2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet arada bende de oluyor cidden sancılı bir sey ama araştırdım normalmis coğu gebe yasıyormus

Evet arada bende de oluyor cidden sancılı bir sey ama araştırdım normalmis coğu gebe yasıyormus
Benim bugünkü imzada böyle bir şeyden bahsetmiş her gebelik belirtisini sapına kadar yaşıyorum dün 2 kere kustum hazır ekmek tiksindirdi berbattı 12. Haftadan sonra gelen bulantı da ne bileyim

Oh çok şükür gözün aydın canım

Canım günde bir içiyorsan 2 kere dene 2 kere içiyorsan 3 kere dene. Sabah bir öğlen bir akşam iki olmak üzere alabilirsin ilacı. Bana da günde bir kere tesir etmedi. Fikrimce dene belki de iyi gelir.
Evet öyle kullanılaniliyomus gunde 4 taneye kadar ama serumlari alınca iyi geldi şu an cok etkilenmedigim surece kusmuyorum bulantı var sadece oyle geciyor cok sukur

Ay çok şükür bebek iyi olsunda hiç birimiz yaşamayalım ama 9 ay kanama yaşayan varmış. Bir erkek daha geliyor o zaman hadi bakalım Doktorunla da daha detaylı görüşürsün için rahat eder iyice

Benim bugünkü imzada böyle bir şeyden bahsetmiş her gebelik belirtisini sapına kadar yaşıyorum dün 2 kere kustum hazır ekmek tiksindirdi berbattı 12. Haftadan sonra gelen bulantı da ne bileyim

Magnezyumu sen kullanıyordum demi canım ağrıların için yoksa başka birisi mi karıştırdımm mı

Magnezyumu sen kullanıyordum demi canım ağrıların için yoksa başka birisi mi karıştırdımm mı
Ben kullanıyorum canım ama kalsiyum magnezyum bir arada kullanıyorum ve hiç ağrım yok gerçekten. Öncesinde o kadar çoktu ki eşim her gece masaj da yapsa uyuyamıyordum belden ayaklarıma kadar komple ağrım oluyordu.
aslında benim şimdi yaşadığım şey daha çok yürürken kalça kemiklerim ayrılacak gibi zor tutuyorum sanki bir arada çok sık değil ama yeni olmaya başladı. Ekstra Hareketsizlikten oldum herhalde.

Eşim aradı işe giderken görmüş şokun BİM’in önünde sıra var diyor. Dedim keşke sen de girip alsan dün almadık banyo setini internet fiyatı da çıkmış yeniden 248 e

Eşim aradı işe giderken görmüş şokun BİM’in önünde sıra var diyor. Dedim keşke sen de girip alsan dün almadık banyo setini internet fiyatı da çıkmış yeniden 248 e
Onu yazmak için girdim banyo setini bitek alabildik bodyleri kaptırmış eşim

Canım çok sevindim geçmiş olsun, yat dinlen sürekli uzan, insallah atlaticaz bunlari

Evet o hareketsizlikten yaa. Bende bugünden itibaren günlük yürüyüşlere başlıycam eşimle yoksa kendimi iyice tembelliğe alıştırdım yemek böyle ufak günlüm rutinler dısında da ev işi de yapmıyorum iyice hamladım. Bir gün dışarıya cıkayım bir şeyler almaya 2 gün bacağım ağrıyor

Bihter34 canım bak benimde kahverengi pıhtı gelmişti banada ilaç vermemişti çook şükür her şey çok güzel ilerledi merak etme seninde harika ilerlicek ay erkek mi geliyor

Ay sorma a101 de sıvı deterjan 29.90 a düşmüştü 3 lt gezmediğimiz bim kalmadı herkes diyorki koliyi açarken kaptılar

Çok fena çook ben evlilik zamanı düşmüştüüm bime işte çeyizlik şeylerine 2-3 kere gittim dedim en son gidiyim fazla vereyim mağazadan alayıım bildiğin aynı anda aynı şeye dokun elinden kapıyorlar ya

acaba şeyden mi? Tıbbi bir açıklaması var mı bilmiyorum tabii ama belli bir zamandan sonra vücut doğuma hazırlandığı için kilo alınmasa bile kalça genişler , doğum için kemikler birbirinden ayrılır gibi genişler, ağrı yapar, çocuğun geçiş alanını genişletir derdi büyüklerimiz. Sen şimdi böyle deyince şimdi o aklıma geldi, belki ondandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…