- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Amin inşallah canım tek doktorun mu varDoktor da aceleci davranınca şeker yuklemesi falan diye ondan canım. Bakalım hiç olmadı haftaya giderim dahiliye sonucuna göre insallah sıkıntı yoktur diyelim
Allah hepimize sıkıntısız gebelik nasip etsin
Nerde canım? Ben şimdi pazar günü memlekete gidicem.Amin inşallah canım tek doktorun mu var
Sadece hastaneye gittigim gun kanamam oldu o yuzden gitmistim zatenAhh ahhh canım benim. Yanmıştır ciğerlerin. Kanaman falan var mıydı? Başka birkaç doktora daha gitse miydin acaba ? Üzülme nolur ahh canım benim
Birde ona sormuş olursun canim memlekettekine bu doktor sadece şeker yüklemesi yapalım demiş yani o da yapmak istese yine pazartesiyi bekleyecektin o yüzden bir doktoru daha dinlemis olursunNerde canım? Ben şimdi pazar günü memlekete gidicem.
Pazartesi günü orda dahiliyeye çıkarım duruma göre de yine orda kadın doğuma çıkarım diye düşündüm. Burda tek bi kadin doğuma gidiyordum.
Memlekette de bildiğim bi doktor var kadın doğumcu
Aynen canım zaten burdaki sekreteri de dedi sonraki kontrolünde soyleyecekmis diye. Herhalde direk acele yapmayacakti. Birde dahiliyeye tam baktirırdım illaki değerlere, o yüzden zaten beklemiş olacaktımBirde ona sormuş olursun canim memlekettekine bu doktor sadece şeker yüklemesi yapalım demiş yani o da yapmak istese yine pazartesiyi bekleyecektin o yüzden bir doktoru daha dinlemis olursun
E o zaman zaten diğer kontrole kadar beklemiş olacakmissin canım dahiliye gidince sorarsın birde hemen oradaki doktordan randevu alırsın bunu yaşayan kadınlar çok oluyor bildiğim kadarıyla tabi ki takip ettirmek önemli ama içini ferah tutmaya çalışAynen canım zaten burdaki sekreteri de dedi sonraki kontrolünde soyleyecekmis diye. Herhalde direk acele yapmayacakti. Birde dahiliyeye tam baktirırdım illaki değerlere, o yüzden zaten beklemiş olacaktım
Aynen canım genelde de şeker yuklemesinde ortaya çıkıyor belki daha önceden de yükseliyor ama haberleri olmuyor. Bebiste sıkıntı olmasında dikkat etmemiz gerek yürüyüş ekmek vs.E o zaman zaten diğer kontrole kadar beklemiş olacakmissin canım dahiliye gidince sorarsın birde hemen oradaki doktordan randevu alırsın bunu yaşayan kadınlar çok oluyor bildiğim kadarıyla tabi ki takip ettirmek önemli ama içini ferah tutmaya çalış
Evet canım bende polikistik over hastalığı var ondan dolayı şeker direncim var dikkat etmemiz lazımAynen canım genelde de şeker yuklemesinde ortaya çıkıyor belki daha önceden de yükseliyor ama haberleri olmuyor. Bebiste sıkıntı olmasında dikkat etmemiz gerek yürüyüş ekmek vs.
Allah yardımcımız olsun hepimizin böyle olunca da insan ne yiyeceğini bilemiyor. Ekmeksiz de kahvaltı vs yapamıyorum birde çok yemek ayırırımEvet canım bende polikistik over hastalığı var ondan dolayı şeker direncim var dikkat etmemiz lazım
Ben işte dün yarım saat yürüyüş yaptım cnqim sonra ağrılar başladı ondan bundan sonra daha az yuruyecevim bendeAllah yardımcımız olsun hepimizin böyle olunca da insan ne yiyeceğini bilemiyor. Ekmeksiz de kahvaltı vs yapamıyorum birde çok yemek ayırırım
Nasıl yapcaz bilmiyorum bakalım
Yumurta falan yiyebilsem tok tutsa ekmek yemem ama beyazını yiyemiyorum çok yemek ayırıyorum ya bakalım nasıl yapicaz
Ama yürüyüş çok iyi geliyor diyorlar
Allahim her türlü sıkıntı mı bu işBen işte dün yarım saat yürüyüş yaptım cnqim sonra ağrılar başladı ondan bundan sonra daha az yuruyecevim bende
Canım günde bir içiyorsan 2 kere dene 2 kere içiyorsan 3 kere dene. Sabah bir öğlen bir akşam iki olmak üzere alabilirsin ilacı. Bana da günde bir kere tesir etmedi. Fikrimce dene belki de iyi gelir.Prilam bana hic etki etmiyor oyle cok kustum ki 2 gun yogunbakımda yattım dün cıktım daha zofer verelim dediler o da cok etkili ilacmis kemoterapi sonrasında falan veriliyormus o nedenle benn istemedim... Bakalım ne olucak ilerleyen gunlerde simdi biraz daha iyiyimmmm bulantım var devamlı ama kusmuyorum sadece 1 kere en fazla.. rabbim yardımcımızzz olsun
Aynen canım haklısın bin şükür rabbime bizi anneliğe layık gördü de her halimize şükür. Benim doktorum haftaya Cuma’ya çağırdı ikili tarama için. Yani o gün tam 12+4 oluyorum. Telefonla arayıp sorabilirsin doktoruna istersen.Kuzum pentide indirim vardı tayt uygundu lcwdan aldım ben daha pahalı s beden aldım normalde s bedenim ama keşke m alsaydım kilo alınca tekrar almam gerekecek
Gülüm süper hamilelik geçiren gerçekten yok kimi kanamalı kimi sizin gibi bulantılı ben bulantıdan çekmedim mesela ama ağrılarımı sorma yürüyemiyorum koltuk değneğiyle yürücem utanmasam çatı ağrısından Allah şifamızı versin yine de sağlıklı olsunlar geçecek inş
Bir de benim doktorun 1 ay sonra dediği tarih 13+3 oluyorum ölçümlere geç kalmaz mıyım ya
Evet öğrendim sonrasında çok çok üzüldüm. İnşallah amin amin canımCanım ne yazıkki kötü haberler aldı @ezmagila arkadaşımız kürtaj oldu o da İnşallah bir an önce de hamile kalır tekrardan
Allah sabır versin canımSadece hastaneye gittigim gun kanamam oldu o yuzden gitmistim zaten10 gundur kalbi durmus zaten birde ustune ayni gunden bir gun once ruyamda gordum kanamam oluyordu dusuk yapiyordum malum olmus demek ki Allah kimssye yasatmasin cok zor birsey
Çok şükür canım kanama hakkında bi bilgim yok ama doktor zararı yok demiş güzelce büyüsün insallah bi daha da olmasinK KIR PAPATYASIIOnesun -Sunshine hope2022 Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Amin Cnm Rabbim Hepimize Nasip Etsin Yavrularımızı Sağsalim Kucağımıza AlmayıÇok şükür canım kanama hakkında bi bilgim yok ama doktor zararı yok demiş güzelce büyüsün insallah bi daha da olmasin
İçin rahatlamistir rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Oy çok sevindim bir sorun teşkil etmemesineK KIR PAPATYASIIOnesun -Sunshine hope2022 Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Araştırdım da normalmiş ay ama cidden ağrılı bisey ya birden ağrı bir tutuyo doğrulamıyorumKalça bacak ağrısı ne ararsan var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?