Amin canim cumlemize insallah butun hamislere rabbim en hayirlisini nasip etsinÇok üzüldüm Rabbim bu sefer sağlıkla hayırla nasıp etsin
Evet canım arada bir koku oluyor ams fark ediyorum bazı günler hiç su içmiyorum neredeyse mide bulantıları devam ediyor sanırım ondan oluyor. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum bendeO tarz şeylerdendir korkma. Sarı akıntıyı ben doktora sordum koku kaşıntı yanma yoksa sıkıntı yok demişti. Su içmene dikkat et ama bizim en az 2,5 lt su içmemiz lazım
İnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsun canım26 yasindayim 22de anne oldum oglum simdi 3 yasinda 8 aylik 2ciyi 6ci ayda erken dogumla kaybettim 3cuyude 6ay once kaybettik dogumdan 2 3 saat sonra vefat etti cunku 7 aylik erken dogum yapmistim ne diyim bu 4cu gebelik hayirlisi rabbim hayirlisini nasip etsin verende o alanda o
Evet bende bir kere öyle sanki hissettim gibi daha önce yaşamadığım için emin de olamıyorumValla ben hissettiğimi doktorda anladım isteyen inansın istemeyen inanmasın ultrasonu gezdiriyor bi noktada duruyorya o sıra benim minik eller kollar nasıl oynuyor o sıra bu seğirme dediğimiz şey oldu hep değil ama arada hissediyoruz bence
Ikisinide erken su gelmesi nedeniyle erken dogum yaptim enfeksiyon sonucu su erken geliyormus ama dogumdan sonra olmesinin sebebi ic kanama dediler erken dogumlarda cok komplikasyonlar oluyormus youn enfeksiyon goz ve organ sorunlari solunum sikintilari bunun gibi bussuru sey uzmiyim sizleride rabbim omur vermemis rabbim ne eylerse guzel eyler isyan etmiyorum hic bir zaman yine hamileyim rabbim bu bebege salik sihat ve omur versin ne diyim
Allah razi olsun kuşum insallahİnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsun canım
Amin canim insallah dugalariniz icin cok tesekkur ederim rabbim sizinde gonlunuze gore en hayirlisini nasip etsin insallah saglicakla hepimiz alalim yavrularimizi kucagimizaAmin canımm inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı ömür nasip etsin bebeğine
Bende emin olamıyorum hatta doktorum 400-500 gram olmadan hissedemezsin dedi annem çıkınca dio 4 tane doğurdum senin zamanlarında o seyirmeyi hep hissettim içinde canlı var tamamen ayırt edemesende hissediyorsun dediEvet bende bir kere öyle sanki hissettim gibi daha önce yaşamadığım için emin de olamıyorum
İşte evde iki kişinin çalışması lazım ve maaslarin iyi olmasi lazim ya da destek lazım.
Zamanında rahmetli babam hatırlıyorum günde iki üç işte calisirdi bir de evde çocuklar ona rağmen evimizi almisti
Şimdi o devir yok istersen 5 işte çalış çok çok zor. Alım gücü çok azaldı
Bak sana küçücük örnek vereyim, tabi burdan verilir mi pek bilemedim ama
Biz düğün olmadan önce 30 gram bilezik almıştık 7 bin liraydı. Dedik ki 4 5 ayda maaştan öderiz. Şimdi al bakalım 30 gram bileziği maaştan öde o kadar kısa sürede.
Bu kısacık bi örnek eşyalar vs. Hersey daha iyiydi yine.
