2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Erkekleri çok uysal oluyor diye öyle demiştim yoksa Başak kadınına sevgim tam annem Başak kız kardeşim Başak fakat zorsunuz Başak kadınları bunu da kabul edin çok inatçısınız
hehehehe :)) Ayyy ne güzelll ...
Evet herşeyin tam tekmil intizamlı olmasını isteriz. Biraz dediğim dedik huylarımız var dediğin gibi kabul ediyorum. Ama çok anaç ruhluyuzdur bak. Benim çevremdeki arkadaşlarım psikoloğa gitmez bana gelir. En çok da hayatı kendimize zehir ederiz, herkes iyi olsun, herşey yolunda gitsin diye

Saçma saçma konuşunca ne kazaniyorlar acaba çok merak ediyorum . Ay insanlar hem düşüncesiz hem terbiyesiz bazen ben saf gibi kalıyorum cevap veremiyorum böyle sonradan dank ediyor varya ama artık Rambo gibiyim bayramda görürler

Belki kızı kıskanmasın diye mi yapmaktan vazgeçti? Bilemedin söz verip vazgeçmek çok tuhaf…
Yok yok o yönden değil. Kızının kv ona ne laf soylediyse ne laf soktuysa bana bunları anlatıp, dert yanıp aynı lafı aynı şekilde bana da o lafı sokması.
Kızına kayinvalidesi bi laf sokuyo bunu bana anlatıyor
Aynı lafı bi kaç gün sonra daha beter bi şekilde bana sokuyor çok komik değil mi
Yani amaç ne anlamadım.
Bu arada onlar hep konuşur bisey yapmazlar kızlarına da çalısıyor diye pek bisey yapmamışlar kv bundan de dert yanardı adam hiç bisey yapmadı diye ama
Oglanda durumları daha iyiyken yine yapmadılar , borcumuz var diye ağlarken bi baktım kendilerine araba almışlar düğün üstü

Ay tövbe ahahaha ne alakaaa Allahım cahilliğe bak tövbe yarabbiimmm
Hayır düğün üstü para yok bize kredi çeksin diye dert yanarken bi baktım araba ben şok
Ben açığım onlar kapalı ondan öyle ismi ne koyarmisim . Yani anlayacagin canım hepsi aynilsr

Ben 2 aylık evliydim kv arayıp korunmayın dedi sonradan olmaz filan ay birileri o işi yaptıktan sonra ayaklarını havaya dikiyormuş dedi öyle yap sende diyordu ben şok olmuştum duyunca

Ben 2 aylık evliydim kv arayıp korunmayın dedi sonradan olmaz filan ay birileri o işi yaptıktan sonra ayaklarını havaya dikiyormuş dedi öyle yap sende diyordu ben şok olmuştum duyunca
Seninki de abartmış tobe tobe ay o ne demek ya hiç sınırı yok mu kadının

Bunu çok iyi biliyorum dışarıya psikolog kendine çok hayrı olmayan burç. Bir de yanlışınızı kabul etmekte zorlanıp illa kendiniz farkedince evet yanlışım diyorsunuz çok duygusal ama asla belli etmeyen burç Master yapabilecek durumdayım başaklar ile ilgili ailem Başaklarla dolu.

Elimden geldiği kadar yatıyorum canım istanbuldan çerkezköyetaşındık 1 ay once burda neredi iyidir bilmiyorum doktorum istanbulda akşam istanbula gitcez yarın bi muayene olcam bakalkm doktorum ne diyecek.
Hadi bakalım yarın güzel haberlerle geliyorsun inşallah
Umarım orada seveceğin bir doktor bulabilirsin

Ahnsjshsh allahtan uzaksın boşver konuşsun dursun telefonunu al eline bakma suratına muhatap olma. Benimki onunda lafını yaptı gerçi sürekli elinde telefon var dedi senle ne konuşcam acaba ???

Bende ifşa olmaktan korkuyorum sürekli kimi görsem anlattığım mevzular. En son ismimi değiştirip kapatacam hesabı korkudan

Ahnsjshsh allahtan uzaksın boşver konuşsun dursun telefonunu al eline bakma suratına muhatap olma. Benimki onunda lafını yaptı gerçi sürekli elinde telefon var dedi senle ne konuşcam acaba ???
Benimkide ben geleyim derim beni kabul etmez arkamdan sonra da hiç gelmiyor diye laf söyler
İnsan gibi düzgün konuşmuyorlar ki konuşup ne yapicaz

Yaşayıp görmeniz lazım o kadar diyim
İyi kayinpederin iyi biriyse onunda kötüsü fena oluyor ablamdan biliyorum
Şu dünyayı yaşanmaz hale getiriyorlar ya ne diyeyim. İnsanlar bu kadar kötülüğü içlerinde nerelerine sığdırabiliyorlar anlamıyorum. İki güzel söz, bi güler yüz mesele. Mutsuz edip ne geçecek eline. Allah ıslah etsin, göğüslerine merhamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…