2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yani sen istiyorsan tabi ki olur canım da istemiyorsan bence sen isim bul ismi bu olcak desin eşin . Bu arada Allah rahmet eylesin inşallah

Kadını da makbuldür aşk olsun :) Tam bir başağım.
Keşke doğum günümde bebişim doğsa, çok istiyorum :))
Erkekleri çok uysal oluyor diye öyle demiştim yoksa Başak kadınına sevgim tam annem Başak kız kardeşim Başak fakat zorsunuz Başak kadınları bunu da kabul edin çok inatçısınız

Kendileri de yaşamış bu durumları acaba onlar için sağlık mı önemliydi cinsiyet mi merak ediyorum. Ben tamamen orda ense ölçümüne odaklanmıştım cinsiyet umrumda bile olmadı.
Ya kendi çocuğuna yapmamış diyorum toruna hiç yapmaz bi de ben saf gibi buraya geldiğimde onlardan aile sıcaklığı bekledim 3 aydır doğru düzgün yemek yapıp yiyemedim ailem geldi yaptı uzak yerden bi de onlar gelince biraz toparlandım. görümcelerim telefon açıp gözün aydın bile demediler insanın komşusu o duruma gelse bi yemek yapar gönderirsin ya. Hadi bana yapmıyorsunuz kendi kardeşiniz aç yani onu çağırın yemeğe yok. Düşünce sıfır. Ya dışardan istiyoruz ya da eşim işten gelince yapıyor neler yaşadım ben burda bir gün destek olmadılar. Annesi hastalanınca her gün yemek yapıp göndermiştim iyileşene kadar. İnsanlık bende kalmış olsun ama çok sinirli ve doluyum onlara karşı bi beklentimin olması da yanlış belki ama ne bileyim yabancı insan komşum yapıyor onlar yapmıyor akrabalar var uzaktan onlar bile daha çok destek oldular. Bunlar sözde eşin ailesi bende aile gibi görmüştüm bunları ama değilmiş. Çocuk olmadığı zaman da her gördüğü yerde yok mu bişeyin adetlerin düzenli mi doktora gidiyor musun diye sorardı böyle böyle kendilerinden soğuttular. Bende en son tak etti bende problem yok dedim oğlunda sıkıntı var sordukça siz stres oluyorum stres de etkiliyor dedim öyle sustular yoksa ben söylemezdim sorunun eşimde olduğunu insanı zorla kötü kalpli ağır konuşan birine çeviriyorlar. Ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum saf gibi yine öğrendiğimiz gibi tatlı alıp gittik müjdeli haber vericez. Daha çok erken diyor sevinmek için işte kaç kişinin böyle olmuş kalp atışı alamamışlar filan orda boğasım geldi kadını. Neyse daha fazla anlatıp sinir olamam uzak kaldıkça iyi oldum düşük riskini bahane edip gitmiyorum onlar da gelmşyor telefonda iletişim de yok kestim ben. Her laf soktuğunda aramıyorsun dediğinde kimseyi Aramıyorum dedim sevmiyorum telefonla konuşmayı dedim o da bıraktı aramayı

Kocamaan olmus bir bebiş daha sağlıkla gelsin yavruu çok şükür ense kalınlığı da iyi yaa işte kordon muhabbeti var neyse artık 1 ay sonra senin cinsiyet belli olacak

Seninki iyiymiş, tam ortak değerler.
Transferden önce bakıldı benim düşüktü, ama şimdi yerlerde resmen. Gittikçe daha çok düştü…

Yani sen istiyorsan tabi ki olur canım da istemiyorsan bence sen isim bul ismi bu olcak desin eşin . Bu arada Allah rahmet eylesin inşallah
Sagolasin canım benim
Ya ben onun davranışlarını biliyorum artık çok yalnız da kaldığım için kv ile nisanliyken falan o yüzden
Bi yandan dedenin de ismi diye baskı yapıyor eşime.
Öyle bi konuşurki övüyormus gibi yapıp gömer. Yani çok şey var direk burdan anlatamam
Sırıta sırıta laf sokar. Bi örnek vereyim
Kendi kızını damat kınada kaldiracakken oğlum elleme belin acir demiş kaynana. Onu kınayarak anlatırken aynısını bana yaptı
Sen ufaksin kaldıramazsin vs dedi oğluna
Sözde oğluna laf söylüyor gibi yapıyor bana laf sokuyor. Daha neler neler

