2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar size bir şey sorcam 2 aydan sonra doktor yasağı kaldırdı ama ilişkiden sonra akıntım çoğaldı sizin oldu mu hiç öyle?

Kızlar size bir şey sorcam 2 aydan sonra doktor yasağı kaldırdı ama ilişkiden sonra akıntım çoğaldı sizin oldu mu hiç öyle?
Birşey olacak diye, senin gibi böyle acabalara düşeceğim diye , kanamam olursa diye bebeği öğrendiğimden beri ilişkiye girmedik hiç. Eşimde korkuyor zarar vereceğim diye istediğini asla belli etmiyor ama ben görüyorum eşime de üzülüyorum. İlişki bende istiyorum ama korkuyorum. Napcaz böyle bilmiyorum. 9 ay da böyle gitmez ki.. yeni doğum yapmışsın hemen ilişkide olmaz. Kafadan 1 sene boyunca arkadaşça takılmak bilmiyorum sağlıklı mı ilişkimiz için ? kafamda deli sorular

Teyzesinin gözleri azıcık bozuk da, gözlüksüz net göremedim. Korkma daha şekillenir belki. Dua et kv’ye benzemesin.
Ahaha bende çok bulanık görmeye başladım gebelikte de oluyormuş ya zaten az vardı bozukluk iyice gitti benimde
Sorma hemen yorumlar geldi zaten

doktor bana ilk 3 ay ilişki yok dedi. Sonraki aylarda ise içe boşalmamak kaydı ile ilşki olabilir dedi. Her doktor farklı diyor
İnanamıyorum. O kadar uzman videosu izledim, makalelerini okudum, birçok doktorun fikrini bizzat sordum. Böyle bir doktor yorumu görmedim, duymadım.

Eğer gittiğim doktor böyle bir şey söylese anında değiştirirdim çünkü böyle bir şey yok, yani risk yoksa yok.

Ve korunmasız ilişki hiçbir sorun teşkil etmez. Hakikaten inanamadım.

doktor bana ilk 3 ay ilişki yok dedi. Sonraki aylarda ise içe boşalmamak kaydı ile ilşki olabilir dedi. Her doktor farklı diyor
Bize de yasaktı ama benim 12.haftam bide kanamam lekelenmem yok diye artık serbest dedi tabi içine boşalma olmadan dedi ama bende diyorum arkadaş gibi olmaz ki ben demesem benimkide ağzını açmıyor istemiyor ama dedim artık olsun. Hafif arttı ama kanama ve ya kahverengi değil belki kaç zaman sonra oldu kasılıyoruz o an ay bir şey olcak mı die ama hiç olmazsa haftada 1 olması lazım artık

Ahaha bende çok bulanık görmeye başladım gebelikte de oluyormuş ya zaten az vardı bozukluk iyice gitti benimde
Sorma hemen yorumlar geldi zaten
Öf benim hep bozuktu maalesef ya. Ama şu sıralar gerçekten daha kötü, doğrudur.

Hemen kendine mi benzetti haspa.
Ay Diloş ben bu kadından nefret ettiğim için ona benzeyecek gibi geliyor. Nasıl tedirginim. Bir de görsen kadının genleri o kadar baskın ki, üç çocuğu da kendi kopyası.

Benim kahverengi pıhtı gelince yasakladı yoksa serbest dedi bilimsel açıklaması yok ama sperm içeri girmesin rahim kasılmasın dedi genelde lekelenme ve kanamada yasaklıyorlar zaten yoksa bunlar yasaklanması dediğin gibi çook saçma

benim doktor gününden beri ilişki yasak diyor ama ben korkuyorum ilişki sonra lekelenme bile olabilir normal diyorlar doktorlar ben size daha farklı bir şey sormak istiyorum ama utanıyorum açıkçası ilişki esnasında istemeden orgazm olunca düşük tehlikesi olabilir mi sizce sonuçta rahim kasılıyor ya

Senin bebiş de senin kopyan olsun :) Kudursun :)
Kötü mü aranız, yoksa görüşmüyor musunuz?

Senin bebiş de senin kopyan olsun :) Kudursun :)
Kötü mü aranız, yoksa görüşmüyor musunuz?
Amin amin ağzın bal yesin, anası gibi güzel olsun da kudursun.
Zira kendi kalbinin çirkinliği yüzüne yansımış.

Görsem suratına tükürürüm öyle söyleyeyim. Gerçekten yaparım. Öylesine çöp bir kadın.

Utancak bir şey yok canım burda bilgi alışverişi yapıyoruz ben heryerde okudum anne için orgazm olmak tam tersi çok iyi bir şey hormonel olarak ilişki tek taraflı değil tabiki sende orgazm olcaksın hiçbir sakıncası yok okudum heryer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…