- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Olmasın tabi çok stres yapar insan. Zaten kızcağız isyan ederek çıktı doktorun yanından :))Ay Allah korusun öyle de olmasın yaortaya karışık şeyler alırsın da o kadar zor ki bulmak ya gerçekten erkek bebek için ya da kız ortası yok. İki tane sarı renkte işte deseni düz takim zor buldum. Aklına gelebilecek herseyi cinsiyet olarak ayırmışlar insanın da hevesi kaciyo sonra tabi inşallah öyle olaylarla karsilasmayiz 20. Haftaya kadar belli olsun
Annende arada yoruluyordur tabi kıyamam olsun varlığı yeter bende doğumda gidersem işte o zaman gorücem biraz yardım ondan sonra tayin vs. Bakalım süreç belirsiz Allah yardımcımız olsun
İnşallah geçer ya valla bıktımBelki senin geçer canım benim böyle oldu diye seninde olacak değil, hem ben baştan bulantı çekmemistim tersine balayı oldu
Ah canım inan aynı durumdayız dün Dr prilamda ek olarak dramime verdi. Gaviscon da aldık ama mide sorunları bebek büyüyünceyms gaviscon fayda etmedi benimki normal bulantı bence 14.hafta da geçecek kızımda öyle oldu güzel günler bizi bekliyor ben bile inanmaya başladım ki bu grupta bulantı dan en çok çeken ağlayan sızlayan yataklara yatan biri olarak bunu yazıyorumBulantı dedik 12. Haftayı bekledim geçmedi. Şimdi de bu çıktı başımıza hani 2. Dönem balayıydı resmen benim balayım gibi geçiyor
Bende istiyorm bir balon alıp park var burda kocaman orda patlatmak istiyorum iki kuzenim foto çekmek için gelecek sadece sırf anı kalsın diyeGünaydın kızlar cinsiyet partisi içinn ne düşünüyorsunuz gerçi türkiyede parti görünümlü altın günü oluyor amaben yapmayı düşünmüyordum kuzenim organizasyon işleriyle uğraşıyor bunların hepsi bende kırılırım müsade etmezsen dedi aile içinde küçük birşey yapıcaz kutu içinden uçan balon çıkan tarzda var mı başka fikirleriniz
Ben aslında gaviscon ya da rennie almayı düşündüm bulantı sabah oluyor artık akşamları mide ekşimesi dolgunluk hissi sanırım reflü var bebiş yukarı çıktıkça kötü oldu. İnşallah geçsin de 14. Hafta olsun razıyımAh canım inan aynı durumdayız dün Dr prilamda ek olarak dramime verdi. Gaviscon da aldık ama mide sorunları bebek büyüyünceyms gaviscon fayda etmedi benimki normal bulantı bence 14.hafta da geçecek kızımda öyle oldu güzel günler bizi bekliyor ben bile inanmaya başladım ki bu grupta bulantı dan en çok çeken ağlayan sızlayan yataklara yatan biri olarak bunu yazıyorum
Çok teşekkürler resmen bana iyi geldi mesajın ama 12. Haftanın içindeyim hatta 2 gün sonra 13. Hafta olacak. Kendim dikkat ediyorum ekstra olarak, bir de yürüyüşe başladım dün itibariyle iyi geldi. Bana glifor başlar mı bilemiyorum ya da başka bişey göreceğizCanım hiç endişe etme benim de yüksek çıktı doktorum glifor diye bi ilaç başladı sabah akşam, 13. Haftada da kesti.
