2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Daha soylemedik bu kez temkinli davraniyoruz cunki diyer ikisini soyledik oglum abi olucam diye seviyordu karni mi surekli opup oykuler anlatiyordu kardesine sonra bebek yok diyemedik zaten kendi anladim kardes bana kustu oyuzden gitti dedi aynilarini yasayalim istemiyorum o zaten karnim buyufukce kendi anliyacaktir o anlayana kadar bir sey soylemiycez
Bende korkuyordum söylemeye oğluma daha önce düşük yaptığım için gerçi o zaman küçüktü aklı şimdiki gibi ermiyordu.Dayanamadım söyledim son kontrolden sonra çok sevindi karnıma doğru eğilip bebek lütfen erkek olarak çık diyor😅😅😅

Daha soylemedik bu kez temkinli davraniyoruz cunki diyer ikisini soyledik oglum abi olucam diye seviyordu karni mi surekli opup oykuler anlatiyordu kardesine sonra bebek yok diyemedik zaten kendi anladim kardes bana kustu oyuzden gitti dedi aynilarini yasayalim istemiyorum o zaten karnim buyufukce kendi anliyacaktir o anlayana kadar bir sey soylemiycez

Yaa kıyamam inşallah bu sefer abi olacak karnını sevdiği gibi onuda sevip öyküler anlatacak 🙏🏻😍

Bende korkuyordum söylemeye oğluma daha önce düşük yaptığım için gerçi o zaman küçüktü aklı şimdiki gibi ermiyordu.Dayanamadım söyledim son kontrolden sonra çok sevindi karnıma doğru eğilip bebek lütfen erkek olarak çık diyor😅😅😅

Yaa 😂😂 tabii ona suç ortağı lazıım oda haklıı 😍

İnşallah 🙏 Bizim ense kalınlığı da 0.90 küsür öyle çıkınca biraz rahatladım açıkçası ama kan testi de verdim muhtemelen yaştan dolayı riskli çıkabilir çıksa da üzülmeyecem bu test tamamen istatistiki sonuç gen testi kesin sonuç gibi.
%99.9 canım 0.1 de Allahtan artık bir şey yapamayız herkesin düşüncesi ben yaptıranada yaptırmayanada çok saygı duyuyorum ama doktorum bana çok güzel bir şey söyledi neden yaptırmıyorlar anlamıyorum dedi bazı kişiler her şey Allahtan ne çıkarsa başımla beraber diyor dedim tamam yine aldırmasınlar ama bu gen hastalıklarından dolayı tetiklenen organlar var bunun önlemi alınıyor doğum ona göre yapılıyor bunları öğrenmek önlemini almak lazım dedi haklı aslında.

Benim bugünkü imzada böyle bir şeyden bahsetmiş 😅her gebelik belirtisini sapına kadar yaşıyorum dün 2 kere kustum hazır ekmek tiksindirdi berbattı 😅 12. Haftadan sonra gelen bulantı da ne bileyim 🤣
Ya evet 12 haftada çok mide bulantısı başlayan duydum benim 7 haftada başladı ama umudum gitti yani belki 12 haftadan sonra olmaz diyodum belki gerçekten azalır olmaz da ne bileyim bu bulantı hissi hep sürecekmiş gibi geliyor 😂 kuzum bende markette peynir yoğurt reyonları varya oraya girdiğim an midem kalkıyo çok saçma 😅

Ah yavrum rabbim gonlunuze gore versin iki tane erkekte zor olur 😂 okutmasi evlendirmesi ah ah nede guzel kaynana olur senden kim bilir simdi onlar seni kiskanir sonra sen onlari gelinlerden kiskanirsin 😂

Yaa kıyamam inşallah bu sefer abi olacak karnını sevdiği gibi onuda sevip öyküler anlatacak 🙏🏻😍
Insallah kuşum rabbim nasip ederse olur hayirlisi artik sanki icimden bir ses bu kez olucak gibi geliyor onceki iki gebeligimde ilk aylarda kanamam olmustu bu kez hic bir sey yok masallah diyim yinede daha 3 ay bitmedi ama bir umut iste 😍💕🙏

Ya evet 12 haftada çok mide bulantısı başlayan duydum benim 7 haftada başladı ama umudum gitti yani belki 12 haftadan sonra olmaz diyodum belki gerçekten azalır olmaz da ne bileyim bu bulantı hissi hep sürecekmiş gibi geliyor 😂 kuzum bende markette peynir yoğurt reyonları varya oraya girdiğim an midem kalkıyo çok saçma 😅
Geçer geçer :) benim öyle bulantı başlamadı anlık bir şeydi sanırım tosttan anlık tiksindim ama bugün yemeye devam 😅 sanırım biraz fazla yiyince midem rahatsız oldu 😌
Geçer bi an önce inşallah senin de ☺️

%99.9 canım 0.1 de Allahtan artık bir şey yapamayız herkesin düşüncesi ben yaptıranada yaptırmayanada çok saygı duyuyorum ama doktorum bana çok güzel bir şey söyledi neden yaptırmıyorlar anlamıyorum dedi bazı kişiler her şey Allahtan ne çıkarsa başımla beraber diyor dedim tamam yine aldırmasınlar ama bu gen hastalıklarından dolayı tetiklenen organlar var bunun önlemi alınıyor doğum ona göre yapılıyor bunları öğrenmek önlemini almak lazım dedi haklı aslında.
Kesinlikle çok haklı insan önlemini ona göre alır down sendromu bir çok organı ve çocuğun genel sağlık durumunu etkiliyor insan neyle karşı karşıya olacağını bilmeli ki bunun bir de kabullenme dönemi var.Doğumdan sonra şok olmaktansa kendini bu duruma hazırlamak en iyisi.

