2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dedim ben sabah gitsem arada ezilirim kesin hahaa
Hayrett okudum da happymomda yazmışlar bir bime kendisi gitmiş diğer bime başkasını diğerine bambaskasini yollamışlar

Evet canım demiştin sen bana bunu bende yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım

Ay evet bi tek mavisi kalmış dedim oğlan dedi kesin olmazsada yapacak bisey yok alayım gitsin
Olsun diğerlerinden aldıysan problem yok
Evren sana türlü yollardan cevap veriyor :))) Olsun mavisinin tonu çok güzeldi zaten çok iyi yapmışsın.
Kaptım valla sonrasında yangın yeri oldu orası

Bende boş görmüştüm kuzum hatırlıyorsan en iyisi 16. Haftayı beklemek seninde tam 1 ay sonra denk geliyor sanırım

Evren sana türlü yollardan cevap veriyor :))) Olsun mavisinin tonu çok güzeldi zaten çok iyi yapmışsın.
Kaptım valla sonrasında yangın yeri oldu orası
Normalde sıra oluyor canım valla denk gelmemen büyük şans
Benim hoşuma giden bi 4lu raf vardı odası için dedim alsam nasıl getircem hevesim kırıldı gitmedim erkenden

Kızlar cumaniz mübarek olsun Ramazan da hayırlı uğurlu olsun . Ben bu sene oruç tutmayacagim ama heyecanı hissediyorum yarın doktora gideceğim enfeksiyon var mı diye korkuyorum bebisin cinsiyeti için belki yorum da yapar doktorumuz bana dua eder misiniz yarın hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görüp geleyim .
Hepimizin inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Hayrett okudum da happymomda yazmışlar bir bime kendisi gitmiş diğer bime başkasını diğerine bambaskasini yollamışlar
heheheheh insanlaar şirket olmuş. Biz bunların arasında barınamayız
Önceden daha kalabalık oluyordu aslında, hele bebek eşyaları geldiği zaman. İnsanların alım gücünün ne kadar düştüğünü düşündüm bugün. Allah yardımcımız olsun

Bende boş görmüştüm kuzum hatırlıyorsan en iyisi 16. Haftayı beklemek seninde tam 1 ay sonra denk geliyor sanırım
Boş görününce nasıl doluyor bir anda saklıyor mu büllüğünü
Evet ya 16. Haftaya denk geliyor ama ben sanki sabredemem başka doktora da giderim daha hiç alışveriş yapamadım doktor acele etme dedi

Evet -Sunshine da diyince şaşırdım bak. Benim gittiğim yerde hersey bitmişti de buraya bakma burası Arap zengini zaten

Normalde sıra oluyor canım valla denk gelmemen büyük şans
Benim hoşuma giden bi 4lu raf vardı odası için dedim alsam nasıl getircem hevesim kırıldı gitmedim erkenden
Aynen işi sıkı tuttum bu sefer :))
Onun kutusu çok büyüktü Diloş gördüm taşıyamazdın zaten. Ben ana kucağını zor taşıdım, diğer malzemelerle

Boş görününce nasıl doluyor bir anda saklıyor mu büllüğünü
Evet ya 16. Haftaya denk geliyor ama ben sanki sabredemem başka doktora da giderim daha hiç alışveriş yapamadım doktor acele etme dedi
Ay bi Bilsem o iş nasıl oluyor ahahah sırf onu gördüğüm için hala içimde acaba şuan görünen kordon mu değişir mi diyorum
Yani emin olamadım daha
Sen ortak renklerden alırsın kuzum öyle yap

Ay çok tatlı ya çok güzel değil mi görmek
Kız sana nasıl benziyor nerden anladın
Harika bi duygu ya hareketlerini görmek bile bu kadar heyecanlandırdıysa hissetmek ilerde görmek onu nasıldır kim bilir Allah isteyen herkese nasip etsin
Yüzü bana benziyor burnu dudakları inş halalarına çekmez diye dua etmiştim kabul oldu bence
Bi de hareketli benim gibi hiperaktif eşimin ailesi gibi ölü değil

Aynen işi sıkı tuttum bu sefer :))
Onun kutusu çok büyüktü Diloş gördüm taşıyamazdın zaten. Ben ana kucağını zor taşıdım, diğer malzemelerle
Ben kutusunu bile göremedim onu da kapıp götürmüşler
Aynen kuzum eşim olsa akşam alicaz diyip parasını verdin mi ayırıyorlar ama o ihtimalde olmadığı için kaldi

Ahahaha ya ne güzel geçirmişsin eş ailesine kız aklınıza getirmeyin benzemesin ben hiç düşünmüyorum öyle şeyler inşallah annesine çeksin

Ay aynen annemin de öyle tutmuş. Bizimkilerin bir de ilk torun olcak inşallah
Babam yurtdışına kadar duyurmuş hiç çaktırmıyor
gayet zekice bencee
Evet canım demiştin sen bana bunu bende yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım
Güzel haberlerle inşallah
Allahım hepimizin doktor randevularından gülerek çıkmasını nasip etsin diyeyim o vakit
aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…