- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
aynen canım ben de öyle düşünüyorum haftaya gittiğimde ikili test yaptıracağımcanım benim nifty testleri hakkında pek bilgim yok ama. Bana doktorum ikiliyi yaptır sorun çıkmazsa üçlüye gerek yok dedi. Hatta bende dediğin gibi başka bir doktorun üçlü test çöp dediğini izledim videolarda. Bence yurtdışına gönderilecek testlerden yaptırmayacaksan ve test yaptırmayı düşünüyorsan ikiliyi yaptır en azından derim. Tabi senin karar vereceğin birşey
İki hafta sonra tsh kontrolüm var o ara giderim ben 1 ay bekleyemem kusura bakmasın.Yaa şimdi 16. Haftada mi gideceksiniçin biraz da olsa rahatlamistir kuzum, 1 ay beklemek hepimizin kaderi bi şekilde kendimizi rahatlatmanin yolunu bulmamız gerek
Benim de baş ağrım var ısrarla ilaç içmiyorum şakaklarıma buz koyup bir de parmaklarımla bastırıyorum kan akışını azaltınca iyi geliyor bu haftada normal yazıyorkızlar bir haftadır ara ara inanılmaz baş ağrısı çekiyorum koca gün geçmiyor dakan şekerim normal tansiyonum normal. öneriniz var mı?
Süt en korktuğum şey oğlumda azdı daha doğrusu sezeryandan uyanıp kendime gelene kadar biberonla süt vermişlerdi benimki cin gibiydi bir daha memeyi tutmakla uğraşmak istemedi biz de cahillikten mamayı dayadık pişmanım 6 aya kadar zorla emzirdim ucu yoktu silikon uçla verdim sağdım verdim filan ama bebek emmedikçe süt zamanla bitiyorArkadaşlar ilk çocuğum da manuel sağma makinesi kullanmistim.ozaman çalışmadığım için zaten çok sık kullanmadım ama kızım kuvezde kalmışti bir hafta evde sürekli sağım yaptım ve sütüm gelmişti. İnşallah hepimizin bol bol sütü olur, emmedigi göğus sistigi için hemencecik sağmakta da yeterli olabiliyor. Evde olanlar sürekli sağma aparati kullanmayabiliyor. Tabi yine herkesin kendi tercihi.
Orası elbette doğru, sadece bir tahmin yapıyorlar risk değerleri vs. Vesvese mi gel bana sor... Huzursuzluk hissiyle günlerini yaşamak çok zor.Bu testler %100 sonuç vermiyor, yüksek risk çıkıp da sağlıklı bebeği olan çok insan tanıdım minnoşum. Boşu boşuna kalan zamanımı kendime zehir ederdim yaptırsaydım.
Ben de benzer paralara aldım elbise 1 tane. Numunelik :) Gene bakarım ya vallahi masraf çok bişey aldıkça fenalık geliyor bana :)Ben lc waikikiden aldım elbiseler guzeldi 130 TL civarı gözüme hangisi hoş gelirse artık
Ben almayı düşünmüyorum çalışmıyorum evdeyim ilerde lazım olur mu bilemem doğumdan sonra ihtiyaca göre düşünürümSağolasın teşekkür ederim. Benim çevremde hiç kullanan olmadığından araştırayım dedim. Allahtan burası var da yardımcı oluyoruz birbirimize. Avent ile wee baby i önerenler var. Aventin fiyatlarına bir baktım da yanına yaklaşılacak gibi değil. İndirim için pusuya yatmak gerek :)
Çok şükür ya iyi haberler geldikçe mutlu oluyoruz burda. Bende perşembe günü gidiyorum bakalım belki gösterir pipisini ben de erkek hissediyorum başından beri
Bende bu aralar cinsiyet ikili test bahanesiyle gidiyorum işte sormaİki hafta sonra tsh kontrolüm var o ara giderim ben 1 ay bekleyemem kusura bakmasın.
