2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Beli bol gelen bi pantolon vardı onu da feda ettim herhalde artık
Benim kendi kilom da olduğu için yayilarak büyüyor göbek cevresi hamile göbeği gibi değil yazın zaten uzun tişört tayt elbise artık pantolon da pek giyemeyiz sıcakta gibi geliyor. Baharlik alicam bir iki tane hamile pantolonu bende idare ettiği yere kadar. Belki zayifsan ondan da hemen çıkmış olabilir bende zaten yer olduğu için
İnşallah canım benim inşallah tek temennim ayrılmamak

Canım bende de var önceki hamileliğimde almıştım, jel bulamadım ben eczaneler satmıyormuş medikalciye de gidemedim, sağlık ocağına gittim oradan ücretsiz verdiler, yakınsa bir sor istersen ellerinde varsa verirler.

Hamileliğin en bilinmez yanlarından biri ne giyeceğini bilememek sanırım.
Benim de memelerle başım dertte felaket oldular, sona doğru düşünemiyorum.
Pantolon bedenim basenlerden dolayı çoktan değişmişti ama üst kıyafetler oluyor da göğüsten dolayı kötü duruyorlar.

Benimde aynı senin gibi öğlen bişey yemeye korkuyorum akşam yemeği sırası bulantı başlıyor diye. Öğlen boyu aç kalıyorum ama açlığımı hissetmiyorum

Eşim aldı geldi canım medikalden teşekkür ederim Süper bi alet su an biraz uğraştırıyor tabi

Benimkiler küçüktü azcık büyüdüler
Aynen sapıtıyor insan bi de bu dönemde tam, şimdi hamile pantolonu alsam kayar gider üst kısmı diyorum, elbise giyilecek tam hava değil vs. vs.
Sonlarda baya şişer artık

Ben 54 kiloydum 57 oldum. Hatta saklıyordum hamile olduğumu teyzem kendisi anladı :) Gören anlıyor. Lise arkadaşlarım falan hep kendileri anladı.

Ayy evet elbise giymeyi çok seviyorum yazın zaten. Renk renk efil efil gezeriz :)) Zaten dediğin gibi bütün yaz sıcakları da üzerimizden geçecek. Pantolon giymeyi çok isteyeceğimizi sanmıyorum :)
Çok da hamile kıyafeti almak mantıklı değil zaten bi dönem kullanıcaz kalıcak sonra..

Sen hiç bir şeyi dert etme. Bak bebek gelsin herşey su gibi nasıl akıyo onların hatrına. Çevremde o kadar çok örneği var ki. Gerçekten hayatları değişti insanların. Onların evlerin bereketi, huzuru.. Rast getirsin Allah hepimizin işi gücünü

Yazın bol bol elbise giyeceğiz desene :)

Ben mochinin düşünüyorum. Hem aşırı pahalı değil hemde bilmiyorum illa elektroniğe gerek yok kimiside diyor elektronik çok can acıtmıyor hem cocuk hem sağım işlemi can acıtıyor diye elektronik alan varmış. Mochi indirimde filan 160 a düşüyor ben daha almıyorum da şimdi temmuzda alısverişe baslıycam işimi görür bence

Sende zaten kilo olmadığı için erken çıkmış olabilir olsun ne güzel Ben yayılıp gidiyorum daha.
Kesinlikle temmuz ağustos yanarız zaten bi de son aylara denk geliyor bir sürü elbise ayarlamak lazım, pantolon anca hazirana kadar falan giyilir herhalde
İnşallah canım benim inşallah, insan elinde olmadan düşünüyor işte

Hamile pantolonu için daha erken yahu, ben de elimdeki pantolonlarla idare ediyorum. 3 tane aldım değişe değişe :) 4. ayda olmayacaklar zaten, anneme veririm artık :)
Elbiseler yaza ya, şimdiden kendimizi üşütmenin anlamı yok, gerçi elbiseyi de işyerinde giyinmem çok zor. Çalıştığım ortam hep erkek, elbiseye uygun değil buralar artık bir şekilde idare edeceğim bakalım...
Yürüyüşe başladım dün itibariyle, havalar ısındı her gün yarım saat yürüyeceğim.

Aynen o penye tarzı olan üst kısımları onlar olmaz, anca beli lastikli vs. Bisey varsa iyi olur şuan
Elbise de midi boy olabilir aslında öyle rahat olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…