Seninki son verdiği foto pipiydi bence ince bişey benim doktorun gördüğü kalındı kordon olabilir ya da diğer ihtimali düşünemiyorumAy bi Bilsem o iş nasıl oluyor ahahah sırf onu gördüğüm için hala içimde acaba şuan görünen kordon mu değişir mi diyorum
Yani emin olamadım daha
Sen ortak renklerden alırsın kuzum öyle yap
Kız halaya çeker korkusu var hep içimde inşallah öyle olmazAhahaha ya ne güzel geçirmişsin eş ailesine kız aklınıza getirmeyin benzemesin ben hiç düşünmüyorum öyle şeyler inşallah annesine çeksin
Ay sen happymom uygulamasindan okusan hepsini almislarBakayım da umudum kalmadı burayi okuyunca
Vayyy sizin oradakiler tam yağmacı çıktıBen kutusunu bile göremedim onu da kapıp götürmüşler
Aynen kuzum eşim olsa akşam alicaz diyip parasını verdin mi ayırıyorlar ama o ihtimalde olmadığı için kaldi
Onu da bilemedim çok arada bi fotoyduSeninki son verdiği foto pipiydi bence ince bişey benim doktorun gördüğü kalındı kordon olabilir ya da diğer ihtimali düşünemiyorum
16. Haftaya kadar bekle madem sende bende beklicem alışveriş için 1 ay kaldı
Bence iyisimi sen başka bi doktora daha görün bende dayanabilirsem beklicem bir ay yoksa arada başka bi doktora da giderim bu doktorum meşhur zaten cinsiyet konusunda ne dese tersi çıkıyormuşOnu da bilemedim çok arada bi fotoydu
En son gittiğimde de 2sn baktı erkek kesin dedi cekti bisey görmeyi bırak noldugumu anlamadimonun fotosunu da vermedi
Zaten kuzum evimde değilim o yüzden bisey almicam
Hee ondan anladım şimdi canım ama iyi olmuş senin için yoksa nasil alacaksın bak sevindimVayyy sizin oradakiler tam yağmacı çıktıEvet o şekilde yardımcı oluyolar.
Ben ofisin olduğu yerdeki bimden aldım. Buralar hep işyeri olduğundan buldum belki de hepsini. Mahalle aralarındakileri yağmalamışlardır yine :))
benim her ay bakıyor doktorum tüp bebeğe başlamadan 3.3 idi ama sınır 4.5 sanırım gebelikte daha düşük istiyoruz diye 25lik vermişti sonra 7 haftalıkken tekrar baktı devam dedi bir de 11 haftalıkken baktı yine devam dedi düşük olması konusunda bir fikrim yok amaArkadaşlar size bir sorum olacak, TSH ınıza baktırdınız mı?
Benim TSH 0.07 çıkmış. Her zaman biraz düşük seyrederdi ama bu kadar düşük hiç çıkmamıştı. İlk trimesterde, lab. sonucuna göre 0.33-4.59 aralığında olmalıymış raporda yazdığına göre.
Ayy benim görümce kv bi güzel erkek olacak erkek olacak diye diye ben de doktor kız gibi diyince ne sevinmiştim. Hatta ultrason fotosunu atmıştım erkeğe benziyor aynı benim oğlan dediBence iyisimi sen başka bi doktora daha görün bende dayanabilirsem beklicem bir ay yoksa arada başka bi doktora da giderim bu doktorum meşhur zaten cinsiyet konusunda ne dese tersi çıkıyormuş
Babaannesi ve halaları üzülecek kız olduğunu duyunca ama yapacak bişey yok sen erkek olduğunu söyledin mi?ben söylemeyi düşünmüyorum erkek olursa içleri rahat etsin istemem
Sanki benim eşin ailesini anlattın. Onlar çocuğuna da bişey yapmadı ki bırak toruna yapsınlar. Yapmazlarda zaten uzaktan boş boş erkek istiyoruz diyorlar sanki çok görüp seveceklermiş gibi. Bi patik yelek bile örmezler bırak hazır bişey alıp yardımcı olsunlar. Ben pek görüşmüyorum eşim söylemiş belli değil daha diye 1 ay sonra belli olacak demiş. Kız olacağını söyleseydin dedim djfjdjdjdAyy benim görümce kv bi güzel erkek olacak erkek olacak diye diye ben de doktor kız gibi diyince ne sevinmiştim. Hatta ultrason fotosunu atmıştım erkeğe benziyor aynı benim oğlan dedibende hayallerinizi yıkıyorum ama kız dedim sonra nolduu elimde patladı
Aman sağlıklı olsunda evlat evlattir diyo bi de
Sırf bu yüzden de erkek fikrinden o kadar soğumustum ki evlenirken eşya yerlestirirken böyle yastık yorgan yaptırmış erkek şeyi bildigin dedim bu ne nerden biliyorsun oğlan olacağını?
Olur bakam olur diyordu. Böyle oglanci olduklarına baksan bisey yaparlar bi faydası dokunur falan sanarsın sadece uzaktano kadar düşünse kendi oğluna yapardı.
