- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Ayy herkesin bide kendi yaşamı ya ben hiç böyle bişey görmedim sanki uzaydan gelmişim gibi davraniyorlardi inancli bir insanım ama sanki Müslümanlığı yeni ogreniyormusum gibi davraniyorlardi . Yani Dilos surda anlatsam ağzın açık kalırAçık olan insan direk uzaydan geliyor zatenvalla ben ne kapalı olupta ne haltlar yiyeni gördüm içi güzel olsun önce insanin sadece basörtüyle insanın ici de değişmiyor
Ayyy kendimi dinledim resmen ağzından. Daha söz söylemem üstüneBunu çok iyi biliyorum dışarıya psikolog kendine çok hayrı olmayan burç. Bir de yanlışınızı kabul etmekte zorlanıp illa kendiniz farkedince evet yanlışım diyorsunuzçok duygusal ama asla belli etmeyen burç Master yapabilecek durumdayım başaklar ile ilgili ailem Başaklarla dolu.
O söyleyince ben utandım eşime söyledim hatta güldü ona da sinir oldum ayıp dedim böyle şeyler söylenmez yok kadının haya damarı patlamış mahremiyet sıfırSeninki de abartmış tobe tobe ay o ne demek ya hiç sınırı yok mu kadının
İyileri hep kötüler kapıyor işteŞu dünyayı yaşanmaz hale getiriyorlar ya ne diyeyim. İnsanlar bu kadar kötülüğü içlerinde nerelerine sığdırabiliyorlar anlamıyorum. İki güzel söz, bi güler yüz mesele. Mutsuz edip ne geçecek eline. Allah ıslah etsin, göğüslerine merhamet versin.
Peki ağlama
PatlasınAyy ne acıyacak banahayal kırıklığı oldu onlar için eşimin benimle evlenmesj
Kendisi cennette köşkünü hazırladı galiba da seni düşünüyor :)))Ayy herkesin bide kendi yaşamı ya ben hiç böyle bişey görmedim sanki uzaydan gelmişim gibi davraniyorlardi inancli bir insanım ama sanki Müslümanlığı yeni ogreniyormusum gibi davraniyorlardi . Yani Dilos surda anlatsam ağzın açık kalır
Canım istanbulda doğjm yapmayı düşünüyorun inş doğma buyume istanbulluyum.Benim artım koz kardeşim ebe devlete atanmadan once suan gittiğim hastanede çalışıyodu ve doktorundan baş ebelerine kadar herkes çok seviyodu o yuzden biraz ilgi alaka fazla oluyo bana birde kardeşimin doğumumu yaptırma ihtimali var o yuzden ozellikle orayı istiyorumHadi bakalım yarın güzel haberlerle geliyorsun inşallah
Umarım orada seveceğin bir doktor bulabilirsin
Ben bamya var sanki diye geçirdim içimdenKızlar dün doktora gittim ense kalınlığı 1.22 mm çıktı nazal kemik izlendi dedi.
