2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Olmasın tabi çok stres yapar insan. Zaten kızcağız isyan ederek çıktı doktorun yanından :))

Eevet bende beyaz,sarı, bej tonlarında bir de gri zor buldum. İnsanın da eli renkli şeylere gidiyo ister istemez. Ben de dün kendime hamile giysisi aldım bir kaç lcw da indirim varmış. Madem senin cinsiyet işi kaldı bende kendime alırım dedim ohh
Öyle tabi yoruluyor kendi evinin derdi bide ben kolay değil. Allah başımızdan eksik etmesin onları dediğin gibi varlıklarını bilmek yetiyor. İnşallah çok güzel bir yere çıkar tayininiz. Tahmin ettiğin hayal ettiğinden çok daha güzel bir yer nasip etsin Rabbim.. Hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olsun..

Bulantı dedik 12. Haftayı bekledim geçmedi. Şimdi de bu çıktı başımıza hani 2. Dönem balayıydı resmen benim balayım gibi geçiyor
Ah canım inan aynı durumdayız dün Dr prilamda ek olarak dramime verdi. Gaviscon da aldık ama mide sorunları bebek büyüyünceyms gaviscon fayda etmedi benimki normal bulantı bence 14.hafta da geçecek kızımda öyle oldu güzel günler bizi bekliyor ben bile inanmaya başladım ki bu grupta bulantı dan en çok çeken ağlayan sızlayan yataklara yatan biri olarak bunu yazıyorum

Bende istiyorm bir balon alıp park var burda kocaman orda patlatmak istiyorum iki kuzenim foto çekmek için gelecek sadece sırf anı kalsın diye

Ben aslında gaviscon ya da rennie almayı düşündüm bulantı sabah oluyor artık akşamları mide ekşimesi dolgunluk hissi sanırım reflü var bebiş yukarı çıktıkça kötü oldu. İnşallah geçsin de 14. Hafta olsun razıyım

Canım hiç endişe etme benim de yüksek çıktı doktorum glifor diye bi ilaç başladı sabah akşam, 13. Haftada da kesti.
Çok teşekkürler resmen bana iyi geldi mesajın ama 12. Haftanın içindeyim hatta 2 gün sonra 13. Hafta olacak. Kendim dikkat ediyorum ekstra olarak, bir de yürüyüşe başladım dün itibariyle iyi geldi. Bana glifor başlar mı bilemiyorum ya da başka bişey göreceğiz

İlk gebelik mi? Ben ilkinde bile dha iyiydim bunda üzerimden tir geçti eşim babam ailem hepsi bu naısl çocukmuş böyle dediler. Elhamdülillah iyiye gidecez ama ben 13 oldum şimdiye bitmesi çoktan keyif almak lazımdi ya fotoğrafım bile yok içimden gelmedi ki kreşe giden kızım var oda ilgi bekliyor epey zorlandım Allah büyük geçecek

Arkadaşlar herkese selam. Hiç göğüs pompası araştırması yapan oldu mu. Ben doğumdan bir süre sonra da çalışmaya devam edeceğimden sağıp bırakmam gerekecek. Ya da tecrübeli annelerimiz kullanıp memnun kaldığı marka önerilerinde bulunurlarsa çok sevinirim. Bütçe gereği çok pahalı birşey düşünmüyorum açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim

12+0 oldu bugün. İnşallah baygınlık geçirmeden girip çıkarım, elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça.
Heyecanlanmakta çok çok haklısın, ben de öyle olmuştum.
İmlanın varsa biraz erken git orda bekle ben öyle yapıyorum nedense bana iyi geliyor.

Bir kere yaşadık diye bir kere daha yaşamayacağız Allah’ın izniyle, her şey çok güzel olacak aklım sende

Yaşamayalım, inşallah bir daha yaşamayalım bu stresin önüne geçmek çok zor.
Minnoşum benimki 13.30’dan önce çıkmaz evden, adamda heyecan yok şaka gibi.

Yaşamayalım, inşallah bir daha yaşamayalım bu stresin önüne geçmek çok zor.
Minnoşum benimki 13.30’dan önce çıkmaz evden, adamda heyecan yok şaka gibi.
Ya benim eşim de uyandırmasam uyur mesela ben asla uyuyamıyorum kontrol günümde:)

Ama onlar da çok heyecanlı bakma sadece biz kadar yoğun ve ortada yaşayamıyorlar. Usg cihazına bir bakışı var görsen Ahmet kural sılaya bakıyorunshshsh

Aman çok zor ya gerçekten sinir olmuştur iyice.
Bende iki tane elbise almistim waikikiden biraz da alt ust almayı düşünüyorum çünkü son olan pantolonumda cok sıkıyor artık. Biz kendimize bakalım suanlik bosver
Allah razı olsun canım insallah hayırlı yere çıkar inşallah
Çok teşekkür ederim insan bebis olunca daha kaygilaniyor tabi insallah ayrılmayacağımiz yerler olur

Benim koca üretim hatası sanırım benden daha stresli daha agresif oluyor kontrol zamanları vallahi şanslısınız kıymetini bilin. Net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…