2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
umutlugunler10
Canım ben wee baby aldım lcw den. Mobil uygulamadan çark çevirip kupon kazanıyorsun. Çeşit çeşit kupon var bana 700/250 TL indirim kuponu gelmişti. Bu şarjlı pompanın yanına 6-7 parça ürün ekledim indirimdekilerden 700 TL lik ürünü 450 TL ye aldım. yan ürünler bedavaya gelmiş oldu.
Şarj olduktan Sonra boş mememde deneyimledim koparacak sandım çeşit çeşit çekiş gücü var.

Eklentiler

• 7C235F3A-38CF-4E83-9937-4E0C7CAFC7FF.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 33

Canım bende de son adet tarihi 17 ocak senden 1 hafta öndeyim. Ben gebelikten 2 ay önce basladım işte yaklasık 5 aydır folbiol kullanıyum doktorum bir şey demedi. Bana hatta gün aşırı folik asit al elinde kileri bitir bir daha da içme dedi Zaten folik asit 11-12. Haftalarda bırakılıyor. Büyük ihtimalle artık kullanma diyecek

İnşallah çabuk hissederiz bebeğim, zaten sinir oluyorum şu karnım da şişmedi gitti, doktora bunu bile sordum niye benim karnım dümdüz diye. Şaşkın şaşkın baktı suratıma.

Ayy indirim mii geliyoor yoksa?

Yaaa senin yazıları okuyunca mutlu oluyorum Reklam verirmiş gibi yazıyorsun ya çok keyif alıyorum okurken güle güle kullan inşallah memnun kalırsıın

Yok kuzum takılıyorum araştırmakta fayda var ben evde olcam bebiş büyüyene kadar Rabbim nasip ederse hani o yüzden bana teferruatlı bir şeye gerek yok. He ama baktım elzem bir şeymiş memnun kalmadım elektriklide denerim artık. İlk anneliğimiz deneye yanıla kendimize ne iyi geliyor bulacağız

İç karnın geniş demekki kuzum ne güzel işte 5. Aydan sonra şişmeye başlar yavaş yavaş yazın rahat edersiin valla

Yaaa senin yazıları okuyunca mutlu oluyorum Reklam verirmiş gibi yazıyorsun ya çok keyif alıyorum okurken güle güle kullan inşallah memnun kalırsıın
Ahaha sorma ya bari cebimize üç beş kuruş girse devir ekonomi devri anacım her şeyin en uygununu en ucuzunu en f/p ürününü bulmak lazım

İç karnın geniş demekki kuzum ne güzel işte 5. Aydan sonra şişmeye başlar yavaş yavaş yazın rahat edersiin valla
Ya hemen şişsin, ben hamile göbeği çok seviyorum. Ama belli ki dediğin gibi 5.ayı bulacak. Olsun, miniğim iyi olsun da.

Gün aşırı almakla iyi yapmışsın. Malesef ben her gün aldım. 5mg olandan mıydı?

Sabah arkadaşa teselli veriyordum şimdi yataktayım üst karnım ağrıyor çok şiddetli hemde.. Midem desen alt üst bulantı dan kızımı okuldan aldım geldim yattım içerde TV ye bakıyor vicdanım çok rahatsız ama fiziksel acı da çekiyorum geçecek diye beklerken bir günüm bir günü tutmuyor şu karın ağrısı neden oldu bilemiyorum

Kızlar üst karnım çok ağrıyor içtiğim vitamin af edersiniz kabız yaptı ondan mı acaba geçmezse Dr a gidecem endişe etmeli miyim

Gün aşırı almakla iyi yapmışsın. Malesef ben her gün aldım. 5mg olandan mıydı?

Aynen 5 mgydi. Ama bende son 10 gündür filan gün aşırı alıyorum zaten bir şey kalmadı 5-6 ad. kaldı o da bir daha ki kontolden önce bitmiş olur. Ama zaten vitaminin fazlasını vücut atıyor ya bu folik asiti atmıyormuymus

Ahaha sorma ya bari cebimize üç beş kuruş girse devir ekonomi devri anacım her şeyin en uygununu en ucuzunu en f/p ürününü bulmak lazım

Valla ufak ufak almakta fayda var. Ama ben gebeliği öğrendiğimden beri diyorum temmuzda başlıycam detaya diye şimdi battaniye kıyafet işte bu iç zıbınları filan alıyorum da temmuz itibariyle başlıycam bu tarz ihtiyaclara

Hiç bilmiyorum umarım atıyordur. Doktor kızdı bana hem mg yüksek hem de her gün almışsın diye. Fazlası otizme sebep oluyor diye burada okuyunca panik oldum. İnşallah her şey normaldir

Kızlar bu arada bulantı yaşayan var mı aramızda? Önceki sayfaları okuyacağım ama şu an acil olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Yoğurtlu makarna ve kaşarlı tosttan başka bir şey yiyemiyorum. Ama akşam 5 ten sonra daha kötü oluyorum hiç yiyemiyorum. Siz bulantınız varken yemek olarak ne yediniz?

Bu aşırı kullanışlı yeğenim 8 aylık oldu hala bunun içinde yatıyor. Bende almayı düşünüyorum

Ben de tam tersi şuan elektronik gibi ürünler, bez ve ıslak mendil almanın vakti olduğunu düşünüyorum. Her Gün her şeye zam geliyor. Kıyafetler küçük ihtiyaçlar son aylarda tamamlanır diyorlar zaten indirim filan denk geliyor hallediyorsun bi şekilde onları. Forumda yazan anneler de böyle söyleyince yattı kafama. Ben bez stoğuna başlıcam

Hiç bilmiyorum umarım atıyordur. Doktor kızdı bana hem mg yüksek hem de her gün almışsın diye. Fazlası otizme sebep oluyor diye burada okuyunca panik oldum. İnşallah her şey normaldir

Allah korusun canım. Benim tedavi olduğum doktorum verdi bana folik asiti. Gebeliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle oldu ve Kasım Eylül ayından Şubat ayına kadar gittiğim doktor bilmiyorum öyle bir riski olsa vermezdi. Her şey normal gidiyordur merak etme Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…