Ee şartlar bir müddet bunu gerektiriyor.Herkes kocasına sahip çıksın, yazık adamlara.
Tarkan- kır zincirlerini şarkısı bizim için geliyorBende gecen gordum yalan yok herhalde vucudun isyan etme evresinde oluyor bu ruyalar
Evet evet hic riske atmaya gerek yok zaten daha yeni yeni bitiyor lekenmeler, bu kadar dayandim biraz daha dayanirim artikUuu senin kulaklardan duman çıkıyordur şimdi.
Ama sen haklısın lekelenmelerin bitene kadar yapamazsın, riske gerek yok beybisi.
Ahahha tamam sen yavaştan gel ben tecrübelerimi aktarmaya devam ediciiim.
Gel gel acımayacak??Tarkan- kır zincirlerini şarkısı bizim için geliyor
Kız sen bana bakma balık hafızalı genellikle unutuyorumHem de nasıl kız istiyor, e anlatmıştım sanaa.
Evet hep kendime bakmalıyım, bu da hurafe değilse tabii.
HahahahahaTarkan- kır zincirlerini şarkısı bizim için geliyor
Evet evet hic riske atmaya gerek yok zaten daha yeni yeni bitiyor lekenmeler, bu kadar dayandim biraz daha dayanirim artik
Mesaj alinmistir
Bak burda anasına sinirlenince benimkiyle kavga ettim. Küstü gitti.Kız sen bana bakma balık hafızalı genellikle unutuyorum
İnşallah o hutafe değildir yıkılırız yoksa
Baş ağrısı erkek mi kız mııBaş ağrısı da yapıyor bi de
Kendine demeyelim de birisi oğluna benzetti işte ahaha ne alakaysa kuzenihemen burdan belli oluyor şimdiden
Ay tövbe de kızz bizimkilerde birbirine benziyor baya aslında
Kızlar bebek arabası hangi marka düşünüyorsunuz yoksa komple takımlar var 11 bine falan öyle bişey mı düşünüyorsunuz. Ben baktım mamas papas çok güzel ama pahalıe bebekte faaln hangi markalar var acaba
Of düşünmek bile istemiyorum hepsi cok pahalı ama hayatta veremem 10 bin filan. iyisinden bi araba koltuğu alacağım sadece isofixli güvende olması içinbebek arabası için komplike bir şey düşünmüyorum kolay kapanır bi şey olsun yeter
Kızlar size bir şey sorcam 2 aydan sonra doktor yasağı kaldırdı ama ilişkiden sonra akıntım çoğaldı sizin oldu mu hiç öyle?
Aynen aynen benim de gezmeye gitmelik bir konumum yok pek. Eşimsiz Arabasız da çıkacağımı çok sanmam. Aile sağlık merkezi desen eve yakın zaten. O yüzden çok komplike bi şey aramıyorum bebek arabasında azcık hafif olsun bi deBende bu kafadayımm. Koltugu sağlam olsun arabada cok daha önemli . Zaten oturdugum yer gereği markete vs uzak konumdayım hani bebeği bebek arabasına koyayım gidiyim markete diyecek bir yerde değilim. Ki zaten eşimle izin günlerimiz hep bir oluyordu şimdi gebelik gereği ara verdim ama bebek kendini toparlayınca devam etcem yeniden eski düzenimize dönersek eşimsiz az çıkarız dışarıya onda da çok detaylı bişeye gerek yok.
doktor bana ilk 3 ay ilişki yok dedi. Sonraki aylarda ise içe boşalmamak kaydı ile ilşki olabilir dedi. Her doktor farklı diyor
Bize de yasaktı ama benim 12.haftam bide kanamam lekelenmem yok diye artık serbest dedi tabi içine boşalma olmadan dedi ama bende diyorum arkadaş gibi olmaz ki ben demesem benimkide ağzını açmıyor istemiyor ama dedim artık olsun. Hafif arttı ama kanama ve ya kahverengi değil belki kaç zaman sonra oldu kasılıyoruz o an ay bir şey olcak mı die ama hiç olmazsa haftada 1 olması lazım artık
meniden rahme geçebilecek herhangi bir enfeksiyonu önlemek çerçevesinde bir konuşma yaptı. ve rahimi bir nevi rahat bırakmak amacıyla , bırak rahim ve bebek yalnız kalsın içeriye başka şeyler dahil edilmesine gerek yok demeye çalıştığını düşünüyorumİçe boşalmamayı ne amaçla dedi peki
Kahverengi değil ama koyu sarı biraz arttıLekelenmemi yoksa klasik beyaz akıntı mı
meniden rahme geçebilecek herhangi bir enfeksiyonu önlemek çerçevesinde bir konuşma yaptı. ve rahimi bir nevi rahat bırakmak amacıyla , bırak rahim ve bebek yalnız kalsın içeriye başka şeyler dahil edilmesine gerek yok demeye çalıştığını düşünüyorum
Kızz kavga mı ettin aklına gelinceBak burda anasına sinirlenince benimkiyle kavga ettim. Küstü gitti.
Kız dedi bugün canım, ama benim yıllardır var bu baş ağrıları güneşe çıkınca fazla sesten vs. Zaten gözlerim de bozukBaş ağrısı erkek mi kız mııBir insanın her gün başı mı ağrır inanılmaz ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?