Ne bileyim insan bakıyor çevresine, evladına torununa özeniyor insanlar. Maddi olarak konuşmuyorum özenmek, bisey yapmaya çalışmak arayıp sormak çok çok başka biseyYapmasınlar canım daha iyi, en azından sonrasında hayatına dahil olup karışmazlar. Ne versinler bişey ne karışsınlar…
Ayyy diloş benimki de kiloma çok laf söyledi yemeğe gittiğimiz zaman evlerine cimrilikten midir bilmiyorum çok yemek zararlı az yemek gerekli kilo sağlıklı değil. Ya sanane evlendiğim zaman zayıftım tedaviyle aldım o kiloları sizin mideniz küçükse banane benimki büyük belkiSagolasin canım benim
Ya ben onun davranışlarını biliyorum artık çok yalnız da kaldığım için kv ile nisanliyken falan o yüzden
Bi yandan dedenin de ismi diye baskı yapıyor eşime.
Öyle bi konuşurki övüyormus gibi yapıp gömer. Yani çok şey var direk burdan anlatamam
Sırıta sırıta laf sokar. Bi örnek vereyim
Kendi kızını damat kınada kaldiracakken oğlum elleme belin acir demiş kaynana. Onu kınayarak anlatırken aynısını bana yaptı
Sen ufaksin kaldıramazsin vs dedi oğluna
Sözde oğluna laf söylüyor gibi yapıyor bana laf sokuyor. Daha neler neler
Bence en baştan mesafeli olmak hiç laf olaylarına girecek sıcaklığı vermeyeceksin varya . Laf sokunca anında cevabı yapistiracaksinHata bizde işte baştan car car konuşan biri olsak belki hayırlı olurduk
İnşallah canım ibret olsun bu kaynanalar biz öyle olmayalımAyy Rabbim böylelerini ıslah etsin gerçekten. eşimize çocugumuza sıkıcı sarılıp aile olmayı yuva olmayı öğreniriz öğretiriz inşallah
Bende de kilo var mide bulantısı dan kilo verdim dedim iyi olmuş diyorAyyy diloş benimki de kiloma çok laf söyledi yemeğe gittiğimiz zaman evlerine cimrilikten midir bilmiyorum çok yemek zararlı az yemek gerekli kilo sağlıklı değil. Ya sanane evlendiğim zaman zayıftım tedaviyle aldım o kiloları sizin mideniz küçükse banane benimki büyük belki
Bulantım var yiyemiyorum deyince geçer merak etme demişti sonra insan kendini kontrol edemiyor yemek için dikkat et sen demişti bana yani zaten kilolusun iyice salma. Sanane ya iyi oldu ama oğluna da kilo aldırdım göbğşlerimizi tokuştururuz yakında
Bana da çok laf söyledi cokkAyyy diloş benimki de kiloma çok laf söyledi yemeğe gittiğimiz zaman evlerine cimrilikten midir bilmiyorum çok yemek zararlı az yemek gerekli kilo sağlıklı değil. Ya sanane evlendiğim zaman zayıftım tedaviyle aldım o kiloları sizin mideniz küçükse banane benimki büyük belki
Bulantım var yiyemiyorum deyince geçer merak etme demişti sonra insan kendini kontrol edemiyor yemek için dikkat et sen demişti bana yani zaten kilolusun iyice salma. Sanane ya iyi oldu ama oğluna da kilo aldırdım göbğşlerimizi tokuştururuz yakında
Ya yine eşime kv çekse yüzü neyse güzel dicem de görümcelerimSenin hiç kurtuluşun yok kızbak bu konuda çok konuşma ve düşünmemeye çalış en güzeli . Benim de aklıma soktun Allah seni.
Demek reklamı seviyorlar ne diyeyim… Allah merhamet biraz empati nasip etsin hepsineNe bileyim insan bakıyor çevresine, evladına torununa özeniyor insanlar. Maddi olarak konuşmuyorum özenmek, bisey yapmaya çalışmak arayıp sormak çok çok başka bisey
Bi beklentim yok artık zaten arayıp yapmayacagi şeyleri konusmasinlar
Oyyşşş çok tatlı, güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallahKızlar bendee öğle arası gidebildim bime anne yani yatağı aldım aslında kendime söz vermiştim, beş altı aylık olana kadar almayim diye fakat çok hoşuma gitti. Rabbim inşallah sağlıkla kullanmayı nasip eder. Randvumuza da iki hafta var. 15 16 Nisan gibi gideceğim. İnsAllaj sağlıklıdır ve cinsiyeti de öğrenebiliriz.
Yaa kesinlikle öyle uzak duracaksın biz safız. Ay daha bende neler var neler. Ben kına elbisemi her yerde 3000 4000 dediler uygun yer bakmaya çalıştım gittim 750 liraya diktirdim. Herseyi uygundan tutmaya baktim para yok vs dediler bi baktim gizli saklı araba almışlarBence en baştan mesafeli olmak hiç laf olaylarına girecek sıcaklığı vermeyeceksin varya . Laf sokunca anında cevabı yapistiracaksin
Amiiin amiiin ama merhamet yok kendi kızına ne dendiyse o da bunları söyleye söyleye daha beterini yaptıDemek reklamı seviyorlar ne diyeyim… Allah merhamet biraz empati nasip etsin hepsine
Sizin zamanınızdaki beslenmeyle bizimki bir miydi herşey doğaldı artık kolay kolay çocuk olmuyor. Bunu algılayacak kapasitede değilller maalesef. Ama büyük Konuşanların mutlaka başına geliyor yaşamadan ölmezler çok gördüm böylelerini. Ya ondan çıkar ya çocuğundan ya torunundan. Allah bizi öyle kötü kalpli olmaktan korusun evlatlarımızı da.Benzer işler farklı kişiler işte. Hani derler ya el kapısı akrabadan hayırlı gibi bi laf çok doğru.
