2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki hiç plan yapamaz ona bıraksak bütün gün evde otursa sıkılmaz bende şimdi çok kötüymya ağrım var hormonlar garip şeylere ağlıyorum ahahaha demekki tek değilmişim ne olcak bu halimizz😂
Allah önce eşlerimize sonra bize sabır versin 😅😅 ünlü Türk düşünür Tarkan’ın da dediği gibi GEÇÇEK 🤣
Ne güzel, mide bulantınız yok sanırım 🧿 Var mı bir sırrı 🙈
9. Haftada 2 kere bulandı sanırım başka olmadı. Bir de Ben katı ile sıvı karıştırınca bi de kendimi şişirerek yiyince bulantı yaptığını farkettim. Yemekle sıvı asla tüketmem çorbadan sonra da bekliyorum 10 dk en az. Mesela az önce bi bardak su içtim, üzerine 5 dk sonra yarım portakal yedim ve kusmaya çok yaklaştım midem karıştı.
Benim de en çok korktuğun bulantılardı ama neyseki bunca sıkıntının kanamanın arasında en azından bi de onla uğraşmadım.
Genetik olduğunu düşünmüyorum annem 3 çocukta da aylarca kusmuş.

Allah önce eşlerimize sonra bize sabır versin 😅😅 ünlü Türk düşünür Tarkan’ın da dediği gibi GEÇÇEK 🤣

9. Haftada 2 kere bulandı sanırım başka olmadı. Bir de Ben katı ile sıvı karıştırınca bi de kendimi şişirerek yiyince bulantı yaptığını farkettim. Yemekle sıvı asla tüketmem çorbadan sonra da bekliyorum 10 dk en az. Mesela az önce bi bardak su içtim, üzerine 5 dk sonra yarım portakal yedim ve kusmaya çok yaklaştım midem karıştı.
Benim de en çok korktuğun bulantılardı ama neyseki bunca sıkıntının kanamanın arasında en azından bi de onla uğraşmadım.
Genetik olduğunu düşünmüyorum annem 3 çocukta da aylarca kusmuş.
Beni bir kere daha aydınlattın ya benim akşamları mide bulantım başlıyorya doktor rennie şurup verdi hayatım kararıyor 1 saat yemekten sonra ama ben çorba içiyorum hemen yemek sanırım ağır geliyor banada

Beni bir kere daha aydınlattın ya benim akşamları mide bulantım başlıyorya doktor rennie şurup verdi hayatım kararıyor 1 saat yemekten sonra ama ben çorba içiyorum hemen yemek sanırım ağır geliyor banada
Mideler hassas kuzum bi de mide asidimiz de arttı bende de farklılık var. Ben tüp mideliyim normal şartlarda katı ile sıvıyı asla karıştırmıyorum ömür boyu yasak. Bu akşam uyumuşum içim yanmış suyumu içeyim meyvemi yiyip yatayım telaşına karıştırınca bulandı hemen midem.
Bir de bu şekilde beslenmeyi dene istersen ben yemeği hazırlarken önden hemen bi kase çorba içip o Faslı kapatıyorum

Ben sabah kaşarlı tost. Arada 2-3 tuzlu bisküvi, akşam sadece yoğurt çorbası içebiliyorum. Bütün bunları çıkarttığım yetmiyor, afedersiniz gece 12 den beri safra çıkarmaya çalışıyorum. Başıma ağrı o yüzden girdi sanırım, öğürmekten :(

Ben sabah kaşarlı tost. Arada 2-3 tuzlu bisküvi, akşam sadece yoğurt çorbası içebiliyorum. Bütün bunları çıkarttığım yetmiyor, afedersiniz gece 12 den beri safra çıkarmaya çalışıyorum. Başıma ağrı o yüzden girdi sanırım, öğürmekten :KK43:
Canım Allah kolaylık versin ben akşam 1 saat çekiyorum hayattan soğuyorum sana tek tavsiyem akşamda 10 gibi peynir ekmek ye sadece ozman gece öğürmezsin belki kustuğun için başın ağrıyor her gün bir şey çıkıyor 2 gecedir burnum bi tanesi tamamen kapanıyor zaten öbürü normalde kapalıydı uyuyamıyorum yok bacak ağrısı yok kıç ağrısı nazlı ana olcaz biz😂😂

