2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki de her endişede her lekede doktora taşınmaktansa 1 aydır alalım diye ısrar ediyordu diyorum ya şu lekelenmeler de kesilse isterse doktor 2 ayda 1 çağırsın artık
Doktorumuz yine iç rahatlatmakta usta bakalım o takviyede baya hafifletir bence ağrılarını kramplarını
Hangi markayı yazdı kalsiyum magnezyum için ?
Demir ilaçları da önemli aksatma çiçeğim

Devakus canım Allah sana sabır versin merak etme yakın zamanda Allah sağlıklı,topaç gibi bi çocuk vercek sana süreç çok zor kendini kafa olarak bırakma Allahım sanada en yakın zamanda çocuk nasip etsin

Son gittiğimde çekmedim yavrum ama yarın çekerim artık kesinlikle. Unutmadım da sık sık gittim ya ondan çekmedim.
O da olabilir canım ama senin iyiliğin içinde düşünüyor bence
O da almaya karar verdi şimdi bebeğim.
Yarın kaç olacak 13.hafta bitmiş olması lazım değil mi?
Bu arada bugün avm’de dolaşırken senin aldığın minik sarı zıbını gördüüüm Diloşumun bebeğinin zıbınıı diye koşturdum yanına.

Bugün gidemedim miniği görmeye ama yarın görücem inşallah nifty test için aradım daha 6 iş günü oldu dediler 10 güne çıkar dediler ay cuma çıksa bari

Kızlar bende bunu almaya karar verdim benim odamda yatırmıcam dedim açılır tekli koltuk alcaktım odasında emziriyim hasta olunca orda yatarım dedim tekli refakatçi koltuğu 4.000 tl dedim salonda bile koyarım bunun içine

Eklentiler

• 718F845A-4F18-4241-BD9D-464D75ED7920.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 51
İyi ki aldın minnoşum, zaten 30 sn dinleyip kapatıyorsun hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum, o stres daha zararlı yazık ömrümüzden ömür gitti.

Evet her zamanki gibi ağzından olumsuz bir şey çıkmadı, adamın görünüşü bile rahatlatıyor zaten.

Bunlar da takviyeler, tabii birini bulamadık şimdilik.

İnşallah minnoş, alıp bir an önce rahatlamak istiyorum belki boyun ağrıma da iyi gelir.

Kızlar doktorum elindeki folik asit bitince onu bırak regenesis max isimli bir ilaç yazdı buna başla dedi. Ek olarak omega 3 içeriyor dedi. Bu ilacı kullanan var mı aranızda? Sanırım bu haftalardan sonra folik asitleri değiştireceğiz hepimiz.

Hoşbuldum :) amin hepimize inşallah
İlk çocuk
Ankara
Sat:25 ocak
Kese ve bebeği görme: 17 mart

İyi bari yavrum senin için hangisi iyi olacaksa o olsun. Zaten bi müddet sonra hareketlerini hissettikten sonra rahatlamaya başlayacaksın gibi hissediyorum.
Yok yavrum yarın 13+4 oluyor bebis önden çıkıyor bayadir bakalım belki 14 çıkar.
Yaa lc waikiki de dimi sende alsaydın bi tanee zaten ara renk

Ben varım canım doktor balıkta tuketmiyorsan bunu vereyim omega var dedi

Güzelmiş canım bazen benim de aklım kayıyor hem taşıması da kolay oluyormuş bunları
Şifa olsun kuzucum bulamazsan sana dediğimden al zaten her türlü takviye gıda bunlar
Hoşbuldum :) amin hepimize inşallah
İlk çocuk
Ankara
Sat:25 ocak
Kese ve bebeği görme: 17 mart
Süper ekliyorum listemize

Kızlar aranızda folbiol kullanan var mı? Ben kullanırken gittiğim başka bir doktor onun yüksek olduğunu söyledi. Tahlil istedi. Folik asit değerim 20 nin üzerinde çıktığı için bıraktırdı. 2 hafta sonra değerim düşerse tekrar almaya başlayacağım. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Sizin kullandığınız hangisiydi?

Kesinlikle, ben de öyle düşünüyorum ama hissetmemize çok vaar.

14 çıkar, ben en son gittiğimde iki gün, bugün de 3 gün önde çıktı, büyüyorlar diloş.

Annem randevu saatinden sonra aradı, sesi hem kısık hem titriyordu sorarken.

Eveet lcw’de gördüüm, valla çok ciciydi bayıldım ama şimdilik giysi alımı yerine bez ve ıslak mendile yöneldik biz minnoşum, onlara da sıra gelecek inşallah.

Bana da bugün aldırttı o takviyeyi, folik asiti de kestik.

Evet maalesef çok var ama erken hissedenleri de okudukça heveslenmiyor değilim, birde zayıf olanlar daha çabuk hissediyor diyorlar.
Kıyamam ya artık bundan sonrasını düşünmeyin yavrum bitti gitti 12 hafta şükürler olsun, artık kendinizi biraz rahat bırakma vakti
Bez diyince dün biseyle karşılaştım şu saat 12yi geçsin bakalım aklımdaki gibi ilerlerse güzel diyip aciklicam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…