Ya benim eşim de uyandırmasam uyur mesela ben asla uyuyamıyorum kontrol günümde:)
Ama onlar da çok heyecanlı bakma sadece biz kadar yoğun ve ortada yaşayamıyorlar. Usg cihazına bir bakışı var görsen Ahmet kural sılaya bakıyorunshshsh
Aman çok zor ya gerçekten sinir olmuştur iyice.
Bende iki tane elbise almistim waikikiden biraz da alt ust almayı düşünüyorum çünkü son olan pantolonumda cok sıkıyor artık. Biz kendimize bakalım suanlik bosver
Allah razı olsun canım insallah hayırlı yere çıkar inşallah
Çok teşekkür ederim insan bebis olunca daha kaygilaniyor tabi insallah ayrılmayacağımiz yerler olur
Sen yine iyisin benim eski pantolonlarımın hiç biri olmuyor. Ben zaten 8. yada 9. haftada bir tane hamile pantolonu almıştım. Yıkayıp kurutup onu giyiyordum :) Benim göbek çok büyüdü yaa. Başka yerimde kilom yok sadece göbek var. Yaz için aldım ben de bir kaç hamile tişörtü bir tane daha pantolon aldım. Önceden yazlık elbiselerim var bol bol onları giyerim diye düşünüyorum. Şimdi yaz gelince onların fiyatları da uçacak iyisi mi şimdiden almak en güzeli :))
Tabi ki şimdiden daha kendimizden önce onları düşünüyoruz. İnşallah senin de gideceğin yer olur da bebiş anne babasıyla bir arada büyür
İlk gebelik mi? Ben ilkinde bile dha iyiydim bunda üzerimden tir geçti eşim babam ailem hepsi bu naısl çocukmuş böyle dediler. Elhamdülillah iyiye gidecez ama ben 13 oldum şimdiye bitmesi çoktan keyif almak lazımdi ya fotoğrafım bile yok içimden gelmedi ki kreşe giden kızım var oda ilgi bekliyor epey zorlandım Allah büyük geçecek
Evet ilk gebelik. Senin işin daha zormuş ya Allah yardım etsin evde çocuk olunca bu bulantılar halsizlik gerçekten çekilecek gibi değil. Az kaldı inşallah geçecek
Aynı şeyi Mayıs ayında yaşadım. Rutin kontrolde öğrendikten sonra hep kendimi suçladım ama hep.
Sana söyleyeceğim ilk ve tek şey ne olur benim yaptığım gibi kendini suçlama, bebeğin kalbinin durmasının Sorumlusu asla sen değilsin.
Konuşmak istersen özel olarak da süreç hakkında tecrübelerimi paylaşabilirim seninle.
Güneş yeniden doğacak inan, acını yaşa içine atma ve kendini suçlama. Allah yüreğine ferahlık versin
Maddi durumu olan yaptırmalı yoksa 33 den sonra yaptırmalı bence çünkü belli yaştan sonra risk artıyor ben 34 üm yaptırdım ben zaten eşimde pinpiriklidir ayrıca gende var bizim aklımızdan silinsin die geçen hafta yaptırdım ben