2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay bilmiyorum ama bu halleri beni çıldırtıyor gerçekten çıldırtıyor. Onların yaşattıkları bu adama müstahak, az bile diye düşünüyorum bazen. İnsan hiç mi akıllanmaz.
Aynı seyleri bende söyleniyorum onların yaşadığı müstahakta arada bizde kaynıyoruz işte. Benim yanımda konuşuyorda onlara pek bisey demiyor. Sonra da anlamıyorlar zaten vs. Diyor

Canım valla bende surdan Takip edeyim de benimde almam lazım her gün burnum tıkalı kalkıyorum. Bebeğe de iyi oluyor, bugünde kanadı hatta tıkanıkken

Aile hekimimize rica ettim yazdı sağolsun

Canım valla bende surdan Takip edeyim de benimde almam lazım her gün burnum tıkalı kalkıyorum. Bebeğe de iyi oluyor, bugünde kanadı hatta tıkanıkken

O kanama bende de var. Viks kullanıyorum ben çok kötü oldugum zaman burun kenarlarıma sürüyorum tehlikesi yoktur diye tahmin ediyorum o biraz acıyor sonra etkisi gidince gene aynı oluyor. Biraz internete baktım xiominin modeli var kullananlar memnun kalmıs 970 liraya oda pahalı geldi bana. Bi ara mağazalara bakayım bi model bilgisii için internetten daha uygun olursa ordan söylerim artık

Benim burnum da hep tıkalı, gece ağzımı da kapattığım için boğuluyormuş gibi uyanıyorum nefes alamıyorum.
Trendyoldan bakıyorum favladım birkaç tane, almamız lazım.

Bence ne kadar erken baslanırsa o kadar iyi olur. Önemli olan burda karın büyümeye başlamadan nemlendirilmiş olması. Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum çatlama ve nemlendirme acısından. Birde at kılı fırçası kullanıyorum oda kan akışını hızlandırdığı için.

bende sedef hastalığı vardı çok şükür 2 senedir geçti sedef olduğu için vücuduma öyle rastgele şeyler kullanamıyordum. Ben haftada 2 kez duşa girerken hindistan cevizi yağı ve şekeri karıştırıp pleeng gibi yapıyordum. Tabi ki kücük bir yerine dene önce eğer tepki vermesse vücuduna yap. Böyle çok bastırmadan yaparsan vücudun nemlendirmesini çok iyi yapıyor. Nemlendirme anlamında bende işe yarıyordu

Benim burnum da hep tıkalı, gece ağzımı da kapattığım için boğuluyormuş gibi uyanıyorum nefes alamıyorum.
Trendyoldan bakıyorum favladım birkaç tane, almamız lazım.

Önden biz kullanırız bebişlerimiz gelince de onlarla beraber kullanırız. Düzgün bir şey bulursan bizede haber ver bakalım. Bende hafta sonu avmden bakıyım bi f/p ürünü bulabilirsem alırım direk yoksa int düşerim artık

Cildim pul pul dökülüyor zaten çok kuru bir cildim vardı, temiz içerikli bir krem bulup alacağım ama hep erteliyorum.

Çatlaklar için de bio-oil kullanıyorum, geç emiliyor ama iki gün nemli kalıyor geçenlerde sürmeyi unutmuştum karnımı açtım süreyim diye, yeni sürmüş gibi nemliydi, ben ikinci ay başladım hatta geç bile kaldığımı düşünmüştüm. Ne kadar erken o kadar iyi.

Eveet, onlar için de gerekli kışa yakın doğacaklar.
Haber ederim minnoşum, güvenip alabilirsem, geçen ebebeğe uğradım ordan bakayım dedim unuttum minnoş kıyafetleri görünce.

Burun bantları da iş görüyor ekstrem durumlar olmadıkça

Viks bana fayda bile etmiyor tıkandiginda ah o korona zamanı var ya nefes alamiyorum diye ağlıyordum geceleri. İnadına da gece daha çok olurdu uyucam ya tam. Eczanelerde de satılıyor canım onlara da bakmalı bi

Oh oh hadi bakalım haftaya da senden bi cinsiyet tahmini gelir artikk yoksa pipi tahmini mi diyelim
Ya diloş ben hep oğlum olsun isterdim ama şimdi evde bir pipi daha istemiyor gibiyim. Tüketti beni evdeki pipililer.

Bir de şey. Zihnimi yine olumsuz duygular sardı. Yine bir endişe. Şeytan mı vesvese yapıyor bilemiyorum. Her randevu öncesi kötü haber alacakmış gibi ruhum daralıyor, çarpıntımtutuyor. Yok saymaya çalışıyorum ama geçmiyor.

Sana bisey diyeyim mi bende niye aynısı oluyor peki? Bugün doktor kapısında saçma sapan düşüncelere girdim, korku panik ruhum daraldı. Hazır mıyım yapabilir miyim, biseyi var mı vs. Düşünmüyorum diyorum yine düşünüyorum ya. Sanki o an kalbim sıkışıyor midemden çok tuhaf resmen anksiyete gibi.
Ama senin yaşaman daha normal cunku geçmişte kötü bi tecrübe var ister istemez akıl oraya kayıyor o yüzden bunları hissetmeye basladigin an, bunlar normal olacak şeyler diye aslında sakinleştirmek lazım kendimizi yani onu öğrenmemiz lazım ama işte nasıl

Hayırlısını versin de Allah inşallah canım o zaman hiç farketmez kızı erkeği. Bi bakarsın kız hayırsız çıkar erkek arayıp sorar ya da tam tersi. Önce Hayırlısı hepimiz için insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…