2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayyy yılaaan benim anam da beni sever ama bi kere seni seviyorum birtanem dediğini duymadım yeterince sevmiyor mu acaba

Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın
Çatal diline engel olamıyor çıngıraklı.
Yavrum zerre kadar sevmiyor evlatlarını, bir iki kez aynı ortamda görsen öğürerek çıkarsın, samimiyetsizlik vıcık vıcık nereye düştüm dersin.

Amin minnoşum amiin.

Ben evlatlara üzülüyorum yavrum ya. Evlatlarını mis gibi anne ilgisi sevgisinden mahrum bırakıyorlar. Çocuğunun evindeki huzura mutluluğa çomak sokuyorsun yani bunu nasıl görmezsin. Ah Allah bizlere iyi olma fırsatı versin

Bahsettiğiniz tipte insanlar hele lohusayken çileden çıkarıyolar gelip mememi sıkan mı dersin ay sütü yokmuşş diyen mi doğumdan bi gün sonra karnın hiç inmemiş sanki içerde bi tane daha var diyenden tut görümce kendi memesini çıkarıp bebeğe vermişti bak benimkini tuttu seni nasıl tutmuyo diye gördüğüm an yaygarayı bastım annem dışında kimseyi yanımda istemem bu sefer şimdiden mesafe koyun

Ben de üzülüyordum başta. Eşime çok üzülüyordum annem gibi hissedemiyorum diyordu. Şimdi bakıyorum da. Eşek olursan semer vuran çok olur. Annesi duygusal anlamda o kadar sömürüyor ki. İzin veriyor istiyor. Demek ki müstahak.

Telefonda istediğini yaptıramayınca aniden bağıra çağıra ağlıyor mesela. Eşim kendi ağzıyla söylüyor yalandan ağlıyor diye. Ama o kadın bize kendimizi ne kadar değersiz hissettiriyorsa, eşim ona o kadar değerli hissettirmeye çalışıyor. Yani ne denir ki. Enayi yerine koyuluyor ama ben tükendim anlatamıyorum bıraktım.

İnşallah evlatlarımız böyleleriyle karşılaşmaz. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim.

Çok üzücü ya kadının kadına bunu yapmasını hazmedemiyorum. Allah sabır versin canım. Bu sefer inşallah Uzak olurlar

Diyecek söz bulamadım.
İnşallah canım çok amin

Selam Kızlar Doktordan Geldik,,Şimdi Yazabildim Muayene Güzel Geçti Öncelikle Kanamayla ilgili Rahim Ağzında Küçük Bir Kanama Yeri Duruyor Ama çok küçük dedi aslında ilaca gerek yok ama içine sinsin diye progestoran fitil yazayım kullan dedi,, Daha sonra 2'li testi Yaptı Herşey Normal Temiz Çıktı bebek gayet sağlıklı bir sorun yok dedi..Çok hareketliydi Eli ayağı oynuyordu sürekli, Ben cinsiyeti Sordum daha erken şuan dedi.. Ve 1 ay sonraya Randevu verdi nisanın sonunda gidicem.

Çok güzel haberler işte maşallah canım Allah her gününü daya iyi etsin

Merhabalar sohbetlerinizi ara ara okusam da size bi konuda danışmak için geldim ben yine bugün 8+0 oldum ama bu bulantılar beni öldürecek 1 yudum su bile içsem bulanıyor. Kilo kaybım başladı. imom primo diye demir folik asit vs bir arada olan ilaç kullanıyorum ondan şüpheleniyorum doktorun numarası var ama bu saatte aramak istemedim bikaç sayfa önce demir hapı bulantı yapar diye bişey okudum bi iki gün o hapı içmesem folik asit de içmemiş olcam sıkıntı olur mu acaba

Çok çok sevindim canım gözün aydın

Allah herkesi dengiyle karşılaştırsın ben o aileye denk değildim artık idare edicez. Görgüsüzler ne teşekkür etmeyi bilirler ne arayıp sormayı insanlık yapmayı. Kimse yapmamış heralde diyorum nasıl bi duygu olduğunu bilmiyorlar insanlığın

Bi arkadaşım vardı evlendiği çocugun kimsesi yoktu.Toprakları bol olsun depremde ölmüşler evliliğimden hiç bi şey anllamadım ne görümce ne kaynana derdim var siz anlatınca özeniyorum derdi
Öyle derde özenilir mi ya arkadaşınızın maşallahı var şanslıymış darısı bize olsun

Ben 12+2 deyim şuan,, 6. Hafta bulantı başlamıştı ve hala devam ediyor 2 kilo verdim bende,, ilaçla ilgili hiçbir fikrim yok doktorunla konuşman en iyisi cnm.

Ben 12+2 deyim şuan,, 6. Hafta bulantı başlamıştı ve hala devam ediyor 2 kilo verdim bende,, ilaçla ilgili hiçbir fikrim yok doktorunla konuşman en iyisi cnm.
Bende ortalqma 10 gün falan önce başladı ama sağlam başladı 41 le hamile kalıp 44 çıktım hatta kilo alma hızımdan korktum 42.5 civarıyım şuan. Folik asitle birlikte olmasa direk kescem. Neyse yarın arar durumq göre içmem bi bakarım geçecek mi

Böyle insanlara iyilik de yapmayacaksın ki sonunda kırılmayasın tek çözüm bu. Demek ki senin de sınavın buymuş. Belki incelik açısından kendini törpülemen gerekiyordur. Ben öyle yaptım en azından, daha rahatım.

Nispet yaptım azıcık size

Yaa millet terbiyesiz cidden. Hani şu süt takibi yapan teyzelere filan ülkece alıstık kendileri yaşadığı halde anlamayan kadın tipleri. ne demek çocuga memeni vermek ya nasıl cürret edebilirsin acaba böyle bir şeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…