Aynışeyleri yaşıyoruz ilk hamileliğim çok rahattı.Bu sefer çok fena insanın daha buzdolabını gorurken midesibulanır mı?Yemek temek işkencegibi ne yesem sanki taş oturuyo mideme günde 3 soda içtiğim oldu.Ama çok şükür biraz daha rahatladım.Bu seferde lekelenme başladı 4 yaşında kızım var sürekli bişey istiyo benim yatmam lazım .Zorlu bi süreç ama inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatıcaz.İlk gebelik mi? Ben ilkinde bile dha iyiydim bunda üzerimden tir geçti eşim babam ailem hepsi bu naısl çocukmuş böyle dediler. Elhamdülillah iyiye gidecez ama ben 13 oldum şimdiye bitmesi çoktan keyif almak lazımdi ya fotoğrafım bile yok içimden gelmedi ki kreşe giden kızım var oda ilgi bekliyor epey zorlandım Allah büyük geçecek
Diloş hiç olmaz diye düşünme. Gayet rahat kullanıyorum. Penye olan kısmının belinde lastik tarzı birşey var. Yanlarında düğmeler var ilik gibi birşey yapmışlar içerisinden belini ayarlayıp genişletip daraltabiliyorsun. kazağımı çekip üzerine işe gidiyorum. Bildiğin pantolon gibi hiç hamilelik pantolonu olduğu anlaşılmıyor. Ben dükkanlar açık gezmekten yılmıştım. O yüzden aldımAynen o penye tarzı olan üst kısımları onlar olmaz, anca beli lastikli vs. Bisey varsa iyi olur şuan
Elbise de midi boy olabilir aslında öyle rahat olmaz mı?
Aa gercekten mi ben öyle olduğunu hiç görmemiştim direk penye var sanıyordumDiloş hiç olmaz diye düşünme. Gayet rahat kullanıyorum. Penye olan kısmının belinde lastik tarzı birşey var. Yanlarında düğmeler var ilik gibi birşey yapmışlar içerisinden belini ayarlayıp genişletip daraltabiliyorsun. kazağımı çekip üzerine işe gidiyorum. Bildiğin pantolon gibi hiç hamilelik pantolonu olduğu anlaşılmıyor. Ben dükkanlar açık gezmekten yılmıştım. O yüzden aldım
Vallahi ben 9. haftadan beri giyiyorum inanırmısın o kadar rahat ki. Belindeki penye kısmına lastik tarzı birşeyler koymuşlar oradan genişletip daraltabiliyorum. Hiç de öyle pot yada bol durmuyor. Belden düşme durumu da yok. Benim göbüş ancak rahat etti. Görenler 5 aylık varsındır diyo banaHamile pantolonu için daha erken yahu, ben de elimdeki pantolonlarla idare ediyorum. 3 tane aldım değişe değişe :) 4. ayda olmayacaklar zaten, anneme veririm artık :)
Elbiseler yaza ya, şimdiden kendimizi üşütmenin anlamı yok, gerçi elbiseyi de işyerinde giyinmem çok zor. Çalıştığım ortam hep erkek, elbiseye uygun değil buralar artık bir şekilde idare edeceğim bakalım...
Yürüyüşe başladım dün itibariyle, havalar ısındı her gün yarım saat yürüyeceğim.
Bende senin gibi düşünüyordum gelince inceledim her yanını bir güzel :) bak birgün mağazaya gir de sitersen. Zaten kendi bedenini alıyorsun. Üst kısmını ayarlıyorsun. Giymeden rahatlığını anlayamazsın. O kadar diyeyim. Yoksa benim ofiste dumanım tütmüştü. Başka çarem kalmayınca alıp denedim.Aa gercekten mi ben öyle olduğunu hiç görmemiştim direk penye var sanıyordum
Evet bende heryerde onu görüyorum çok tavsiye eden var. Aynı soruyu eylül annelerine de sordum. Onu söylemiş bir kişi. Hem bebeği emzirirken diğer göğüsten de süt geliyormuş ona topluyorlarmış falan. Kimisi de elektrikliler acıtıyor diyor. Bünye konusu burada da devreye giriyor galiba. Bakalım bende ondan alıcam bu gidişleBen mochinin düşünüyorum. Hem aşırı pahalı değil hemde bilmiyorum illa elektroniğe gerek yok kimiside diyor elektronik çok can acıtmıyor hem cocuk hem sağım işlemi can acıtıyor diye elektronik alan varmış. Mochi indirimde filan 160 a düşüyor ben daha almıyorum da şimdi temmuzda alısverişe baslıycam işimi görür bence
Evet bende heryerde onu görüyorum çok tavsiye eden var. Aynı soruyu eylül annelerine de sordum. Onu söylemiş bir kişi. Hem bebeği emzirirken diğer göğüsten de süt geliyormuş ona topluyorlarmış falan. Kimisi de elektrikliler acıtıyor diyor. Bünye konusu burada da devreye giriyor galiba. Bakalım bende ondan alıcam bu gidişle
Aminn inşallah level level atlıyoruz her süreci bizde nasıl etkiler olacak bilmiyoruz :) İnsan araştırmadan da fikir edinemiyor.kimisinde gögüs ucu bile yara olmuyor kimisinde oluyor. Her süreci kolsyca geçenlerden eylesin Rabbim bizleri deBilmiyorum o kadar herşeye teferruata girmeye gerek var mı ki. Elektrikli filan olmasına. Annelerimiz gibi başlıycam eskiden bunlardan mı vardı biz elimizle sağıyorduk diye
kimisinde gögüs ucu bile yara olmuyor kimisinde oluyor. Her süreci kolsyca geçenlerden eylesin Rabbim bizleri deBilmiyorum o kadar herşeye teferruata girmeye gerek var mı ki. Elektrikli filan olmasına. Annelerimiz gibi başlıycam eskiden bunlardan mı vardı biz elimizle sağıyorduk diye
Kızlar bence hiç manuel işine girmeyin kullananları gördüm çok zorlandılar. Doğumdan sonra ihtiyaç olursa elektrikli olan daha pratik olur diye düşünüyorumAminn inşallah level level atlıyoruz her süreci bizde nasıl etkiler olacak bilmiyoruz :) İnsan araştırmadan da fikir edinemiyor.
