İnşallah yavrum ya bende onun için sabırsızım, o karın meselesi gerçekten muallak zayıf kişilerde görüyorum 12. Haftalarda tamamen hamile göbeği gibi olmuş, bazi zayıf kişilerde hiç yok. Bende kilo var ama öyle bi birleşik göbek bende de olmadıİnşallah çabuk hissederiz bebeğim, zaten sinir oluyorum şu karnım da şişmedi gitti, doktora bunu bile sordum niye benim karnım dümdüz diye.Şaşkın şaşkın baktı suratıma.
Ayy indirim mii geliyoor yoksa?
Bende yoğurtlu makarna ve tosttan başka hiç bişeyi iştahla yiyemiyorum midem bulanıyoKızlar bu arada bulantı yaşayan var mı aramızda? Önceki sayfaları okuyacağım ama şu an acil olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Yoğurtlu makarna ve kaşarlı tosttan başka bir şey yiyemiyorum. Ama akşam 5 ten sonra daha kötü oluyorum hiç yiyemiyorum. Siz bulantınız varken yemek olarak ne yediniz?
Canım bu kadar telaş yapma. 12. Haftada doktorlar folik asit hapını kesip multivitamin başlatıyorlar genelde. Çünkü multivitaminin içinde zaten folik asit bulunuyor. Yani gebeliğin sonuna kadar kullanacağız her türlü. Ben de gebelik öncesi kullanmaya başlamıştım. Bir şey olmaz Allah’ın izniyle stres yapma hiçHiç bilmiyorum umarım atıyordur. Doktor kızdı bana hem mg yüksek hem de her gün almışsın diye. Fazlası otizme sebep oluyor diye burada okuyunca panik oldum. İnşallah her şey normaldir
Ben de tam tersi şuan elektronik gibi ürünler, bez ve ıslak mendil almanın vakti olduğunu düşünüyorum. Her Gün her şeye zam geliyor. Kıyafetler küçük ihtiyaçlar son aylarda tamamlanır diyorlar zaten indirim filan denk geliyor hallediyorsun bi şekilde onları. Forumda yazan anneler de böyle söyleyince yattı kafama. Ben bez stoğuna başlıcam
Evet kuzum güzel bi uygulama baya sabır istiyor ama bakalım prima almadıkça biriktirmek zor Ancak 200 puan oldu benimİndirim takip etmek güzel aslında bezi filan da öyle stoklarsın güzelce. Prima alacaklar varsa eğer primanın bi uygulaması varmıs alışveriş yaptıgınız fişi faturayı ekliyormussunuz puan birikiyormus belli puana gelince bez hediye geliyormus
Ben de yemek yapayım dedim ama yok pişirme kısmında asla yokumBende yoğurtlu makarna ve tosttan başka hiç bişeyi iştahla yiyemiyorum midem bulanıyodoktoruma söyledim allahtan sütü peyniri ve yoğurdu çok seviyorum yeme onlara yüklen o zaman dedi. Az önce çok sevdiğim bi yemeği yaptım ve bulantıdan ölüyorum şuan yiyemicem ama bi umut işte
İnşallah yavrum ya bende onun için sabırsızım, o karın meselesi gerçekten muallak zayıf kişilerde görüyorum 12. Haftalarda tamamen hamile göbeği gibi olmuş, bazi zayıf kişilerde hiç yok. Bende kilo var ama öyle bi birleşik göbek bende de olmadıartık içimizdeki yere mi bağlı ben anlamadim
Evet kuzum primadan bisey gördüm bakalım hatta dur yazayım herkes deneyimlesin.
Primanin uygulaması var, onu indirip kaydoluyoruz. Her aldığımız prima bez veya ıslak mendilde sanırım, fişini uygulamaya taratiyoruz o kadar puan veriyor. Mesela 100 liraya bez aldık onun fişi var bize 100 puan veriyor.
Arada reklam izledikçe 5 puan, anketlere katıldıkça 30 20 puan veriyor. Dün indirdim hepsini yaptım, 300 puan oldu suanlik.
Sorun şu anketler ve reklamlar sürekli gelecek mi.
Bez puanlarına baktım 1200 ile 1750 arası sanırım. O kadar puan biriktirince bez bedavaya geliyor ama bezler en fazla 43lü vardı.
Olsun yine de bi paket bi pakettir
Arkadaşına link gönderip o linkten arkadaşın üye olup fiş okutursa sana da 150 puan geliyor. İlk baştan puan toplaması kolay gibi geldi çünkü çok anket ve reklam vardı. Ama dünden beri yenisi gelmedi beklemedeyim. Uygulamaya her gün girişte 3 puan veriyor, artı her ayın ilk cuması ekstra sürpriz puan veriyor.
Vee bir tane çekiliş var hatta hemen indirin girin son gün 31i, her ay 5 kişiye 1 yıllık prima bebek beziinşallah çıkar diyelim
Yaaa, çok sevindim. Çünkü hamilelikte sabah bulantısı duyardım hep bende akşam olmasına şaşıyorum. Çok teşekkür ederim inşallah çare olurCanım okuyamadın diye tekrar söylüyorum akşam artan mide bulantısı hamilelikten değil reflüden yani hamilelik reflüsünden bana doktor rennie şurup verdi düzeldim doktoruna söylenotdefteri2_
Benim hiç böyle bi sıkıntım yoktu kendime nazar değdirdim şuan yaşayanları daha iyi anlıyorumBen de yemek yapayım dedim ama yok pişirme kısmında asla yokumeşim işten gelip makarna pişiriyor. O da benimle makarna yiyor Umarım uzun sürmez, hiç tadım kalmıyor gün içinde.
Gerçekten mi kız görmedimBende bunu yazdım sonra senin yazını okudumsen detaylı anlatmıssın
Kaçıncı haftadasınız? Acaba bıçak gibi bir gün uyanınca bulantısız mı uyanacağız çok merak ediyorumBenim hiç böyle bi sıkıntım yoktu kendime nazar değdirdim şuan yaşayanları daha iyi anlıyorumçoğumuz aynı durumdayız iştahla yemek yiyeceğim günleri iple çekiyorum, geçecek inşallah
İlk başta kendine çekmek için bir sürü reklam, anket veriyorlar sonra duruyor. Ee şalırmadık tabii.İnşallah yavrum ya bende onun için sabırsızım, o karın meselesi gerçekten muallak zayıf kişilerde görüyorum 12. Haftalarda tamamen hamile göbeği gibi olmuş, bazi zayıf kişilerde hiç yok. Bende kilo var ama öyle bi birleşik göbek bende de olmadıartık içimizdeki yere mi bağlı ben anlamadim
Evet kuzum primadan bisey gördüm bakalım hatta dur yazayım herkes deneyimlesin.
Primanin uygulaması var, onu indirip kaydoluyoruz. Her aldığımız prima bez veya ıslak mendilde sanırım, fişini uygulamaya taratiyoruz o kadar puan veriyor. Mesela 100 liraya bez aldık onun fişi var bize 100 puan veriyor.
Arada reklam izledikçe 5 puan, anketlere katıldıkça 30 20 puan veriyor. Dün indirdim hepsini yaptım, 300 puan oldu suanlik.
Sorun şu anketler ve reklamlar sürekli gelecek mi.
Bez puanlarına baktım 1200 ile 1750 arası sanırım. O kadar puan biriktirince bez bedavaya geliyor ama bezler en fazla 43lü vardı.
Olsun yine de bi paket bi pakettir
Arkadaşına link gönderip o linkten arkadaşın üye olup fiş okutursa sana da 150 puan geliyor. İlk baştan puan toplaması kolay gibi geldi çünkü çok anket ve reklam vardı. Ama dünden beri yenisi gelmedi beklemedeyim. Uygulamaya her gün girişte 3 puan veriyor, artı her ayın ilk cuması ekstra sürpriz puan veriyor.
Vee bir tane çekiliş var hatta hemen indirin girin son gün 31i, her ay 5 kişiye 1 yıllık prima bebek beziinşallah çıkar diyelim
Bugün tam 11+0 oldum bende aşırı merak ediyorumKaçıncı haftadasınız? Acaba bıçak gibi bir gün uyanınca bulantısız mı uyanacağız çok merak ediyorum
Aynen bende bi bakayım dedim deneyimleyeyim ama sonra çekiliş aklıma geldi yazayım dedim bu ayda boş geçirmeyin. Tabiki prima kullananlar için gerçekten iyi olacak gibi çünkü sürekli fiş yükledikce 10 paketten biri bedavaya gelecek gibi o zamanİlk başta kendine çekmek için bir sürü reklam, anket veriyorlar sonra duruyor. Ee şalırmadık tabii.Ben zaten prima alacağım hep, o yüzden indiririm minnoşum teşekkür ederim haber verdiğin için.
O çekilişten ümidim yok pek şanslı değilimdir, ama çıksa harika olurdu.
Allahımm ben daha 8. haftamı bitirmedim. Daha çok varmışşBugün tam 11+0 oldum bende aşırı merak ediyorumdün yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum tam 13. Haftada geçmiş inşallah bizimde öyle olur
Benimde 8. Haftamda hiç böyle bi şikayetim yoktu mesela herkes aynı olmuyor işte. Umarım sizin hemen geçerAllahımm ben daha 8. haftamı bitirmedim. Daha çok varmışş
İndirdim minnoşum aklıma geldikçe bakarım. 1 paket 1 pakettir fiyatlar malum.Aynen bende bi bakayım dedim deneyimleyeyim ama sonra çekiliş aklıma geldi yazayım dedim bu ayda boş geçirmeyin. Tabiki prima kullananlar için gerçekten iyi olacak gibi çünkü sürekli fiş yükledikce 10 paketten biri bedavaya gelecek gibi o zaman
Kesinlikle öyle yavrum sen prima kullanacaksan bak çok iyi olur uygulama kesinlikle. Ben daha bilmiyorum ne yapicam hepsinin fiyatları birbirine yaklaşmış aslinda nerdeyseİndirdim minnoşum aklıma geldikçe bakarım. 1 paket 1 pakettir fiyatlar malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?