İkili test yapacak mısın dedi gerek var mı dedim biz bütün hastalara söylüyoruz dedi yaptırıp yaptırmamak size kalmış. İstemiyorum dedim yaptırmadım. Ultrasonda başta hareket etmedi sonra bi hareketlendi alllahıımmmm çok tatlıydı
Cinsiyet için kıza benziyor dedi sonra erkeğe benziyor dedi sanki bi çıkıntı var daha sonra yine kıza benzettim filan dedi bence gördüğü kordondu çıkıntı dediği. Net bişey diyemem dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi cinsiyet şu an ne söylesem yanılabilirim
Fotisini atıyorum siz tahmin edin bakalım cinsiyetini
Ay allahim bu insanlar bi garip cahillik işte sanki hiç açık insan görmediler nerde yaşıyorlardı acabaAyy herkesin bide kendi yaşamı ya ben hiç böyle bişey görmedim sanki uzaydan gelmişim gibi davraniyorlardi inancli bir insanım ama sanki Müslümanlığı yeni ogreniyormusum gibi davraniyorlardi . Yani Dilos surda anlatsam ağzın açık kalır
Ya soru soruyorlar ya laf sokuyorlar. Çocuğumuz olunca bilerek ağlatırız ordan hemen çıkmak içinBenimkide ben geleyim derim beni kabul etmez arkamdan sonra da hiç gelmiyor diye laf söyler
İnsan gibi düzgün konuşmuyorlar ki konuşup ne yapicaz
İlerde bunu iptal edip başka temiz bi sayfa açmalıyımGel kaçalım bu diyarlardan haahah çok ayrıntı verdik
Saçma saçma konuşunca ne kazaniyorlar acaba çok merak ediyorum . Ay insanlar hem düşüncesiz hem terbiyesiz bazen ben saf gibi kalıyorum cevap veremiyorum böyle sonradan dank ediyor varya ama artık Rambo gibiyim bayramda görürler
İşte böyleleri olmasa iyilerin kıymetini bilemeyeceğiz diye mi Allah yaratıyor bilmiyorum. Benim anneciğim de babaannemden çok çekti. En sonunda annem babam ayrıldı rahat etti şeytan. Ben yaşamayayım aynı şeyleri diye de çok dua etti. Çok şükür ben rahatım ama sizi çok iyi anlayabiliyorum. Hayatım o entrikaların içinde geçti, çok yorucu oluyor malesef. Bir de erkek annesinin ağzına bakıyorsa eyvah eyvahh, babam öyleydiİyileri hep kötüler kapıyor iştezaten böyle olmasa dünya dönmezdi diyorum bazen. Sadece rahmetli yengemle annem arasında, bizim aramızda gördüm o güzel bağı bir daha da denk gelmedi. Disardan gören anne kız gibisiniz nazar değecek diye neler derdi. Çok severdik birbirimizi saygı sevgi hep. Annemi o kadar çok severdi ki çocuğuma sen bak derdi öyle de oldu. Yok bu insanlar ne anlıyor biseylere karismaktan laf sokmaktan kiskancliktan hiç anlamıyorum
Hepsinin içi fokur fokur kaynıyor fesatlıktan
Sağol canım hepimizin sağlıkla gelir inşallahBen bamya var sanki diye geçirdim içimdensağlıkla gelsin maşallah
Evleriniz çok mu yakın? Ben bazen başka şehirde olmanın mutluluğunu yaşıyorum resmenYa soru soruyorlar ya laf sokuyorlar. Çocuğumuz olunca bilerek ağlatırız ordan hemen çıkmak için
Sende isim yok bende isimde varİlerde bunu iptal edip başka temiz bi sayfa açmalıyım
Yaa eline ne geçti ayırınca tövbe yarabbim. Benim babaannemde öyleydi küçücük çocukken bana ettiği lafları bi görsen simdi görünce ağlıyor bi ayak mezarda tabi.İşte böyleleri olmasa iyilerin kıymetini bilemeyeceğiz diye mi Allah yaratıyor bilmiyorum. Benim anneciğim de babaannemden çok çekti. En sonunda annem babam ayrıldı rahat etti şeytan. Ben yaşamayayım aynı şeyleri diye de çok dua etti. Çok şükür ben rahatım ama sizi çok iyi anlayabiliyorum. Hayatım o entrikaların içinde geçti, çok yorucu oluyor malesef. Bir de erkek annesinin ağzına bakıyorsa eyvah eyvahh, babam öyleydi
Evet arabayla 10 dkEvleriniz çok mu yakın? Ben bazen başka şehirde olmanın mutluluğunu yaşıyorum resmen
Sende isim yok bende isimde var
Evet onlar kesin cennetlik zaten ben kötü biriyim ben kesin cehennemlikKendisi cennette köşkünü hazırladı galiba da seni düşünüyor :)))
İnsanlar yabancılarla evleniyor öyle olsa napardı acaba, herhade kalp krizinden kayardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?