2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay allahim insanın bi özeli olur meraktan ölecekler
İyi bari bazıları çok yüzsüz oluyor çünkü
Aslında bana çok gelmek istiyor ama davet edilmedi mi gitmiyor haspam gururlu da
O huyuna çok sinir olmuştum herkes içerde otururken o kalkıp evi gezecek dolapları açıp bakacak bir de benim gördüğüm sadece yatak dolabı vestiyer filan belki yatak odasına da gitti görmedim

Ahahaha
Ay ne anlıyor acaba ne arıyor yada altın mi meraka bak

Ahahaha
Ay ne anlıyor acaba ne arıyor yada altın mi meraka bak
Bilmiyorum düzenli diye mi bakıyor artık ya da ne çok eşyam var mı anlamadım
Evime her geldiğinde bu yeni mi kaça aldınız diye soruyor eşyalarınız çok fazla işte yeterli bu kadar ya sanane. Sehpa almayalım mı oturma odamıza? Sanki sen ödüyorsun parasını. Fazla şeyler harammış herşeyin en sadesi en uygunu alınırmış.

Oyy Allah yardımcın olsun. Bazıları oğlan evinden çıkmaz öyle yapmasinlarda
Onun bi değişik versiyonu var canım bende çağırmadıkça asla gelmez geldiği zaman da hazır kurulmuş sofraya gelir ama hergün oraya gideyim ister bende sinirleniyorum onun evinin işini yapıyorum eve geliyorum benim ev süpürülecek sinir basıyo beni çok şükür uzağa taşındık kafa rahat

Ay bu annemin kaynanası, yani babaannem.

İşte bunlar hep birikiyor sonra kendi kredilerinden yiyorlar. Farkında olsalar yapmazlar.
Akıllı bir kayınvalide geliniyle çok iyi geçinir.

Ayyy kendimi dinledim resmen ağzından. Daha söz söylemem üstüne
:))) Dediğim gibi master yapacak seviyedeyim. Anneme diyorum bazen inat kadın nasılsın
Seviyorum sizi valla.

Benim annemde kv olmadığı için böyle şeyler bilmezdim ablamında erkenden göçmüş çok uzak olduğum şeyler o yüzden her hareketlerine şok geçiriyorum
Aaah ahh, arkadaşlarım boşuna dua etmiyormuş, ilerde evleneceğim adamın annesi olmasın diye.

Kızlar bugün kendimi bitaz iyi hissettin sabah dramimene diye bir hap içmiştim evde foto çekip instegram a attım çok içimden geldi.
Yanında da 14 haftalık yazıyor.
Hamileligmi duyup hayırlı olsun demeyenler cinsiyet için msj atmış

O ödemiyor ama oğlu ödüyor işte kendi paranla da alsan farketmez gözüne batacak illa
Kendisi o kadar dinine uyuyormu acaba sor bakalım?

Eli ayağı tutmuyor mu? Tövbe yarabbim sen içinden geldikçe yaparsın sanki gelin değil hizmetçi alıyorlar

Değil mi ilerde kimin eline dusecegin belli olmaz sonuçta:)
Ama yok biliyorlar yine de, elime düşse kötü şeyler yapamam yapmam bu benim karakter meselem

O ödemiyor ama oğlu ödüyor işte kendi paranla da alsan farketmez gözüne batacak illa
Kendisi o kadar dinine uyuyormu acaba sor bakalım?
Ay cimri olduğu için israf konusunda uyduğunu sanıyor ama onunki cimrilikten haberi yok.
Dinine uygun davransa o kdar kalp kırıp laf sokmaz. Evime geldiğinde çok yemek yapıyorum diye döküyor musun diye sormuştu mesela. Niye dökeyim fazla yaptım diye yani aslında en sinir olduğum şeyi cimriliği ben öyle olmadığım için batıyor bana. Herşeye bi kulp bulurlar evimi çok temiz bulurlar ne güzel işte evin temiz düzenlisin demek yerine işte şimdi böylesin yarın çocuk gelsin görürüm senin temizliği düzeni diyorlar

Oyy ben iyi olmana çok sevindim. O ilacı bana acilde vermişlerdi ama sana iyi gelmesine çok cok sevindim

Yaa onlar dini başka yönden algılıyor işte. Bazen kendi yapamadıklarını karşıda görünce de böyle konuşuyorlar.
Allah herkesin kalbine göre versin ya gerçekten, bu edilen lafların hesabı sorulmayacak sanıyorlar

Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.
Benimki yaşlı diye hiç öyle muhabbetlerimiz olmaz sanıyordum ama kadının performansı yüksek çıktı

Hangi doktora gitmeye karar verdin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…