Aslında haklısın bir yerde ama ben çalıştığım için epey bi sağıp bırakmam gerekebilir. Manuel olanla da ne kadar süt gelecek bilmiyorum. Belki sütüm bazıları gibi hiç gelmeyecek Allah korusun da.
Ahh keşke biz de onlar gibi şanslı olsak. Bizim anatomimiz mi değişti ne. Onlar ne kadar kolay atlatmış herşeyi. Annem bendeki hamilelik belirtilerine bile şaşırıyor. Biz böyle şeyler görmedik deyipduruyor kadın.
Eylül annelerine de yazmıştım orada cevap verdiler istersen bir bak
Sağolasın teşekkür ederim. Benim çevremde hiç kullanan olmadığından araştırayım dedim. Allahtan burası var da yardımcı oluyoruz birbirimize. Avent ile wee baby i önerenler var. Aventin fiyatlarına bir baktım da yanına yaklaşılacak gibi değil. İndirim için pusuya yatmak gerek :)Kızlar bence hiç manuel işine girmeyin kullananları gördüm çok zorlandılar. Doğumdan sonra ihtiyaç olursa elektrikli olan daha pratik olur diye düşünüyorum
Bi bakayım bari memlekete gidince zaten burdan boş bavulla gidicem haha giyecek biseyim kalmadıBende senin gibi düşünüyordum gelince inceledim her yanını bir güzel :) bak birgün mağazaya gir de sitersen. Zaten kendi bedenini alıyorsun. Üst kısmını ayarlıyorsun. Giymeden rahatlığını anlayamazsın. O kadar diyeyim. Yoksa benim ofiste dumanım tütmüştü. Başka çarem kalmayınca alıp denedim.
Ben çooook aşırı üşüyen bir insanım. Kışlık elbiselerden o yüzden uzak durdum. Senin göbeğin erken çıkmış demek ki :) İç karnın olmayınca erken çıkarmış karın hep duyduğum şey. Sen benden sanırım 1 hafta öndesin :) Benim henüz karnım hiç yok gibi çok hafif belli oluyor. Bakalım ilk trimester yakında bitiyor, 2. trimesterda ne kadar şişeceğiz göreceğizVallahi ben 9. haftadan beri giyiyorum inanırmısın o kadar rahat ki. Belindeki penye kısmına lastik tarzı birşeyler koymuşlar oradan genişletip daraltabiliyorum. Hiç de öyle pot yada bol durmuyor. Belden düşme durumu da yok. Benim göbüş ancak rahat etti. Görenler 5 aylık varsındır diyo bana
Kışlık elbiselerle de rahat ettim ben çok kış aylarında. Bir de bizim buralar ılıman çok soğuk olmadığından zorlanmadım. Bakalım göbüşler büyüdükçe duruma göre hareket edicez :)
heheheh :)) bak bak ben lcw dan aldım. diğer markaların nasıldır bilmiyorum. Rica ederim canım benim ne demekBi bakayım bari memlekete gidince zaten burdan boş bavulla gidicem haha giyecek biseyim kalmadı
Önceden öyleydi en son da pek detaylı incelememistim gördüğümde bi bakayım çok sagolasin
Benim boyum uzun kuzum ya, midi boy elbise bulmak çok kolay olmuyor. Ama gene de uzun elbiselere bakarım yaz gelsin düşünürüzAynen o penye tarzı olan üst kısımları onlar olmaz, anca beli lastikli vs. Bisey varsa iyi olur şuan
Elbise de midi boy olabilir aslında öyle rahat olmaz mı?
Ben çooook aşırı üşüyen bir insanım. Kışlık elbiselerden o yüzden uzak durdum. Senin göbeğin erken çıkmış demek ki :) İç karnın olmayınca erken çıkarmış karın hep duyduğum şey. Sen benden sanırım 1 hafta öndesin :) Benim henüz karnım hiç yok gibi çok hafif belli oluyor. Bakalım ilk trimester yakında bitiyor, 2. trimesterda ne kadar şişeceğiz göreceğizHangi şehirdesin?
Bu haftalarda normal, beta hcg düşmeye başlıyor ve baş ağrısını tetikliyor. Nane yağı ile başına masaj yapabilirsin. Hafifletir ağrını.kızlar bir haftadır ara ara inanılmaz baş ağrısı çekiyorum koca gün geçmiyor dakan şekerim normal tansiyonum normal. öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?