Kahverengi değil ama koyu sarı biraz arttıama ilk bi kasıldım adapte olamadım bide benim bartonin kistim var kısaca şu ıslanma kanallarım o sıvının gelen kanalları tıkalı bende her ilişkim biraz zaten pembe akıntı gelirdi hamile olmadığımda bile
Kız dedi bugün canım, ama benim yıllardır var bu baş ağrıları güneşe çıkınca fazla sesten vs. Zaten gözlerim de bozuk
Ahaha yok artık ben belirtilere inanmiyorum çünkü sıfır bulantıBaş ağrısını katmayın kız bari arayaee mesela kız cocukları sabah uyanırken bulantı yaparmıs mesela sende nasıldıı ay cinsiyet tahminleri gelince iyice merak eder olduum. Ben sana çin takviminde ne cıktı diye sordum mu hatırlamıyorum
Ya Diloş sanki annesi buna değer veriyor da, bebeğine de değer verecek görmek isteyecek sanıyor. Sanki onlar af diliyor da ben affetmiyorum gibi davranıyor. Ulan ailenin umrunda değilsin ne yaşıyorsun o kafanın içinde. Kot kafali.Kızz kavga mı ettin aklına gelince
Herseyi bilip bazen laf konduramamalari yok mu bizimkiler ayni
Aynen kuzum , 2 hafta ileri ve geri normalmis . onemli olan o araligin 3 hafta ileri ve geri olmamasiymis.Ah yaaa vallahi çok çok sevindim inşallah bir daha kanama yasamazsin
40 gün döngün sürdüyse hele geç döllenme olma ihtimali çok yüksek o yüzden küçük kalmasi da sorun değil hiç. Biraz daha zaman geçince haftasına bakıyor doktorlar doğum tarihini de ona göre belirliyorlar. Benim bile döngüm 28 catlatma iğnesi oldum 14. Günümde ona rağmen 7. Haftada 1 2 gun geri çıkmıştı illaki çıkabiliyor hiç problem degil
Iyim bende tesekkur ederimGünaydın iyiyiz şükür sen nasıl oldun?
benim ekim ayinda ki dusugum , iliski sonrasi kanama olmustu ama hamile oldugumu bilmiyordum . O neden olmustur diye birsey demediler hic ama bizde smdi bekliyoruz haftalardirBirşey olacak diye, senin gibi böyle acabalara düşeceğim diye , kanamam olursa diye bebeği öğrendiğimden beri ilişkiye girmedik hiç. Eşimde korkuyor zarar vereceğim diye istediğini asla belli etmiyor ama ben görüyorum eşime de üzülüyorum. İlişki bende istiyorum ama korkuyorum. Napcaz böyle bilmiyorum. 9 ay da böyle gitmez ki.. yeni doğum yapmışsın hemen ilişkide olmaz. Kafadan 1 sene boyunca arkadaşça takılmak bilmiyorum sağlıklı mı ilişkimiz için ?kafamda deli sorular
kesinlikle yaaBize de yasaktı ama benim 12.haftam bide kanamam lekelenmem yok diye artık serbest dedi tabi içine boşalma olmadan dedi ama bende diyorum arkadaş gibi olmaz ki ben demesem benimkide ağzını açmıyor istemiyor ama dedim artık olsun. Hafif arttı ama kanama ve ya kahverengi değil belki kaç zaman sonra oldu kasılıyoruz o an ay bir şey olcak mı die ama hiç olmazsa haftada 1 olması lazım artık
orgazm olmak dogum icin cook yardimci birsey. Arkadasimin hamilkeyken hep doktor kontrollerine gidiyordum . Doktor bey , esinin eliyle bile yaptigi masajin dogumu cok rahatlatacagini soyledi . Tehlike olmaiddgi surece hep sevisin , kaslarin gevsesin dedi .Utancak bir şey yok canım burda bilgi alışverişi yapıyoruz ben heryerde okudum anne için orgazm olmak tam tersi çok iyi bir şey hormonel olarak ilişki tek taraflı değil tabiki sende orgazm olcaksın hiçbir sakıncası yok okudum heryer de
Sanirim bende boyle olacagim , kayganlastirici alayim diyorumBizde uzuun bi aradan sonra geçen denedik tabi belli etmesemde korkudan ödüm koptu o yüzden bırak akıntıyı kupkuru kaldım canımı acıttı biraz ama eşim yavaş davrandı şükür hemen tuvalete gittim bişey gelmedi çok şükür ama eski rahatlık kalmadı heralde 9 ay boYle diken üstünde ilsiki olucak
ayy masallah , kollar bacaklar hepsi cok netttYaaa miniğim kaynadı arada
Acilen kendi kendime serum takmayi ogrenmem lazim
Bulantilarim esliginde burada yazilan cinsel yasam sorularini okuyorum gozyaslarim pit pitne gunlerdi bee simdi valla bana kocam bile kokuyor ya birak iliskiye girmeyi adam yanima gelse uzaga git kokuyosun diyorum az yakinlassak ustune kusarim
ahaha aynen yaAz daha profesyonelleşmen lazım bu konuda, biz de öyleydik şimdi öpüş koklaş olmadan ooohh hallediyoruz o işi, bana doğru nefes verme diyorum o esnada ahahahaha aay
Ne yapayım sevişmezsem bende sinir oluyor sinir. Tepeme tepeme vuruyor.
