2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Açık olan insan direk uzaydan geliyor zaten valla ben ne kapalı olupta ne haltlar yiyeni gördüm içi güzel olsun önce insanin sadece basörtüyle insanın ici de değişmiyor
Ayy herkesin bide kendi yaşamı ya ben hiç böyle bişey görmedim sanki uzaydan gelmişim gibi davraniyorlardi inancli bir insanım ama sanki Müslümanlığı yeni ogreniyormusum gibi davraniyorlardi . Yani Dilos surda anlatsam ağzın açık kalır

Ayyy kendimi dinledim resmen ağzından. Daha söz söylemem üstüne

İyileri hep kötüler kapıyor işte zaten böyle olmasa dünya dönmezdi diyorum bazen. Sadece rahmetli yengemle annem arasında, bizim aramızda gördüm o güzel bağı bir daha da denk gelmedi. Disardan gören anne kız gibisiniz nazar değecek diye neler derdi. Çok severdik birbirimizi saygı sevgi hep. Annemi o kadar çok severdi ki çocuğuma sen bak derdi öyle de oldu. Yok bu insanlar ne anlıyor biseylere karismaktan laf sokmaktan kiskancliktan hiç anlamıyorum
Hepsinin içi fokur fokur kaynıyor fesatlıktan

Kendisi cennette köşkünü hazırladı galiba da seni düşünüyor :)))
İnsanlar yabancılarla evleniyor öyle olsa napardı acaba, herhade kalp krizinden kayardı

Hadi bakalım yarın güzel haberlerle geliyorsun inşallah
Umarım orada seveceğin bir doktor bulabilirsin
Canım istanbulda doğjm yapmayı düşünüyorun inş doğma buyume istanbulluyum.Benim artım koz kardeşim ebe devlete atanmadan once suan gittiğim hastanede çalışıyodu ve doktorundan baş ebelerine kadar herkes çok seviyodu o yuzden biraz ilgi alaka fazla oluyo bana birde kardeşimin doğumumu yaptırma ihtimali var o yuzden ozellikle orayı istiyorum

Ben bamya var sanki diye geçirdim içimden sağlıkla gelsin maşallah

Ay allahim bu insanlar bi garip cahillik işte sanki hiç açık insan görmediler nerde yaşıyorlardı acaba

Yaa beyni var olarak düzgün bir laf etse gerçekten hani cevabı verip geçecem. Ama bu lafa boş boş bakmaktan başka bir şey gelmedi elimden. Benim eşim evin büyük çocuğu biz o zaman tedavi oluyoruz biliyorlarda herkesin içinde abi ilk torun olunca babam bile farklı davranıyor size yapmaz gibi bir kelime kullandı. Benim bile zoruma gitmişti eşimi düşünemiyorum. Bilmiyorum bana çok garip geliyor bu konular insana kardeşi bile söyleyebiliyor

İşte böyleleri olmasa iyilerin kıymetini bilemeyeceğiz diye mi Allah yaratıyor bilmiyorum. Benim anneciğim de babaannemden çok çekti. En sonunda annem babam ayrıldı rahat etti şeytan. Ben yaşamayayım aynı şeyleri diye de çok dua etti. Çok şükür ben rahatım ama sizi çok iyi anlayabiliyorum. Hayatım o entrikaların içinde geçti, çok yorucu oluyor malesef. Bir de erkek annesinin ağzına bakıyorsa eyvah eyvahh, babam öyleydi

Yaa eline ne geçti ayırınca tövbe yarabbim. Benim babaannemde öyleydi küçücük çocukken bana ettiği lafları bi görsen simdi görünce ağlıyor bi ayak mezarda tabi.
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ama hiç bi zaman anlamayacagim bisey var bu oğlan analarının oğullarını kocası gibi kıskanmasi. O kadar sınırı aşıyorlar ki rabbim herkesin gönlüne göre versin

Evleriniz çok mu yakın? Ben bazen başka şehirde olmanın mutluluğunu yaşıyorum resmen

Sende isim yok bende isimde var
Evet arabayla 10 dk
Sana yakın geldik diyordu bazen gelirdin gündüzleri temizliğe gelirdin der gibi ama işte pandemi var demişti. Ay nasıl gıcık oldum anlatınca şimdi yine

Kendisi cennette köşkünü hazırladı galiba da seni düşünüyor :)))
İnsanlar yabancılarla evleniyor öyle olsa napardı acaba, herhade kalp krizinden kayardı
Evet onlar kesin cennetlik zaten ben kötü biriyim ben kesin cehennemlik
Çok değişik şeyler gördüm de artık takmıyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…