Şimdi markete gidiyorsun içinde hiç bisey yok 300 TL. Hani bak içine yiyecek bisey yok doğru düzgün hele deterjan falan eksildi mi sorma
İşte bende bilemiyorum ama bana da demişlerdi hissedersin dördüncü aydan itibaren demişlerdiBende emin olamıyorum hatta doktorum 400-500 gram olmadan hissedemezsin dedi annem çıkınca dio 4 tane doğurdum senin zamanlarında o seyirmeyi hep hissettim içinde canlı var tamamen ayırt edemesende hissediyorsun dedi
Evet teyzemde aynısını söyledi 4 doğumu var 2. Aydan itibaren hissederdim diyorBende emin olamıyorum hatta doktorum 400-500 gram olmadan hissedemezsin dedi annem çıkınca dio 4 tane doğurdum senin zamanlarında o seyirmeyi hep hissettim içinde canlı var tamamen ayırt edemesende hissediyorsun dedi
Ya gerçekten öyle insan markete girmeye korkuyor artık. Bende temmuzda evlendim o zamana yavaş yavaş pahalaniyordu hersey şimdi yanına varılacak gibi değil.Hani böyle 2 sene önce marketten ne alsan 100 lira arabaya 100 lira atsan biraz idare ediyordu filan şimdi markete hava almaya gir 300 TL arabaya benzin attır 300 TLyle bir ibre anca oynuyor. Düğünüm 2020nin Ekiminde oldu heralde şimdi olsaymıs düşünemiyorum. Kuzenim evlenecek bu yaz beyaz eşyaya 45 milyar para vermiş. Ben siemens aldım 11 milyar ödemiştik o zaman. Önceden orta kalite ürünlere bir tık fazla veriyordun şimdi en en kötü şeylere yüksek paralar veriliyor. Bebeklerimiz inşallah kısmetiyle gelirr sağlıklı sıhhatli olsunlar sağlıkla doğsunlar da napalım artık bundan sonra her şey onlar için olacak
Çok uygun fiyatlar var kızlar waikiki bir bakın istersenizben birkaç tane aldım
Kızlar ben idrar tahlili vermiştim mide bulantısı olunca temizmiş sanirim ama idrarda şeker çıkmış.
Sekreteri aradi doktor şeker yüklemesini erken yapalım demis.
Tok halimle verdiğim tahlilde açlık şekeri bile 89 çıkmıştı hep düzgün çıkıyordu yani şimdi noldu anlamadim kafam karıştı. Acaba insülin direnci mi var neyden sebep oldu bilemiyorum da
Memlekete gidicem canim yükseldiğini biliyordum da bu kadar erken beklemiyordum. Bakalım orda bi doktora çıkayım da ona göre bakicaz artıkGebelikte değerler yükseliyor ya korkulacak bir şey yok bence. Gebelik diyeti yaparsın rutine bindirir zaten doktorunla bir görüş bakalım testi ver o ne derse ona göre yol izlersin
Amin canim aynen oyle rabbime emanetler.. her aklima dustugunde doktora gitsem valla önünü alamam bunun kafayi yerimVücut alıştıkca belirtler kayboluyor diyorlar. Ya Rabbim esirgesin diyelim bir şey oldu belirtileri yaşamaya devam edip doktor kontrolünde öğrenenler varmıs. İçin rahat etmiyorsa bi doktora git iyi oldugunu görünce rahatlarsın. Rabbime emanet miniklerimiiz sağlıkla büyüsünler iyi olsunlar
Amin canim aynen oyle rabbime emanetler.. her aklima dustugunde doktora gitsem valla önünü alamam bunun kafayi yerimo yüzden kendimi frenlemeye calisiyorum randevu gunune kadar beklicem mecburum normalde 2 hafta da bir gidiyordum ama bu defa cinsiyet de kesinlessin diye 13. Haftayi tam doldur öyle gel dedi doktorum. En azindan cinsiyet ögreniriz umarim kizlar konusuyorlar insan sabirsizlaniyor meraklaniyor daha bir cöp bile alamadim cinsuyeti bekliyorum
Canım ben zayıfım benim bile çıktı hatta geçen hamile olduğumu bilmeyen biri hamilemisin diye sordu sen düşünYa bende göbeğim çıktı diyorum beni görmeyelenlere. Kimse bana inanmıyorDaha 2,5 aylık ne karnı diyorlar :) Tamam kabul ediyorum kendi göbeğimde var kiloluyum zaten 80 kiloyum ama vallahi karnım çıktı :) Göbeğimi bebek mi sanıyorum acaba diye düşünüyordum ama sizde çıktı diyorsunuz yanılmıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?