Bende sadece eşimi görüyorum bakalım kime çekecek Güzellik mesele değil ya ona bakarsan benim kv de güzel ama sevmediğim için benzesin istemem. İşin kötü tarafı eşimde annesine benziyor çocukları arasında en çok benzeyen de bu bakalım ayrtıntılı ultrasonda belli oluyor kime benzediği

Desene seninki master kaynana boşver canım ya sen kendi mutluluğuna bak emin ol hepsinin böyle lafları falan çok oluyor . O yüzden en güzeli hiç oralı olmamak kendilerince bı şeyler yaptıklarını sanıyorlar işte

Ayy Rabbim böylelerini ıslah etsin gerçekten. eşimize çocugumuza sıkıcı sarılıp aile olmayı yuva olmayı öğreniriz öğretiriz inşallah

Kocamaan olmus bir bebiş daha sağlıkla gelsin yavruu çok şükür ense kalınlığı da iyi yaa işte kordon muhabbeti var neyse artık 1 ay sonra senin cinsiyet belli olacak
Evet 2 hafta önce hiç hareket etmeyen kolu bacağı belli olmayan bebiş dün resmen dans ediyordu
Ben o bacak arasını ilk boş gördüm ya bana göre kız ama 1 ay sonra kesinleşir artık

Senin hiç kurtuluşun yok kız bak bu konuda çok konuşma ve düşünmemeye çalış en güzeli . Benim de aklıma soktun Allah seni.

Yapmasınlar canım daha iyi, en azından sonrasında hayatına dahil olup karışmazlar. Ne versinler bişey ne karışsınlar…

Benzer işler farklı kişiler işte. Hani derler ya el kapısı akrabadan hayırlı gibi bi laf çok doğru.
Ben 1 buçuk sene tedavi görürken istemeden duymuş oldular en son öyle bi laf etti ki boğazıma dizildi. Ölsem unutmam onu. Benim muhabbet kuşu babacık diyince bak torunun konuşuyor görüp göreceğin bu gibi laf etti. Gel de sinir olma gel de unut bu lafı unutamam ki.
Artık bisey yapmaması etmemesi orlari geçtim o laflar hiç unutulmuyor. Yok ben ikisine de ilk aydan hamile kaldım senin niye öyle oldu yok şöyle yok böyle. Rabbim herkesin kalbine göre versin ondan sonra çok bozuştuk zaten telefonda konuşmayız. Bakalım gidince ne olacak.
Hiç öylesinden bisey beklemeyeceksin beklenti oldukça insan daha çok üzülüyor. Yapmazlar yapmazlar, sadece oğlunu çağırmakta olmaz senin durumun belli insan yardım eder sorar eder yani

Anneleri tüm sıkıntıyı çekiyor annelere benzesinler bence de

Elimden geldiği kadar yatıyorum canım istanbuldan çerkezköyetaşındık 1 ay once burda neredi iyidir bilmiyorum doktorum istanbulda akşam istanbula gitcez yarın bi muayene olcam bakalkm doktorum ne diyecek.

Bir yandan iyi olmuş bence bak sana da iyi eline sebep vermişler . Kafan rahat evde oturursun gelip yapsalar laf soksalar emin ol daha çok canın sıkılacak . İyi olmuş eşin de birşey derse söylersin neden gitmediğini . Aman gittiğinde de çocuk olunca biraz oturur dönersin en azından canım . Ben anlamıyorum bu insanları ya ne kadar tuhaf tuhaf yorumları var. İllaha gelini bir uzaklastiracaklar kendilerinden

Hata bizde işte baştan car car konuşan biri olsak belki hayırlı olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…