Ah yavrum rabbim gonlunuze gore versin iki tane erkekte zor olur 😂 okutmasi evlendirmesi ah ah nede guzel kaynana olur senden kim bilir simdi onlar seni kiskanir sonra sen onlari gelinlerden kiskanirsin 😂
Benim eşim 3 erkek kardeş zor oluyor gerçekten ister istemez kıyaslama oluyor her çocuk eşit şartlarda olmuyor malesef annede belki haklı olarak yaşamadığım için çok ahkam kesmek istemiyorum ama kimini daha çok tutuyor belki de denge kurmak adına gelinler desen onlara da yaranılmıyor☺️Ama rabbim şahit eğer ayrım yapacaksam Allah bana nasip etmesin bu şekil demişliğim vardır.Kızım olursa farklı bir cinsiyeti tattığım için çok mutlu olurum oğlum olursa da oğluma arkadaş olur en önemlisi sağlığı ama diyorum aynı durumu yaşayacaksam iki oğlan annesi olmak çok zor olur.

Kesinlikle çok haklı insan önlemini ona göre alır down sendromu bir çok organı ve çocuğun genel sağlık durumunu etkiliyor insan neyle karşı karşıya olacağını bilmeli ki bunun bir de kabullenme dönemi var.Doğumdan sonra şok olmaktansa kendini bu duruma hazırlamak en iyisi.
Hazırlamaktan ziyade doktorum şey dedi bazı gen hastalıkların hangi organda arıza olma ihtimalini perinatoloji doktorları biliyormuş ona göre doğumu tam teşekküllü hastanelerde ve o uzman alanında olan doktorlarla koordinasyonlu gidiyorlarmış. Onun için neyle karşılaşcağını bilmek ona göre önlem almak önemli yoksa kimse kimsenin kararını sorgulayamaz isteyen doğurur istemeyen doğurmaz bu ekipte değil çok güzel ekim annelerimiz var bu karardan dolayı yargılayanmı istersin neler okudum bu forumda ama en iyisi bebeğimiz için önden önlemini almak lazım ikili teste güvenmiyorum olasılık hesabı aminiyosentez fetal dna bunlar önemli tarama ve tanı testleri

Ay benim oğlan asla erkek istemiyor ben erkeğim zaten kardeşim kız olcak diyor öğretmenine kız kardeşim olcak demiş isim bile koydu çok üzülür erkek olursa :) bir de dua et sağlıklı olsun diyorum eğilip diyo kardeşim sağlıklı ol allah yarebbi :)) duası böle

Ay benim oğlan asla erkek istemiyor ben erkeğim zaten kardeşim kız olcak diyor öğretmenine kız kardeşim olcak demiş isim bile koydu çok üzülür erkek olursa :) bir de dua et sağlıklı olsun diyorum eğilip diyo kardeşim sağlıklı ol allah yarebbi :)) duası böle
Geçen eşimle konuşuyorlar eşim kız olsa ben çok sevinirim babacığım dedi.Benim oğlan babaya inanılmaz düşkün öyle böyle değil ben evde üvey evlat muamelesi görüyorum 😅Geldi yanıma diyor ki anne ben çok istiyorum erkek olsun ama kız da olabilir babam çok kız istiyor ya olmazsa babam üzülür o üzülmesin 😅😅☺️

Prilam verir canım muhtemelen Dr un.
Aynen öyle yaptı 😂
Bulanti geldiginde leblebi yemeye calis ve papatya cayi kusmayi kesiyor ben ilaclarini dokyora sormadan birakmani tavsiye etmem canim cunku o bebegin folik asite cok ihtiyaci var ilk uc ay cok onemli hayati organlar bu donemde gelisiyor yagli birseyler yememeye calis kasar peyniri sakin yeme peynir ekmek mideyi tok tutup bulanti yapmiyor asitli birseyler tuketme suyuda likir likir icmek yerine yudum yudum az ic mideni birden doldurma cunku bu bulantiya ve kusmaya yol aciyor en kisa zamandada doktoruna kusmaman icin ilac istedigini soyle o sana en dogru ve uygun ilaci yazar gecmis olsun canim
Bugün içmedim öncekine kıyasla %5 i kadar bulandı🙄zaten istesem de lıkır lıkır içemiyorum ki🥴peynir bende tam tersi bulantı yaptı 🤔 bu öğlen teyzem de söyledi yedim bulantım çok azken dehşet oldu🥴 zaten yumurta yiyemiyorum tiskinti oldu zaten sevmezdim.

Belki içine doğuyordur🤭

Back
X