Hayırlı olsun canım. Aldırmayı düşünmüyor olabilirsin ama Allah korusun kromozomla alakalı bir problemli bebeğin doğumdan sonra sıkıntılarıyla o anda yüzleşmektense hamileyken bilip kabullenmek daha garantici bir yaklaşım olmaz mı?
Ohh gözün aydın canım benimm çok şükür
Bakayım canım mutlakaheheheh :)) bak bak ben lcw dan aldım. diğer markaların nasıldır bilmiyorum. Rica ederim canım benim ne demek
İyice araştırmak lazım şimdiden o zaman internetten falanBenim boyum uzun kuzum ya, midi boy elbise bulmak çok kolay olmuyor. Ama gene de uzun elbiselere bakarım yaz gelsin düşünürüz
Çok şanslısın ve çok güzel bir yerde yaşıyorsun hayalim egede yaşamak zaten. İstanbul'a sadece gezmek için gelmek istiyorum.Kesinlikle öyle bende iç karın denen bir şey yokmuş onu anladım :)) Annemde aynı şeyi söyledi. Keşke benim de belli olmasa bu aylarda insan herkese söylemek istemese de bebek oradan el sallıyor herkese
Benim boğaz da açıldı biraz afedersin ne bulsam yiyorum :) Ben bugün 2. trimester a geçtim uygulama öyle diyor. İşte bu dönem bebeklerin en hızlı büyüdüğü dönemmiş. Mutlaka belirginleşmeye başlar artık seninde.
Balıkesir-Edremit kışı en sıcak geçiren yerlerden biri burası. Benim de üşümem meşhurdur yoksa ellerim, ayaklarım hep buz.
Fabrikadan filan baktım beli lastikli elbiselere. Boyner trendyol biraz baktım da hamile elbiseleri pahalı yahu.İyice araştırmak lazım şimdiden o zaman internetten falan
Ben lc waikikiden aldım elbiseler guzeldi 130 TL civarı gözüme hangisi hoş gelirse artıkFabrikadan filan baktım beli lastikli elbiselere. Boyner trendyol biraz baktım da hamile elbiseleri pahalı yahu.
Bu testler %100 sonuç vermiyor, yüksek risk çıkıp da sağlıklı bebeği olan çok insan tanıdım minnoşum. Boşu boşuna kalan zamanımı kendime zehir ederdim yaptırsaydım.Hayırlı olsun canım. Aldırmayı düşünmüyor olabilirsin ama Allah korusun kromozomla alakalı bir problemli bebeğin doğumdan sonra sıkıntılarıyla o anda yüzleşmektense hamileyken bilip kabullenmek daha garantici bir yaklaşım olmaz mı?
Yok Mavişim belli değil, ben öyle hissettiğim için pipili diyorum.Erkek mi canim
alıp bir deneyeyim sağolunBu haftalarda normal, beta hcg düşmeye başlıyor ve baş ağrısını tetikliyor. Nane yağı ile başına masaj yapabilirsin. Hafifletir ağrını.
Çok teşekkür ederim evet çok seviyorum memleketimi. Belki bir gün yerleşirsin buralara da komşu oluruz belli mi olur :) Eğitimlerim için arada İstanbul'a geliyorum en fazla iki gün durabiliyorum, iki günden sonra boğmaya başlıyor beni orası ama tuhaf bir havası var oranın biraz gitmeyince de özlüyorum İstanbul'u :)Çok şanslısın ve çok güzel bir yerde yaşıyorsun hayalim egede yaşamak zaten. İstanbul'a sadece gezmek için gelmek istiyorum.
Benim boğazım çok değişken ya, ara ara bişeylerden tiksinip hiç yiyemiyorum. Bazen iyi bazen mide hassasiyetli devam ediyor günler. Hadi darısı bize desene :) Sen kurtardın :)
Annen haklı sanırım karın konusunda, benim de iç karnım var sanırım. Annemin de 4. aydan sonra çıkmış. Ben de aynı durumdayım. Sadece ilk aydan basenler genişledi, onun dışında çok değişen bir vücut hattım yok, aslında erkenden insanlara hamileliğini söyleyebilmen güzel. Ben işyerinde henüz söylemedim. İnsan nasıl söyleyeceğini de bilemiyor :)
Çok şükür minnoşum mahvolmuştum stresten.Ohh gözün aydın canım benimm çok şüküryalnız bi an pipiyi duyunca cinsiyet söyledi sandimm
Bi dahaki kontrol ne zaman ?
Ben de yavrum, çok şükür.Oh ya rahatladım
Her şey yolunda çok şükür kiErkek mi geliyor??
canım benim nifty testleri hakkında pek bilgim yok ama. Bana doktorum ikiliyi yaptır sorun çıkmazsa üçlüye gerek yok dedi. Hatta bende dediğin gibi başka bir doktorun üçlü test çöp dediğini izledim videolarda. Bence yurtdışına gönderilecek testlerden yaptırmayacaksan ve test yaptırmayı düşünüyorsan ikiliyi yaptır en azından derim. Tabi senin karar vereceğin birşeyBu arada bir şey sormak istiyorum sizlere.
Ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum dün 11+2 idik doktor ense ölçümü yaptı onda sorun yoktu. Sonra bu yurt dışına giden testleri ikili üçlü testi anlattı. Biz 2li test yapmıyoruz direkt 3lü test yapıyoruz çünkü 2li de risk çıkarsa yine 3lü testi beklemiş oluyoruz falan dedi. Tabi isterseniz hiçbirini yaptırmayabilirsiniz dedi. Ben zaten bu testlere çok sıcak bakmıyorum yaş açısından riskim yok 24 yaşındayım bizde veya ailelerimizde akrabalarımızda genetik bir hastalık yok. Ben de haftaya başka bir doktora randevu aldım orada tekrar muayene olup ikili test konusunu soracağım. Doktoru ikili test yerine üçlü tavsiye eden var mı? Bana garip geldi zaten araştırdığım üçlü test çöp diyorlar sanırım doğruluk payı olmuyormuş pek.
Yaa şimdi 16. Haftada mi gideceksinÇok şükür minnoşum mahvolmuştum stresten.Görebilirsem söyleyeyim dedi bayağı uğraştı ama göstermedi.
Artık kontroller ayda bir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?