2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çünkü hepsi meraklı Melahat

ıyyy... Tehlikeli atık madde yazıcan üzerine :))
Ne yalan söyleyeyim hem çok kızdım okuyunca, hemde sesle güldürdün beni

Aynen öyle hadi kızın yerine koyamadın onu gecelim, ya biseye karismamak normal davranmak bu kadar mı zor ben anlamıyorum

İşte herseyin fazlası zarar. Herkesin kendi yaşamı var iyi ne güzel kurtulduysan valla

ıyyy... Tehlikeli atık madde yazıcan üzerine :))
Ne yalan söyleyeyim hem çok kızdım okuyunca, hemde sesle güldürdün beni
Çöp suyu yazalım daha mide bulandırıcı olur, tam şanına yakışır haspanın.
En ağırı psikolojik şiddettir, bunun da en ağırı bir insana kendini değersiz hissettirmektir. Bizim kayınvalidelerinizin sonu cehennemin 7.katı olsun inşallah. En kötüsü orası mıydı kız?

Ne güzel.. Benim anneciğim de çok sabretti ama olmadı maalesef o kadın sonları oldu işte annemle babamın.
Fakat O kadar haklısın ki söylediklerinde. Benim abim var bekar. Annem bana ne çeyiz düzdüyse abime de yaptı. O kadar hevesli ki gelini olsun ona yağdırır. Bana yaptılar ben asla yapmam der hep. Eşimin de annesi yok diye bizden ayırmaz, üzerine titrer annesi yok onun öyle yapma böyle yapma beni yönlendirir üzme der.

Kesinlikle öyle zaten bi erkek anne ile eş arasındaki yeri bilecek yani. Aslında herkes işinde gücünde olsa kendi evine baksa bunlar olmaz. İlla dalaşacaklar işsiz gibi. Bana da kırmızı ayakkabı giydim diye o.. ayakkabısı gibi bu ne demişti. Çocuk aklımla ne ağladım. Hala onu hatırlayıp aniyormuş yapacak bisey yok

heh tam demek istediğim oydu işte
kesinlikle haklısın ve evet en kötüsü orası diyolar, amiinn

Ne guzel böyle anıyorsan yine güzel günleriniz geçmiş beraber
Allah rahmet eylesin..

ayyy yaaa onu nasıl diline alıp da söyledin, insan içinden geçirmeye utanır küçücük çocuk. Tövbe estağfurullah. Yansın içi az bile. Vicdan azabı böyle birşey işte

Valla canım önceden sürekli gülerek laf sokardi canım eltim meydanı boş bulup bende hep salağa yatarak kendi bildigimi yaptım açıkçası gerektiği yerde artık başka örnekler vererek onlar öyle yapıyor laf veriyorum şimdi herkes tıp oldu laf söz yok artık . İlk baslarda sinir krizi bile geçirmiştim yani çünkü o kadar tuhaf gelmişti ki anlayamamıştım ne olduğunu şimdi artık onlarda sustu baktılar laf geciremiyorlar . O yüzden herkese tavsiyemdir kimseyi takmayacaksin kendi bildiğini yapacaksın en güzeli de mesafeli durmak zamanla mecbur susuyorlar .

Öyle zaten hani neyi paylaşamıyoruz. Sadece kv değil elti görümcede o çabada ya çıldırıyorum. Baktıgında eskiden insanlar aynı evde yaşıyormus aynı çatıda 3-4 hane varmıs aynı parayla geçiniyorlar filan. Hepimizin evi ayrı barkı ayrı haftada 1 anca beraber bir araya geliyoruz işten güçten onda da boş boş hareketler sözler olunca sinirleniyorun

ayyy yaaa onu nasıl diline alıp da söyledin, insan içinden geçirmeye utanır küçücük çocuk. Tövbe estağfurullah. Yansın içi az bile. Vicdan azabı böyle birşey işte
Sorma ya 5 6 yaşlarında bi çocuğum işte. Ayy daha neler neler anlatacak o kadar şey var ki. Bir de halam var ah onunda böyle vicdan azabından kivransin istiyorum ettiği laflar yüzünden. Bir beddua okudu aynısı başımıza geldi
Babamla küs gittiler şimdi içi rahatmıdır durduk yere kardeşine ölsün diye beddua etmek acaba
Çok şey var çok psikolojimiz yeni bozulmadi :)

Merhaba hamişler
Yaa benim beyaz akintim var ve rahatsiz ediyor artik surekli bir islaklik hissi oluyor kokusu yok kivamida normal rengide ne beyaz ne seffaf sizdede var mi boyle gecer mi ki acaba

12.hafta bitmek üzere ama benim kusmalarım arttı, niye böyle oluyor prilam kusmayı engelliyordu artık fayda etmiyor, geçmesi gerekirken daha da artıyor yeter diye bağırasım var.
Prilam dan bende kestim ümidi sabah dramimene içtim bir kaç saat iyiydim şuan öyle bir geldiler ki boğazımda resmen ve ben birazdan çıkıp kızımı okuldan almak zorundayım Allahım nolur ya safi mübarek ramazan hürmetine

Çünkü hepsi meraklı Melahat
Ah canım ilki kız bununda erkek mi diye merakdan ölüyorlar henüz belli değil yazdım cevap vermediler
Benim şu bulantım geçsinde kimse umurumda değil ayieca sağlıkla hayırla gelsin kız erkek hiç önemli değil yeterki sağlıkla gelsin şu hayatta en önemli şey sağlık bunu 13 haftadır daha iyi anladım

Sana anneciğimin bugün aldıklarıyla cevap verirdim de senin kızın canı çekmesin bi de dizmiş güzelce fotoğraf atmış bana ba ba ba
Ay ne güzel inşallah öyle olur canım :) rahat rahat güvendiğin bi insan yanında miiissss:)
İşte bunlar hep birikiyor sonra kendi kredilerinden yiyorlar. Farkında olsalar yapmazlar.
Akıllı bir kayınvalide geliniyle çok iyi geçinir.
Yine bi imza Lık söz. Bir gün kayınvalide olursam gelin/damat la aramı iyi tutacağım bu da bi geleceğe yatırım şekli ayrıca bence

Pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidiyorum, beni görmek istemiş. Sonuçlarımı attım ama. Doktor doktor gezmekten yoruldum artık imdat
Belki beslenmeyle ilgili söyleyecekleri vardır.
Böyle mücbir sebepten son gidiş olsun inşallah gerisi hep bebiş ne kadar büyümüş olsun merakıyla olsun :)
Ayyy yılaaan benim anam da beni sever ama bi kere seni seviyorum birtanem dediğini duymadım yeterince sevmiyor mu acaba

Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın

Ben komple sülalesi olmasın istemiştim ama kabul olmadı duam
Bi arkadaşım vardı evlendiği çocugun kimsesi yoktu.Toprakları bol olsun depremde ölmüşler evliliğimden hiç bi şey anllamadım ne görümce ne kaynana derdim var siz anlatınca özeniyorum derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…