2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Sen 12. Haftaya geldin hani 1-2 hafta daha dinlendir kendini ondan sonra hafif akıntı olsa bile kasmassın kendini. Gebelikten öncede yasadıgın bir durumsa madem

Kız dedi bugün canım, ama benim yıllardır var bu baş ağrıları güneşe çıkınca fazla sesten vs. Zaten gözlerim de bozuk

Baş ağrısını katmayın kız bari araya ee mesela kız cocukları sabah uyanırken bulantı yaparmıs mesela sende nasıldıı ay cinsiyet tahminleri gelince iyice merak eder olduum. Ben sana çin takviminde ne cıktı diye sordum mu hatırlamıyorum

Ahaha yok artık ben belirtilere inanmiyorum çünkü sıfır bulantı sadece arada bi reflu sıkıntısı yaşayıp duruyorum.
Çin takviminde bi erkek bi kız çıktı otomatik hesaplamada, sonra tablodan kendim hesaplayayim dedim son adet tarihi aralık 25te ama ben iğne attığım için biliyorum ocakta tuttu zaten aralıkta zor adet yeni bitiyor öyle baktığımda kız çıktı doğru diyebiliriz

Kızz kavga mı ettin aklına gelince
Herseyi bilip bazen laf konduramamalari yok mu bizimkiler ayni
Ya Diloş sanki annesi buna değer veriyor da, bebeğine de değer verecek görmek isteyecek sanıyor. Sanki onlar af diliyor da ben affetmiyorum gibi davranıyor. Ulan ailenin umrunda değilsin ne yaşıyorsun o kafanın içinde. Kot kafali.

Aynen kuzum , 2 hafta ileri ve geri normalmis . onemli olan o araligin 3 hafta ileri ve geri olmamasiymis.
Günaydın iyiyiz şükür sen nasıl oldun?
Iyim bende tesekkur ederim doktorumun arayip bilgi vermesini bekliyorum iki gundur
benim ekim ayinda ki dusugum , iliski sonrasi kanama olmustu ama hamile oldugumu bilmiyordum . O neden olmustur diye birsey demediler hic ama bizde smdi bekliyoruz haftalardir
kesinlikle yaa artik dizilerde izledigim sevisme sahneleri bile iicmi giciklamaya basladi ergenlige donduk iyice
orgazm olmak dogum icin cook yardimci birsey. Arkadasimin hamilkeyken hep doktor kontrollerine gidiyordum . Doktor bey , esinin eliyle bile yaptigi masajin dogumu cok rahatlatacagini soyledi . Tehlike olmaiddgi surece hep sevisin , kaslarin gevsesin dedi .
Sanirim bende boyle olacagim , kayganlastirici alayim diyorum
Yaaa miniğim kaynadı arada
ayy masallah , kollar bacaklar hepsi cok nettt saglikla buyusun annesi
ay bizde pizzacida calisiyoruz , les gibi kokuyoruz aksamlari is cikisi ama kendi kokum bana gelmedigi icin rahatim. kocam
opmek icin yaklasinda , once dus al die cemkiriyorum
ahaha aynen ya hatta simdi bebek 8 degilde 6 haftalik diye ogrenince bir tik uzulduk12 haftaya ne guzel 4 hafta kalmisti diyorduk
Ay yanımda yatan kocayı rüyamda görmeye başladım ben de allahım cinselliği yeniden keşfedecez sanki babystep devam ediyoruz
bende bende gecen dedim zaten ben ruyamda seninle seviyorum hallettim o isi

Merhabalar herkese .Hamilelikta cildi aşırı kuruyan var mı ? Ne kullanıyorsunuz ?Her kremi kullanamıyorum acaba zararlı bi madde varsa diye .Bir de çatlakları önlemek adına kullanılacak krem ve yağ önerisi olanlar ne zaman başlamak gerekli birde bunlara

Ay bugün aynı şeyi düşündüm beşiği ablamn beşiğini alsam annemlere dolap aldırırım Kaynanamlarda bebek arabası alsin bende ıvır zıvırı düzerim yoksa büyük parçalarla basa cikamicaz

benim cildim kurudu ama asil dudaklaklarim cok fena . resmen parca parca oldu. en dogallari , vazalin, hindistan cevizi yagi gibi seyler .

karin catlagi icin ender saracin bir tarifi var onu yapacagim . kayisi yagi , badem yagi , aloe vera jel ve susam yagi karisimi
Kıyamam sana, üzülme güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
ahahh

Hamilelikte orgazmın bebeğe bi zararı yok sadece rahimde doluluk hissedeceksiniz komple rahim hissediliyor korkmayın

Kizlar selam rubella igg pozitif igm negatif cikmis.
Cmv igg poztif igm negatif cikmis doktoruma daha gostermedim ama asiri korktum sizde poztifi cikan var mi varsa beni aydinlatirmi

İşte aynı şeyleri bende anlatmaya çalışıyorum ama. Onlarda bi umut bekliyor mu artık anlamıyorum..

Kizlar selam rubella igg pozitif igm negatif cikmis.
Cmv igg poztif igm negatif cikmis doktoruma daha gostermedim ama asiri korktum sizde poztifi cikan var mi varsa beni aydinlatirmi
Pozitif demek daha önce geçirmek demek değil.mi? Daha önce kızamıkçık gecirmissiniz anlamında benimde pozitif

İşte aynı şeyleri bende anlatmaya çalışıyorum ama. Onlarda bi umut bekliyor mu artık anlamıyorum..
Ay bilmiyorum ama bu halleri beni çıldırtıyor gerçekten çıldırtıyor. Onların yaşattıkları bu adama müstahak, az bile diye düşünüyorum bazen. İnsan hiç mi akıllanmaz.

Valla imkanları varsa bence yaptır hem çocuk ağaçsa torun meyve demişler daha lezzetliymiş

Kızlar aranızda hava nemlendirici buhar makineleri var ya kullanan hem çok pahalı olmayacak hemde iş görecek bir marka bilen var mı? Ben resmen nefes alamıyorum zaten burnumun bir tarafında geniz eti var orası tıkalı şimdi diğer tarafta tıkanıyor sürekli resmen nefes almakta zorlanıyorum. En azından gece yatarken bu cihazı çalıstırsam fayda görürüm diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…