Insallah kuşum rabbim nasip ederse olur hayirlisi artik sanki icimden bir ses bu kez olucak gibi geliyor onceki iki gebeligimde ilk aylarda kanamam olmustu bu kez hic bir sey yok masallah diyim yinede daha 3 ay bitmedi ama bir umut iste 😍💕🙏

İçini ferah tut canım. Şu mübarek günlerde Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻🙏🏻

Kızlar ya bugün otururken sanki üşütmüşüm gibi vajinama bıçak saplandı ara ara giriyor kasığım çok ağrıyor ama kanamam filan olmadı adet günüm normalde ama anlamadım hiç böyle olamamıştım sizce neden olur ya🤣
Ben de yemeği oturarak yapıyorum biraz zahmetli yemek yaptım dün ayakta sanki vajinayı aşağı çekerek kesiyolar öyle bi his bebek ağırlaşınca napcaz bilmem instada görüyorum yabancı kadınlar koca göbekle amuda kalkıyo benim durduk yere ağrım var bişe anlamadım

Ben sabah kaşarlı tost. Arada 2-3 tuzlu bisküvi, akşam sadece yoğurt çorbası içebiliyorum. Bütün bunları çıkarttığım yetmiyor, afedersiniz gece 12 den beri safra çıkarmaya çalışıyorum. Başıma ağrı o yüzden girdi sanırım, öğürmekten :KK43:
Kaçıncı haftadasınız benimde öyleydi şuan12 hafta bitmek üzere hafifledi bayağı.İlk hamilelikte sabahları aç karnına kusardım safra ondan sonra normal hayatıma devam ederdim öyle tiksinme aşerme olmadı hiç .Bunda sabah ayrı gün içinde ayrı akşam ayrı hele gece olan çok zorluyor uyuyamıyordum hala ara ara yokluyor ama çok daha iyiyim erken haftalardaysanız biraz daha dayanın hafifleyecektir🙏

Ben de yemeği oturarak yapıyorum biraz zahmetli yemek yaptım dün ayakta sanki vajinayı aşağı çekerek kesiyolar öyle bi his bebek ağırlaşınca napcaz bilmem instada görüyorum yabancı kadınlar koca göbekle amuda kalkıyo benim durduk yere ağrım var bişe anlamadım
Bana da oluyor özellikle ayakta kalınca bir de yürüyünce normaldir diye düşünüyorum inşallah öyledir.

Bencillik gibi olmasın rahatladım sana olmasın tabi ama çok korktum dün annelik ne garipmiş kendim için bir gram düşünmedim

Kızlar ya bugün otururken sanki üşütmüşüm gibi vajinama bıçak saplandı ara ara giriyor kasığım çok ağrıyor ama kanamam filan olmadı adet günüm normalde ama anlamadım hiç böyle olamamıştım sizce neden olur ya🤣

Adet zamanın geldiğinde bir süre o ağrıyı duygu değişikliğini vs yaşıyormuş ya vücut belki ondandır. Takip et bugünde olmassa doktorunu arar sorarsın

Tatlı yiyerek gidince kan şekerin yükseliyor bu da bebeğin daha hareketli olmasını sağlıyor hareketli olunca uygun pozisyon olursa görmek daha kolay oluyor bana bacak arasının fotosunu da verdi☺️
Ayyy hadi insallah 🙏 yiyip giderim bende ozaman bi ihtimal artik belki goruruz ben 3cu gebeligimde 11+5 te orenmistim ikili taramada kiz cok net demisti bundada 11+6gidicem insallah goruruz gerci doktordan doktora fark var hepsi anlamiyor tecrubeli doktorlar daha kesin soyleyebiliyorlar

Back
X