2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Rabbim sağlıkla sıhhatli zamanında kucağına almayı nasip etsiin. Özel değilse yada paylaşmak isterseniz nedeni ne erken doğum olmasının

Ev alsan bi dert almasan bi dert biz aldık ama 5 6 ay sonra hamile kaldım kredi ödemesi yüksek şimdi bide çocuk nasıl yetisicez bilmiyorum yaşım 21 22 falan olsa beklerdim ama artık küçük degiliz

Borçlar biter ev kredisi çekeriz diye düşünmüştük, ne bileyim ben ilk defa kirada oturuyorum ev sahibi yüzünden az sinir krizi geçirmedim. Çok ağladım, sanki bedavaya oturuyormuş gibi diken üstünde durdum bu evde. Çok zormuş kira. Ev istiyorum o yüzden ama alamayız biliyorum. Artık bebek 3 yaşına gelir ben atanırım, anca öyle. O da belki.

Ama bu kanun gibi bişey tatlımcım. Erkek aileleri evlenince hep en kıymetli olur :) Hep haklı olur, aileleri hep en çilekeş olur.
Bişey olduğunda yanlış anlamış oluruz biz :) Aslında öyle demek istememişlerdir. :)
İnan bizim evde de böyle, çevremdeki herkeste de böyle.
Nedendir hiç anlamadım :)

Ya ne güzel söylüyorsun minnoşum inşallah, bir gün bize de nasip olur inşallah. Aminn.

Ev alsan bi dert almasan bi dert biz aldık ama 5 6 ay sonra hamile kaldım kredi ödemesi yüksek şimdi bide çocuk nasıl yetisicez bilmiyorum yaşım 21 22 falan olsa beklerdim ama artık küçük degiliz
Yaa Allah yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor bir de kredi çekip tek başına yapmak. O yüzden ve tayinci olduğumuz için benim zaten hiç aklımda değil. Ya yardım olacak ya da evde iki kişi çalışacak maaşlarda iyi olacak tabi. Biz birde borçla başladık o yüzden hiç düşünemiyorum, yardım edecekte yok olmaz gözüyle bakiyoruz

Bizde evden vazgeçtik kızlar annesinin oturduğu evi almış benimki ablasına payını ödeyerek ne zaman olur bilemiyoruz hayat birgün evimiz olacak yanı şimdi yurtdışı görevi çıkacak arabam vardı benim duran takılarıda satıp yüksek model birşey alacağız söz vermişti oda bir yatırım sonuçta ne sözü ya diyor bugün hiiç beni bağlamaz beyfendi dedim atıcam çocuğumu gezicem artık

En nefret ettiğim kanun bu o zaman. Başıma ağrı girdi çıkacak gibi değil.
Neyse halime şükredeyim ki, evime girmelerini de gözüme gözükmelerini de yasakladım. En azından görmüyorum. Yine ayna karşısına geçip alnımdan öpeceğim.

Bazen bende içimde pıt pit bişey hissediyorum acaba bebiş mi o zaman bende 13+3 deyim
Valla ben hissettiğimi doktorda anladım isteyen inansın istemeyen inanmasın ultrasonu gezdiriyor bi noktada duruyorya o sıra benim minik eller kollar nasıl oynuyor o sıra bu seğirme dediğimiz şey oldu hep değil ama arada hissediyoruz bence

İşte evde iki kişinin çalışması lazım ve maaslarin iyi olmasi lazim ya da destek lazım.
Zamanında rahmetli babam hatırlıyorum günde iki üç işte calisirdi bir de evde çocuklar ona rağmen evimizi almisti
Şimdi o devir yok istersen 5 işte çalış çok çok zor. Alım gücü çok azaldı
Bak sana küçücük örnek vereyim, tabi burdan verilir mi pek bilemedim ama
Biz düğün olmadan önce 30 gram bilezik almıştık 7 bin liraydı. Dedik ki 4 5 ayda maaştan öderiz. Şimdi al bakalım 30 gram bileziği maaştan öde o kadar kısa sürede.
Bu kısacık bi örnek eşyalar vs. Hersey daha iyiydi yine.
Şimdi markete gidiyorsun içinde hiç bisey yok 300 TL. Hani bak içine yiyecek bisey yok doğru düzgün hele deterjan falan eksildi mi sorma

Çok üzüldüm Rabbim bu sefer sağlıkla hayırla nasıp etsin

Aaaayyy nefes alamıyorum Diloş. İnşallah söylendiği gibi kısmetleriyle gelir bebişler, yoksa işimiz iş.

Ah gel kaderdaşım :) Aynı durumdayız. Sağlıkla gelsin minikler de valla bu ödemeler bizim de belimizi büken. Hayırlısı, bu ekonomiyle bebek bakmak da zor ve meşakkatli.

Ah gel kaderdaşım :) Aynı durumdayız. Sağlıkla gelsin minikler de valla bu ödemeler bizim de belimizi büken. Hayırlısı, bu ekonomiyle bebek bakmak da zor ve meşakkatli.
Aslında bebek olunca çalışmam lazım ama kim bakacak kv çalışıyor kendi annem hergün bakamaz mecbur calisamicam ama bebek olunca masraflar artıcak o kesin

Rabbim sağlıkla sıhhatli zamanında kucağına almayı nasip etsiin. Özel değilse yada paylaşmak isterseniz nedeni ne erken doğum olmasının
Ikisinide erken su gelmesi nedeniyle erken dogum yaptim enfeksiyon sonucu su erken geliyormus ama dogumdan sonra olmesinin sebebi ic kanama dediler erken dogumlarda cok komplikasyonlar oluyormus youn enfeksiyon goz ve organ sorunlari solunum sikintilari bunun gibi bussuru sey uzmiyim sizleride rabbim omur vermemis rabbim ne eylerse guzel eyler isyan etmiyorum hic bir zaman yine hamileyim rabbim bu bebege salik sihat ve omur versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…