Canım acile gidecek durumun varsa gitsen iğne vururlar o durduruyor kanamayı kadın doğum polikliniği var mı araba var mı bilmiyorum amaKızlar Yine Kanama Oldu Bugün Bende Düne Kadar ilk kanama Lekeye Dönmüştü Bugün Yine Tekrar Kan Geldi.Yrn Doktora Gidicem Ama Korkuyorum Yarına Kadar Birşey Olurmu Diye Ne Yapsam?? Akıl Verin İlaç felanda Kullanmıyorum Gerek Görmemişlerdi
Canım korkma benim insülin direncim hep çok yüksektiKızlar ben idrar tahlili vermiştim mide bulantısı olunca temizmiş sanirim ama idrarda şeker çıkmış.
Sekreteri aradi doktor şeker yüklemesini erken yapalım demis.
Tok halimle verdiğim tahlilde açlık şekeri bile 89 çıkmıştı hep düzgün çıkıyordu yani şimdi noldu anlamadim kafam karıştı. Acaba insülin direnci mi var neyden sebep oldu bilemiyorum da
Canım biz aynı haftadayız seninle.. Benim de su an aktif kanamam var ve tam altı gündür bunu yaşıyorum, hemen Progestan hap başladı bana doktor ve istirahata geçtim, sürekli yatıyorum, Buna rağmen bugün tekrar kanamam oldu çok şükür ki bebeğim iyi durumda, acile gitme durumun yok mu? Ultrasonla bebeği kontrol ediyorlar, Müşahade altına alıyorlar, doktorla iletişime geçip progestan veriyorlar vs…Kızlar Yine Kanama Oldu Bugün Bende Düne Kadar ilk kanama Lekeye Dönmüştü Bugün Yine Tekrar Kan Geldi.Yrn Doktora Gidicem Ama Korkuyorum Yarına Kadar Birşey Olurmu Diye Ne Yapsam?? Akıl Verin İlaç felanda Kullanmıyorum Gerek Görmemişlerdi
Yaa bende var bi dışarı cktık haftsonu avm ye :) 1 buçuk ay sonraKızlar sizde de kalça ağrısı var mı resmen yürürken popom ağrıyor hamlamışım gibi
Yani canım benim inşallah yoktur bir şey. Cok miktarda bi kanama mı ? Suan yapabileceğin en iyi şey ilaç da kullanmadığın için kadın doğumcusu olan bi hasteneye gidip progesteron hormonu yaptırmak ve istirahat etmek olur. İçini ferah tut Allah yardımcın olsunKızlar Yine Kanama Oldu Bugün Bende Düne Kadar ilk kanama Lekeye Dönmüştü Bugün Yine Tekrar Kan Geldi.Yrn Doktora Gidicem Ama Korkuyorum Yarına Kadar Birşey Olurmu Diye Ne Yapsam?? Akıl Verin İlaç felanda Kullanmıyorum Gerek Görmemişlerdi
İnsülin direnci yapar mı acaba bende pazar günü gidicem gitmeden baktirsam mi değerlere yoksa gidince mi baktirsam bilemedimCanım korkma benim insülin direncim hep çok yüksekti
6 gün önce ilk kanama olduğunda gitmiştik cnm acile baktılar sorun yok dediler ilaç felan vermeyecekmisiniz dedim şuan gerek yok içerde aktif kanama yok demişlerdi hiç bilmiyorum ne yapıcağımıCanım acile gidecek durumun varsa gitsen iğne vururlar o durduruyor kanamayı kadın doğum polikliniği var mı araba var mı bilmiyorum ama
Ayrıca haftan ileri inşallah birşey olmaz Rabbim yardımcın olsun
Bizim doktora ulaşmak pek mümkün değil,, eşim bekleyelim sabahı diyor bilemedim bende buraya yazıp size bir sormak istedimCanım biz aynı haftadayız seninle.. Benim de su an aktif kanamam var ve tam altı gündür bunu yaşıyorum, hemen Progestan hap başladı bana doktor ve istirahata geçtim, sürekli yatıyorum, Buna rağmen bugün tekrar kanamam oldu çok şükür ki bebeğim iyi durumda, acile gitme durumun yok mu? Ultrasonla bebeği kontrol ediyorlar, Müşahade altına alıyorlar, doktorla iletişime geçip progestan veriyorlar vs…
Adet Kanı Kadar Geldi Cnm.. Sağolun Allah Razı Olsun.. Sizler Acile Gidin Diyorsunuz Sanırım Ben Eşimle Bir Konuşayım,,Cevap verdiğiniz için sağolun..Yaa bende var bi dışarı cktık haftsonu avm ye :) 1 buçuk ay sonrakalça kemiklerim ayrılacak gibi sarsılıyordum yürürken bazen evde de yapmaya başladı o günden beri
Yani canım benim inşallah yoktur bir şey. Cok miktarda bi kanama mı ? Suan yapabileceğin en iyi şey ilaç da kullanmadığın için kadın doğumcusu olan bi hasteneye gidip progesteron hormonu yaptırmak ve istirahat etmek olur. İçini ferah tut Allah yardımcın olsun
6. Haftadan beri 4 ya da 5 kere kanama yaşadım ve aralıksız lekelenme görüyorum. O yüzden az çok doktor hangi durumda ne diyor ne yöntem uyguluyor izlenim edindim.Adet Kanı Kadar Geldi Cnm.. Sağolun Allah Razı Olsun.. Sizler Acile Gidin Diyorsunuz Sanırım Ben Eşimle Bir Konuşayım,,Cevap verdiğiniz için sağolun..
