2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar selam kurumda işler o kadar yoğunki buraya hiç bakamıyorum hatta ilaç içmeyi bile unutuyorum. Eve gidince max 8 de uyuyorum. İki gündür folik asit almayı unuttum sizce bi sorun olur mu ? Gebelikten öncesi ve sonrası olarak yaklaşık 6 aydır kullanıyorum folik asiti

Bu da benim kızçe
Yalnız eşim ultrason kağıdını görünce direk tühh burnu bana çekmiş yaaa dedi ahahahaha
Anasının burnu hokka gibi git sen babana çek
Hiç öyle burnu büyük gibi filan diye düşünme :) Bir tanıdığımın kulakları biraz kepçe gibidir. Detaylı ultrasonda oğlunun kulakları kepçe duruyordu hatta biraz üzülmüştü bu duruma. Ama kulaklar bir doğdu miniminnak :) Yani burun da bakarsın hokka annesininki gibi olur.

Bence olmaz dikkat etmekte her zaman fayda var tabi kii orası ayrıda. doktorum bana 11. Haftama kadar 2 günde bir al artık dedi. Yoğunlukta kendinize dikkat edin. Beslenmenize hareketlerine

Bazı yerlerde büyük gözüküyor bazi yerlerde küçük hatta ilk doktor burun kemiğini bulamadı bi. Bizimki de espri işte eşim hep başından beri öyle der bana çekmese bari diye Hahaha onu da görünce direk öyle söyledi

Tebrik ederim canımmmm

Vajinal baktı canım herhalde ondan net ekranda ama gecen haftaya göre bile baya büyümüş bacaklarını ölçmeden 6.50 cm ne garip hala hissetmemek

Yaa çok güzel resmen zaman ileriye aksın bir an önce istiyorum bende hemencecik geliyim 12. Haftama kavuşsam detaylı bakacağı için mi vajinal baktı canım

Miniktir o minik :) Eşim de hep kız olursa inşallah sana benzer deyip duruyor.

Yaa çok güzel resmen zaman ileriye aksın bir an önce istiyorum bende hemencecik geliyim 12. Haftama kavuşsam detaylı bakacağı için mi vajinal baktı canım
Geleceksin geleceksin az kaldı insan inanamıyor küçük bi noktadan nereye geldik
Benim aslında rahmim ters, birde akıntım var su gibi demiştim alttan bakalım daha iyi görülüyor öyle dedi

Geleceksin geleceksin az kaldı insan inanamıyor küçük bi noktadan nereye geldik
Benim aslında rahmim ters, birde akıntım var su gibi demiştim alttan bakalım daha iyi görülüyor öyle dedi

İyi olmuş net gözükme açısından. Ne güzel dedin küçük bir noktadan nasıl büyüyor öyle

Canım nerden aldınız ben 3700 e yaptırdım ama bu ay 4500 olmuş hangi şehirdesin hangi firma verdi fiyat?
İstanbul'dayiz canım kolan Hastanesi'ne sorduk onlar bu fiyatı verdi bilgimiz de yok şimdi araştırıyoruz labaratuarlar mi yapıyor acaba bu testi firmaları nereden bulabiliriz alyans tamamlayıcı sigortamiz var biraz faydası olur mu hiç birşey bilmiyoruz valla

Bence olmaz dikkat etmekte her zaman fayda var tabi kii orası ayrıda. doktorum bana 11. Haftama kadar 2 günde bir al artık dedi. Yoğunlukta kendinize dikkat edin. Beslenmenize hareketlerine
Ne kadar dikkat edilebilirse o kdar ediyorum. Herhangi bi hamilelik belirtisi yaşamadığım için kolay geçiyor şimdilik Teşekkür ederim

Hiçbir sigorta geçmiyor ama genoks lab ara canım sana istanbul temsilcisini yönlendiriyorlar max 4500 verirler istersen ben veriyim ankarada lab zaten ilk baştan beri yapan firma bu kolonda onlara gönderiyordur ama o nasıl kar koymak

Çok teşekkür ederim arayıp görüşelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…