İlk gebelik mi? Ben ilkinde bile dha iyiydim bunda üzerimden tir geçti eşim babam ailem hepsi bu naısl çocukmuş böyle dediler. Elhamdülillah iyiye gidecez ama ben 13 oldum şimdiye bitmesi çoktan keyif almak lazımdi ya fotoğrafım bile yok içimden gelmedi ki kreşe giden kızım var oda ilgi bekliyor epey zorlandım Allah büyük geçecekBen aslında gaviscon ya da rennie almayı düşündüm bulantı sabah oluyor artık akşamları mide ekşimesi dolgunluk hissi sanırım reflü var bebiş yukarı çıktıkça kötü oldu. İnşallah geçsin de 14. Hafta olsun razıyım
14.00’te yavrum, az kaldı.Fermuarlı zaten çıkarıp yıkanabilir fiyatı da makul
Benim doktor ense kalınlığına bakıcaz mutlaka dedi 12. Haftada gel. İkili testtten bahsetmedi bakalım büyük ihtimal yaptırmam ben
Yarın kaçta randevun
Yaaa randevun mu var?14.00’te yavrum, az kaldı.
12+0 oldu bugün. İnşallah baygınlık geçirmeden girip çıkarım, elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça.Yaaa randevun mu var?
Ne kadar oldu şimdi bebiş
Heyecanlanmakta çok çok haklısın, ben de öyle olmuştum.12+0 oldu bugün. İnşallah baygınlık geçirmeden girip çıkarım, elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça.
Çok güzel hem sürpriz olurBende istiyorm bir balon alıp park var burda kocaman orda patlatmak istiyorum iki kuzenim foto çekmek için gelecek sadece sırf anı kalsın diye
Yaşamayalım, inşallah bir daha yaşamayalım bu stresin önüne geçmek çok zor.Heyecanlanmakta çok çok haklısın, ben de öyle olmuştum.
İmlanın varsa biraz erken git orda bekle ben öyle yapıyorum nedense bana iyi geliyor.
Bir kere yaşadık diye bir kere daha yaşamayacağız Allah’ın izniyle, her şey çok güzel olacak aklım sende
İnşallah bi an önce geçer kuzum en azından şu hamilelik bulantısıİnşallah geçer ya valla bıktımgebeliğin keyfini çıkaramadım daha hamileyim diye sevinecek duygu durumum olmadı
Kıymetini bil sakin adamın, benimki 2 gün önceden stres yapmaya başlıyor. :)Yaşamayalım, inşallah bir daha yaşamayalım bu stresin önüne geçmek çok zor.
Minnoşum benimki 13.30’dan önce çıkmaz evden, adamda heyecan yok şaka gibi.
Ya benim eşim de uyandırmasam uyur mesela ben asla uyuyamıyorum kontrol günümde:)Yaşamayalım, inşallah bir daha yaşamayalım bu stresin önüne geçmek çok zor.
Minnoşum benimki 13.30’dan önce çıkmaz evden, adamda heyecan yok şaka gibi.
Aman çok zor ya gerçekten sinir olmuştur iyice.Olmasın tabi çok stres yapar insan. Zaten kızcağız isyan ederek çıktı doktorun yanından :))
Eevet bende beyaz,sarı, bej tonlarında bir de gri zor buldum. İnsanın da eli renkli şeylere gidiyo ister istemez. Ben de dün kendime hamile giysisi aldım bir kaç lcw da indirim varmış. Madem senin cinsiyet işi kaldı bende kendime alırım dedim ohh
Öyle tabi yoruluyor kendi evinin derdi bide ben kolay değil. Allah başımızdan eksik etmesin onları dediğin gibi varlıklarını bilmek yetiyor. İnşallah çok güzel bir yere çıkar tayininiz. Tahmin ettiğin hayal ettiğinden çok daha güzel bir yer nasip etsin Rabbim.. Hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olsun..
Benim koca üretim hatası sanırım benden daha stresli daha agresif oluyor kontrol zamanları vallahi şanslısınız kıymetini bilin. Net!Ya benim eşim de uyandırmasam uyur mesela ben asla uyuyamıyorum kontrol günümde:)
Ama onlar da çok heyecanlı bakma sadece biz kadar yoğun ve ortada yaşayamıyorlar. Usg cihazına bir bakışı var görsen Ahmet kural sılaya bakıyorunshshsh
Güzellik, hadi hayırlı haberlerle gel insallah bugün bebisinin dahada büyüdüğünü göreceksin12+0 oldu bugün. İnşallah baygınlık geçirmeden girip çıkarım, elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?