2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yapmasınlar canım daha iyi, en azından sonrasında hayatına dahil olup karışmazlar. Ne versinler bişey ne karışsınlar…
Ne bileyim insan bakıyor çevresine, evladına torununa özeniyor insanlar. Maddi olarak konuşmuyorum özenmek, bisey yapmaya çalışmak arayıp sormak çok çok başka bisey
Bi beklentim yok artık zaten arayıp yapmayacagi şeyleri konusmasinlar

Dilos6342 R Rad__ kızlar bende tedavi ile hamile kaldım Allah'tan biz sürekli çocuk istemiyoruz dedik . Ama yani hamile olduğumu duyunca eltim yine laf aradı ayy ne güzel hemen oldu mu siz istemiyoruz deyince bizde düşünmemiştik milletin çok zor çocuğu oluktr falan diye . Yani kızlar en güzeli mesafeli davranmak

Ayyy diloş benimki de kiloma çok laf söyledi yemeğe gittiğimiz zaman evlerine cimrilikten midir bilmiyorum çok yemek zararlı az yemek gerekli kilo sağlıklı değil. Ya sanane evlendiğim zaman zayıftım tedaviyle aldım o kiloları sizin mideniz küçükse banane benimki büyük belki
Bulantım var yiyemiyorum deyince geçer merak etme demişti sonra insan kendini kontrol edemiyor yemek için dikkat et sen demişti bana yani zaten kilolusun iyice salma. Sanane ya iyi oldu ama oğluna da kilo aldırdım göbğşlerimizi tokuştururuz yakında

Bende de kilo var mide bulantısı dan kilo verdim dedim iyi olmuş diyor ahahah

Bana da çok laf söyledi cokk kızına ne dendiyse aynılarını bana dedi biliyor musun. Tvde biri çıkar ayyy maşallah ne kadar güzel kız falan filan bi de yüzüme bakar şaka gibiler ya
Diyecektim senin gibi şekilsiz vücudum yok en azından diye hata bizde
Hamile kaldigimdan beri pek konusmadigimiz için bakalım gidince ne diyecek

Demek reklamı seviyorlar ne diyeyim… Allah merhamet biraz empati nasip etsin hepsine

Oyyşşş çok tatlı, güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah

Bence en baştan mesafeli olmak hiç laf olaylarına girecek sıcaklığı vermeyeceksin varya . Laf sokunca anında cevabı yapistiracaksin
Yaa kesinlikle öyle uzak duracaksın biz safız. Ay daha bende neler var neler. Ben kına elbisemi her yerde 3000 4000 dediler uygun yer bakmaya çalıştım gittim 750 liraya diktirdim. Herseyi uygundan tutmaya baktim para yok vs dediler bi baktim gizli saklı araba almışlar

Sizin zamanınızdaki beslenmeyle bizimki bir miydi herşey doğaldı artık kolay kolay çocuk olmuyor. Bunu algılayacak kapasitede değilller maalesef. Ama büyük Konuşanların mutlaka başına geliyor yaşamadan ölmezler çok gördüm böylelerini. Ya ondan çıkar ya çocuğundan ya torunundan. Allah bizi öyle kötü kalpli olmaktan korusun evlatlarımızı da.
İşte bana yapmıyorsunuz el kızıyım ya hani kendi çocuklarına da yapmıyorlar. O kadar torun istiyordunuz olacak işte hadi yardımcı olun yok olmazlar. Oturdukları yerden nesilleri çoğalsın isterler

Kız sizinkiler araba almışlar bizimkiler ev diktiler kendilerine ay vallahi neler neler beni pek istememislerdi başta açığım diye daha eşimle sevgiliyiz bu kız çocuğun ismini ne koyar diye düşünmüşler sanki Victoria falan koyacağım

Çok politikacıymış, korktumm
Bende kayınvalide yok vefat etmiş Allah rahmet etsin de, kayınvalide işi zor yaa, kayınpederim var dünyalar iyisi

Aynılar ya oğlan diye tutturup kendi oğullarına hiç bisey yapmamak ironiye bak işte. Ayy bende daha neler varda deşifre olucam artık
Sana çok çok hak veriyorum çünkü aynılar al birini vur ötekine.
Ya bisey yapmıyorsanız bile konusmayin kafii gercekten

Evet iyi oldu o kadar rahatım ki anlatamam evimde aç otururum onların yemeklerinden daha iyi. Ne yapsınlar ne laf sokup minnet etsinler. En azından yarın onlara da bişey oldu mu artık eşim benden de bişey beklemez. Çocuk olana kadar hastalığı bahane eder gitmem çocuk doğunca da 40ı bitene kdar kış geliyor daha da gitmem ayda yılda bir giderim yeter onlara görmesinler çocuğumu

Ay çıldırtırlar insanı ya ben evlendim benden 6 ay sonra eşimin kardeşi evlendi. Zaten bizimki tedaviyle oldu o da evlendiği ay hamile kaldı. Mayısta doğumu var bana geçen diyordu eltilerin savaşında ki gibi erken doğurayım deme onların 2-3 hafta arası vardı. Hani verecek cevap bulamadım boş boş bakmaktan başka. İnsanlar bu konularda çok garip ya

Ay tövbe ahahaha ne alakaaa Allahım cahilliğe bak tövbe yarabbiimmm
Hayır düğün üstü para yok bize kredi çeksin diye dert yanarken bi baktım araba ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…