Evet arada bende de oluyor cidden sancılı bir seyYaa bende var bi dışarı cktık haftsonu avm ye :) 1 buçuk ay sonrakalça kemiklerim ayrılacak gibi sarsılıyordum yürürken bazen evde de yapmaya başladı o günden beri
Yani canım benim inşallah yoktur bir şey. Cok miktarda bi kanama mı ? Suan yapabileceğin en iyi şey ilaç da kullanmadığın için kadın doğumcusu olan bi hasteneye gidip progesteron hormonu yaptırmak ve istirahat etmek olur. İçini ferah tut Allah yardımcın olsun
Benim bugünkü imzada böyle bir şeyden bahsetmişEvet arada bende de oluyor cidden sancılı bir seyama araştırdım normalmis coğu gebe yasıyormus
Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.
Oh çok şükür@KIR PAPATYASIIOnesun -Sunshine hope2022 @Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Evet öyle kullanılaniliyomus gunde 4 taneye kadar ama serumlari alınca iyi geldi şu an cok etkilenmedigim surece kusmuyorum bulantı var sadece oyle geciyor cok sukurCanım günde bir içiyorsan 2 kere dene 2 kere içiyorsan 3 kere dene. Sabah bir öğlen bir akşam iki olmak üzere alabilirsin ilacı. Bana da günde bir kere tesir etmedi. Fikrimce dene belki de iyi gelir.
@KIR PAPATYASIIOnesun -Sunshine hope2022 @Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Araştırdım da normalmiş ay ama cidden ağrılı bisey ya birden ağrı bir tutuyo doğrulamıyorum
Benim bugünkü imzada böyle bir şeyden bahsetmişher gebelik belirtisini sapına kadar yaşıyorum dün 2 kere kustum hazır ekmek tiksindirdi berbattı 12. Haftadan sonra gelen bulantı da ne bileyim
Ben kullanıyorum canım ama kalsiyum magnezyum bir arada kullanıyorum ve hiç ağrım yok gerçekten. Öncesinde o kadar çoktu ki eşim her gece masaj da yapsa uyuyamıyordum belden ayaklarıma kadar komple ağrım oluyordu.Magnezyumu sen kullanıyordum demi canım ağrıların için yoksa başka birisi mi karıştırdımm mı
Onu yazmak için girdim banyo setini bitek alabildik bodyleri kaptırmış eşimEşim aradı işe giderken görmüş şokun BİM’in önünde sıra var diyor. Dedim keşke sen de girip alsandün almadık banyo setini internet fiyatı da çıkmış yeniden 248 e
Kız aldınız mı aaaaaaOnu yazmak için girdim banyo setini bitek alabildik bodyleri kaptırmış eşim
Canım çok sevindim geçmiş olsun, yat dinlen sürekli uzan, insallah atlaticaz bunlari@KIR PAPATYASIIOnesun -Sunshine hope2022 @Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Ben kullanıyorum canım ama kalsiyum magnezyum bir arada kullanıyorum ve hiç ağrım yok gerçekten. Öncesinde o kadar çoktu ki eşim her gece masaj da yapsa uyuyamıyordum belden ayaklarıma kadar komple ağrım oluyordu.
aslında benim şimdi yaşadığım şey daha çok yürürken kalça kemiklerim ayrılacak gibi zor tutuyorum sanki bir aradaçok sık değil ama yeni olmaya başladı. Ekstra Hareketsizlikten oldum herhalde.
Ahahaha sen otur evinde buluruz yine kampanya gerek yok papaz olmaya yakında benimkini zaten boğcam bari sen rahat durKız aldınız mı aaaaaaya of bu halimle atcam kendimi şimdi dışarı da eşimle papaz oluruz
Onu yazmak için girdim banyo setini bitek alabildik bodyleri kaptırmış eşim
Ay sorma a101 de sıvı deterjan 29.90 a düşmüştü 3 lt gezmediğimiz a101 kalmadı herkes diyorki koliyi açarken kaptılarAdam napsıın bim teyzeleriyle savaşılır mıı
Ay sorma a101 de sıvı deterjan 29.90 a düşmüştü 3 lt gezmediğimiz bim kalmadı herkes diyorki koliyi açarken kaptılar
Birçoğumuzun kız hayalleri patladıAy çok şükür bebek iyi olsunda hiç birimiz yaşamayalım ama 9 ay kanama yaşayan varmış. Bir erkek daha geliyor o zaman hadi bakalımDoktorunla da daha detaylı görüşürsün için rahat eder iyice
acaba şeyden mi? Tıbbi bir açıklaması var mı bilmiyorum tabii ama belli bir zamandan sonra vücut doğuma hazırlandığı için kilo alınmasa bile kalça genişler , doğum için kemikler birbirinden ayrılır gibi genişler, ağrı yapar, çocuğun geçiş alanını genişletir derdi büyüklerimiz. Sen şimdi böyle deyince şimdi o aklıma geldi, belki ondandır :)Ben kullanıyorum canım ama kalsiyum magnezyum bir arada kullanıyorum ve hiç ağrım yok gerçekten. Öncesinde o kadar çoktu ki eşim her gece masaj da yapsa uyuyamıyordum belden ayaklarıma kadar komple ağrım oluyordu.
aslında benim şimdi yaşadığım şey daha çok yürürken kalça kemiklerim ayrılacak gibi zor tutuyorum sanki bir aradaçok sık değil ama yeni olmaya başladı. Ekstra Hareketsizlikten oldum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?