Çatal diline engel olamıyor çıngıraklı.Ayyy yılaaanbenim anam da beni sever ama bi kere seni seviyorum birtanem dediğini duymadım yeterince sevmiyor mu acaba
Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın
Ben evlatlara üzülüyorum yavrum ya. Evlatlarını mis gibi anne ilgisi sevgisinden mahrum bırakıyorlar. Çocuğunun evindeki huzura mutluluğa çomak sokuyorsun yani bunu nasıl görmezsin. Ah Allah bizlere iyi olma fırsatı versinÇatal diline engel olamıyor çıngıraklı.
Yavrum zerre kadar sevmiyor evlatlarını, bir iki kez aynı ortamda görsen öğürerek çıkarsın, samimiyetsizlik vıcık vıcık nereye düştüm dersin.
Amin minnoşum amiin.
Ben de üzülüyordum başta. Eşime çok üzülüyordum annem gibi hissedemiyorum diyordu. Şimdi bakıyorum da. Eşek olursan semer vuran çok olur. Annesi duygusal anlamda o kadar sömürüyor ki. İzin veriyor istiyor. Demek ki müstahak.Ben evlatlara üzülüyorum yavrum ya. Evlatlarını mis gibi anne ilgisi sevgisinden mahrum bırakıyorlar. Çocuğunun evindeki huzura mutluluğa çomak sokuyorsun yani bunu nasıl görmezsin. Ah Allah bizlere iyi olma fırsatı versin
Çok üzücü ya kadının kadına bunu yapmasını hazmedemiyorum. Allah sabır versin canım. Bu sefer inşallah Uzak olurlarBahsettiğiniz tipte insanlar hele lohusayken çileden çıkarıyolar gelip mememi sıkan mı dersin ay sütü yokmuşş diyen mi doğumdan bi gün sonra karnın hiç inmemiş sanki içerde bi tane daha var diyenden tut görümce kendi memesini çıkarıp bebeğe vermişti bak benimkini tuttu seni nasıl tutmuyo diye gördüğüm an yaygarayı bastım annem dışında kimseyi yanımda istemem bu sefer şimdiden mesafe koyun
Diyecek söz bulamadım.Ben de üzülüyordum başta. Eşime çok üzülüyordum annem gibi hissedemiyorum diyordu. Şimdi bakıyorum da. Eşek olursan semer vuran çok olur. Annesi duygusal anlamda o kadar sömürüyor ki. İzin veriyor istiyor. Demek ki müstahak.
Telefonda istediğini yaptıramayınca aniden bağıra çağıra ağlıyor mesela. Eşim kendi ağzıyla söylüyor yalandan ağlıyor diye. Ama o kadın bize kendimizi ne kadar değersiz hissettiriyorsa, eşim ona o kadar değerli hissettirmeye çalışıyor. Yani ne denir ki. Enayi yerine koyuluyor ama ben tükendim anlatamıyorum bıraktım.
İnşallah evlatlarımız böyleleriyle karşılaşmaz. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim.
Çok güzel haberler işteSelam Kızlar Doktordan Geldik,,Şimdi Yazabildim Muayene Güzel Geçti Öncelikle Kanamayla ilgili Rahim Ağzında Küçük Bir Kanama Yeri Duruyor Ama çok küçük dedi aslında ilaca gerek yok ama içine sinsin diye progestoran fitil yazayım kullan dedi,, Daha sonra 2'li testi Yaptı Herşey Normal Temiz Çıktı bebek gayet sağlıklı bir sorun yok dedi..Çok hareketliydi Eli ayağı oynuyordu sürekli, Ben cinsiyeti Sordum daha erken şuan dedi.. Ve 1 ay sonraya Randevu verdi nisanın sonunda gidicem.
Çok çok sevindim canım gözün aydınSelam Kızlar Doktordan Geldik,,Şimdi Yazabildim Muayene Güzel Geçti Öncelikle Kanamayla ilgili Rahim Ağzında Küçük Bir Kanama Yeri Duruyor Ama çok küçük dedi aslında ilaca gerek yok ama içine sinsin diye progestoran fitil yazayım kullan dedi,, Daha sonra 2'li testi Yaptı Herşey Normal Temiz Çıktı bebek gayet sağlıklı bir sorun yok dedi..Çok hareketliydi Eli ayağı oynuyordu sürekli, Ben cinsiyeti Sordum daha erken şuan dedi.. Ve 1 ay sonraya Randevu verdi nisanın sonunda gidicem.