bende bendeAy yanımda yatan kocayı rüyamda görmeye başladım ben deallahım cinselliği yeniden keşfedecez sanki babystep devam ediyoruz
Ay bugün aynı şeyi düşündüm beşiği ablamn beşiğini alsam annemlere dolap aldırırım Kaynanamlarda bebek arabası alsinValla ben onu ve beşiği dedelere yüklüyceembirini birisi diğerini birisi alsın napayım hayır bu olay şeye dönüyor hani kız mutfak çeyizi, süpürge ütü vs yapıyor da gözükmeden aslında erkek tarafına yakın bi tutar tutuyor ya buda onun gibi en azından biberondur kıyafettir o tarz şeyleri ben alayım büyük parçaları dedeleri halletsin
Kıyamam sana, üzülme güzel günler göreceğiz, güneşli günler.ahaha aynen yahatta simdi bebek 8 degilde 6 haftalik diye ogrenince bir tik uzulduk 12 haftaya ne guzel 4 hafta kalmisti diyorduk
benim cildim kurudu ama asil dudaklaklarim cok fena . resmen parca parca oldu. en dogallari , vazalin, hindistan cevizi yagi gibi seyler .Merhabalar herkese .Hamilelikta cildi aşırı kuruyan var mı ? Ne kullanıyorsunuz ?Her kremi kullanamıyorum acaba zararlı bi madde varsa diye .Bir de çatlakları önlemek adına kullanılacak krem ve yağ önerisi olanlar ne zaman başlamak gerekli birde bunlara
ahahhKıyamam sana, üzülme güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
İşte aynı şeyleri bende anlatmaya çalışıyorum ama. Onlarda bi umut bekliyor mu artık anlamıyorum..Ya Diloş sanki annesi buna değer veriyor da, bebeğine de değer verecek görmek isteyecek sanıyor. Sanki onlar af diliyor da ben affetmiyorum gibi davranıyor. Ulan ailenin umrunda değilsin ne yaşıyorsun o kafanın içinde. Kot kafali.
Pozitif demek daha önce geçirmek demek değil.mi? Daha önce kızamıkçık gecirmissiniz anlamında benimde pozitifKizlar selam rubella igg pozitif igm negatif cikmis.
Cmv igg poztif igm negatif cikmis doktoruma daha gostermedim ama asiri korktum sizde poztifi cikan var mi varsa beni aydinlatirmi
Kız gibi kafası yusyuvarlak çok tatlıbenim miniğim de burda hanımlar. Şöyle bi cinsiyet tahmini yaparsanız da alırım
Benimkinin burnu çenesi bana benzeyecek belli oldu şimdiden
Ay bilmiyorum ama bu halleri beni çıldırtıyor gerçekten çıldırtıyor. Onların yaşattıkları bu adama müstahak, az bile diye düşünüyorum bazen. İnsan hiç mi akıllanmaz.İşte aynı şeyleri bende anlatmaya çalışıyorum ama. Onlarda bi umut bekliyor mu artık anlamıyorum..
Ay bugün aynı şeyi düşündüm beşiği ablamn beşiğini alsam annemlere dolap aldırırım Kaynanamlarda bebek arabası alsinbende ıvır zıvırı düzerim yoksa büyük parçalarla basa cikamicaz
kormaniza hic gerek yok . Igg sizin daha once gecirip bagisiklik kazandiginizi gosterirKizlar selam rubella igg pozitif igm negatif cikmis.
Cmv igg poztif igm negatif cikmis doktoruma daha gostermedim ama asiri korktum sizde poztifi cikan var mi varsa beni aydinlatirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?