- 8 Mart 2022
- 16
- 46
- 3
- 32
Ama benim ikiz bence ondan da geçmiyor sizin inşallah biran önce geçer . İkizlerde de 16.haftada geçiyor diyorlar son 2 haftam bekliyorumArkadaşlar mide bulantısı durumlarınız ne alemde bi benim mi geçmiyor bu yav
Beli bol gelen bi pantolon vardı onu da feda ettim herhalde artıkSen yine iyisin benim eski pantolonlarımın hiç biri olmuyor. Ben zaten 8. yada 9. haftada bir tane hamile pantolonu almıştım. Yıkayıp kurutup onu giyiyordum :) Benim göbek çok büyüdü yaa. Başka yerimde kilom yok sadece göbek var. Yaz için aldım ben de bir kaç hamile tişörtü bir tane daha pantolon aldım. Önceden yazlık elbiselerim var bol bol onları giyerim diye düşünüyorum. Şimdi yaz gelince onların fiyatları da uçacak iyisi mi şimdiden almak en güzeli :))
Tabi ki şimdiden daha kendimizden önce onları düşünüyoruz. İnşallah senin de gideceğin yer olur da bebiş anne babasıyla bir arada büyür
Allah sabır versin, geçmiş olsun..Bebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklar
Canım bende de var önceki hamileliğimde almıştım, jel bulamadım ben eczaneler satmıyormuş medikalciye de gidemedim, sağlık ocağına gittim oradan ücretsiz verdiler, yakınsa bir sor istersen ellerinde varsa verirler.Aklımda kalacağına alayım dedim ihtiyacım olan şey buymuş
Annem yok artık filan diyordu alacağım dediğimde. az önce aradı duyunca ağlıyo telefondadedim nolduuu
Kız alıver gitsin 1 aya duyarsın nolcekcok pahalı bi şey değil Doğumdan sonra satıverirsin gider
Hamileliğin en bilinmez yanlarından biri ne giyeceğini bilememek sanırım.Beli bol gelen bi pantolon vardı onu da feda ettim herhalde artık
Benim kendi kilom da olduğu için yayilarak büyüyor göbek cevresi hamile göbeği gibi değilyazın zaten uzun tişört tayt elbise artık pantolon da pek giyemeyiz sıcakta gibi geliyor. Baharlik alicam bir iki tane hamile pantolonu bende idare ettiği yere kadar. Belki zayifsan ondan da hemen çıkmış olabilir bende zaten yer olduğu için
İnşallah canım benim inşallah tek temennim ayrılmamak
Benimde aynı senin gibi öğlen bişey yemeye korkuyorum akşam yemeği sırası bulantı başlıyor diye. Öğlen boyu aç kalıyorum ama açlığımı hissetmiyorumArkadaşlar akşam yemeğini saat 7 gibi yiyip başka birşey yemeden gece yatıyorum.sabah 11-12 gibide kahvaltı yapıyorum.uzun süre aç kaldığımı farkettim internette araştırdım Açlık iyi değil diyor ama iştahım yok.şimdide içime bi kurt düştü bebişte bi sıkıntı oldu mu acaba diye.sizde nasıl öğünler
Eşim aldı geldi canım medikalden teşekkür ederimCanım bende de var önceki hamileliğimde almıştım, jel bulamadım ben eczaneler satmıyormuş medikalciye de gidemedim, sağlık ocağına gittim oradan ücretsiz verdiler, yakınsa bir sor istersen ellerinde varsa verirler.
Benimkiler küçüktü azcık büyüdülerHamileliğin en bilinmez yanlarından biri ne giyeceğini bilememek sanırım.
Benim de memelerle başım dertte felaket oldular, sona doğru düşünemiyorum.
Pantolon bedenim basenlerden dolayı çoktan değişmişti ama üst kıyafetler oluyor da göğüsten dolayı kötü duruyorlar.