Riskli bir durum görünmüyor dedi diye benimki aldırtmadı kalp atışı cihazını, şimdi ses etmedim ama birkaç güne endişeler yine başlar mecbur alacak.kredi kartımı da almış cüzdanımdan, dünyanın en savurgan adamı bir anda tutumlu oldu hayrolsun. -Sunshine
Benimkiler biraz ileriye de dönük oldu elbiseler belden bollasiyor iki tane almistim bi de tayt alırım diyorum. Aynen bebis masrafı yeterince var Allah yardımcımız olsunBen de benzer paralara aldım elbise 1 tane. Numunelik :) Gene bakarım ya vallahi masraf çok bişey aldıkça fenalık geliyor bana :)
İnşallah minnoşum, sen de güzel haberlerle gel.Çok şükür ya iyi haberler geldikçe mutlu oluyoruz burda. Bende perşembe günü gidiyorum bakalım belki gösterir pipisini ben de erkek hissediyorum başından beri
Doktora gidince ses kaydını açıyordum tedavi sürecinde. Şuan da da videoya alıyorum herşey kayıtlıçünkü o heyecanla herşeyi unutuyorum. Bakalım stres sırası bende perşembe güzel haberlerle dönerim inşallah bu ara kabuslu rüyalar görüyorum korkuyorum o yüzden inşallah bi sıkıntı yoktur
Hiç de iyi bir şey yapmıyor ben sık sık kalp atışı duymak istiyorum ne hissettiğimi anlayamıyor.Bende bu aralar cinsiyet ikili test bahanesiyle gidiyorum işte sormayarın da giderim artık son görüş babasiyla sonrada memlekette biraz beklerim diyorum 17. Haftaya kadar. Kafamdan da hesap yapıyorum 20. Haftada çağırsa 3 hafta beklerim falan filan diye.
Senin önüne engel koymaya çalışıyor sanırım bak enişte iyi bisey yapmaya calisiyo kendince sanirim
İşte sen daha kafana takma diye uğraşıyordur ama sana iyi gelmiyor ne diyeyim ki kuzum durumunu anlat diyicem goruyor zaten farklı yerlerden düşünüyorsunuz.Hiç de iyi bir şey yapmıyor ben sık sık kalp atışı duymak istiyorum ne hissettiğimi anlayamıyor.
Memlekette zaman daha çabuk, daha güzel geçer yavrum, ultrason fotoğrafından iki tane çıkarsın biri babasında dursun.
Bebeğim gözün Aydınİki hafta sonra tsh kontrolüm var o ara giderim ben 1 ay bekleyemem kusura bakmasın.
Riskli bir durum görünmüyor dedi diye benimki aldırtmadı kalp atışı cihazını, şimdi ses etmedim ama birkaç güne endişeler yine başlar mecbur alacak.kredi kartımı da almış cüzdanımdan, dünyanın en savurgan adamı bir anda tutumlu oldu hayrolsun. -Sunshine
Hamile donunu eşime gösterdim babaanne donu diyoBir de çatlak yağı olarak bio oil aldım zaten 49 kg olmama rağmen göbeğim 5 aylık gibi olduğundan hamile taytı aldım sabah akşam üstümde çok rahat.. üstlerim salaş giyindiğimden evdekiler biraz daha götürür
Hamile donu ise en güzel şeylerden biri sadece kocanıza onunla görünmeyin lsmsjsks kot pantolon da alayım diyorum ama burası mardin iki haftaya nefes alamıcaz kotla daral geliyor hamileyken elbise giyeriz artık
Bebek için yapılacak masraflar kafasına dank etti ben farkındaydım.İşte sen daha kafana takma diye uğraşıyordur ama sana iyi gelmiyor ne diyeyim ki kuzum durumunu anlat diyicem goruyor zaten farklı yerlerden düşünüyorsunuz.
İnşallah öyle olur kuzum bakalım telefondan da çekebilir olmadı
Ben dün LCW dan aldım hamile tayti hoşuma gitti. M beden aldım 5 6 kilo alımına kadar götürür diye düşünüyorum şuan çok kilo fazlalığim yok sabit kilo da kaldım.Bebeğim gözün Aydın
Eşin polisti sanırım kapıda ödemeli olarak polis merkezine sipariş ver dermişim
Bebeğim bence al ses etmiyorum ama rahim hafiften yukarı çıktığı için bu haftada herhalde cok ağrım var 2 gündür regl olcam sanki sızım sızım rahmim. Taktım cihazı dinledim sakinledim
Senin iç huzurun daha mühim anlat ona anlar eşin
Hamile donunu eşime gösterdim babaanne donu diyo
Of ben de Daha hiçbir hamile eşyası almadım. Kilolu geçmişimden kalan eşyalarım evde yetiyor da s beden taytımı rafa kaldırdım L beden vardı o da rahatsız etmeye başladı suan dışarı çıksam rahat rahat giyeceğim bir altım yok. Hava sıcak olsa elbise giyeceğim ama üşünüyo
Hamile taytı ne aldınız almaya da gidemiyorum yatış sebebiyle, bakıp karar veremiyorum
merhaba kızlar fetal ultrason cihazı alma muhabbeti geçmiş, kimsenin kalbini kırmak istemem tabi ki herkesin hamileliği kendine ama evde olunca çok sık kullanılır sanki. 'Doppler Ultrason bebeğe zararlı değildir. Yalnızca çok uzun süre bakılmaması önerilir. Çünkü bebeğin dokularında ısınmaya neden olabilir.' diye bir bilgi var bir şey olacak oldu mu bebeğe zaten olur, sadece kontrolden kontrole görmekten zarar gelmez bence :)Bebeğim gözün Aydın
Bebeğim bence al ses etmiyorum ama rahim hafiften yukarı çıktığı için bu haftada herhalde cok ağrım var 2 gündür regl olcam sanki sızım sızım rahmim. Taktım cihazı dinledim sakinledim
Of ben de Daha hiçbir hamile eşyası almadım. Kilolu geçmişimden kalan eşyalarım evde yetiyor da s beden taytımı rafa kaldırdım L beden vardı o da rahatsız etmeye başladı suan dışarı çıksam rahat rahat giyeceğim bir altım yok. Hava sıcak olsa elbise giyeceğim ama üşünüyo
Hamile taytı ne aldınız almaya da gidemiyorum yatış sebebiyle, bakıp karar veremiyorum
Teşekkür ederim minnoşum.Bebeğim gözün Aydın
Ben de henüz kilo almadım. Ama resmen alt karın bölgem çıktı ve herhangi bi lastik gelse üzerine cok rahatsız oluyorum. Bi sürü model var karar veremedim. Normalde M beden mi kullanıyorsunuz peki? Buna da karar veremiyorum normalde s giyerim M almaya gerek var mıBen dün LCW dan aldım hamile tayti hoşuma gitti. M beden aldım 5 6 kilo alımına kadar götürür diye düşünüyorum şuan çok kilo fazlalığim yok sabit kilo da kaldım.
merhaba kızlar fetal ultrason cihazı alma muhabbeti geçmiş, kimsenin kalbini kırmak istemem tabi ki herkesin hamileliği kendine ama evde olunca çok sık kullanılır sanki. 'Doppler Ultrason bebeğe zararlı değildir. Yalnızca çok uzun süre bakılmaması önerilir. Çünkü bebeğin dokularında ısınmaya neden olabilir.' diye bir bilgi var bir şey olacak oldu mu bebeğe zaten olur, sadece kontrolden kontrole görmekten zarar gelmez bence :)
Son gittiğimde çekmedim yavrum ama yarın çekerim artık kesinlikle. Unutmadım da sık sık gittim ya ondan çekmedim.Bebek için yapılacak masraflar kafasına dank etti ben farkındaydım.
Video çektiyseniz ona da gerek kalmaz.Yine unutmadınız inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?