2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bir ayak mezarda ay kahkaha attım sinirlerim bozuldu galiba

Evet arabayla 10 dk
Sana yakın geldik diyordu bazen gelirdin gündüzleri temizliğe gelirdin der gibi ama işte pandemi var demişti. Ay nasıl gıcık oldum anlatınca şimdi yine
Oyy Allah yardımcın olsun. Bazıları oğlan evinden çıkmaz öyle yapmasinlarda

Oyy Allah yardımcın olsun. Bazıları oğlan evinden çıkmaz öyle yapmasinlarda
Yok ben çağırmadan gelmezler. Diğer gelinlerine bildiğim kadarıyla 3 yıldır gitmiyorlar daha öncesi de vardır belki. Kim çağırır bunları ya. Ay gelince de dolapları açıp bakar meraklı sinir olurum o huyuna da

Salak salak konuşma deyip kalkmak lazım terbiyesizler. Ne ayıp ya insanların içi niye bu kadar bozuk . Anne baba orda put gibi oturdu mu ben olsam bı daha yüzlerine bakmam ay sinirlendim mübarek cuma günü Allah insanın kalbine göre versin

Ay allahim insanın bi özeli olur meraktan ölecekler
İyi bari bazıları çok yüzsüz oluyor çünkü

O söyleyince ben utandım eşime söyledim hatta güldü ona da sinir oldum ayıp dedim böyle şeyler söylenmez yok kadının haya damarı patlamış mahremiyet sıfır
Ay direk kes önünü canım ben böyle seyler konuşmayı sevmiyorum diye

Amiin amiin. Ama valla en önemlisi eşlerimize bunları gören göz versiin biz gösterip söyleyince kalbi fesat biz oluyoruz bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…