2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Vajinal baktı canım herhalde ondan net ekranda ama gecen haftaya göre bile baya büyümüş bacaklarını ölçmeden 6.50 cm ne garip hala hissetmemek
Diloşcum öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin güzel kızın

Neden vajinal baktı peki? Bana da geçen 13. Hafta kontrolümde vajinal bakmıştı benim rahmim ters olduğu İçin. Görüntü daha net oluyor gerçekten öyle.

Teşekkür ederim bebeğim. Kaçlık verdi peki, neredeyse aynı çıkmış değerlerimiz?

Bu da benim kızçe
Yalnız eşim ultrason kağıdını görünce direk tühh burnu bana çekmiş yaaa dedi ahahahaha
Anasının burnu hokka gibi git sen babana çek
Diloşum ne kadar büyümüş Allahım esirgesin. Erkek deseydi çok gülecektim ama beklediğimiz gibi konuşmuş. Kız bebek kıyafetleri bakabilirsin artık, burnu da o kadar belli mi nasıl emin oldunuz öyle?

Kızlar bebek arabası hangi marka düşünüyorsunuz yoksa komple takımlar var 11 bine falan öyle bişey mı düşünüyorsunuz. Ben baktım mamas papas çok güzel ama pahalı e bebekte faaln hangi markalar var acaba

Of düşünmek bile istemiyorum hepsi cok pahalı ama hayatta veremem 10 bin filan. iyisinden bi araba koltuğu alacağım sadece isofixli güvende olması için bebek arabası için komplike bir şey düşünmüyorum kolay kapanır bi şey olsun yeter

heheheh dur sen öyle yazayım bari..
Aynen öyle her anımızın tadını çıkaralım çok mucizevi zamanlardan geçiyoruz. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın inşallah.
İnşallah bizim de güzel çıkar değerlerimiz bakalım

Sorma sorma nasıl bi devre denk geldik herşey ateş pahası, ablamlar bin liraya doğum yapmıştı ben bakıyorum sadece doğum 10 bin bebek arabası 5 bin beşiği dolabı 10 bin , 30 40 bin kafadan hesapladm yani annem git şehir hastanesinde doğur diyor ama onuda istemiyorum

Benimde rahmim ters ya çok çok teşekkür ederim canım bi de akıntım var dedim bi alttan bakalim daha iyi görünüyor dedi

Diloşum ne kadar büyümüş Allahım esirgesin. Erkek deseydi çok gülecektim ama beklediğimiz gibi konuşmuş. Kız bebek kıyafetleri bakabilirsin artık, burnu da o kadar belli mi nasıl emin oldunuz öyle?
Sagolasin yavrum teşekkür ederim
Hahaha çoğu kişi gülerdi herhalde nedense hep kız dendi baştan beri
Kızz baksana burnuna dikkatli eşimin de direk gördüğü o bende sonradan farkettim

Kraft lima aldım 4700 fazlasına ııhh yok çıkmaz

Kesinlikle öyle Allahim insallah sağlıklı sorunsuz bi hamilelik ve bebis nasip etsin en önemlisi bu
Hadi bakalım yarın yazini bekliyorum

Sagolasin yavrum teşekkür ederim
Hahaha çoğu kişi gülerdi herhalde nedense hep kız dendi baştan beri
Kızz baksana burnuna dikkatli eşimin de direk gördüğü o bende sonradan farkettim
Teyzesinin gözleri azıcık bozuk da, gözlüksüz net göremedim. Korkma daha şekillenir belki. Dua et kv’ye benzemesin.

Bu çocuğun geleceğini de düşünmeliyiz bi yandan yavaş yavaş açılmalıyız
Çiçeğim sizin orda devlet hastanesi nasıl bilmiyorum ama ben bi gün burdaki doğumhanede acilden muayeneye girdim yok yani imkansız inanılmaz kötü bir yerdi. Çok pisti. Allah düşürmesin mecbur bırakmasın. temizliğinden doktorundan emin olmadan kalkışma derim öyle bir şeye. Her yer aynı değildir de işte bilemiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…