Erkekleri çok uysal oluyor diye öyle demiştim yoksa Başak kadınına sevgim tam annem Başak kız kardeşim Başak fakat zorsunuz Başak kadınları bunu da kabul edin çok inatçısınız
hehehehe :)) Ayyy ne güzelll ...
Evet herşeyin tam tekmil intizamlı olmasını isteriz. Biraz dediğim dedik huylarımız var dediğin gibi kabul ediyorum. Ama çok anaç ruhluyuzdur bak. Benim çevremdeki arkadaşlarım psikoloğa gitmez bana gelir. En çok da hayatı kendimize zehir ederiz, herkes iyi olsun, herşey yolunda gitsin diye
Ay çıldırtırlar insanı ya ben evlendim benden 6 ay sonra eşimin kardeşi evlendi. Zaten bizimki tedaviyle oldu o da evlendiği ay hamile kaldı. Mayısta doğumu var bana geçen diyordu eltilerin savaşında ki gibi erken doğurayım deme onların 2-3 hafta arası vardı. Hani verecek cevap bulamadım boş boş bakmaktan başka. İnsanlar bu konularda çok garip ya
Saçma saçma konuşunca ne kazaniyorlar acaba çok merak ediyorum . Ay insanlar hem düşüncesiz hem terbiyesiz bazen ben saf gibi kalıyorum cevap veremiyorum böyle sonradan dank ediyor varya ama artık Rambo gibiyim bayramda görürler
Yok yok o yönden değil. Kızının kv ona ne laf soylediyse ne laf soktuysa bana bunları anlatıp, dert yanıp aynı lafı aynı şekilde bana da o lafı sokması.
Kızına kayinvalidesi bi laf sokuyo bunu bana anlatıyor
Aynı lafı bi kaç gün sonra daha beter bi şekilde bana sokuyor çok komik değil mi
Yani amaç ne anlamadım.
Bu arada onlar hep konuşur bisey yapmazlar kızlarına da çalısıyor diye pek bisey yapmamışlar kv bundan de dert yanardı adam hiç bisey yapmadı diye ama
Oglanda durumları daha iyiyken yine yapmadılar , borcumuz var diye ağlarken bi baktım kendilerine araba almışlar düğün üstü
Ay tövbe ahahaha ne alakaaa Allahım cahilliğe bak tövbe yarabbiimmm
Hayır düğün üstü para yok bize kredi çeksin diye dert yanarken bi baktım araba ben şok
Dilos6342RRad__
kızlar bende tedavi ile hamile kaldım Allah'tan biz sürekli çocuk istemiyoruz dedik . Ama yani hamile olduğumu duyunca eltim yine laf aradı ayy ne güzel hemen oldu mu siz istemiyoruz deyince bizde düşünmemiştik milletin çok zor çocuğu oluktr falan diye . Yani kızlar en güzeli mesafeli davranmak
Ben 2 aylık evliydim kv arayıp korunmayın dedi sonradan olmaz filan ay birileri o işi yaptıktan sonra ayaklarını havaya dikiyormuş dedi öyle yap sende diyordu ben şok olmuştum duyunca
Ben 2 aylık evliydim kv arayıp korunmayın dedi sonradan olmaz filan ay birileri o işi yaptıktan sonra ayaklarını havaya dikiyormuş dedi öyle yap sende diyordu ben şok olmuştum duyunca
hehehehe :)) Ayyy ne güzelll ...
Evet herşeyin tam tekmil intizamlı olmasını isteriz. Biraz dediğim dedik huylarımız var dediğin gibi kabul ediyorum. Ama çok anaç ruhluyuzdur bak. Benim çevremdeki arkadaşlarım psikoloğa gitmez bana gelir. En çok da hayatı kendimize zehir ederiz, herkes iyi olsun, herşey yolunda gitsin diye
Bunu çok iyi biliyorum dışarıya psikolog kendine çok hayrı olmayan burç. Bir de yanlışınızı kabul etmekte zorlanıp illa kendiniz farkedince evet yanlışım diyorsunuz çok duygusal ama asla belli etmeyen burç Master yapabilecek durumdayım başaklar ile ilgili ailem Başaklarla dolu.
Açık olan insan direk uzaydan geliyor zaten valla ben ne kapalı olupta ne haltlar yiyeni gördüm içi güzel olsun önce insanin sadece basörtüyle insanın ici de değişmiyor
Elimden geldiği kadar yatıyorum canım istanbuldan çerkezköyetaşındık 1 ay once burda neredi iyidir bilmiyorum doktorum istanbulda akşam istanbula gitcez yarın bi muayene olcam bakalkm doktorum ne diyecek.
Bana da çok laf söyledi cokk kızına ne dendiyse aynılarını bana dedi biliyor musun. Tvde biri çıkar ayyy maşallah ne kadar güzel kız falan filan bi de yüzüme bakar şaka gibiler ya
Diyecektim senin gibi şekilsiz vücudum yok en azından diye hata bizde
Hamile kaldigimdan beri pek konusmadigimiz için bakalım gidince ne diyecek
Ahnsjshsh allahtan uzaksın boşver konuşsun dursun telefonunu al eline bakma suratına muhatap olma. Benimki onunda lafını yaptı gerçi sürekli elinde telefon var dedi senle ne konuşcam acaba ???
Aynılar ya oğlan diye tutturup kendi oğullarına hiç bisey yapmamak ironiye bak işte. Ayy bende daha neler varda deşifre olucam artık
Sana çok çok hak veriyorum çünkü aynılar al birini vur ötekine.
Ya bisey yapmıyorsanız bile konusmayin kafii gercekten
Ahnsjshsh allahtan uzaksın boşver konuşsun dursun telefonunu al eline bakma suratına muhatap olma. Benimki onunda lafını yaptı gerçi sürekli elinde telefon var dedi senle ne konuşcam acaba ???
Şu dünyayı yaşanmaz hale getiriyorlar ya ne diyeyim. İnsanlar bu kadar kötülüğü içlerinde nerelerine sığdırabiliyorlar anlamıyorum. İki güzel söz, bi güler yüz mesele. Mutsuz edip ne geçecek eline. Allah ıslah etsin, göğüslerine merhamet versin.