Ay sen öyle diyince derdimi kusmuş gibi oldum ama daha söylemedim erkek olduğunu sende bisey deme. Eğer onlarda böyle sığ fikirliyse sen ne istiyorsun bilmiyorum ama inşallah tam tersi çıkar diyorum
Bu arada doktorun yanılıyorsa sen 15 16 gibi başka doktora daha gidersin o ara çünkü cinsiyet organları tamamlaniyormus
Ahahaha benimkini bilmiyorum canım bak aklıma kötü kötü şeyler getiriyorsun bol bol aynaya bak canım kendim minik yavrum bana çek deKız halaya çeker korkusu var hep içimde inşallah öyle olmazgörmeye tahammül edemediğim insanlara benzesin istemezdim
Eşime de çekse razıyım ama hala ve babaanne no
Senin cinsiyet belli mi? İnşallah hepsi annelerine çeker bebişlerimiz
Çok sinir bozucu ya erkek olunca ne oluyorsa tobe Yarabbim Allah sağlıklı olanı versin demek lazım tobe ya sanki padişah soyu devam edecekAyy benim görümce kv bi güzel erkek olacak erkek olacak diye diye ben de doktor kız gibi diyince ne sevinmiştim. Hatta ultrason fotosunu atmıştım erkeğe benziyor aynı benim oğlan dedibende hayallerinizi yıkıyorum ama kız dedim sonra nolduu elimde patladı
Aman sağlıklı olsunda evlat evlattir diyo bi de
Sırf bu yüzden de erkek fikrinden o kadar soğumustum ki evlenirken eşya yerlestirirken böyle yastık yorgan yaptırmış erkek şeyi bildigin dedim bu ne nerden biliyorsun oğlan olacağını?
Olur bakam olur diyordu. Böyle oglanci olduklarına baksan bisey yaparlar bi faydası dokunur falan sanarsın sadece uzaktano kadar düşünse kendi oğluna yapardı.
Ay sen öyle diyince derdimi kusmuş gibi oldum ama daha söylemedim erkek olduğunu sende bisey deme. Eğer onlarda böyle sığ fikirliyse sen ne istiyorsun bilmiyorum ama inşallah tam tersi çıkar diyorum
Bu arada doktorun yanılıyorsa sen 15 16 gibi başka doktora daha gidersin o ara çünkü cinsiyet organları tamamlaniyormus
Bazı ailelerin geni baskın oluyor o yüzden korkum vardı. Ama ben kendime benzettim içim rahatladı seninki de sana çeker merak etmeAhahaha benimkini bilmiyorum canım bak aklıma kötü kötü şeyler getiriyorsun bol bol aynaya bak canım kendim minik yavrum bana çek de
Ya aynı bensinSanki benim eşin ailesini anlattın. Onlar çocuğuna da bişey yapmadı ki bırak toruna yapsınlar. Yapmazlarda zaten uzaktan boş boş erkek istiyoruz diyorlar sanki çok görüp seveceklermiş gibi. Bi patik yelek bile örmezler bırak hazır bişey alıp yardımcı olsunlar. Ben pek görüşmüyorum eşim söylemiş belli değil daha diye 1 ay sonra belli olacak demiş. Kız olacağını söyleseydin dedim djfjdjdjd
Onların o düşüncesi yüzünden kıza daha sevinir oldum eşimde zaten kız istiyor. duyunca kalpten gider belki
Ayy aslında bak benim kv güzel kadın Allah var yalan söyleyemem hiç aklıma gelmemisti bu genetik baskınlıkBazı ailelerin geni baskın oluyor o yüzden korkum vardı. Ama ben kendime benzettim içim rahatladı seninki de sana çeker merak etme
Dilos sen ismi bul yoksa bunlar senden önce düşünürYa aynı bensininsanı erkek fikrinden sogutuyorlar resmen. Evlat benim hayırlı sağlıklı olsun hiç farketmez ama ne biliyim insanı sinir ediyorlar. Hadi dese mesela bi oğlan var bi de kız sevelim falan gibi kötü anlamam veya tam tersi. Ama yok dedim ya oğlan şeyi yaptırıp gelmiş bi o başka da bisey yapmazlar. Sözde bebek arabasında yardım edeceklerdi aradı para yok. Hiç vereceklerini de sanmıyorum boş boş konuşma. Ne seyler uydururlar şimdi madem yapmayacaksın hiç konuşma.
Sen yine şimdi söyleme benimki gibi olursa laf yutmus gibi olursun
Ayyy sorma bi de bunu ısrar edenlerin kadin olması. Sen nesin ? Ne yani bu ısrar. Allahtan önce sağlıklı hayırlısını istersin. Sırf bu yüzden moralim bozuldu ilk ya tövbe yarabbim kendimi de kötü hissettim istemiyormuş gibi.Çok sinir bozucu ya erkek olunca ne oluyorsa tobe Yarabbim Allah sağlıklı olanı versin demek lazım tobe ya sanki padişah soyu devam edecek
Kiiz ismi buldular bile sorma ahahahDilos sen ismi bul yoksa bunlar senden önce düşünürzaten erkek çocuğa meraklılarmis ben hemen daha cinsiyet belli olmadan seçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?