Kalça bacak ağrısı ne ararsan var bendeKızlar sizde de kalça ağrısı var mı resmen yürürken popom ağrıyor hamlamışım gibi
Kızlar Yine Kanama Oldu Bugün Bende Düne Kadar ilk kanama Lekeye Dönmüştü Bugün Yine Tekrar Kan Geldi.Yrn Doktora Gidicem Ama Korkuyorum Yarına Kadar Birşey Olurmu Diye Ne Yapsam?? Akıl Verin İlaç felanda Kullanmıyorum Gerek Görmemişlerdi
Canım açıkçası onu bilmiyorum sadece benim bildiğim insülin direncime birşey vermediler doktora tekrar sor sen istersenİnsülin direnci yapar mı acaba bende pazar günü gidicem gitmeden baktirsam mi değerlere yoksa gidince mi baktirsam bilemedim
Bi sıkıntı olur mu ki o zamana kadar
Canım idrarda +3 çıkmış değer. Netten baktım bu şekilde yazıyor. O kadar yükselse nasil farketmicem onu anlamadım gayet normaldim. Yani illaki kendini belli eder idrara bile geçmesi 180 üstüne çıkınca oluyormuş benimki o zaman çok çok yüksek çıkmış. Doktor da hemen seker yüklemesi falan diyince korktumCanım açıkçası onu bilmiyorum sadece benim bildiğim insülin direncime birşey vermediler doktora tekrar sor sen istersen
Canım öncelikle sakin ol internetten baktığın doğru olmaz yarın bir doktora gidersin telaş yapmaCanım idrarda +3 çıkmış değer. Netten baktım bu şekilde yazıyor. O kadar yükselse nasil farketmicem onu anlamadım gayet normaldim. Yani illaki kendini belli eder idrara bile geçmesi 180 üstüne çıkınca oluyormuş benimki o zaman çok çok yüksek çıkmış. Doktor da hemen seker yüklemesi falan diyince korktum
Ben insülin direncine ilaç veriyorlar diye biliyordum bakalım önce dahiliyeye gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur
Canım geçmiş olsun bence kadin doğum acili olan bi yere gidersen daha iyi olur varsa öyle bi yerKızlar Yine Kanama Oldu Bugün Bende Düne Kadar ilk kanama Lekeye Dönmüştü Bugün Yine Tekrar Kan Geldi.Yrn Doktora Gidicem Ama Korkuyorum Yarına Kadar Birşey Olurmu Diye Ne Yapsam?? Akıl Verin İlaç felanda Kullanmıyorum Gerek Görmemişlerdi
Yalnızım ya panik yüklendi hemen banaCanım öncelikle sakin ol internetten baktığın doğru olmaz yarın bir doktora gidersin telaş yapma
Normal canım aklının takılı olması bende aynı sekilde düşünürdüm internete çok bakma doktorun ne dediyse onu yap canımYalnızım ya panik yüklendi hemen banaen son yalnız kaldığımda hiç iyi şeyler olmamıştı travma olmuş yemin ederim
Büyük ihtimal pazartesi gidebilicem inşallah ani yükseliştir diyelim. Sakinim de aklıma takılmadı değil
Doktor da aceleci davranınca şeker yuklemesi falan diye ondan canım. Bakalım hiç olmadı haftaya giderim dahiliye sonucuna göre insallah sıkıntı yoktur diyelimNormal canım aklının takılı olması bende aynı sekilde düşünürdüm internete çok bakma doktorun ne dediyse onu yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?