Ay dün de 238 e düşmüştü biliyo musun almadım neyse dedim ama ananesi bende önce davrandı ay o babynest ler cok tatlı yine annem bi önceki gelişinde ondan da almış iyi dedim al biz doğum masraflarına anca yetişcez
Annemlerin orda saldırı gerçekleşmemiş gariptir ki
Dedim ben sabah gitsem arada ezilirim kesin hahaa
Hayrett okudum da happymomda yazmışlar bir bime kendisi gitmiş diğer bime başkasını diğerine bambaskasini yollamışlar
Öyle yani kendimi sürekli telkin ediyorum içten tevekkül ettim sadece elden bir şey gelmiyor başka. Kasık ağrıları daha normal şeyler canım onlar olcak rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş sanırım. Ama kalsiyum magnezyum önerdiğimi söylemiş miydim
İnşallah canım hepimiz sağlıkla doğurup büyütelim
Evet gördüm boştu doktor kıza benziyor dedi boş burası çıkıntı yok. Sonra bi ara gezinirken yine çıkıntı var gibi dedi acaba erkek mi o zamanda bişey vardı artık kordon mu bilmiyorum
Normalde sıra oluyor canım valla denk gelmemen büyük şans
Benim hoşuma giden bi 4lu raf vardı odası için dedim alsam nasıl getircem hevesim kırıldı gitmedim erkenden
Kızlar cumaniz mübarek olsun Ramazan da hayırlı uğurlu olsun . Ben bu sene oruç tutmayacagim ama heyecanı hissediyorum yarın doktora gideceğim enfeksiyon var mı diye korkuyorum bebisin cinsiyeti için belki yorum da yapar doktorumuz bana dua eder misiniz yarın hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görüp geleyim .
Hepimizin inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
Hayrett okudum da happymomda yazmışlar bir bime kendisi gitmiş diğer bime başkasını diğerine bambaskasini yollamışlar
heheheheh insanlaar şirket olmuş. Biz bunların arasında barınamayız
Önceden daha kalabalık oluyordu aslında, hele bebek eşyaları geldiği zaman. İnsanların alım gücünün ne kadar düştüğünü düşündüm bugün. Allah yardımcımız olsun
Boş görününce nasıl doluyor bir anda saklıyor mu büllüğünü
Evet ya 16. Haftaya denk geliyor ama ben sanki sabredemem başka doktora da giderim daha hiç alışveriş yapamadım doktor acele etme dedi
heheheheh insanlaar şirket olmuş. Biz bunların arasında barınamayız
Önceden daha kalabalık oluyordu aslında, hele bebek eşyaları geldiği zaman. İnsanların alım gücünün ne kadar düştüğünü düşündüm bugün. Allah yardımcımız olsun
Normalde sıra oluyor canım valla denk gelmemen büyük şans
Benim hoşuma giden bi 4lu raf vardı odası için dedim alsam nasıl getircem hevesim kırıldı gitmedim erkenden
Boş görününce nasıl doluyor bir anda saklıyor mu büllüğünü
Evet ya 16. Haftaya denk geliyor ama ben sanki sabredemem başka doktora da giderim daha hiç alışveriş yapamadım doktor acele etme dedi
Ay bi Bilsem o iş nasıl oluyor ahahah sırf onu gördüğüm için hala içimde acaba şuan görünen kordon mu değişir mi diyorum
Yani emin olamadım daha
Sen ortak renklerden alırsın kuzum öyle yap
Harika bi duygu ya hareketlerini görmek bile bu kadar heyecanlandırdıysa hissetmek ilerde görmek onu nasıldır kim bilir Allah isteyen herkese nasip etsin
Yüzü bana benziyor burnu dudakları inş halalarına çekmez diye dua etmiştim kabul oldu bence
Bi de hareketli benim gibi hiperaktif eşimin ailesi gibi ölü değil
Ben kutusunu bile göremedim onu da kapıp götürmüşler
Aynen kuzum eşim olsa akşam alicaz diyip parasını verdin mi ayırıyorlar ama o ihtimalde olmadığı için kaldi
Harika bi duygu ya hareketlerini görmek bile bu kadar heyecanlandırdıysa hissetmek ilerde görmek onu nasıldır kim bilir Allah isteyen herkese nasip etsin
Yüzü bana benziyor burnu dudakları inş halalarına çekmez diye dua etmiştim kabul oldu bence
Bi de hareketli benim gibi hiperaktif eşimin ailesi gibi ölü değil
Ne güzel yaa katkı katkıdır. Böyle ufak tefek şeyler yekün tutuyo aslında. 350 lira tuttu benim aldıklarım mesela.
Daha şimdiden torunları dört gözle bekliyorlar :)) Onlar da bizim kadar heyecanlı, çok hoşuma gidiyor...
Kızlar cumaniz mübarek olsun Ramazan da hayırlı uğurlu olsun . Ben bu sene oruç tutmayacagim ama heyecanı hissediyorum yarın doktora gideceğim enfeksiyon var mı diye korkuyorum bebisin cinsiyeti için belki yorum da yapar doktorumuz bana dua eder misiniz yarın hayırlısı ile sağlıklı olduğunu görüp geleyim .
Hepimizin inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin