2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Uuu senin kulaklardan duman çıkıyordur şimdi.
Ama sen haklısın lekelenmelerin bitene kadar yapamazsın, riske gerek yok beybisi.

Ahahha tamam sen yavaştan gel ben tecrübelerimi aktarmaya devam ediciiim.
Evet evet hic riske atmaya gerek yok zaten daha yeni yeni bitiyor lekenmeler, bu kadar dayandim biraz daha dayanirim artik

Baş ağrısı da yapıyor bi de
Kendine demeyelim de birisi oğluna benzetti işte ahaha ne alakaysa kuzeni hemen burdan belli oluyor şimdiden
Ay tövbe de kızz bizimkilerde birbirine benziyor baya aslında
Baş ağrısı erkek mi kız mıı Bir insanın her gün başı mı ağrır inanılmaz ağrıyor

Valla ben onu ve beşiği dedelere yüklüyceem birini birisi diğerini birisi alsın napayım hayır bu olay şeye dönüyor hani kız mutfak çeyizi, süpürge ütü vs yapıyor da gözükmeden aslında erkek tarafına yakın bi tutar tutuyor ya buda onun gibi en azından biberondur kıyafettir o tarz şeyleri ben alayım büyük parçaları dedeleri halletsin

Bende bu kafadayımm. Koltugu sağlam olsun arabada cok daha önemli . Zaten oturdugum yer gereği markete vs uzak konumdayım hani bebeği bebek arabasına koyayım gidiyim markete diyecek bir yerde değilim. Ki zaten eşimle izin günlerimiz hep bir oluyordu şimdi gebelik gereği ara verdim ama bebek kendini toparlayınca devam etcem yeniden eski düzenimize dönersek eşimsiz az çıkarız dışarıya onda da çok detaylı bişeye gerek yok.

Aynen aynen benim de gezmeye gitmelik bir konumum yok pek. Eşimsiz Arabasız da çıkacağımı çok sanmam. Aile sağlık merkezi desen eve yakın zaten. O yüzden çok komplike bi şey aramıyorum bebek arabasında azcık hafif olsun bi de

İçine boşalmamanın mantıgını anlamadım ben

İçe boşalmamayı ne amaçla dedi peki
meniden rahme geçebilecek herhangi bir enfeksiyonu önlemek çerçevesinde bir konuşma yaptı. ve rahimi bir nevi rahat bırakmak amacıyla , bırak rahim ve bebek yalnız kalsın içeriye başka şeyler dahil edilmesine gerek yok demeye çalıştığını düşünüyorum

Lekelenmemi yoksa klasik beyaz akıntı mı
Kahverengi değil ama koyu sarı biraz arttı ama ilk bi kasıldım adapte olamadım bide benim bartonin kistim var kısaca şu ıslanma kanallarım o sıvının gelen kanalları tıkalı bende her ilişkim biraz zaten pembe akıntı gelirdi hamile olmadığımda bile

Anladım vardır bir sebebi araştırmak lazım. Ay şu lekenlemeler vs bitse de artık o evreye gelince bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…