umutlugunler10
Canım ben wee baby aldım lcw den. Mobil uygulamadan çark çevirip kupon kazanıyorsun. Çeşit çeşit kupon var bana 700/250 TL indirim kuponu gelmişti. Bu şarjlı pompanın yanına 6-7 parça ürün ekledim indirimdekilerden 700 TL lik ürünü 450 TL ye aldım. yan ürünler bedavaya gelmiş oldu.
Şarj olduktan Sonra boş mememde deneyimledim koparacak sandım çeşit çeşit çekiş gücü var.
Kızlar aranızda folbiol kullanan var mı? Ben kullanırken gittiğim başka bir doktor onun yüksek olduğunu söyledi. Tahlil istedi. Folik asit değerim 20 nin üzerinde çıktığı için bıraktırdı. 2 hafta sonra değerim düşerse tekrar almaya başlayacağım. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım bende de son adet tarihi 17 ocak senden 1 hafta öndeyim. Ben gebelikten 2 ay önce basladım işte yaklasık 5 aydır folbiol kullanıyum doktorum bir şey demedi. Bana hatta gün aşırı folik asit al elinde kileri bitir bir daha da içme dedi Zaten folik asit 11-12. Haftalarda bırakılıyor. Büyük ihtimalle artık kullanma diyecek
Evet maalesef çok var ama erken hissedenleri de okudukça heveslenmiyor değilim, birde zayıf olanlar daha çabuk hissediyor diyorlar.
Kıyamam ya artık bundan sonrasını düşünmeyin yavrum bitti gitti 12 hafta şükürler olsun, artık kendinizi biraz rahat bırakma vakti
Bez diyince dün biseyle karşılaştım şu saat 12yi geçsin bakalım aklımdaki gibi ilerlerse güzel diyip aciklicam hemen
İnşallah çabuk hissederiz bebeğim, zaten sinir oluyorum şu karnım da şişmedi gitti, doktora bunu bile sordum niye benim karnım dümdüz diye. Şaşkın şaşkın baktı suratıma.
umutlugunler10
Canım ben wee baby aldım lcw den. Mobil uygulamadan çark çevirip kupon kazanıyorsun. Çeşit çeşit kupon var bana 700/250 TL indirim kuponu gelmişti. Bu şarjlı pompanın yanına 6-7 parça ürün ekledim indirimdekilerden 700 TL lik ürünü 450 TL ye aldım. yan ürünler bedavaya gelmiş oldu.
Şarj olduktan Sonra boş mememde deneyimledim koparacak sandım çeşit çeşit çekiş gücü var.
Aminn inşallah level level atlıyoruz her süreci bizde nasıl etkiler olacak bilmiyoruz :) İnsan araştırmadan da fikir edinemiyor.
Aslında haklısın bir yerde ama ben çalıştığım için epey bi sağıp bırakmam gerekebilir. Manuel olanla da ne kadar süt gelecek bilmiyorum. Belki sütüm bazıları gibi hiç gelmeyecek Allah korusun da.
Ahh keşke biz de onlar gibi şanslı olsak. Bizim anatomimiz mi değişti ne. Onlar ne kadar kolay atlatmış herşeyi. Annem bendeki hamilelik belirtilerine bile şaşırıyor. Biz böyle şeyler görmedik deyipduruyor kadın.
Eylül annelerine de yazmıştım orada cevap verdiler istersen bir bak
Yok kuzum takılıyorum araştırmakta fayda var ben evde olcam bebiş büyüyene kadar Rabbim nasip ederse hani o yüzden bana teferruatlı bir şeye gerek yok. He ama baktım elzem bir şeymiş memnun kalmadım elektriklide denerim artık. İlk anneliğimiz deneye yanıla kendimize ne iyi geliyor bulacağız
İnşallah çabuk hissederiz bebeğim, zaten sinir oluyorum şu karnım da şişmedi gitti, doktora bunu bile sordum niye benim karnım dümdüz diye. Şaşkın şaşkın baktı suratıma.
