2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizde de kalça ağrısı var mı resmen yürürken popom ağrıyor hamlamışım gibi

Kızlar Yine Kanama Oldu Bugün Bende Düne Kadar ilk kanama Lekeye Dönmüştü Bugün Yine Tekrar Kan Geldi.Yrn Doktora Gidicem Ama Korkuyorum Yarına Kadar Birşey Olurmu Diye Ne Yapsam?? Akıl Verin İlaç felanda Kullanmıyorum Gerek Görmemişlerdi

Canım acile gidecek durumun varsa gitsen iğne vururlar o durduruyor kanamayı kadın doğum polikliniği var mı araba var mı bilmiyorum ama

Ayrıca haftan ileri inşallah birşey olmaz Rabbim yardımcın olsun

Canım korkma benim insülin direncim hep çok yüksekti

Canım biz aynı haftadayız seninle.. Benim de su an aktif kanamam var ve tam altı gündür bunu yaşıyorum, hemen Progestan hap başladı bana doktor ve istirahata geçtim, sürekli yatıyorum, Buna rağmen bugün tekrar kanamam oldu çok şükür ki bebeğim iyi durumda, acile gitme durumun yok mu? Ultrasonla bebeği kontrol ediyorlar, Müşahade altına alıyorlar, doktorla iletişime geçip progestan veriyorlar vs…

Kızlar sizde de kalça ağrısı var mı resmen yürürken popom ağrıyor hamlamışım gibi
Yaa bende var bi dışarı cktık haftsonu avm ye :) 1 buçuk ay sonra kalça kemiklerim ayrılacak gibi sarsılıyordum yürürken bazen evde de yapmaya başladı o günden beri
Yani canım benim inşallah yoktur bir şey. Cok miktarda bi kanama mı ? Suan yapabileceğin en iyi şey ilaç da kullanmadığın için kadın doğumcusu olan bi hasteneye gidip progesteron hormonu yaptırmak ve istirahat etmek olur. İçini ferah tut Allah yardımcın olsun

Canım acile gidecek durumun varsa gitsen iğne vururlar o durduruyor kanamayı kadın doğum polikliniği var mı araba var mı bilmiyorum ama

Ayrıca haftan ileri inşallah birşey olmaz Rabbim yardımcın olsun
6 gün önce ilk kanama olduğunda gitmiştik cnm acile baktılar sorun yok dediler ilaç felan vermeyecekmisiniz dedim şuan gerek yok içerde aktif kanama yok demişlerdi hiç bilmiyorum ne yapıcağımıağrım yok uzandım yatıyorum

Bizim doktora ulaşmak pek mümkün değil,, eşim bekleyelim sabahı diyor bilemedim bende buraya yazıp size bir sormak istedim

Adet Kanı Kadar Geldi Cnm.. Sağolun Allah Razı Olsun.. Sizler Acile Gidin Diyorsunuz Sanırım Ben Eşimle Bir Konuşayım,,Cevap verdiğiniz için sağolun..

Adet Kanı Kadar Geldi Cnm.. Sağolun Allah Razı Olsun.. Sizler Acile Gidin Diyorsunuz Sanırım Ben Eşimle Bir Konuşayım,,Cevap verdiğiniz için sağolun..
6. Haftadan beri 4 ya da 5 kere kanama yaşadım ve aralıksız lekelenme görüyorum. O yüzden az çok doktor hangi durumda ne diyor ne yöntem uyguluyor izlenim edindim.
İlaç kullanmadığın için acile gitmen en mantıklısı ama kesinlikle iğne fitil bir şey iste.Ben daha kanama yaşamadan başlamıştım fitile ve iğneye. Artık biraz daha rahatım yeniden hafif bi kanama olsa bile evde istirahate devam edebiliyorum ilaç kullandığım için. Yoksa yapacak bi şey yok yarınmış kontrolün zaten. Doktorun neden iğne yaptın kullandın filan demez yani hiç sanmıyorum. Hastenede karşılaştığım ilgisi en kötü doktor bile kanama durumuna 3 günde bir iğne yaptır demişti.

Canım korkma haftan ilerii bir şey olmaz Allahın izniyle. Sadece iğne ilaç vs kullanmadığın için eğer gidebilecek durumun varsa acile gitmekte fayda var iğne vuruyorlar o hem rahmini rahatlatıyor hem kanamayı durduruyor. -Sunshine dediği gibi İlaç vs kullansan sadece yat kalkma 2 güne lekeye tekrar dönerde. Şimdide geçecek Allahın izniyle de aklın kalmasın bence

İnsülin direnci yapar mı acaba bende pazar günü gidicem gitmeden baktirsam mi değerlere yoksa gidince mi baktirsam bilemedim
Bi sıkıntı olur mu ki o zamana kadar
Canım açıkçası onu bilmiyorum sadece benim bildiğim insülin direncime birşey vermediler doktora tekrar sor sen istersen

Canım açıkçası onu bilmiyorum sadece benim bildiğim insülin direncime birşey vermediler doktora tekrar sor sen istersen
Canım idrarda +3 çıkmış değer. Netten baktım bu şekilde yazıyor. O kadar yükselse nasil farketmicem onu anlamadım gayet normaldim. Yani illaki kendini belli eder idrara bile geçmesi 180 üstüne çıkınca oluyormuş benimki o zaman çok çok yüksek çıkmış. Doktor da hemen seker yüklemesi falan diyince korktum
Ben insülin direncine ilaç veriyorlar diye biliyordum bakalım önce dahiliyeye gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur

Eklentiler

• Screenshot_20220331-213253_Samsung Internet.webp
    36 KB · Görüntüleme: 33
Canım öncelikle sakin ol internetten baktığın doğru olmaz yarın bir doktora gidersin telaş yapma

Canım geçmiş olsun bence kadin doğum acili olan bi yere gidersen daha iyi olur varsa öyle bi yer
Bazı devlet hastanelerinde kadın doğum bölümü oluyor ya da kadın doğum hastanesi varsa oraya da gidebilirsin nöbetçi doktor oluyor.
Orda iğne ilaç verirler hem bebeğine bakarlar allahin izniyle bi an önce kesilir gider inşallah bi daha da gelmez

Canım öncelikle sakin ol internetten baktığın doğru olmaz yarın bir doktora gidersin telaş yapma
Yalnızım ya panik yüklendi hemen bana en son yalnız kaldığımda hiç iyi şeyler olmamıştı travma olmuş yemin ederim
Büyük ihtimal pazartesi gidebilicem inşallah ani yükseliştir diyelim. Sakinim de aklıma takılmadı değil

Normal canım aklının takılı olması bende aynı sekilde düşünürdüm internete çok bakma doktorun ne dediyse onu yap canım

Normal canım aklının takılı olması bende aynı sekilde düşünürdüm internete çok bakma doktorun ne dediyse onu yap canım
Doktor da aceleci davranınca şeker yuklemesi falan diye ondan canım. Bakalım hiç olmadı haftaya giderim dahiliye sonucuna göre insallah sıkıntı yoktur diyelim
Allah hepimize sıkıntısız gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…