2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kız dedi bugün canım, ama benim yıllardır var bu baş ağrıları güneşe çıkınca fazla sesten vs. Zaten gözlerim de bozuk
Benim evde oturduğum yerde ağrıyor kanama alanından sanıyordum o da baş ağrısı yaparmış geçmiyor artık hep benimle

Kız gibi kafası yusyuvarlak çok tatlı yani sen demesen bile kız derdim sanırım

Canımsınız bebişlerimizden konuşmak içimi kıpır kıpır ediyor
Oyyy tüm hanımlara sesleniyorum deneyip memnun kaldığınız nemlendiricileri paylaşın olur mu ?
Biz de almayı düşündük ama hep yorumlarda su sızdırıyor gibi şeyler görünce vazgeçtik. Bilemedik kararsız kaldık bıraktık. Olumlu olumsuz deneyimlerinizi paylaşın lütfen

Aynen benimde vallahi imkansız gibiydi gerçek oldu
Valla bende bekliyorum hatta eczaneye ugrarsam bi bakinayim

Benim burnum da hep tıkalı, gece ağzımı da kapattığım için boğuluyormuş gibi uyanıyorum nefes alamıyorum.
Trendyoldan bakıyorum favladım birkaç tane, almamız lazım.
Canım valla bende surdan Takip edeyim de benimde almam lazım her gün burnum tıkalı kalkıyorum. Bebeğe de iyi oluyor, bugünde kanadı hatta tıkanıkken

Kızlar bende küçük oda boyutu olan hava nemlendirici var. İçerisine esans katıp uyurken 3 saat çalışma ayarına alıyorum sabah daha rahat uyanıyorum. Aroma terapi hava nemlendirici diye geçiyor isterseniz bakın

Mental olarak o kadar yoruldum ki, bu düşünce bulantılardan daha çok yordu, artık 12.haftadan sonra da devam ederse konuşacağım doktorumla, haftada bir gideyim kalbini dinletmesin, bana iyi olduğunu söylesin yeter. Akıl sağlığımı yitireceğim yoksa.

Amin canım tospikim. En hayırlısını nasip etsin rabbim.

Kendinizi nasıl iyi hissetceksinüz öyle yapın ama ben sizin yerinizde olsam eğer tek gidebilceksem 2 sine tek giderim kimseye sölemeden basın gidin en kötü 10 günlük kontrol süresinin son günü gidin görün önceden kayıpları olan insanları anlayamam ama empati kurabilirim benim ilk her dk bir şey mi oldu içimden doktor kapısında beklerken ay kötü bir şey der mi die stresten ölüyorum bende şimdi 21 nisanda gidicem sadece 10 gün sonra nifty sonucu var ve cinsiyet kesinleşecek ama koca 1 ay sonra görücem

Bakıyorum hemen kuzum sağolasıın

Tek gidemem beybisi, ben son bir senedir tek çıkamıyorum her an panik atak krizi geçirebileceğim için. Onun korkusu ayrı bastırıyor zaten.

Evet kontrollerim boşa gidiyor yaa, bu randevumda birkaç günle kaçıracağım.
Ultrason cihazının zararı da olmuyormuş zaten, göreyim geleyim işte.

Rahim kasılmasından dolayı biraz düşünmeye başladım açıkçası peki hamileliğinden beri en başımdan beri ilişkiye giren var mı aranızda
Bizde lekelenme oldu 6. Hafta gibi doktorum 3 hafta ara verelim dedi sonrakilerde sıkıntı olmadı

Canım senin gibi hissedip seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim daha önce kaybım yok ama 15 aydır çabam , her ay negatifi görüp kendimi sanki hiç bir zaman anne olamayacağım hissim var. Dün aynı vesvese beni sardı aldı bu doktor niye daha 12 haftamı doldurmadan beni 1 ay sonra çağırdı diye ya bebeğime bir şey olmussa ve ben onu taşıyorsam diye. Eşim gidelim için nasıl rahat edecekse bakalım görelim emin ol bebeğimiz gayet sağlıklıdır diye telkinlerde bulundu. Bilmiyorum çok stresli bir süreç doktora her gittiğimiz de ağlayıp ekrana bakıyorum sadece ne konusuyor ne söylüyor duymuyorum çoğu şeyi. Bebeklerimiz iyi biz sadece biraz pimpirikli anneler olmuşuz bence. Stres başlı başına çıkmaza sokuyor insanı. Ama içinden nasıl geliyorsa konuş ki sen seviyordun anlaşıyordun doktorunla. rahat etmiyor içim diye. Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. Bizlerede öyle evhamdan vesveseden uzak bir psikoloji nasip etsiin. Bebeklerimiz sağlıklı büyüyorlar

Eşinden başka kimse bilmesin ozaman gerek yok gidin gelin tam 10. Günü al hiç olmazsa ayda 3-4 görmüş olsun

O kadar haklısın ki, hem kendin çok kötü geçirdin hem bisey olacak mı korkusu. Insanin zaten hastalığı uzun sürdü mü hali de kalmiyor gerçekten. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım 10. Gününde gidersin mesela dolmadan süre

Kizlar selam rubella igg pozitif igm negatif cikmis.
Cmv igg poztif igm negatif cikmis doktoruma daha gostermedim ama asiri korktum sizde poztifi cikan var mi varsa beni aydinlatirmi
Evet canım igg pozitif benimde daha önce geçirdiğimizi gösteriyor şu an sorun yok igm önemli benim toxoplasma bile igg pozitifti sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…