2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun canım. Aldırmayı düşünmüyor olabilirsin ama Allah korusun kromozomla alakalı bir problemli bebeğin doğumdan sonra sıkıntılarıyla o anda yüzleşmektense hamileyken bilip kabullenmek daha garantici bir yaklaşım olmaz mı?

Ohh gözün aydın canım benimm çok şükür yalnız bi an pipiyi duyunca cinsiyet söyledi sandimm
Bi dahaki kontrol ne zaman ?

Çok şanslısın ve çok güzel bir yerde yaşıyorsun hayalim egede yaşamak zaten. İstanbul'a sadece gezmek için gelmek istiyorum.
Benim boğazım çok değişken ya, ara ara bişeylerden tiksinip hiç yiyemiyorum. Bazen iyi bazen mide hassasiyetli devam ediyor günler. Hadi darısı bize desene :) Sen kurtardın :)
Annen haklı sanırım karın konusunda, benim de iç karnım var sanırım. Annemin de 4. aydan sonra çıkmış. Ben de aynı durumdayım. Sadece ilk aydan basenler genişledi, onun dışında çok değişen bir vücut hattım yok, aslında erkenden insanlara hamileliğini söyleyebilmen güzel. Ben işyerinde henüz söylemedim. İnsan nasıl söyleyeceğini de bilemiyor :)

Oh ya rahatladım
Her şey yolunda çok şükür ki Erkek mi geliyor??

Arkadaşlar ilk çocuğum da manuel sağma makinesi kullanmistim.ozaman çalışmadığım için zaten çok sık kullanmadım ama kızım kuvezde kalmışti bir hafta evde sürekli sağım yaptım ve sütüm gelmişti. İnşallah hepimizin bol bol sütü olur, emmedigi göğus sistigi için hemencecik sağmakta da yeterli olabiliyor. Evde olanlar sürekli sağma aparati kullanmayabiliyor. Tabi yine herkesin kendi tercihi.

kızlar son kontrolümden 3 hafta geçti daha 1 haftam var. İçimde hiç rahat değil ya.. Devlete gitsem acile kramp giriyor diye falan birşeyler uydursam bakıyorlar mı acaba acilde ? Bilginiz veya tecrübe eden var mı?

Bu testler %100 sonuç vermiyor, yüksek risk çıkıp da sağlıklı bebeği olan çok insan tanıdım minnoşum. Boşu boşuna kalan zamanımı kendime zehir ederdim yaptırsaydım.

Bu arada bir şey sormak istiyorum sizlere.
Ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum dün 11+2 idik doktor ense ölçümü yaptı onda sorun yoktu. Sonra bu yurt dışına giden testleri ikili üçlü testi anlattı. Biz 2li test yapmıyoruz direkt 3lü test yapıyoruz çünkü 2li de risk çıkarsa yine 3lü testi beklemiş oluyoruz falan dedi. Tabi isterseniz hiçbirini yaptırmayabilirsiniz dedi. Ben zaten bu testlere çok sıcak bakmıyorum yaş açısından riskim yok 24 yaşındayım bizde veya ailelerimizde akrabalarımızda genetik bir hastalık yok. Ben de haftaya başka bir doktora randevu aldım orada tekrar muayene olup ikili test konusunu soracağım. Doktoru ikili test yerine üçlü tavsiye eden var mı? Bana garip geldi zaten araştırdığım üçlü test çöp diyorlar sanırım doğruluk payı olmuyormuş pek.

Çok teşekkür ederim evet çok seviyorum memleketimi. Belki bir gün yerleşirsin buralara da komşu oluruz belli mi olur :) Eğitimlerim için arada İstanbul'a geliyorum en fazla iki gün durabiliyorum, iki günden sonra boğmaya başlıyor beni orası ama tuhaf bir havası var oranın biraz gitmeyince de özlüyorum İstanbul'u :)

Kurtardım vallahi arada akşam yemeğinden sonra reflü tarzı bir yanma oluyor o da çok zorlamıyor şükür.

Aynen genetik biraz da . Annem bana hamileyken ikiz sanıyorlarmış karnı o kadar büyükmüş :)

Benim basen normalinde de pek yoktur, o yüzden herhalde oralarda büyüme yok :))

İşyerime ben söylemek zorunda kaldım. İlk haftalarda kanamam vs. olunca sık izin aldığım için mecburiyetten söyledim. Ama iyi ki de söylemişim çok rahat çalışıyorum yormuyor patronum falan duyduğundan beri sağolsun. Bence artık söylemelisin çünkü göbüş belirmeye başlar :)

Ohh gözün aydın canım benimm çok şükür yalnız bi an pipiyi duyunca cinsiyet söyledi sandimm
Bi dahaki kontrol ne zaman ?
Çok şükür minnoşum mahvolmuştum stresten. Görebilirsem söyleyeyim dedi bayağı uğraştı ama göstermedi.
Artık kontroller ayda bir dedi.

canım benim nifty testleri hakkında pek bilgim yok ama. Bana doktorum ikiliyi yaptır sorun çıkmazsa üçlüye gerek yok dedi. Hatta bende dediğin gibi başka bir doktorun üçlü test çöp dediğini izledim videolarda. Bence yurtdışına gönderilecek testlerden yaptırmayacaksan ve test yaptırmayı düşünüyorsan ikiliyi yaptır en azından derim. Tabi senin karar vereceğin birşey

Çok şükür minnoşum mahvolmuştum stresten. Görebilirsem söyleyeyim dedi bayağı uğraştı ama göstermedi.
Artık kontroller ayda bir dedi.
Yaa şimdi 16. Haftada mi gideceksin için biraz da olsa rahatlamistir kuzum, 1 ay beklemek hepimizin kaderi bi şekilde kendimizi rahatlatmanin yolunu bulmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…