2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar size bir şey sorcam 2 aydan sonra doktor yasağı kaldırdı ama ilişkiden sonra akıntım çoğaldı sizin oldu mu hiç öyle?
Bizde uzuun bi aradan sonra geçen denedik tabi belli etmesemde korkudan ödüm koptu o yüzden bırak akıntıyı kupkuru kaldım canımı acıttı biraz ama eşim yavaş davrandı şükür hemen tuvalete gittim bişey gelmedi çok şükür ama eski rahatlık kalmadı heralde 9 ay boYle diken üstünde ilsiki olucak

Özür dileyerek soracağım ama içe boşalınca ne oluyormuş ki? Pek anlam veremedim.
Rahim refleks olarak spermi içeri almak istiyormuş klasik o yumurtlama evresinde olduğu gibi onu pek istemiyorlar rahimi rahat bırakın diyorlar prezervatif kullanın ya da dışarı boşalsın canım

Bahtı gibi yüzü de güzel olsun inşallah. Allah hep bahtını açık etsin. Tüm bebeklerin... En büyük isteğim bu.
Ne ister bu kayınvalideler anlamıyorum. Bebek doğunca biraz insafa gelir babaanneliği tutar bakarsın.
Benimki şimdiden pamuk şeker gibi oldu, dört gözle torununu bekliyor.

Aynen benimkide kanama alanı yok diye ilişki yasaklamıyorum dedi izin verdi işte ben korkuyorum dedim o zaman ne diyim korkuyorsan girme dedi

Rahim refleks olarak spermi içeri almak istiyormuş klasik o yumurtlama evresinde olduğu gibi onu pek istemiyorlar rahimi rahat bırakın diyorlar prezervatif kullanın ya da dışarı boşalsın canım
Hiç bilmiyordum teşekkür ederim. Şaşırdım. Bilmediğimiz ne çok şey var.

Hayır alakası yok düşüğün onlarla yani hatta orgazm olmak anne için iyiymiş mutluluk hormonu vs olduğu için videoda doktorda dinlemistim

ilişki sırasında Orgazm oluyorsan bravo sana :) nadir kadınlardansın :) birçok kadın ilişkide orgazm olamaz bence bir sorun olacağınıhiç sanmıyorum. boşalma durumu erkekten rahme gelebilecek olan enfeksiyon varsa engellemek sanırım bunun dışında başka bir sakınca yok bence .

Amin yavrum amin, inşallah. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın onları.

Bebeğim, içinde en ufak sevgi olmayan bir insan nasıl bir anda sevgi pıtırcığı olabilir? Aaa aslında içinde sevgi ama sadece kendine karşı. Neyse, ben yaşadığım müddetçe benim evladıma yaklaşamaz.

Baş ağrısı da yapıyor bi de
Kendine demeyelim de birisi oğluna benzetti işte ahaha ne alakaysa kuzeni hemen burdan belli oluyor şimdiden
Ay tövbe de kızz bizimkilerde birbirine benziyor baya aslında

zaten sizin söylemler çoğaldıkça kız umudum kalmadı hahaha şimdi kız çıkarsa banada şok olucak. Ama benim mide bulantım olmadı ya belki kızdır diyorum
Mide bulantısı olmayınca kız mı diyorlar?
Bir kuzenimin mide bulantısı çok oldu kızı var, diğerinin de oldu onun oğlu var.
Bilemedim bence o bünyesel değişiklik gösteriyor.
Yok yok senin gene kız umudun olsun tabii istiyorsan Allah kalbine göre versin inşallah.

Allah kalbine iyilik versin diyelim, inşallah insafa gelir. Sana değil de oğlu için çok zor.
Bazen olduğumuz ülke şartlarına, hayat pahalılığına, insanların insafsızlığına bakarken bu dünyada masum bir bebek nasıl büyüyecek deyip üzülüyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah. Hem bizim hem onların.

Baş ağrısı da yapıyor bi de
Kendine demeyelim de birisi oğluna benzetti işte ahaha ne alakaysa kuzeni hemen burdan belli oluyor şimdiden
Ay tövbe de kızz bizimkilerde birbirine benziyor baya aslında
Bak onu söyleyecektim, başım çatlıyor son bir haftadır, ağrısı gözlerime vuruyor.

Bizimkini bir tek dayısı gördü, o da kesin içinden dua etmiştir kız olsun diye.

Ya ne bileyim hep insanın sevmediği ot burnunun dibinde biter, Allahım lütfen benzemesin.

Aman yarabbim bulanti uzerine bas agrisi guncellemesi de mi geliyor???
Suan kafamin icinde bittim gozun aydin bittim helall olsuuunn caliyor........

Amin minnoşum, gelsin benden ve bebeğimden uzakta gelsin.

Neyse önemli olan bebeklerimiz, hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim onlara. Önce sağ salim kavuşmayı nasip etsin tabii.

Yaa çok sevindim harikaaaaa
Testi devlet hastanesinde mi yaptırdın canım?
Kız cocuk harika ya erkekte güzel ama kız bi başka kıyafetleri olsun falan cok cici çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…