2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Değil mi ilerde kimin eline dusecegin belli olmaz sonuçta:)
Ama yok biliyorlar yine de, elime düşse kötü şeyler yapamam yapmam bu benim karakter meselem
Kötü bişey yapacağından değil de, oğluyla muhabbeti bile daha tatlı olur iyilikle gelse sana. Ah bunun farkında değiller. Laf sokmak, kavga etmek, küçümser gibi davranmak ne basitçe hareketler oysaki. Kimse gelinlerine anne olsun demiyor, ama bir teyze kadar yakın olabilirler isteseler.

Eli ayağı tutmuyor mu? Tövbe yarabbim sen içinden geldikçe yaparsın sanki gelin değil hizmetçi alıyorlar
Yo tutuyo torunlarını çok seviyolar sürekli beraber olmak istiyolar ama gına gelmişti evde eşimle tartışıyoduk artık misafir geldi gelin misafirliğe gidiyoruz gelin gına gelmişti artık çok şükür kurtuldum

Evet canım iki üç saatlik iyi geldi şuan yavaş yavaş geliyorlar ama günde birden fazla içmek istemiyorum
12.hafta bitmek üzere ama benim kusmalarım arttı, niye böyle oluyor prilam kusmayı engelliyordu artık fayda etmiyor, geçmesi gerekirken daha da artıyor yeter diye bağırasım var.

İşte kendince hedefine ulaştı. Bana yapardı hatta vurduğu bile oldu bana annem yokken. Şimdi ne arıyorum ne soruyorum. Bizimkinin de bir ayağı mezarda senin deyiminle. Babam diyo niye arayıp sormuyosun babaanneni. Daha ısrar edersen seni de aramam sormam dedim sustu.
Aynen öyle annenin yeri başka hanımının yeri başka. İkisi de apayrı şeyler. Kimse kimsenin yerini dolduramaz zaten bir rahat bırakın da severek arayıp sorsunlar saygı sevgi olsun arada ama bazıları gaddar işte. Aylaklıktan bunları iş ediniyorlar. Allah sorar hesabını bir gün siz içinizi ferah tutun

Evet onlar kesin cennetlik zaten ben kötü biriyim ben kesin cehennemlik
Çok değişik şeyler gördüm de artık takmıyorum vallahi
Hiç takmaya gerek yok kendinizi yıpratırsınız. İnadına nispet yapın öyleleri yaranıyo. Benim annem genç yaşında çöktü kadın. Çok kafaya takan ince fikirli uysal bir insandır birde inadına gibi. Şimdi yapsınlar da göreyim. Ama iş işten geçti artık işte

Temizliğini beğenmeseler de ona uygun bir laf bulacaklar, gittiklerinde yemek yapmasan ayrı arkandan konuşacaklar…
Ne cahilce hareketler. İster harcarsın ister tutarsın paranı, onların dönemi ile şimdinin ihtiyaçları aynı değil ki.

İnsanlar birbirlerinde o tahammülü bıraksalar keşke, bir damla çocuğa vurmak, belki gelinine kızdığını küçük çocuktan çıkarmak. İnsan inanamıyor.
Şimdi siz babaannelerinizi anınca Dilos6342 ile aklıma kendi babaannem geldi.
Annemle ara sıra atışsa da haksızlıkları olsa da severdim babaannemi. Çok özlüyorum şimdi. Keşke o kadar erken kaybetmeseydik. Son zamanlar çok anar oldum. Duamı istiyor herhalde.

Maşallah mı diyeyim ne diyeyim bilemedim. İşte benim kayınvalidenin geleceği senin babaaannen, kadın 60’lı yaşlarında ama rahat 100’ü görür, sadece kendini seven gamsızın teki.
Senin tezin doğru gidiyor, ona istinaden yazdım cadalozun teki bizimki de. Ortak noktaları kendilerini sevmeleri+oğluşlarını da seviyormuş gibi yapmaları

Aynen öyle bende ilk üç ay evliliğimde saçlarım beyazladu sonra dedim ki bu hayata bir kere geliyorsun takma saçma sapan şeyleri artık takmıyorum gerçekten . Kendi bildigimi yapıyorum kötü de değilim gittiğimde güler yüzlü davranırım ama bu saatten sonra kendime de laf ettirmem . Hala dertleri çocuk olunca çalışma sen büyüt bu seferde çalışmaya da alerjileri var

Aynen öyle. Herkes bir olmuyor işte. Ufak tefek sorunlar ana kız arasında bile oluyor. Zaten kendi kızları yerine koysalar öyle yapmazlar. Bazıları gerçekten çok acımasız.
Allah rahmet eylesin. Bunları arkasından söyletmesi bile çok güzel birşey. Yerinde nurla yatsın inşallah...

Hay Allahım yaa çok üzüldüm gerçekten. En güzelini yapıyorsun onları mutlu etme kendini üzerek.
Zaten formülü o gülerek alttan lafları yerleştirivericen. Aslında o bile yoruyor insanı bir müddet sonra ama içine atmazsın en azından. Ne diyeyim Allah gönüllerine vicdan nasip etsin. Islah etsin...

Senin tezin doğru gidiyor, ona istinaden yazdım cadalozun teki bizimki de. Ortak noktaları kendilerini sevmeleri+oğluşlarını da seviyormuş gibi yapmaları
Ayyyy Allahım oğluna telefonda bir “seni seviyorum bir tanem” deyişi vaar ya duyman lazım ses tonundan bile o kadar belli ki samimi olmadığı.
Ben eski karateciyim, dua ediyorum bir fırsatını bulsam sakat bıraksammm o kadar nefret doluyum ki.

Bizimki de çok acımasızdı anneme karşı ama annem onu idare etmeyi bildi hep sonunda da duruldu zaten. Zamanla da takdir etti annemi her davranışında.
Fakat biz torunlarına çok iyiydi, çok severdi bizi. Hadi onlar eski zamanın kaynanaları, cahillik de çok varmış, yeni nesilde böyle olmamalı artık. Bence olmamalı düşününce neyi paylaşamıyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…