kontrole geldim bir önceki sonucum 0.088 çıkmıştı benim. 25 mg ilaç kullanıyordum.
Özellikle sordum düşük çıkması sorun mu diye hayır bu bizim için daha iyi bir şey için rahat olsun keyfine bak dedi. Senin de için rahat olsun

Bu da benim kızçe
Yalnız eşim ultrason kağıdını görünce direk tühh burnu bana çekmiş yaaa dedi ahahahaha
Anasının burnu hokka gibi git sen babana çek

Eklentiler

• Screenshot_20220322-105546_Gallery.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20220322-105730_Gallery.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 20220322_115728.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 83
Ya kusura bakma ısrar etmiş gibi oldum bir de :) Ama çok tatlı bir kızın olacağına eminim. Amin amin inşallah.
Ay saçmalama Allah aşkınaa ben tahmin gelsin diye şey yaptım zatenn ısrar etmek ne demek estağfurullah. Bak ekledim kızçeyi

Size birşey sormam lazım. Çok mu cahilim bilemiyorum artık bana yardım edin
İkili test perinatolog kontrolü sonrasında mı yapılıyor yoksa sizin kendi doktorunuz mu yaptı?
Kafam çok karıştı açıkçası.

Aynen öyle canım birinde bulantısız geçer birinde geçmez ikisinde de bulantı olur cinsiyet farklı olur yani o kişinin bünyesine vs. bağlı. Hayırlısı olsun öncelikle yavrum insallah

Bizim ki merak işte sağlıklı hayırlı çocuklar olsunlar da insallah cinsiyet önemli değil

Benim kendi doktorum yapti canım sanırım riskli falan görüldüğünde perinatologa yönlendiriyorlar

Kontrollere falan gitmen gerekecek. İzin almam gerekmese bende söylemek istemiyorum ama Hep yalan hep yalan nereye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…