- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Bende de çok fena kalça ağrısı var kuyruk sokumumuzun sol tarafı. Bazen adımımı atamıyorum bacağım kilitlenir gibi oluyor. Doktoruma sormuştum bebek mental bir ağrı yapmaz, başka bir nedenle ağrıyordur dedi. Şaştım kaldımKalça bacak ağrısı ne ararsan var bende
Allah sabır versin şimdiden :)Ben sonunda doğurursam babası gibi terazi olcak anammmm
Kız terazi belki farklı olur olmaz mıAllah sabır versin şimdiden :)
Ohh ne güzel bende anneme dün söylemiştim. Sonra kendimi garantiye alayım diye, Sabah ofise çıkmadan bime e girdim. Sırada da kimse yoktu. Her istediğimi rahat rahat aldım. Sonra annemi aradım ben aldım,sen alma diyeyim diye oooo daha uyuyomuşAnnem beni arıyor BİM’e gitmiş hiç söylemeden kasada arıyor bi sürü şey almış param yeterse kalanını da alcam diyorne almış merakla bekliyorum eve gidip göstermesini analar gibisi yok ya Allah bize de içimizdeki merhamete sahip çıkabilmeyi nasip etsin
Benim bildiğim terazi erkekleri de uyumludur, kızları için bişey diyemicem :) Fazlaca hayalperestler gördüğüm kadarıyla. Onun dışında gösterişi severler. Gerçi yükselen de çok etkili bu işlerde.Kız terazi belki farklı olur olmaz mı
Kadını da makbuldür aşk olsun :) Tam bir başağım.Eylül=başak burcu :) Erkeği çok makbuldür.
Uyumludur ama dengesizdirBenim bildiğim terazi erkekleri de uyumludur, kızları için bişey diyemicem :) Fazlaca hayalperestler gördüğüm kadarıyla. Onun dışında gösterişi severler. Gerçi yükselen de çok etkili bu işlerde.
Oyy kuzumm masallahhKızlar dün doktora gittim ense kalınlığı 1.22 mm çıktı nazal kemik izlendi dedi.
İkili test yapacak mısın dedi gerek var mı dedim biz bütün hastalara söylüyoruz dedi yaptırıp yaptırmamak size kalmış. İstemiyorum dedim yaptırmadım. Ultrasonda başta hareket etmedi sonra bi hareketlendi alllahıımmmm çok tatlıydı
Cinsiyet için kıza benziyor dedi sonra erkeğe benziyor dedi sanki bi çıkıntı var daha sonra yine kıza benzettim filan dedi bence gördüğü kordondu çıkıntı dediği. Net bişey diyemem dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi cinsiyet şu an ne söylesem yanılabilirim
Fotisini atıyorum siz tahmin edin bakalım cinsiyetini
Babaya kolay geçmiş belli ki son 3 ay görcem onuAh canım ya, çok çok dikkat etAllah yardımcın olsun. Zor gerçekten… Ben hareket edebilmemek rağmen, işe gidip gelmeme rağmen eşim diyor bugün bana ‘ne kolay geçti dimi 3 ay’ evet dedim bir kolay geçti sorma annelik meşakkatli iş
Dün artık şekerle alakalı titremelerden yılıp sabah mesaj attım doktora. Endokrinolojiye yönlendirdi. Yeni ilaçlar yükleniyor
Kız aldı mı yoksaŞimdi benimki diğer bimleri geziyor kanguru alcakmış
Öyle yani kendimi sürekli telkin ediyorum içten tevekkül ettim sadece elden bir şey gelmiyor başka. Kasık ağrıları daha normal şeyler canım onlar olcak rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş sanırım. Ama kalsiyum magnezyum önerdiğimi söylemiş miydimCanım bu kanamadan sonra gerçekten insan psikolojik olarak tekrar olacak mı diye korkuyor. Bende iki gün once yürüyüş yaptım sanırım ondan kasik ağrısı çektim
Üstüne varma kız stres yapıyorlardırYa aynı benim anamBenim koca bu ara delirtiyor beni
Bu ağrılardan kalsiyum magnezyum kullanarak kurtulduğumu söylemiş miydim ?Bir kaç gündür kalça ağrısı bende de başladı sadece akşamları oluyor. Kendimi çok yormuyorum da neden oldu anlamadım. Tam fotoğrafta işaretlediğim yer ağrıyor.
Eki Görüntüle 3038883
Ohh ne güzel bende anneme dün söylemiştim. Sonra kendimi garantiye alayım diye, Sabah ofise çıkmadan bime e girdim. Sırada da kimse yoktu. Her istediğimi rahat rahat aldım. Sonra annemi aradım ben aldım,sen alma diyeyim diye oooo daha uyuyomuşÇok güzel şeyler vardı, hepsinden hemen hemen kaptım birer tane
Ahhhh bu günleri hep birlikte gördüğümüze inanamıyorum her gün mucize resmen maşallah bebişe ya. Kocaman olmuş. Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benimKızlar dün doktora gittim ense kalınlığı 1.22 mm çıktı nazal kemik izlendi dedi.
