2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O tarz şeylerdendir korkma. Sarı akıntıyı ben doktora sordum koku kaşıntı yanma yoksa sıkıntı yok demişti. Su içmene dikkat et ama bizim en az 2,5 lt su içmemiz lazım
Evet canım arada bir koku oluyor ams fark ediyorum bazı günler hiç su içmiyorum neredeyse mide bulantıları devam ediyor sanırım ondan oluyor. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum bende

İnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsun canım

Evet bende bir kere öyle sanki hissettim gibi daha önce yaşamadığım için emin de olamıyorum

Amin canımm inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı ömür nasip etsin bebeğine

Evet bende bir kere öyle sanki hissettim gibi daha önce yaşamadığım için emin de olamıyorum
Bende emin olamıyorum hatta doktorum 400-500 gram olmadan hissedemezsin dedi annem çıkınca dio 4 tane doğurdum senin zamanlarında o seyirmeyi hep hissettim içinde canlı var tamamen ayırt edemesende hissediyorsun dedi

Hani böyle 2 sene önce marketten ne alsan 100 lira arabaya 100 lira atsan biraz idare ediyordu filan şimdi markete hava almaya gir 300 TL arabaya benzin attır 300 TLyle bir ibre anca oynuyor. Düğünüm 2020nin Ekiminde oldu heralde şimdi olsaymıs düşünemiyorum. Kuzenim evlenecek bu yaz beyaz eşyaya 45 milyar para vermiş. Ben siemens aldım 11 milyar ödemiştik o zaman. Önceden orta kalite ürünlere bir tık fazla veriyordun şimdi en en kötü şeylere yüksek paralar veriliyor. Bebeklerimiz inşallah kısmetiyle gelirr sağlıklı sıhhatli olsunlar sağlıkla doğsunlar da napalım artık bundan sonra her şey onlar için olacak

Bende emin olamıyorum hatta doktorum 400-500 gram olmadan hissedemezsin dedi annem çıkınca dio 4 tane doğurdum senin zamanlarında o seyirmeyi hep hissettim içinde canlı var tamamen ayırt edemesende hissediyorsun dedi
İşte bende bilemiyorum ama bana da demişlerdi hissedersin dördüncü aydan itibaren demişlerdi

Evet teyzemde aynısını söyledi 4 doğumu var 2. Aydan itibaren hissederdim diyor

Ya gerçekten öyle insan markete girmeye korkuyor artık. Bende temmuzda evlendim o zamana yavaş yavaş pahalaniyordu hersey şimdi yanına varılacak gibi değil.
45 bin ne ya allahim çok çok fazla evden bisey bozulmasın diye dua edicez artık
Aynen öyle inşallah sağlıklı sıhhatli gelirler

Çok uygun fiyatlar var kızlar waikiki bir bakın isterseniz ben birkaç tane aldım

Eklentiler

• 5F0AAC79-E5B9-4EE2-846C-6BE6C5D0A953.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar ben idrar tahlili vermiştim mide bulantısı olunca temizmiş sanirim ama idrarda şeker çıkmış.
Sekreteri aradi doktor şeker yüklemesini erken yapalım demis.
Tok halimle verdiğim tahlilde açlık şekeri bile 89 çıkmıştı hep düzgün çıkıyordu yani şimdi noldu anlamadim kafam karıştı. Acaba insülin direnci mi var neyden sebep oldu bilemiyorum da

Gebelikte değerler yükseliyor ya korkulacak bir şey yok bence. Gebelik diyeti yaparsın rutine bindirir zaten doktorunla bir görüş bakalım testi ver o ne derse ona göre yol izlersin

Gebelikte değerler yükseliyor ya korkulacak bir şey yok bence. Gebelik diyeti yaparsın rutine bindirir zaten doktorunla bir görüş bakalım testi ver o ne derse ona göre yol izlersin
Memlekete gidicem canim yükseldiğini biliyordum da bu kadar erken beklemiyordum. Bakalım orda bi doktora çıkayım da ona göre bakicaz artık

Amin canim aynen oyle rabbime emanetler.. her aklima dustugunde doktora gitsem valla önünü alamam bunun kafayi yerim o yüzden kendimi frenlemeye calisiyorum randevu gunune kadar beklicem mecburum normalde 2 hafta da bir gidiyordum ama bu defa cinsiyet de kesinlessin diye 13. Haftayi tam doldur öyle gel dedi doktorum. En azindan cinsiyet ögreniriz umarim kizlar konusuyorlar insan sabirsizlaniyor meraklaniyor daha bir cöp bile alamadim cinsuyeti bekliyorum

Gönlünden geçen olsun inşallah bakalım bizde gittiğimizde tahmin yapacak mıı

Canım ben zayıfım benim bile çıktı hatta geçen hamile olduğumu bilmeyen biri hamilemisin diye sordu sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…