2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaa ahhhaahah Yalnız o bakışların sonu iyi olmadı.

Evet gördüğünde çok mutlu oluyor ama bu halleri de umursamaz geliyor bana sinir oluyorum. Anası kılıklı.

Sen yine iyisin benim eski pantolonlarımın hiç biri olmuyor. Ben zaten 8. yada 9. haftada bir tane hamile pantolonu almıştım. Yıkayıp kurutup onu giyiyordum :) Benim göbek çok büyüdü yaa. Başka yerimde kilom yok sadece göbek var. Yaz için aldım ben de bir kaç hamile tişörtü bir tane daha pantolon aldım. Önceden yazlık elbiselerim var bol bol onları giyerim diye düşünüyorum. Şimdi yaz gelince onların fiyatları da uçacak iyisi mi şimdiden almak en güzeli :))
Tabi ki şimdiden daha kendimizden önce onları düşünüyoruz. İnşallah senin de gideceğin yer olur da bebiş anne babasıyla bir arada büyür

Evet ilk gebelik. Senin işin daha zormuş ya Allah yardım etsin evde çocuk olunca bu bulantılar halsizlik gerçekten çekilecek gibi değil. Az kaldı inşallah geçecek

Bebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklar
Sana kocaman sarılıyorum.

Aynı şeyi Mayıs ayında yaşadım. Rutin kontrolde öğrendikten sonra hep kendimi suçladım ama hep.
Sana söyleyeceğim ilk ve tek şey ne olur benim yaptığım gibi kendini suçlama, bebeğin kalbinin durmasının Sorumlusu asla sen değilsin.
Konuşmak istersen özel olarak da süreç hakkında tecrübelerimi paylaşabilirim seninle.
Güneş yeniden doğacak inan, acını yaşa içine atma ve kendini suçlama. Allah yüreğine ferahlık versin

Ben 13. Haftadayım 12.haftada gittiğim de böyle bir testten konuşmadık açıkçası sadece ikili testi yaptırdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…