Canım bende de son adet tarihi 17 ocak senden 1 hafta öndeyim. Ben gebelikten 2 ay önce basladım işte yaklasık 5 aydır folbiol kullanıyum doktorum bir şey demedi. Bana hatta gün aşırı folik asit al elinde kileri bitir bir daha da içme dedi Zaten folik asit 11-12. Haftalarda bırakılıyor. Büyük ihtimalle artık kullanma diyecek
Aynışeyleri yaşıyoruz ilk hamileliğim çok rahattı.Bu sefer çok fena insanın daha buzdolabını gorurken midesibulanır mı?Yemek temek işkencegibi ne yesem sanki taş oturuyo mideme günde 3 soda içtiğim oldu.Ama çok şükür biraz daha rahatladım.Bu seferde lekelenme başladı 4 yaşında kızım var sürekli bişey istiyo benim yatmam lazım .Zorlu bi süreç ama inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatıcaz.
Sabah arkadaşa teselli veriyordum şimdi yataktayım üst karnım ağrıyor çok şiddetli hemde.. Midem desen alt üst bulantı dan kızımı okuldan aldım geldim yattım içerde TV ye bakıyor vicdanım çok rahatsız ama fiziksel acı da çekiyorum geçecek diye beklerken bir günüm bir günü tutmuyor şu karın ağrısı neden oldu bilemiyorum
Aynen 5 mgydi. Ama bende son 10 gündür filan gün aşırı alıyorum zaten bir şey kalmadı 5-6 ad. kaldı o da bir daha ki kontolden önce bitmiş olur. Ama zaten vitaminin fazlasını vücut atıyor ya bu folik asiti atmıyormuymus
Valla ufak ufak almakta fayda var. Ama ben gebeliği öğrendiğimden beri diyorum temmuzda başlıycam detaya diye şimdi battaniye kıyafet işte bu iç zıbınları filan alıyorum da temmuz itibariyle başlıycam bu tarz ihtiyaclara
Aynen 5 mgydi. Ama bende son 10 gündür filan gün aşırı alıyorum zaten bir şey kalmadı 5-6 ad. kaldı o da bir daha ki kontolden önce bitmiş olur. Ama zaten vitaminin fazlasını vücut atıyor ya bu folik asiti atmıyormuymus
Hiç bilmiyorum umarım atıyordur. Doktor kızdı bana hem mg yüksek hem de her gün almışsın diye. Fazlası otizme sebep oluyor diye burada okuyunca panik oldum. İnşallah her şey normaldir
Kızlar bu arada bulantı yaşayan var mı aramızda? Önceki sayfaları okuyacağım ama şu an acil olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Yoğurtlu makarna ve kaşarlı tosttan başka bir şey yiyemiyorum. Ama akşam 5 ten sonra daha kötü oluyorum hiç yiyemiyorum. Siz bulantınız varken yemek olarak ne yediniz?
Kızlar bende bunu almaya karar verdim benim odamda yatırmıcam dedim açılır tekli koltuk alcaktım odasında emziriyim hasta olunca orda yatarım dedim tekli refakatçi koltuğu 4.000 tl dedim salonda bile koyarım bunun içine
Valla ufak ufak almakta fayda var. Ama ben gebeliği öğrendiğimden beri diyorum temmuzda başlıycam detaya diye şimdi battaniye kıyafet işte bu iç zıbınları filan alıyorum da temmuz itibariyle başlıycam bu tarz ihtiyaclara
Ben de tam tersi şuan elektronik gibi ürünler, bez ve ıslak mendil almanın vakti olduğunu düşünüyorum. Her Gün her şeye zam geliyor. Kıyafetler küçük ihtiyaçlar son aylarda tamamlanır diyorlar zaten indirim filan denk geliyor hallediyorsun bi şekilde onları. Forumda yazan anneler de böyle söyleyince yattı kafama. Ben bez stoğuna başlıcam
Hiç bilmiyorum umarım atıyordur. Doktor kızdı bana hem mg yüksek hem de her gün almışsın diye. Fazlası otizme sebep oluyor diye burada okuyunca panik oldum. İnşallah her şey normaldir
Allah korusun canım. Benim tedavi olduğum doktorum verdi bana folik asiti. Gebeliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle oldu ve Kasım Eylül ayından Şubat ayına kadar gittiğim doktor bilmiyorum öyle bir riski olsa vermezdi. Her şey normal gidiyordur merak etme Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere