Yaa eline ne geçti ayırınca tövbe yarabbim. Benim babaannemde öyleydi küçücük çocukken bana ettiği lafları bi görsen simdi görünce ağlıyor bi ayak mezarda tabi.
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ama hiç bi zaman anlamayacagim bisey var bu oğlan analarının oğullarını kocası gibi kıskanmasi. O kadar sınırı aşıyorlar ki rabbim herkesin gönlüne göre versin
Evet arabayla 10 dk
Sana yakın geldik diyordu bazen gelirdin gündüzleri temizliğe gelirdin der gibi ama işte pandemi var demişti. Ay nasıl gıcık oldum anlatınca şimdi yine
Yok ben çağırmadan gelmezler. Diğer gelinlerine bildiğim kadarıyla 3 yıldır gitmiyorlar daha öncesi de vardır belki. Kim çağırır bunları ya. Ay gelince de dolapları açıp bakar meraklı sinir olurum o huyuna da
Yaa beyni var olarak düzgün bir laf etse gerçekten hani cevabı verip geçecem. Ama bu lafa boş boş bakmaktan başka bir şey gelmedi elimden. Benim eşim evin büyük çocuğu biz o zaman tedavi oluyoruz biliyorlarda herkesin içinde abi ilk torun olunca babam bile farklı davranıyor size yapmaz gibi bir kelime kullandı. Benim bile zoruma gitmişti eşimi düşünemiyorum. Bilmiyorum bana çok garip geliyor bu konular insana kardeşi bile söyleyebiliyor
Salak salak konuşma deyip kalkmak lazım terbiyesizler. Ne ayıp ya insanların içi niye bu kadar bozuk . Anne baba orda put gibi oturdu mu ben olsam bı daha yüzlerine bakmam ay sinirlendim mübarek cuma günü Allah insanın kalbine göre versin
Yok ben çağırmadan gelmezler. Diğer gelinlerine bildiğim kadarıyla 3 yıldır gitmiyorlar daha öncesi de vardır belki. Kim çağırır bunları ya. Ay gelince de dolapları açıp bakar meraklı sinir olurum o huyuna da
O söyleyince ben utandım eşime söyledim hatta güldü ona da sinir oldum ayıp dedim böyle şeyler söylenmez yok kadının haya damarı patlamış mahremiyet sıfır
Salak salak konuşma deyip kalkmak lazım terbiyesizler. Ne ayıp ya insanların içi niye bu kadar bozuk . Anne baba orda put gibi oturdu mu ben olsam bı daha yüzlerine bakmam ay sinirlendim mübarek cuma günü Allah insanın kalbine göre versin