İkili test yapacak mısın dedi gerek var mı dedim biz bütün hastalara söylüyoruz dedi yaptırıp yaptırmamak size kalmış. İstemiyorum dedim yaptırmadım. Ultrasonda başta hareket etmedi sonra bi hareketlendi alllahıımmmm çok tatlıydı
Cinsiyet için kıza benziyor dedi sonra erkeğe benziyor dedi sanki bi çıkıntı var daha sonra yine kıza benzettim filan dedi bence gördüğü kordondu çıkıntı dediği. Net bişey diyemem dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi cinsiyet şu an ne söylesem yanılabilirim
Ohhh maşallah sağlıkla güzel günlerde kullansın minnoş :)Babaya kolay geçmiş belli ki son 3 ay görcem onukuzum insülin direnci mühim mesele üstüne düş sen onun
Kız aldı mı yoksaya bak o fotodaki kanguru bel destekli değil. bi de M oturuş diye bi şey varmış bebeğin anatomik yapısına uygun olmalıymış kanguru
Öyle yani kendimi sürekli telkin ediyorum içten tevekkül ettim sadece elden bir şey gelmiyor başka. Kasık ağrıları daha normal şeyler canım onlar olcak rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş sanırım. Ama kalsiyum magnezyum önerdiğimi söylemiş miydim
Üstüne varma kız stres yapıyorlardır
Bu ağrılardan kalsiyum magnezyum kullanarak kurtulduğumu söylemiş miydim ?dilimde tüy bitti beni ciddiye alın yumruk gibi bi ağrı vardı önceden belimde o kısımda
Annem de küvet seti almış, ağız mendili, müslin bez, küvet filesi, müslin bornoz kapmışyanımda nakit kalmadı dedi iyi dedim öğlen bi daha gidip silikon mama önlüğü ile ağız mendili alırsın
Ahhhh bu günleri hep birlikte gördüğümüze inanamıyorum her gün mucize resmen maşallah bebişe ya. Kocaman olmuş. Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim
Oh oh kızlar herseyi aldınız mı ben 10da girtim tabi bisey kalmamış hahaBabaya kolay geçmiş belli ki son 3 ay görcem onukuzum insülin direnci mühim mesele üstüne düş sen onun
Kız aldı mı yoksaya bak o fotodaki kanguru bel destekli değil. bi de M oturuş diye bi şey varmış bebeğin anatomik yapısına uygun olmalıymış kanguru
Öyle yani kendimi sürekli telkin ediyorum içten tevekkül ettim sadece elden bir şey gelmiyor başka. Kasık ağrıları daha normal şeyler canım onlar olcak rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş sanırım. Ama kalsiyum magnezyum önerdiğimi söylemiş miydim
Bu ağrılardan kalsiyum magnezyum kullanarak kurtulduğumu söylemiş miydim ?dilimde tüy bitti beni ciddiye alın yumruk gibi bi ağrı vardı önceden belimde o kısımda
Annem de küvet seti almış, ağız mendili, müslin bez, küvet filesi, müslin bornoz kapmışyanımda nakit kalmadı dedi iyi dedim öğlen bi daha gidip silikon mama önlüğü ile ağız mendili alırsın
Ahhhh bu günleri hep birlikte gördüğümüze inanamıyorum her gün mucize resmen maşallah bebişe ya. Kocaman olmuş. Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim
Kaptım valla DiloşumOh oh kızlar herseyi aldınız mı ben 10da girtim tabi bisey kalmamış haha
Bulut şeklindeki raftan aldım birde pike örtüsü vardı ondan aldım
Ay dün de 238 e düşmüştü biliyo musun almadım neyse dedim ama ananesi bende önce davrandıOhhh maşallah sağlıkla güzel günlerde kullansın minnoş :)
Ben aynı küvet setini daha önce trendyol indiriminden 238 liraya almıştım. Çok kullanışlı gözüküyor kullananlarda memnun. En önemlisi yer kaplamayacak.
Müslini emzirme önlüğü sanmıştım, katologta öyle gözüküyordu. Küçücük bir parça müslin bez çıktı içinden. Bornoz ile ağız mendili,çıngıraklı oyuncak aldım. Bir de ana kucağı kaptım bir tane gelmiş aldım arkama bakmadan kaçtım. Ondan sonra teyzeler yağmalamaya gelmişti çünkü
Annemlerin orda saldırı gerçekleşmemiş gariptir kiOh oh kızlar herseyi aldınız mı ben 10da girtim tabi bisey kalmamış haha
Bulut şeklindeki raftan aldım birde pike örtüsü vardı ondan aldım
Ne güzel yaa katkı katkıdır. Böyle ufak tefek şeyler yekün tutuyo aslında. 350 lira tuttu benim aldıklarım mesela.Ay dün de 238 e düşmüştü biliyo musun almadım neyse dedim ama ananesi bende önce davrandıay o babynest ler cok tatlı yine annem bi önceki gelişinde ondan da almış iyi dedim al biz doğum masraflarına anca yetişcez
Annemlerin orda saldırı gerçekleşmemiş gariptir ki
İnşallah canım hepimiz sağlıkla doğurup büyütelimOyy kuzumm masallahhcok sukur güzel çıkmış ense de sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah
Hiiiç anlamam ama nedense erkek gibi geldi gördün mü bacak arasini
Ay evet bi tek mavisi kalmış dedim oğlan dedi kesin olmazsada yapacak bisey yok alayım gitsinKaptım valla DiloşumPikeler çok güzeldi benimde aklımda kaldı ama. Pembe mavi getirmişler yine cinsiyet engeline takıldım :)) Alamadım o yüzden.
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın bebişinle inşallah :)
Dudakları öpücük mu yapmis o fıstıkKızlar dün doktora gittim ense kalınlığı 1.22 mm çıktı nazal kemik izlendi dedi.
Çoook teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahBabaya kolay geçmiş belli ki son 3 ay görcem onukuzum insülin direnci mühim mesele üstüne düş sen onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?