Ben 54 kiloydum 57 oldum. Hatta saklıyordum hamile olduğumu teyzem kendisi anladı :) Gören anlıyor. Lise arkadaşlarım falan hep kendileri anladı.Beli bol gelen bi pantolon vardı onu da feda ettim herhalde artık
Benim kendi kilom da olduğu için yayilarak büyüyor göbek cevresi hamile göbeği gibi değilyazın zaten uzun tişört tayt elbise artık pantolon da pek giyemeyiz sıcakta gibi geliyor. Baharlik alicam bir iki tane hamile pantolonu bende idare ettiği yere kadar. Belki zayifsan ondan da hemen çıkmış olabilir bende zaten yer olduğu için
İnşallah canım benim inşallah tek temennim ayrılmamak
Tek isteğim çocuğumun anasına çekmemesiİnşallah bebeğim.
Ne yapsak iade mi etsek bunları analarına?
Allah korusun benim de en büyük korkum.Tek isteğim çocuğumun anasına çekmemesi
Yazın bol bol elbise giyeceğiz desene :)Benimkiler küçüktü azcık büyüdüler
Aynen sapıtıyor insan bi de bu dönemde tam, şimdi hamile pantolonu alsam kayar gider üst kısmı diyorum, elbise giyilecek tam hava değil vs. vs.
Sonlarda baya şişer artık
Arkadaşlar herkese selam. Hiç göğüs pompası araştırması yapan oldu mu. Ben doğumdan bir süre sonra da çalışmaya devam edeceğimden sağıp bırakmam gerekecek. Ya da tecrübeli annelerimiz kullanıp memnun kaldığı marka önerilerinde bulunurlarsa çok sevinirim. Bütçe gereği çok pahalı birşey düşünmüyorum açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim
Bize çeksin sabırsız ve enerjik sdmdndnndAllah korusun benim de en büyük korkum.
Sende zaten kilo olmadığı için erken çıkmış olabilir olsun ne güzelBen 54 kiloydum 57 oldum. Hatta saklıyordum hamile olduğumu teyzem kendisi anladı :) Gören anlıyor. Lise arkadaşlarım falan hep kendileri anladı.
Ayy evet elbise giymeyi çok seviyorum yazın zaten. Renk renk efil efil gezeriz :)) Zaten dediğin gibi bütün yaz sıcakları da üzerimizden geçecek. Pantolon giymeyi çok isteyeceğimizi sanmıyorum :)
Çok da hamile kıyafeti almak mantıklı değil zaten bi dönem kullanıcaz kalıcak sonra..
Sen hiç bir şeyi dert etme. Bak bebek gelsin herşey su gibi nasıl akıyo onların hatrına. Çevremde o kadar çok örneği var ki. Gerçekten hayatları değişti insanların. Onların evlerin bereketi, huzuru.. Rast getirsin Allah hepimizin işi gücünü
Hamile pantolonu için daha erken yahu, ben de elimdeki pantolonlarla idare ediyorum. 3 tane aldım değişe değişe :) 4. ayda olmayacaklar zaten, anneme veririm artık :)Benimkiler küçüktü azcık büyüdüler
Aynen sapıtıyor insan bi de bu dönemde tam, şimdi hamile pantolonu alsam kayar gider üst kısmı diyorum, elbise giyilecek tam hava değil vs. vs.
Sonlarda baya şişer artık
Aynen kesinlikle sicak+siskinlik+tabi kiloYazın bol bol elbise giyeceğiz desene :)
Aynen o penye tarzı olan üst kısımları onlar olmaz, anca beli lastikli vs. Bisey varsa iyi olur şuanHamile pantolonu için daha erken yahu, ben de elimdeki pantolonlarla idare ediyorum. 3 tane aldım değişe değişe :) 4. ayda olmayacaklar zaten, anneme veririm artık :)
Elbiseler yaza ya, şimdiden kendimizi üşütmenin anlamı yok, gerçi elbiseyi de işyerinde giyinmem çok zor. Çalıştığım ortam hep erkek, elbiseye uygun değil buralar artık bir şekilde idare edeceğim bakalım...
Yürüyüşe başladım dün itibariyle, havalar ısındı her gün yarım saat yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?