Ben 1 buçuk sene tedavi görürken istemeden duymuş oldular en son öyle bi laf etti ki boğazıma dizildi. Ölsem unutmam onu. Benim muhabbet kuşu babacık diyince bak torunun konuşuyor görüp göreceğin bu gibi laf etti. Gel de sinir olma gel de unut bu lafı unutamam ki.
Artık bisey yapmaması etmemesi orlari geçtim o laflar hiç unutulmuyor. Yok ben ikisine de ilk aydan hamile kaldım senin niye öyle oldu yok şöyle yok böyle. Rabbim herkesin kalbine göre versin ondan sonra çok bozuştuk zaten telefonda konuşmayız. Bakalım gidince ne olacak.
Hiç öylesinden bisey beklemeyeceksin beklenti oldukça insan daha çok üzülüyor. Yapmazlar yapmazlar, sadece oğlunu çağırmakta olmaz senin durumun belli insan yardım eder sorar eder yani
Kız sizinkiler araba almışlar bizimkiler ev diktiler kendilerineYaa kesinlikle öyle uzak duracaksın biz safız. Ay daha bende neler var neler. Ben kına elbisemi her yerde 3000 4000 dediler uygun yer bakmaya çalıştım gittim 750 liraya diktirdim. Herseyi uygundan tutmaya baktim para yok vs dediler bi baktim gizli saklı araba almışlar
Çok politikacıymış, korktummKiiz ismi buldular bile sorma ahahahilk dedikleri şey oydu. Ama nasıl diyorlar bak şimdi daha ortada hiç bisey yok ilk hamile kaldığım zaman
Benim babam vefat etti, onun ismini koyun hem dedenin de ismi diyor eşime
Annenlerin tek erkek olacak o yakışır diyor. Bak şimdi eşim var ya yanımda öyle konuşuyor ama bi yandan da dedenin de ismi dedenin de diyor
Belki kızı kıskanmasın diye mi yapmaktan vazgeçti? Bilemedin söz verip vazgeçmek çok tuhaf…Amiiin amiiin ama merhamet yok kendi kızına ne dendiyse o da bunları söyleye söyleye daha beterini yaptı
Aynılar ya oğlan diye tutturup kendi oğullarına hiç bisey yapmamakSizin zamanınızdaki beslenmeyle bizimki bir miydi herşey doğaldı artık kolay kolay çocuk olmuyor. Bunu algılayacak kapasitede değilller maalesef. Ama büyük Konuşanların mutlaka başına geliyor yaşamadan ölmezler çok gördüm böylelerini. Ya ondan çıkar ya çocuğundan ya torunundan. Allah bizi öyle kötü kalpli olmaktan korusun evlatlarımızı da.
İşte bana yapmıyorsunuz el kızıyım ya hani kendi çocuklarına da yapmıyorlar. O kadar torun istiyordunuz olacak işte hadi yardımcı olun yok olmazlar. Oturdukları yerden nesilleri çoğalsın isterler
Evet iyi oldu o kadar rahatım ki anlatamam evimde aç otururum onların yemeklerinden daha iyi. Ne yapsınlar ne laf sokup minnet etsinler. En azından yarın onlara da bişey oldu mu artık eşim benden de bişey beklemez. Çocuk olana kadar hastalığı bahane eder gitmem çocuk doğunca da 40ı bitene kdar kış geliyor daha da gitmem ayda yılda bir giderim yeter onlara görmesinler çocuğumuBir yandan iyi olmuş bence bak sana da iyi eline sebep vermişler . Kafan rahat evde oturursun gelip yapsalar laf soksalar emin ol daha çok canın sıkılacak . İyi olmuş eşin de birşey derse söylersin neden gitmediğini . Aman gittiğinde de çocuk olunca biraz oturur dönersin en azından canım . Ben anlamıyorum bu insanları ya ne kadar tuhaf tuhaf yorumları var. İllaha gelini bir uzaklastiracaklar kendilerinden
Dilos6342 R Rad__ kızlar bende tedavi ile hamile kaldım Allah'tan biz sürekli çocuk istemiyoruz dedik . Ama yani hamile olduğumu duyunca eltim yine laf aradı ayy ne güzel hemen oldu mu siz istemiyoruz deyince bizde düşünmemiştik milletin çok zor çocuğu oluktr falan diye . Yani kızlar en güzeli mesafeli davranmak
Ay tövbe ahahaha ne alakaaaKız sizinkiler araba almışlar bizimkiler ev diktiler kendilerineay vallahi neler neler beni pek istememislerdi başta açığım diye daha eşimle sevgiliyiz bu kız çocuğun ismini ne koyar diye düşünmüşler sanki Victoria falan koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?