Amin Cnm Hepimizin İnşallahÇok güzel haberler iştemaşallah canım Allah her gününü daya iyi etsin
Çok Sağol Cnm Çok ŞükürÇok çok sevindim canım gözün aydın
Benimkinin annesi 80 küsür yaşında beni gömer öyle dinç öyle enerjikKötüye de bir şey olmuyor işte, benimkinin annesi hepimizi gömer bak demişti dersiniz.
Allah herkesi dengiyle karşılaştırsın ben o aileye denk değildim artık idare edicez. Görgüsüzler ne teşekkür etmeyi bilirler ne arayıp sormayı insanlık yapmayı. Kimse yapmamış heralde diyorum nasıl bi duygu olduğunu bilmiyorlar insanlığınTemizliğini beğenmeseler de ona uygun bir laf bulacaklar, gittiklerinde yemek yapmasan ayrı arkandan konuşacaklar…
Ne cahilce hareketler. İster harcarsın ister tutarsın paranı, onların dönemi ile şimdinin ihtiyaçları aynı değil ki.
Öyle derde özenilir mi yaBi arkadaşım vardı evlendiği çocugun kimsesi yoktu.Toprakları bol olsun depremde ölmüşlerevliliğimden hiç bi şey anllamadım ne görümce ne kaynana derdim var siz anlatınca özeniyorum derdi
Ben 12+2 deyim şuan,, 6. Hafta bulantı başlamıştı ve hala devam ediyor 2 kilo verdim bende,, ilaçla ilgili hiçbir fikrim yok doktorunla konuşman en iyisi cnm.Merhabalar sohbetlerinizi ara ara okusam da size bi konuda danışmak için geldim ben yinebugün 8+0 oldum ama bu bulantılar beni öldürecek 1 yudum su bile içsem bulanıyor. Kilo kaybım başladı. imom primo diye demir folik asit vs bir arada olan ilaç kullanıyorum ondan şüpheleniyorum doktorun numarası var ama bu saatte aramak istemedim bikaç sayfa önce demir hapı bulantı yapar diye bişey okudum bi iki gün o hapı içmesem folik asit de içmemiş olcam sıkıntı olur mu acaba
Bende ortalqma 10 gün falan önce başladı ama sağlam başladıBen 12+2 deyim şuan,, 6. Hafta bulantı başlamıştı ve hala devam ediyor 2 kilo verdim bende,, ilaçla ilgili hiçbir fikrim yok doktorunla konuşman en iyisi cnm.
Böyle insanlara iyilik de yapmayacaksın ki sonunda kırılmayasın tek çözüm bu. Demek ki senin de sınavın buymuş. Belki incelik açısından kendini törpülemen gerekiyordur. Ben öyle yaptım en azından, daha rahatım.Allah herkesi dengiyle karşılaştırsın ben o aileye denk değildim artık idare edicez. Görgüsüzler ne teşekkür etmeyi bilirler ne arayıp sormayı insanlık yapmayı. Kimse yapmamış heralde diyorum nasıl bi duygu olduğunu bilmiyorlar insanlığın
Nispet yaptım azıcık sizeSana anneciğimin bugün aldıklarıyla cevap verirdim de senin kızın canı çekmesinbi de dizmiş güzelce fotoğraf atmış bana ba ba ba
Ay ne güzel inşallah öyle olur canım :) rahat rahat güvendiğin bi insan yanında miiissss:)
Yine bi imzaLık söz. Bir gün kayınvalide olursam gelin/damat la aramı iyi tutacağım bu da bi geleceğe yatırım şekli ayrıca bence
Belki beslenmeyle ilgili söyleyecekleri vardır.
Böyle mücbir sebepten son gidiş olsun inşallah gerisi hep bebiş ne kadar büyümüş olsun merakıyla olsun :)
Ayyy yılaaanbenim anam da beni sever ama bi kere seni seviyorum birtanem dediğini duymadım yeterince sevmiyor mu acaba
Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın
Bahsettiğiniz tipte insanlar hele lohusayken çileden çıkarıyolar gelip mememi sıkan mı dersin ay sütü yokmuşş diyen mi doğumdan bi gün sonra karnın hiç inmemiş sanki içerde bi tane daha var diyenden tut görümce kendi memesini çıkarıp bebeğe vermişti bak benimkini tuttu seni nasıl tutmuyo diye gördüğüm an yaygarayı bastım annem dışında kimseyi yanımda istemem bu sefer şimdiden mesafe koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?