Sen az gitmişsin ben 5 haftalık gittim sonra 9 da gittim kahverengi pıhtı geldi acil çağırdı mecbur gidildi şimdi nifty için 12 de gittim bunlar son tahmin ettiğinde kız die
Acilen kendi kendime serum takmayi ogrenmem lazim
Bulantilarim esliginde burada yazilan cinsel yasam sorularini okuyorum gozyaslarim pit pit ne gunlerdi bee simdi valla bana kocam bile kokuyor ya birak iliskiye girmeyi adam yanima gelse uzaga git kokuyosun diyorum az yakinlassak ustune kusarim
Yaa çok sevindim harikaaaaa
Testi devlet hastanesinde mi yaptırdın canım?
Kız cocuk harika ya erkekte güzel ama kız bi başka kıyafetleri olsun falan cok cici çok tatlı
Yok canım özelde gittiğim doktora yaptırdım geçen hafta gittiğim için muayene ücreti vermedim, 150 lira ikili test için verdim
Valla bende öyle diyordum canımda geçen bi baktım erkeklere de çok güzel şeyler yapmışlar valla onları görünce de nasıl beğendim
Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah hayırlı evlat olsun hadi açılışı yaptık sıra sizde
Utancak bir şey yok canım burda bilgi alışverişi yapıyoruz ben heryerde okudum anne için orgazm olmak tam tersi çok iyi bir şey hormonel olarak ilişki tek taraflı değil tabiki sende orgazm olcaksın hiçbir sakıncası yok okudum heryer de
ilişki sırasında Orgazm oluyorsan bravo sana :) nadir kadınlardansın :) birçok kadın ilişkide orgazm olamaz bence bir sorun olacağınıhiç sanmıyorum. boşalma durumu erkekten rahme gelebilecek olan enfeksiyon varsa engellemek sanırım bunun dışında başka bir sakınca yok bence .
Hem gözlerden hem hormonlardan Allah sabır versin bizlere.
Neden kuzum kız mı istiyor
Öyle derler sen aynayı al eline bol bol kendine bak inşallah benzemez diyelim
Acilen kendi kendime serum takmayi ogrenmem lazim
Bulantilarim esliginde burada yazilan cinsel yasam sorularini okuyorum gozyaslarim pit pit ne gunlerdi bee simdi valla bana kocam bile kokuyor ya birak iliskiye girmeyi adam yanima gelse uzaga git kokuyosun diyorum az yakinlassak ustune kusarim
Az daha profesyonelleşmen lazım bu konuda, biz de öyleydik şimdi öpüş koklaş olmadan ooohh hallediyoruz o işi, bana doğru nefes verme diyorum o esnada ahahahaha aay
Ne yapayım sevişmezsem bende sinir oluyor sinir. Tepeme tepeme vuruyor.
Hem gözlerden hem hormonlardan Allah sabır versin bizlere.
Neden kuzum kız mı istiyor
Öyle derler sen aynayı al eline bol bol kendine bak inşallah benzemez diyelim
Az daha profesyonelleşmen lazım bu konuda, biz de öyleydik şimdi öpüş koklaş olmadan ooohh hallediyoruz o işi, bana doğru nefes verme diyorum o esnada ahahahaha aay
Ben çok erken die tereddütlüyüm yanılmış olabilir kız doğuran bütün arkadaşlarım bu görüntüye ben doktorun dediğini demeden kız dedi:) cnm ikili testi tehlikeli çıkmadıysa maddi durumun el veriyorsa yaptır zorlama bence bizim yakın kişide olduğu için yaptırdık gende
Allah seni inandirsin benim 2 ay oldu eli elime degmeyeli kankamla........ super cocugum tup bebek oldugu icin ve masallah 2 aylik gebeligimin 1.5 ayi lekelenmeli gectigi icin daha doktora sormadim bile sen benim sinir katsayimi dusun bi de simdi neyse sen benim 3 hafta ileri versiyonum ve idolumsun senin izinden ilerleyeyim bari doktordan izin cikinca
Ben çok erken die tereddütlüyüm yanılmış olabilir kız doğuran bütün arkadaşlarım bu görüntüye ben doktorun dediğini demeden kız dedi:) cnm ikili testi tehlikeli çıkmadıysa maddi durumun el veriyorsa yaptır zorlama bence bizim yakın kişide olduğu için yaptırdık gende
İkili teste de teee 13+3 te gideceğim o zamana randevu bulabildim doktoruma sordum geç olmaz mı diye. Geç Olmaz dedi. İkili teste göre yol alacağız artık canım
Allah seni inandirsin benim 2 ay oldu eli elime degmeyeli kankamla........ super cocugum tup bebek oldugu icin ve masallah 2 aylik gebeligimin 1.5 ayi lekelenmeli gectigi icin daha doktora sormadim bile sen benim sinir katsayimi dusun bi de simdi neyse sen benim 3 hafta ileri versiyonum ve idolumsun senin izinden ilerleyeyim bari doktordan izin cikinca